Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Colt Legislativ (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ.html)
-   -   Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare? (https://forum.4tuning.ro/221-colt-legislativ/240272-recuperezi-taxa-prima-inmatriculare.html)

ioan1973 16-02-11 13:11

Re: Cum recuperezi taxa de prima inmatriculare?

Quote:

Originally Posted by eddy1973 (Post 4090455)
deci conteaza anul care am inscris o?deci am zis 2009 am dat 880 euro..si afara de onorariul avocatului ce se mai plateste ceva taxe?si daca nu castig cam cat ar fi paguba?sau exista vreun avocat care sa nu ceara avans nimic?!nu am mai auzit asa ceva oricum!

* eu am recuperat taxa de inmatriculare si am si alti amici care au primit inapoi taxa . Socrul meu are termen in martie pt o taxa platita in iulie 2010 ( vreo 3OOO lei si eu am termen cu Serviciul de inmatriculari tot in martie pt refuzul de a inmatricula autoturismul fara plata taxei . Tot in martie mai are termen alt prieten de al nostru care are vreo 2500 lei de recuperat .

* singura taxa care trebuie platita este taxa de timbru judiciar de 42 lei .

* va recomand sa aveti un avocat bun si serios ....e imposibil sa pierdeti ! taxa este discriminatorie din mai multe puncte de vedere . cautati pe portal.just.ro tastind taxa auto sau taxa poluare ; in Iasi sunt sute de procese pe rol . Eu cind mi -am recuperat taxa am luat si 10% dobanda ...rata anuala de inflatie plus 1500 ron onorariu avocat .

ps. cind mi-am luat decizia de plata de la finante ....mai erau circa 50-60 de dosare cu sentinte irevocabile pe masa functionarei - numai de pe luna respectiva ;mai avea inca un teanc de o luna in urma pe alt birou , si va spun asta ca mie mi-au ratacit sentinta si am vazut teancurile de dosare .

Picinell 16-02-11 13:15

am platit 3415 ron pt un golf 3 1.6 in iulie 2008 ... credeti ca se mai poate face ceva ? am sanse sa o recuperez ?

eddy1973 16-02-11 13:16

ok si tot nu am inteles este valabil si in cazul meu sau numai are au platit doar in 2010 sa zicem?la 880eu la 42 de mii am vreo 35 mil de luat inapoi..
eu ce la mai rau m-am suparat ca eu am dat 880eu plus vreo 7 mil la rar parca si altii cu aceeasi masina au avut depreciere..eu cand am inscris nu exista taxa asta de depreciere a aparut la cateva luni..
a mea e inscrisa cam odata cu baiatul cu golful 3 de mai sus

cangri 16-02-11 13:17

Quote:

Originally Posted by Picinell (Post 4090483)
am platit 3415 ron pt un golf 3 1.6 in iulie 2008 ... credeti ca se mai poate face ceva ? am sanse sa o recuperez ?

toata lumea are o sansa.

shm3ny 16-02-11 13:20

Quote:

Originally Posted by cangri (Post 4090447)
Momentan nu poti sa dai in judecata caci trebuiesc gasite niste chichite impotriva noii legi.
.

nu stiu despre ce este vorba , oricum sa inteleg ca doar cei care au apucat sa inscrie deja masiniile in to pot da in judecata ?

ioan1973 16-02-11 13:20

Quote:

Originally Posted by Picinell (Post 4090483)

normal ca poti recupera ...eu am recuperat o taxa din nov 2007 tocmai in 2010 ....numai ca tu trebuie sa fii proprietar

Picinell 16-02-11 13:22

puteti sa imi spuneti si mie ce acte in trebuiesc mai exact ? si unde sa ma duc ... pas cu pas

sunt din bucuresti sector 5 ... multumesc

cangri 16-02-11 13:23

Quote:

Originally Posted by shm3ny (Post 4090499)
nu stiu despre ce este vorba , oricum sa inteleg ca doar cei care au apucat sa inscrie deja masiniile in to pot da in judecata ?

DA
Doar cei pentru care la inmatriculare se aplica legea veche.
Momentan.

ioan1973 16-02-11 13:28

[QUOTE=cangri;4090447]Onorariul avocatului se va platii de cel care pierde procesul,Va fi clauza in cererea de judecata.

Momentan nu poti sa dai in judecata caci trebuiesc gasite niste chichite impotriva noii legi.

EU NU CRED CA TREBUIE GASITE CHICHITE . LEGEA E COMPLET AIUREA SI DISCRIMINEAZA . DECI MAI BINE CAUTATI PE NET UN AVOCAT CU EXPERIENTA . SUNT 2 AVOCATI CARE AU INCEPUT PRIMELE PROCESE ACUM VREO 4 ANI ... UNUL E COSMIN COSTAS CELALALT IMI SCAPA . CAUTATI SI VOI PE GOOGLE SI VETI GASI . EU AM FOST LA INCEPUT IN CONTACT CU CEI DOI CARE AVEAU COLABORARI CU AVOCATI DIN TOATA TARA . PROCEDURA E STANDARD LA TOATE PROCESELE . IMI ADUC AMINTE LA CA LA PROCESUL MEU , A CERUT JURISTUL DE LA FINANTE UN RECURS SI INSTANTA NU I-A ACORDAT :)) ...NE PREGATEAM DE UN NOU TERMEN SI MA SUNAT AVOCATUL SA IMI SPUNA CA A PRIMIT DECIZIA , SI TREBUIE INVESTITA PT A PUTEA FI PUSA IN PRACTICA .

ioan1973 16-02-11 13:31

Quote:

Originally Posted by Picinell (Post 4090510)
puteti sa imi spuneti si mie ce acte in trebuiesc mai exact ? si unde sa ma duc ... pas cu pas

sunt din bucuresti sector 5 ... multumesc

* deci ai inmatriculat masina ? ai copia de la chitanta de la suma achitata ?

Faci o cerere la Finante prin care ceri suma platita . Ei iti raspund oficial si negativ in 30 de zile . Cu refuzul lor ii ataci in instanta . Simplu .

Picinell 16-02-11 13:32

nu cred ca mai am copia de la suma achitata ... dar ar trebui sa fie la ei in baza de date nu ?

ioan1973 16-02-11 13:35

Quote:

Originally Posted by Picinell (Post 4090544)
nu cred ca mai am copia de la suma achitata ... dar ar trebui sa fie la ei in baza de date nu ?

* pai atunci te duci la ei si ceri o copie ...nici eu nu aveam originalul si m-am dus la Finante si am scos o copie , si copia aia am pus-o la dosar .

Picinell 16-02-11 13:41

si cum cer ? o copie dupa chitanta de la plata taxei de poluare ? si ii dau numele ? atat ?

ioan1973 16-02-11 13:44

Quote:

Originally Posted by Picinell (Post 4090579)
si cum cer ? o copie dupa chitanta de la plata taxei de poluare ? si ii dau numele ? atat ?

exact ! te gaseste dupa cnp in baza de date ...eu am avut vreo 3 taxe platite intr un an ...din pacate doua autoturisme le vandusem si am recuperat taxa numai de la unul ;

werewolf_eu 16-02-11 13:51

Quote:

Originally Posted by tudorb (Post 4086539)
mai nou a aparut si varianta de scutire de la plata impozitului anual,a seriei de sasiu

adica cum?
fii mai explicit te rog!;)

werewolf_eu 16-02-11 13:55

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4087234)
am masina in bulgaria de 2 ani si e mai bine decat la japcangii de romani. sa stau sa ma tarasc prin tribunal si poate ! poate voi castiga...asa imi rezolv probleme in cateva ore in bg. Sunt mai a saracie numerele da nu ma dau banii afara din casa sa o inscriu in romania. + ca aici era 600 lei numa asigurare pe cand in bulgaria cu 500 de lei am totu gata. itp asigurare etc.

de acord cu tine , tu esti langa ei ..., dar daca ti-as propune sa o inscrii in ungaria , cam ce-ai face?:lol:

ioan1973 16-02-11 14:00

Peste 12.000 de romani au contestat anul trecut in instanta taxa auto, iar o treime dintre acestia au avut castig de cauza, potrivit Ministrului Mediului, Laszlo Borbely.

* deci daca stai sa il asculti pe Borbelly nu ajungi decit sa fii intoxicat ; omul asta spune numai bazaconii . Taxa nu e autorizata de UE in nici un caz .....
* eu cred ca 99% au castigat in instanta ...tot ce se pierde se pierde pe vicii de procedura ...

DEC

Pana in prezent Ministerul Mediului a platit 230.000 de euro unui numar de 135 contestatari care au avut castig de cauza.

* deci ganditi-va cum pot unii sa piarda si numai o treime sa castige cind practic procedura este standard.

Mai sus puteti urmari un interviu cu un avocat din Alba Iulia care a castigat astfel de procese precum si cu un client care si-a recuperat banii pe aceeasi cale legala.

* am observat un grad mare de intoxicare cu date false ..... Eu informatiile le am de la prieteni care au castigat procese si de la un amic care e samsar de masini ; plus ca mai am pe cineva in Politie care mi-a spus ca au pierdut citeva procese si au inmatriculat autoturisme fara plata taxei . Din pacate lumea e prost informata si speriata ca ar putea pierde .

ioan1973 16-02-11 14:04

Quote:

Originally Posted by YCEE (Post 4087234)
am masina in bulgaria de 2 ani si e mai bine decat la japcangii de romani. sa stau sa ma tarasc prin tribunal si poate ! poate voi castiga...asa imi rezolv probleme in cateva ore in bg. Sunt mai a saracie numerele da nu ma dau banii afara din casa sa o inscriu in romania. + ca aici era 600 lei numa asigurare pe cand in bulgaria cu 500 de lei am totu gata. itp asigurare etc.

* hai sa va mai zic ceva ; in 2007 am imprumutat masina unui prieten din Torino ca sa plec cu ea in Franta si sa stau acolo vreo 4 luni ; pt ca imi expira ITP ul ne-am dus la o statie din Marsilia si am cerut verificarea tehnica ; cei de acolo puteau sa imi faca ITP fara niic o problema numai ca aveam o tripla sparta si mi-au cerut sa o schimb ....si nu aveam nici un chef sa cumpar una nou ca era o o Honda vtec si ma costa vreo 100 de euro cind ITP ul ma costa 80 de euro ....
Deci eu daca imi inmatriculez masina in Bulgaria si plec in UE cred ca pot face ITP valabil 2 ani peste tot , inclusiv in Germania , Franta sau Italia .

werewolf_eu 16-02-11 14:17

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4087406)
De juma de an te judeci cu ei inseamna... tu ai facut ce spun firmele specializate in recuperarea taxei ca fac si faci bine. Firmele primesc si ele un procent in cazul in care castigi. Totusi ai mai multe sanse cu firmele specializate pe asa ceva sau e tot acolo? Pentru ca din taxa de 90 de mil care o voi plati la inmatriculat mai bine stiu ca prefer sa dau jumatate unei firme care ma rezolva sigur :):):)...DAR E SIGUR???

Treaba nasoala ca nu e nimic sigur si nu iti garanteaza nimeni ca primesti taxa inapoi.... dar sigur e ca ai mai multe sanse daca incerci decat daca stai acasa.

@pery15 nu le poti scana sa le pui aici sa le vada toata lumea ??
Asa ai ajuta pe mai multi ca prea putini au faxuri pe acasa :)

bai maniak22, am vreo 5 prieteni care si-au inmatriculat masinile fara sa plateasca nici o taxa ...niciunul n-a avut probleme , insa tot cam vreo 2-3 luni au asteptat...
ca si pret (la avocat- e mai sigura treaba si mai rapid)au platit cam 10% din taxa ...de inmatriculare , deci curaj!!!

elenacimp 16-02-11 14:35

Din pacate,acum,situatia s-a ingreunat foarte mult pentru ca,anul trecut,un judecator de la Tribunalul Sibiu a facut o sesizare la Curtea Europeana de Justitie cu privire la gradul de discriminare al taxei auto si raspunsul care a venit pe 27 ianuarie 2011 de la CJE nu prea ne este favorabil noua,ca si reclamanti.
De aceea,a iesit Borbely la TV si a spus ca este legala taxa numai ca,daca aveti un avocat bun,recomandarile CJE cu privire la impozitele interne ale fiecarui stat membru,se pot interpreta in mai multe feluri si se poate inca,convinge judecatorul ca taxa este ilegala.
Si,asa cum am vazut ca au mai spus si alti colegi,cel mai mult conteaza norocul fiecaruia in a prinde un judecator bun,caruia sa ii pese de ceea ce ne fac guvernantii nostri.
Cei din Jud. Cluj au cele mai mari sanse de castig si in situatia actuala pentru ca au,printre judecatorii de la CA Cluj,unul de milioane-Cristi Danilet- care a data castig de cauza la toate procesele de acest gen.
Pentru cine are nevoie de precedente judiciare,poate cauta pe blogul acestui judecator,are postate decizii favorabile si motivarile acestora.
Asa ca,mult succes tuturor aflati in acesta situatie,si mie :) ,si sa auzim numai de cauze castigate!

Taxele de prima inmatriculare(nu cea de poluare) se recupereaza 100%,indiferent de situatie pentru ca au fost considerate ilegale de carte CE.

werewolf_eu 16-02-11 14:36

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4087585)
Oricum ma gandesc ca daca pierzi mai poti face recurs nu? Sau daca pierzi ii mai dai odata in judecata....
Avantajul daca e inscrisa si ii dai in judecata poti circula lejer cu masina iar daca nu e inscrisa si se termina numerele rosii stai cu ea in fata blocului:):)

daca ai dosarul complet , n-ai nici o treaba , de aia e bine sa apelezi la un avocat.;)

08elt 16-02-11 15:01

Quote:

Originally Posted by mixandra (Post 4089890)
O LAMURIRE PENTRU CEI DE FORUM : pentru anul 2007 si 2008 pana la 1 iulie 2008 , apoi 1 ian 2009 -15 ian 2010 se castiga sigur taxa cu dobanda de la data depunerii cererii la finante si pana la plata efectiva . Procesul in sine dureaza dupa cum urmeaza .
Daca inregistrezi azi actiunea vei avea termen de judecata peste 2 luni , depinde de ce Tribunal este vorba , apoi la primul termen , daca sunt toate actele depuse instanta ramane in pronuntare . Astepti vreo luna sa primesti hotararea apoi iti va veni citatia cu recursul finantelor in alte 2-3 saptamani , termenul de judecata la Curte fiind peste vreo 2 luni , iar la acel termen se va judeca . Apoi in alte 4-6 saptamani vei primi hotararea , dupa care cu cele doua hotarari vei merge iar la Tribunal pentru a le investi cu formula executorie , unde ti se mai da iar un termen de vreo 2-3 saptamani pentru a-ti pune cateva stampile si un timbru : Acestea fiind terminate se va face o cerere catre finante in care se va alatura o copie xerox dupa cartea de identitate , un extras dupa contul bancar al dumneavoastra ( sau daca vreti sa ridicati banul de la caserie nu mai e nevoie ) si cele doua hotarari. Se asteapta cam 4-5 saptamani si veti avea banii.

Daca masina a fost inmatriculata in noiembrie 2008, sa inteleg ca nu am nici o sansa la judecata. De ce? Pentru ca era taxa de poluare sau ceva de genul acesta?Am platit 1700 eur la o masina de 6000 eur. Astept un raspuns, ms.

Maniak22 16-02-11 15:07

08elt eu zic ca ai sanse nu vad de ce nu....

Maniak22 16-02-11 15:07

Concluzie: chiar daca ai avocat super bun si alea alea..... tot in mana judecatorului esti daca iti vei recupera banii de pe taxa :):)

elenacimp 16-02-11 15:07

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4090884)
Concluzie: chiar daca ai avocat super bun si alea alea..... tot in mana judecatorului esti daca iti vei recupera banii de taxa :):)

DA!Asa este,din pacate.

crashoverite 16-02-11 15:13

Quote:

Originally Posted by werewolf_eu (Post 4090780)
daca ai dosarul complet , n-ai nici o treaba , de aia e bine sa apelezi la un avocat.;)

Salut, apropo de "dosar complet'' am cumparat in 2008 o masina adusa din italia de un samsar, pe care am inmatriculato ulterior cu plata unei taxe de 6600 ron, de la dosar imi lipseste contractul de vazare-cumparare dintre italian si acel samsar, am doar contractul de vanzare cumparere dintre mine si samsar
In ce masura ma poate afecta lucrul asta si daca aveti ceva sfaturi ?

Maniak22 16-02-11 15:15

In toate hartoagele alea poate vedea judecatorul suma cu care ai cumparat masina si suma care ai platit-o statului nu?
Spun pentru ca am si o masina la care taxa in 2011 ar fi de 4 ori valoarea ei de achizitie la un motor de 1.8 :):) si poate i s-ar inmuia judecatorului inima :):):) de asemenea canibalisme

De aia suntem oameni sa mai putem si visa nu? :):):):):):):):)

elenacimp 16-02-11 15:15

Quote:

Originally Posted by 08elt (Post 4090853)
Daca masina a fost inmatriculata in noiembrie 2008, sa inteleg ca nu am nici o sansa la judecata. De ce? Pentru ca era taxa de poluare sau ceva de genul acesta?Am platit 1700 eur la o masina de 6000 eur. Astept un raspuns, ms.

Si eu am taxe platite in perioada iulie-decembrie 2008 dar am fost sfatuita sa nu incep procedurile pt ele deoarece in perioada aceea,taxa era conforma cu normele UE.Dupa cum imi amintesc,scadea pe masura ce vechimea masinii crestea,deci se deprecia...sau ceva de genul acesta,nu imi amintesc prea bine.Dar pricum,am consultat multi avocati,de prin toata tara,inainte de a incepe si toti mi-au dat acelasi raspuns:ca taxele platite in acea perioada nu se restituie.Numai ca am mai multe de 2009,asa ca merita incercat.
Oricum,poti sa incerci,consulta avocati mai multi si vezi ce te sfatuiesc ei.Cred ca sunt sfaturile cele mai avizate.
Succes!

Maniak22 16-02-11 15:19

crashoverite nu cred ca te afecteaza in vreun fel..... :):):) totusi depinde de toanele judecatorului daca ii convine sau nu

elenacimp 16-02-11 15:20

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4090906)
In toate hartoagele alea poate vedea judecatorul suma cu care ai cumparat masina si suma care ai platit-o statului nu?
Spun pentru ca am si o masina la care taxa in 2011 ar fi de 4 ori valoarea ei de achizitie la un motor de 1.8 :):) si poate i s-ar inmuia judecatorului inima :):):) de asemenea canibalisme

De aia suntem oameni sa mai putem si visa nu? :):):):):):):):)

:)Asa ar fi normal,intr-o tara normala...dar suntem in Romania!

Maniak22 16-02-11 15:23

Quote:

Originally Posted by elenacimp (Post 4090907)
Si eu am taxe platite in perioada iulie-decembrie 2008 dar am fost sfatuita sa nu incep procedurile pt ele deoarece in perioada aceea,taxa era conforma cu normele UE.Dupa cum imi amintesc,scadea pe masura ce vechimea masinii crestea,deci se deprecia...sau ceva de genul acesta,nu imi amintesc prea bine.Dar pricum,am consultat multi avocati,de prin toata tara,inainte de a incepe si toti mi-au dat acelasi raspuns:ca taxele platite in acea perioada nu se restituie.Numai ca am mai multe de 2009,asa ca merita incercat.
Oricum,poti sa incerci,consulta avocati mai multi si vezi ce te sfatuiesc ei.Cred ca sunt sfaturile cele mai avizate.
Succes!

Sa consulti mai multi avocati sa vezi cum incearca sa te vrajeasca fiecare mai bine de bani ?:):):):) hahah.....toti spun ca da se poate cum sa nu reusita e garantata numai sa le dai banii. Pe ei oricum trebuie sa ii platesti fie ca castigi fie ca nu. Mai ales ca trebuie sa le dai bani in avans si nu iti va spune nici unul ca se poate sa ii dai dupa proces :):):):)

Am prieteni avocati si am vazut si la altii multe stiluri ale avocatilor de a iti lua banii:):)

08elt 16-02-11 15:24

Quote:

Originally Posted by elenacimp (Post 4090907)
Succes!

Nu inteleg cu ce este taxa din perioada respectiva mai "desteapta" decat ce-a din 2007 sau de acuma. Nu despre exact acelasi lucru este vorba? MS de rasp.

elenacimp 16-02-11 15:24

Quote:

Originally Posted by crashoverite (Post 4090898)
Salut, apropo de "dosar complet'' am cumparat in 2008 o masina adusa din italia de un samsar, pe care am inmatriculato ulterior cu plata unei taxe de 6600 ron, de la dosar imi lipseste contractul de vazare-cumparare dintre italian si acel samsar, am doar contractul de vanzare cumparere dintre mine si samsar
In ce masura ma poate afecta lucrul asta si daca aveti ceva sfaturi ?

Te afecteaza intr-o mare masura pt ca trebuie prezentat documentul ce atesta de unde a fost cumparata,la instanta.
Dar nu inteleg,spui ca ai inmatriculat-o pt prima data in tara,fara a avea c-v intre italian si samsar,atasat la dosar?

elenacimp 16-02-11 15:27

Quote:

Originally Posted by 08elt (Post 4090924)
Nu inteleg cu ce este taxa din perioada respectiva mai "desteapta" decat ce-a din 2007 sau de acuma. Nu despre exact acelasi lucru este vorba? MS de rasp.

In esenta,nu este diferita,asa e.Numai ca guvernantii nostri hoti,i-au schimbat denumirea din taxa de prima inmatriculare in taxa de poluare si a devenit mult mai legala.
Ti-am spus,nu imi amintesc cuvant cu cuvant,cum mi-a spus avocatul dar toti mi-au spus acelasi lucru,ca in perioada iulie-decembrie 2008 nu se castiga.

crashoverite 16-02-11 15:27

Quote:

Originally Posted by elenacimp (Post 4090926)
Te afecteaza intr-o mare masura pt ca trebuie prezentat documentul ce atesta de unde a fost cumparata,la instanta.
Dar nu inteleg,spui ca ai inmatriculat-o pt prima data in tara,fara a avea c-v intre italian si samsar,atasat la dosar?

Eu ma refeream la dosarul facut pt mergerea in instanta, sincer nu mai retin daca la dosarul de la politie am atasat acel c-v

Maniak22 16-02-11 15:28

Quote:

Originally Posted by elenacimp (Post 4090926)

Pai cine a spus ca trebuie sa ai la dosar contract de vanzare cumparare intre italian si samsar cand o inmatriculezi?

Eu cand am tradus actele am facut direct actele de pe persoana(samsar) care a cumparat din germania masina direct pe mine si a fost ok nu m-a intrebat nimeni nimic:) de actele dintre neamt si samsar:):):)

La fel si cu instanta.... eu zic ca nu trebuie neaparat c=v dintre samsar si italian pentru ca daca ai intre samsar si tine tot aceeasi chestie se presupune e ca a mai fost inscrisa in alt stat UE parerea mea

elenacimp 16-02-11 15:30

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4090921)
Sa consulti mai multi avocati sa vezi cum incearca sa te vrajeasca fiecare mai bine de bani ?:):):):) hahah.....toti spun ca da se poate cum sa nu reusita e garantata numai sa le dai banii. Pe ei oricum trebuie sa ii platesti fie ca castigi fie ca nu. Mai ales ca trebuie sa le dai bani in avans si nu iti va spune nici unul ca se poate sa ii dai dupa proces :):):):)

Am prieteni avocati si am vazut si la altii multe stiluri ale avocatilor de a iti lua banii:):)

Consultarile astea la avocati sunt gratis,eu cel putin pe toti care i-am sunat,nu mi-au cerut bani.
In schimb,ai dreptate,sunt avocati care cer bani in avans dar sunt si avocati care cer comision de succes,adica un procent din taxele recuperate si ce trebuie platit inainte este 42 ron pt fiecare masina,taxele acelea de timbru.
Dar asta numai dupa ce mi-au explicat cum stau lucrurile si numai dupa ce eu i-am prezentat documentele masinilor si ale taxelor platite.

08elt 16-02-11 15:33

Quote:

Originally Posted by elenacimp (Post 4090932)
In esenta,nu este diferita,asa e.Numai ca guvernantii nostri hoti,i-au schimbat denumirea din taxa de prima inmatriculare in taxa de poluare si a devenit mult mai legala.
Ti-am spus,nu imi amintesc cuvant cu cuvant,cum mi-a spus avocatul dar toti mi-au spus acelasi lucru,ca in perioada iulie-decembrie 2008 nu se castiga.

Atunci de ce i-au schimbat denumirea pentru ca oricum taxa nu mergea la mediu ci ajungea ca si acuma la Ud.ea sa-si faca parc acvatic in Felix de mil eur

elenacimp 16-02-11 15:33

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4090937)
Pai cine a spus ca trebuie sa ai la dosar contract de vanzare cumparare intre italian si samsar cand o inmatriculezi?

Eu cand am tradus actele am facut direct actele de pe persoana(samsar) care a cumparat din germania masina direct pe mine si a fost ok nu m-a intrebat nimeni nimic:) de actele dintre neamt si samsar:):):)

Eu am inmatriculat multe masini si in Jud. Valcea,de unde sunt eu,se cere la inmatriculari si copie dupa c-v dintre neamt,italian,francez...si roman,chiar daca eu am luat-o de la intermediar roman.
Nu vreau sa contrazic pe nimeni,eu spun cum este la noi in judet.

elenacimp 16-02-11 15:35

Quote:

Originally Posted by 08elt (Post 4090951)
Atunci de ce i-au schimbat denumirea pentru ca oricum taxa nu mergea la mediu ci ajungea ca si acuma la Ud.ea sa-si faca parc acvatic in Felix de mil eur

:))Asa e,dar in denumirea de prima inmatriculare nu era legala si riscau o sanctiune dura de la UE.
Dar s-au descurcat ei,ca sunt destepti;) (mama lor).

All times are GMT +2. The time now is 18:35.

- Copyright 2026 4Tuning