![]() |
Destul de reusite pozele, nu credeti???
Si Luca, numai mintii!!!! Nu erau 7 beri, inca nu o terminasem pe a 7!!! :lol: :lol: :lol: :lol: |
a da...... deci 7 beri ai baut sambata. si mie mi-ai spus 3 cola. te mai crede batu alta data. MINCINOSULE!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Quote:
|
Quote:
Ce te-a prins. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Quote:
blondish vezi PM. :wink: |
Ups?! :oops: :lol:
Situatia se va clarifica atunci Silviu ii va explica defapt ce s-a intamplat! :lol: |
Ce s-a intamplat? s-a imbatat ca un porc si a trebuit sa-l car in spate pana acasa. :lol: :lol: :lol:
Silviu prietenii stiu de ce? :lol: :lol: :lol: |
Mincinosule!!!
Tu ai plecat la 1 si eu am stat pana la 4!!! Vlad ma carat in spate!!! :lol: :lol: :lol: |
care beri?? Ca e un pepsi cu paiu :lol:
|
Ma baietzi mha 7 beri si suntetzi in cap ??? :)) nici chiar asa .... luca sambata poate va arata baiatu cum se bea nu cum facetzi voi ... In MAX vizavis in Piranha ... nu bere ca va doare capu ... vin sau UNIREA ca nu te doare capu deloc de la coniac .....
|
Ai mare dreptate :)
|
Poate cu o ocazie mai speciala o sa facem un maraton, care bea cel mai mult si care pica primu sub masa, ca asa nu prea am de ce sa beau. :P
|
Sigur Luca ca facem si un maraton dinasta.
Pot yo sa te las sa bei singur.Ce naiba. :D |
Mai ales ca ne si cunoastem.
Ii las pe Blondish si pe Shadow sa-ti explice cine sunt. |
Quote:
|
Stai linistit ca nu sunt nici un star.Si nici nu ma consider.
L-am lamurit yo pana la urma cine sunt .(non taken) :D |
1 Attachment(s)
Una din pozele de la Sedinta Foto!!!
Sorry pt marime, dar nu am avut timp sa o micsorez!!! |
A iesit bine pacat ca nu am putut sa vin.
Baieti ma revansez eu. |
Ce bine-am iesit in poza, si eu si masina! :lol:
|
Si restul?
Cand se poate repeta sedinta foto? Mai suntem destui care nu aparem inca in posa! |
O sa va anunt.
|
dap
ce de barbati bine in poza aia
suntem un klub plin de baieti frumosi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Aici nu pot sa te contrazic! :eyebrow:
|
Re: dap
Quote:
|
Re:
Quote:
|
a..
Da Vlad, faina masina, dar parca ii lipseste ceva, cred ca culoarea e de vina.In fine...
Am vrut sa te intreb ceva.. ai o poza in care ti se vede un tubuletz albastru in portbagaj, cred ca sunt eu prost, dar nu stiu ce e ala.. :oops: deci ce e ? |
:))
1 Attachment(s)
Ti-ai pus 2 tuburi, mai bine iti faceai si tu asa! :lol:
Oare cum se aude la asta ? |
:)
1 Attachment(s)
Brand new shoes :)
Se vede urma, inainte sa schimbe si cele de pe spate, a probat fata :P |
Iti zic eu ce are Vlad in porbagaj: un tub magnat de 300W RMS, si un Kicker 400W RMS. Crede-ma pe cuvant, se aud de rup!!!!
|
oauuu!pai voi aveti nevoie de antifoane :shock:
|
Nu tuburile de bas, tubuletul ala micut albastru
ce dracu e ala ? aia e statia, sau ce ? |
Cred ca e vorba de condensator. Mic si cilindric.
|
a
Da, ala, mic cilindric.. ce e ala ? pt ce e ala ?
Am mai vazut doar la tuning show, si acolo mi`a fost rusine sa intreb :) Si astia prin oras au tubi de basi ,dar nu are nimeni asa ceva. |
Acela este condensatorul ! :wink:
|
VLD, tu nu ai messenger? :)
Daca nu ai, explica-mi si mie ce face condesatorul ala ? Pt ce e ? ca merge si fara:) |
Ba da am messenger, ID-ul este B68VLD! Vorbim acolo!
|
a
Primul examen = prima restanta :paper:
si o inceput maicamea :yikes: ..... :blahblah: Si cam asa :) Sper sa nu fie si la voi asa :pelvic_th(sa luati foaia si sa o dati inapoi) |
La mine e peste 2 sapt primu examen, am timp sa ma documentez. :roll:
|
Si eu acuma 2 saptamani tot asa ziceam :)
Ca am timp... Si uite ce-am facut .. :pelvic_th |
Lasatzi mah restantzele in pace, doar suntetzi studentzi nu?
Ce student este ala fara restante? Sa fim sinceri! Nu stiu pe care dintre noi l-a facut ma-sa Newton. Pana shi Einstein a fost corijent. |
Da ce frate e asa de greu sa iei un 6 da-l in .... sa vezi de o sa am vreo restanta, ma pun pe invatat. :lol: :lol: :lol:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:49. |
- Copyright 2026 4Tuning