Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi--- (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi.html)

sorinush 28-09-06 15:38

Re: Intalnire 4Tuning.Ro --- 22 Octombrie ---Iasi---

poate ajung si eu cu niste prieteni

cryo 28-09-06 15:43

Quote:

Originally Posted by CRy_STy (Post 568312)
...Cryo te astept :D

Pai eu n-am masina tunata... cel mult niste jante :)
Daca o sa fiu prin tara, o s-o las pe dupa un colt ceva, si o sa vin sa va vad :)

ESPinoza 28-09-06 15:59

ups e obligatoriu sa venim cu mashini tunate? :)

Bmw_Rulllzzz 28-09-06 18:06

chiar asa............neaparat tunate????? a mea va fi ............deci ????

mertan 28-09-06 18:41

la aceasta intalnire zic eu ca trebuie sa vina masini tunate si netunate(sau in prag de tuning sau in devenire) si pasionatii de tuning.... asa ca oricine este binevenit... doar suntem de pe o comunitate toti....

CRyS` 28-09-06 19:52

Quote:

Originally Posted by cryo (Post 568506)
Pai eu n-am masina tunata... cel mult niste jante :)
Daca o sa fiu prin tara, o s-o las pe dupa un colt ceva, si o sa vin sa va vad :)

Cred ca te las fara jante..si ai sa vii obligatoriu!

Si m`am gandit la o chestie destul de mult... Duminica...La Palat!?!E prea central,prea multa lume ... Putem fi pasibili de o amenda ceva de genu!Si + ca eu sunt unu din cei care organizeaza si sunt pasibil de`o amenda...Mai bine si mult mai sigur si mai linistit e in parcarea de la Fortus.E mult mai mare,mai multa liniste si nimeni nu deranjeaza.Parcarea de la Palat e mica si va fi plina...doar asa sa va ganditzi..aglomeratie....Eu propun pt Fortus si`am sa pun si o harta aici in detalii...

http://www.inoras.ro/harta/harta.htm

A se vedea zona CuG!Putetzi mari harta...
M`am c`am balbait mai sus(sunt dupa 12 h de serviciu si e normal :cry: )....Dar eu raman pt Fortus!!!

ESPinoza 28-09-06 20:16

multa lume nu stie unde e .. eu sigur nu o gasesc nici cu ajutorul hartzii

CRyS` 28-09-06 20:19

Am sa desenez una...!Si e multa lumea Duminica!Te asigur ca trec in fiecare Duminica pe acolo cand vin de la Mitropolie si parcarea e plina!

cryo 28-09-06 20:29

eventual, pentru cei ce vin din afara, se poate stabili un loc si o ora de intalnire, de unde sa fie condusi in locul stabilit final..

CRyS` 28-09-06 20:31

Yap!Bine gandit Cryo!

ON_u 28-09-06 20:34

:) mai bine la fortus.....nu e asa greu de ajuns...mai ales ca e duminica ..parcarea e goala...fata de cea de la palat unde sigur va fi miscare...politie, copii, biciclisti, nunti:)) etc.....

CRyS` 28-09-06 20:35

Cum naiba fac un POLL?

ESPinoza 28-09-06 20:41

bine :) majoritatea decide :) dar la palat e interzisa intrarea acolo? sau amenda pt ce?

CRyS` 28-09-06 20:44

Votatzi pentru 22 Octombrie

https://forum.4tuning.ro/36-iasi/24374-fortus__________sau__________palatul-culturii.html

CRyS` 28-09-06 21:30

Sper sa nu vina si "copii diabolici" fara minte,cu capu`n acceleratie si sa ma astept cu niste surprize neplacute!Cu mana mea ii las fara cauciucuri si geamuri!

mertan 28-09-06 21:56

good point crysty... vom vedea noi cine e reisar... oricum daca vrea ceva o face dupa intalnire pe peilea lui... vedem noi....

slip 29-09-06 02:58

ba nene... si eu drept sa zic tot la fortus imi era gandul da' am zis sa nu imi exprim opinia k si asa nu prea conteaza... dar dak tot s-a facut poll p kestia asta..atunci ... am zis sa votez..
sigur..cum spune crys .. cel mai bine e la fortus.. si nu e vb numai de politie.. ci de parcarea in sine..care e destul de mare...
faza nasoala e k .. dak prindem vreme buna..asa cum ne dorim...mai vin niste microbisti.. copchii de astia..si joaca fotbal p acolo..+ babe si copii mici...
nu stiu cum ii putem alunga.. :D am mai incercat eu o data..si m-am trezit cu garda.. :D k a facut un fraier reclamatie...

asa k.. dak exista vreo solutie crys...si t pot ajuta.. atunci cu cea mai mare placere am sa o fac.. ;) (am boala p fotbaliatorii hagi si ronaldinho din zona aia..) :lol:

bafta baieti...si aveti grija la radaru de pe bulevard.. nu va spargeti in figuri k mai sta lumea cu radaru prin zona strazii principale... (sper sa nu lucreze duminica)

va salut si sa ne vedem sanatosi si in numar mare pe 22 :D ... iihhaaa :lol:

mertan 29-09-06 08:09

stiu care e faza cu jocurile pe acolo prin parcare... dar stiti si voi. facem asa.... ne adum acolo... palavre 2 ore... plecam noi la un suc... apoi l adefilare.. va dati seama... nu cred ca o sa mai fie peacolo cineva.... ne intoarcem acolo la fortus... si vedem noi ce facem... oricum astea raman pe moment discutate... "programul de voie"

CRyS` 29-09-06 11:26

:) Se vor rezolva toate.....!

CRyS` 29-09-06 11:33

Dar nu stitzi nimic de cei din Piatra Neamtz....nu cunoastetzi pe nimeni?Dar de Vaslui?Cine se mai ocupa!?

mertan 29-09-06 11:53

am discutat cu piatra neamtz... cu vaslui ramane sa vb...

CRyS` 29-09-06 11:58

O propunere de ultima ora!

V`om merge in coloana in Iasi...pentru campania initiata de Politia Romana "Stop Accidentelor Rutiere!"!Eventual v`om face si`o pancarta ceva!Totul va fi in liniste,doar cu avariile puse si fara viteza!Ar fi bine.......am fi si noi altfel vazuti!

TAZ_IS_04_JMG 29-09-06 12:12

excelenta ideee.....sigur ne facem si noi altfel vazutzi...mai ales cu o pancarda....eu unu am scapat de amenzi....din cauza unor deodorante care promoveaza asta...:))

TAZ_IS_04_JMG 29-09-06 12:16

sau vb la o firma de publicitate sa ne faca niste stikere "stop accidentelor rutiere!!"

CRyS` 29-09-06 12:27

Cei ce au usere pe vw forum,ford forum,ford forum,honda..si alte marci auto ii rog frumos sa posteze ei la sectiunile de intalniri urmatorul anuntz!

Intalnire 4Tuning.Ro --- Iasi ---
22 Octombrie 2006
Palatul Culturii
Ora 15.00

Detalii:

https://forum.4tuning.ro/36-iasi/23687-intalnire-4tuning-ro-22-octombrie-iasi/page-2.html

Suntetzi invitatzii mei!

cryo 29-09-06 12:50

heh, nu pot pune pe honda, din motive evidente.... cand am incercat sa promovez aici intalnirea nationala hondafan, am fost luat foarte rapid in colimator de catre admini (mai am si acum schimbul de PM-uri destul de acide)

Asa ca... nu va pot ajuta la faza asta (cel mult, voi mai spune unuia-altuia, poate vor fi interesati)

CRyS` 29-09-06 13:00

Iz nat a problema!:)

Eu am plecat la scarbiciu...ne mai auzim maine dimineatza de acuma!Cine vrea...B`dul Independentei nr.4 Magazinu De Muzica Sound Land!Acolo ma gaseste pana diseara la 19.30!Sau 0741 084 572!

Diseara ies prin oras la o plimbare.Trec prin Amnesia(langa fostul Orange,in gangul dintre Orange si Banca Transilvania!Poate mai venitzi 2-3 uameni!
V`am pupat pe rotzi!

-ZZ- 30-09-06 09:01

Faza cu politzia si coloana este buna...dar a vbit careva cu politzia despre acest lucru......ca macar sa nu ne plimbam degeaba......:rolleyes2

timmysp 30-09-06 16:02

Sunt o gramada de treburi de rezolvat inainte de intalnire(ma refer la problemele cu politia )

mertan 30-09-06 17:10

vin in iasi de vineri... vb cu crysty... rezolvam noi cu toto... ca duminica sa fie totul ok.

CRyS` 30-09-06 17:34

Cu toto sa fie!Vreau sa maerg in audienta la Comandantul Politiei Rutiere din Iasi sa fie legal ...Care mai merge cu mine,sau care ma ajuta sa ajung mai repede la el!???!!!??!!??!

mertan 30-09-06 17:51

vne u frate cu tine... stai linistit... mergem noi la el.

Tim 30-09-06 23:11

crys nu te supara pe mine !
dar .eu cred k u nu vrei sa consumi 1 litru de motorina pana la palat si vrei sa faci intalnirea la fortus deoarece u stai la 2 blocuri distantza!
..nu te gandesti si la ceilatzi din afara (hay k noi astia din iasi suntem cum suntem stim ce e la fortus ) dar knd vine cineva din afara si ii zici de fortus crezi k stie omu unde e asta? u ai interesu tau ?

p.s. ZoZ azi team vazut in iasi :D prin centru

CRyS` 30-09-06 23:53

Auzi Tim hai sa`tzi zic ceva!Stau in 3 locuri in orasu asta mare!CuG(langa Fortus la 1017,in Podu Rosh pe Tutora si in Bucium!Pot confirma destui aceasta asa ca stai calm !Nu te ma ajit dupa niste motorina!Poate consum mai mult decat consuma multi altzii!

slip 01-10-06 03:24

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 570913)
crys nu te supara pe mine !
dar .eu cred k u nu vrei sa consumi 1 litru de motorina pana la palat si vrei sa faci intalnirea la fortus deoarece u stai la 2 blocuri distantza!
..nu te gandesti si la ceilatzi din afara (hay k noi astia din iasi suntem cum suntem stim ce e la fortus ) dar knd vine cineva din afara si ii zici de fortus crezi k stie omu unde e asta? u ai interesu tau ?

p.s. ZoZ azi team vazut in iasi :D prin centru

hai sa nu fie lumea rea cu tine.. dar nu prea cred k ai toti anii p care ii afisezi acolo..
dak i-ai avea,.nu te-ai comporta asa... dak erai p faza..s-a facut si un poll...unde s-a votat unde sa facem intalnirea .. si multi au fost de acord..
dak nu stii unde e..t poti interesa..(si ma refer si la cei din afara..)

in cazul in care nu iti convine ceva..nu veni...nu t obliga nimeni sa vii...poti sta foarte bine acasa..si sa te uiti la TV cum defilam noi.. intelegi?? ;)

asa k dak nu vii cu o replica demna de bagat in seama...atunci stai mai bine in banca ta si iti vezi de 1 litru de motorina p care te temi sa il consumi de la palat la fortus.. unde e mult mai incapatoare parcarea....

o sugestie pt tine... : nu vb de ALTII dak nu iti vezi de nasu tau.. ;)

bafta

CRyS` 01-10-06 08:24

1 Attachment(s)
Gata ... gata sa nu ne certam!Trebuie sa existe un carcotas!Shi doar am scris acolo sa se vada bine dar nah!:rolleyes2

Ori mergem pana in 8 Octombrie la Comandantul Politiei ori dupa 15 Octombrie!Si nu vreau sa merg singur,si as vrea si o pila sa avem!

Tim 01-10-06 11:18

Quote:

Originally Posted by slip (Post 570975)
hai sa nu fie lumea rea cu tine.. dar nu prea cred k ai toti anii p care ii afisezi acolo..
dak i-ai avea,.nu te-ai comporta asa... dak erai p faza..s-a facut si un poll...unde s-a votat unde sa facem intalnirea .. si multi au fost de acord..
dak nu stii unde e..t poti interesa..(si ma refer si la cei din afara..)

in cazul in care nu iti convine ceva..nu veni...nu t obliga nimeni sa vii...poti sta foarte bine acasa..si sa te uiti la TV cum defilam noi.. intelegi?? ;)

asa k dak nu vii cu o replica demna de bagat in seama...atunci stai mai bine in banca ta si iti vezi de 1 litru de motorina p care te temi sa il consumi de la palat la fortus.. unde e mult mai incapatoare parcarea....

o sugestie pt tine... : nu vb de ALTII dak nu iti vezi de nasu tau.. ;)

bafta

...auzi nu te supara pe miene ... dar stai si u prin zona ?
...eu stau in iasi de 17 ani ok? si probabil k stiu iashu mai bine k tine sau poate nu

si am purtat mai multe discutzi cu niste membri amc si miau spus k nu e tocmai buna ideea cu fortusu Crys sa nu se supere pe mine!!!

...pai stai sa ma gandesc cine o sa vina si o sa defileze la intalnirea asta
...Crys, tu si probabil k membri nsl din iashi corect? .. k soto membri amc nu o sa apara!!! la intalnire
hay bafta in continuare

slip 01-10-06 13:06

Quote:

Originally Posted by Tim (Post 571088)
...auzi nu te supara pe miene ... dar stai si u prin zona ?
...eu stau in iasi de 17 ani ok? si probabil k stiu iashu mai bine k tine sau poate nu

si am purtat mai multe discutzi cu niste membri amc si miau spus k nu e tocmai buna ideea cu fortusu Crys sa nu se supere pe mine!!!

...Crys, tu si probabil k membri nsl din iashi corect? .. k soto membri amc nu o sa apara!!! la intalnire
hay bafta in continuare

:lol: :)))))) lol...
cum spunea si crys... hai sa nu t certi singur k si asa nu t baga nimeni in seama.. dar vad k insisti :D

nu vrei .. nu vii... AMC .. vrea.. vine/.nu vrea ..nu vine
sunt multi in iasu' asta ..care nu fac parte din amc.. asa k.. tragi singur concluziile ;)

oricum nu tre sa vina numai din iasi... invitati sunt din toata moldova.jmekerash :D

hai salut

p.s. discutzi...se scrie cu 2 de i :D discutii

CRyS` 01-10-06 21:49

Quote:

Face ce vrea AMC`ul.Nu depind de ei si de nimeni altu!Eu o organizez in numele 4tuning impreuna cu cei din 4tuning.Clar?Nu ma intereseaza ca AMC`ul discuta sau nu!.....Facetzi ce vretzi!
Quote:

Esti chior sau nu vezi bine!Chiar nu vezi bine!Si azi in Fundatie ti`am facut cu mana...si te uitai in zare!
Ce NSL?Tu vezi ce scrie sub avataru meu?Crazy Drivers!....Cine o sa vina?Ia uita`te mai sus....in celelalte pagini!...Si chiar te rog nu veni si ma plictisi!

Gata cu polemicele si tampeniile ca m`am saturat pana peste cap!De acum in colo voi face reclamatii la conducerea forumului pt eventuale avertismente si banari de useri pt toate off topicurile!

EPoX 01-10-06 22:01

Quote:

Originally Posted by CRy_STy (Post 571597)
Face ce vrea AMC`ul.Nu depind de ei si de nimeni altu!Eu o organizez in numele 4tuning impreuna cu cei din 4tuning.Clar?Nu ma intereseaza ca AMC`ul discuta sau nu!.....Facetzi ce vretzi!

daca nu te intereseaza dc ai postat pe AMC de intalnire ? mai ales ca nu te intereseaza si mai ales ptr ca e o intalnire dediata 4tuning precum vad aici si precum nu era precizat la un momentdat.

man .. hai nu te mai da buricul pamantului ... iti place mult sa fii in centrul atentiei.

ptr tipul cu vw golf 5 gti ..... interesanta masina .. felicitari .. incearca sa cobori un pic masina si o s arate si mai frumos. elicitari inca odata

All times are GMT +2. The time now is 00:41.

- Copyright 2026 4Tuning