![]() |
Re: Maşina mea: corsa b 1.4 16v
Felicitari arata super :) abia astept so vad finisata !
|
Quote:
|
Quote:
|
parerea mea este ca la cat kit o sa bagi sa o indrepti, o sa ai tot timpul probleme cu ea
|
deci masina este gata acum mai sunt ceva rectificari pe ici pe colo :)
|
inca la slefuit
|
poze poze poze :lol:
|
nu vreau sa fiu rautacios, dar nu stiu ce vad unii asa frumos la modificarile pe care le-ai facut pana acum.
bara nu are o linie, prinderea lasa de dorit, la fel si badboy-u (valuri valuri) .... cel putin pana acum :rolleyes2 multa bafta! este o masina cu potential sa speram ca va iesi bine si nu vei da in altele :???: |
Quote:
|
Cand zice cineva ca mashina e la slefuit sau singer-uit te gandesti ca se finiseaza tot
normal ca nu are linie nimic deoarece a fost facuta poza dupa ce sa scos si pus direct de pe matrita... |
Nu finisajele sunt problema, felul īn care e pus spoilerul, de exemplu, gura centrală, īn loc să fie la linie, e lăsată īn jos, pe mijloc, face un V, şi ca să fie totul complet aţi şi unit buza de jos, aşa strāmbă cum era, cu fibră (şi aia pusă rău, marginea din spate ridicată, marginea de jos atārnă, mă rog). Aripile sunt cel puţin ciudat evazate, iar enumerarea poate continua.
Un ochi doar puţin format vă spune că trebuie revizuit īntregul proiect, altfel o să fie o altă maşină mult muncită dar prost realizată, nu trebuie să te superi, dacă toţi īţi pupă-n c_r lucrarea nu te ajută la nimic, un sfat care-ţi zice că e ceva rău şi prost făcut nu e neapărat răuvoitor, e posibil ca ceea ce s-a făcut chiar să fie greşit. |
Bara originala arata de 10 ori mai bine .
|
Parerile sunt inpartite... mie imi place mai mult asa
|
Quote:
Cu spatele ce o sa faci?... Ai roti suficient de late pentru evazarile alea?... Ati gandit si voi simetria perfecta a barii? Observ ca e din 2 bucati facuta. pragurile vor continua linia barii si se unesc cu barile din spate?.. Te intreb toate astea pentru ca daca nu le ai gandit inca Aleks are dreptate si o sa fie munca multa si rezultat... nu vreau sa dau pronosticuri dar undeva jos... Succes, sper sa iasa ceva bun. |
Haiii cu pozele aleaaa ! ca am vazut ceva la avatar :DD:D:D:D e gata :X
|
inca nu mai dureaza
|
Ce se mai aude de maşină ?
|
Bubis poze cu masina facuta nu pui :">
|
:)) nu pun cand e TERMINATA , o sa pun momentan mai e de lucru ;)
|
Se mai lucreaza?
|
cum merge treaba !?
|
ce vremuri pe la pagina 3 :))
|
Pānă la urmă se mai face ceva la maşină sau īnchid topicul ?!
|
Quote:
|
masina trebuie sa intre din nou la finisat:rolleyes2 ... sa speram cat mai curand
|
ehhh..asa mai da!dar poze si info cu ce s-a mai facut intre timp?:D
|
momentan nimic asteptam ...:(
|
Quote:
|
simpatica voinica asta a ta cea mica:-P! cand apare rezultatul final?:D
|
cu spoiler de pe alta masina o sa iasa ca.... mai bn il modificai pe cel original ca e mai la linia masinii si era mult mai usor
|
Quote:
|
Dar cand mai vedem si noi masina live?
|
1 Attachment(s)
Ce ai avut cu barile acelea man ?
Nu mai bine mergeai pe clean pe barile sau barile de gsi originale decat sa o tiganesti asa? Sincer... O suspensie niste jante...faceau cat 1000 de bari "tunnning" nu te supara ! |
Ultima poza a fost pusa acum aproape un an. Cred ca ati renuntat la proiect intre timp, nu? Daca da, Slava Cerului! Masina arata ca naiba cu bara aia, si cu "evazarile" alea, zici ca erau overfendere de Rubicon. Parerea mea, o bataie de joc! Punct
PS. Pe langa asta, am incercat sa citesc topicul de la inceput. Foarte obositor, intrucat limba si gramatica romana lasa mult de dorit, atat la tine, cat si la prietenii tai intimi. PPS. Nu sunt rau, sunt realist. |
3 Attachment(s)
in urma cu 2-3 luni, pozele au fost atasate aici https://forum.4tuning.ro/136-opel-tun...hy/page-7.html , postul 100.
Nu stiu cum de nu le-a vazut nimeni, asa ceva nu trece neobservat :D |
Arata jalnic , fara suparare , barile originale erau de 100 de ori mai ok decat carpeala asta .
|
Quote:
|
n-am vazut bataie de joc mai mare decat la corsa asta.:shock:
sunt si uimit si socat!:???: |
Apreciez efortul dar cu ceva mai mult efort putea iesi ceva foarte frumos,daca mai finisezi putin poti scoate ceva frumos.bafta
|
3 Attachment(s)
asa arata in vremurile ei bune :)
este cea rosie ! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:53. |
- Copyright 2026 4Tuning