![]() |
Re: Club auto nou in Iasi ?
week-end'u asta se mai face ceva???ca pleaca zapada de sapt viitoare :???:
cheers;;) |
eu sunt dator cu niste prezenta....sper ca duminica asta sa ajung
|
chiar daca deocamdata gabi(tasc) nu a dat niciun semn eu spun sa ne intalnim ca oricum o sa vina si el.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
eu sunt tare curios cati o sa ne strangem maine!
|
Sper ca e loc si pt mine ...
Si dupa o intalnire la aer curat...??? mergem acasa sau ne dezmortim la o cafea/vin cald pt cei care au sofer...8) Cheers;;) Sil |
Quote:
Quote:
SilVicious - Ne vedem acolo. cu ce masina esti sau ce nr de inmatriculare ai ca sa ma uit dupa tine. |
TASC ai PM.
Eu vin..doar in cazd de eforta majora aman..dar voi anunta... Sa vedem pe cine aduce PASIUNEA la kaufland....Cine stie...poate toata lumea va VREA sa transforme pasiunea in performanta..Cine nu... Cheers;;) Sil |
Quote:
|
Daca este cineva dintre voi care sa aiba o camera foto si care are treaba prin Copou pe la ora 17:30 poate ma puteti lua si pe mine cu masina pana la kaufland.
|
Imi pare rau ca nu v-am putu insoti pana la cafea in copou ... ma tot freca colegu cu care am venit sa mergem (plus ca nu-mi luasem nici un ban la mine) . Sper sa am prezenta mai lunga la urmatoarea intalnire . Ma bucur ca am reusit sa va cunosc
|
Quote:
Multumiri speciale tuturor care au facut posibil ca prezenta lor sa fie si astazi. Pacat de vreme,dar asta e. |
Multumiri speciale domnului Criminale care ne va gazdui la garaj si ne va ajuta cu problemele tehnice.
|
deci ce parere au baietii in legatura cu clubul???eu vin cu propunerea sa ne intalnim mai des,adica sa mai facem o intalnire la mijlocul saptamanii,sa apucam sa ne cun mai bn si sa fie treaba buna.!
mai este cineva de acord cu mn? |
ar fi o chestie...treaba e ca nu cred ca o sa poata veni toti...dar na incercam:P
|
pai hai sa facem un sondaj,sa vedem cine poate si cine nu!!!
Gabi cred ca este de acord.eu zic ca ar fi ok miercurea seara dupa 7-8,acuma sa vedem cine poate la ora asta sau in alta zi e prea putin o data pe sapt sa ne int,nu apucam nici macar sa ne retinem numele:D...vorbesc in punctul meu de vedere!!! |
deacord pt miercuri:P
|
ii bun asa...suntem 2:D
.................se mai anunta cineva? cine mai doreste?cine mai pofteste????? |
imi cer scuze ca am zis ca vin si nu am fost acolo dar am avt niste probleme la munca si am fost plecat din iasi dar saptaman asta voi veni si eu daca se mai poate
scuze inca o data va salut |
da sefu' nu-i problema,poate daca ne hotaram si pt miercuri vii atunci!
|
Quote:
|
Pentru mine e putin mai dificil ... dar cu intarzieri , pot ajunge :P
|
Acum cateva minute m-am intors de la Garaj de la Criminales. Deci pot sa aduc toate felicitarile acestui om pentru ceea ce face. Polo-ul lui Dark o sa iasa criminal. Am ramas fara cuvinte cand l-am vazut. Si eu care is foarte vorbaret...azi priveam masina aia si deja o aveam in minte cum va arata la final. BESTIALAAAAAAA !!!
|
O ideie foarte buna, ar fi superb daca ne adunam si miecuri :-)
|
Salut baieti
pt miercuri sunt de acord si eu iar ora e ok 19 20 cum vreti o seara frumoasa |
Unde si la ce ora pana la urma ? 19:00 sau 20:00 ? Kaufland sau Plus - Pacurari ? - specificati doar ora va rog. Locatia in PM. e mai bn asa la inceput.
|
eu optez pt 19 la kaufland
la plus parcarea e mica da functie de cum vor si ceilalti... |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ea sa zica lumea...ne dam si noi pe undeva maine sau duminica ?
|
eu zic la 19 tot in locatia veche,sau direct la TWO.....
|
Quote:
|
da da da ........pana la urma ne int si maine seara?
|
Salve baieti,
Buna baieti, mi-a facut placere duminica si sper sa pot ajunge si eu miercuri dar nu promit nimic. Iar propunerea cu garajul lui criminales e super. In rest numa binetze, Cheers;;) Sil |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning