![]() |
Re: E39 - M5 V8 XXX
Quote:
M-au poluat toti copii cu nfs-urile lor :)) HELP ME !! App legat de planuri o sa dau m5-ul asta si am gasit o pisik frumoasa si aranjata pt drag, e vb de fostul TOP si o sa-i pun motor de 5000 v8 de m5 turbo :D .... |
Quote:
Succes. |
Quote:
Ma apuc oricum incet incet sa strang toate piesele necesare ca furnica si cand le am pe toate hop sus pe masina, bafta si tie si daca auzi ceva pe cineva care vrea M5-u sa-mi spui , poate ai fani pe la Valcea :) |
Quote:
|
Quote:
pai cum prietene sa pui m5 langa aixam?:))))da'o .... de treaba:))) inca odata scuze de off,si eu sunt un copchil fara carnet dar nici asa:))) zic si eu lucrurilor pe nume,si ma opresc doar la atat:)) |
Quote:
|
Quote:
mie nu mi se pare convenabil plsu ca stiam ca masina era la vanzare la pake cu vreo 12000??(corectati-ma daca gresesc) nu sunt sigur dar banuiesc ca un motor mai mult de 3-4000 de m nu e...la fel nu sunt sigur chiar mi-ar placea sa stiu sigur ... |
Da banuiesc ca pisica care o sa o ei cu motor V8 si turbo o sa fie diesel, nu de alta da stii tu criza asta si plus ca motorina e mai scumpa ca benzina?:shock: Scz.de offtopic
Sincer nu inteleg de ce dai M5 ii o masina superba, nu mai spun de fostul M3 care era si el demential, in fine tu stii ce faci is banii tai si sper sa iti reuseasca planurile. Te salut |
Quote:
Nu o sa iau o pisica cu motor v8 si nici turbata si nici diesel, o ironie cam ne la locu ei !!! Iau o carcasa sa zicem , fara motor cutie etc... si o bucata motor m5 v8 si o bucata turbo si aia e .... dau m5 ca nu mi se pare ceva wow , m3-ul ma plictisisem de el ... fac o pisica tare, am un 335 forta si mai imi iau un m6 si gata joaca sau vrun evo x , mustang shelby :-?? depinde |
Quote:
|
Quote:
Am fost traficant de patrunjel, acum m-am mai desteptat si il prepar eu :)) ... din cand in cand mai castig la loto :)) |
Quote:
|
Quote:
|
serios acum va roade?:))
dany fate patron ca am auzit ca se castiga bine:))) ca sa nu fiu off. ricardinho ceva nou pe la masini?o spalare o poza un odorizant ceva? |
Nu va mai certati :) Cred ca Dony a pus o intrebare pertinenta, la care daca se vroia sa se raspunda, Ricardinho o putea face pe PM ;) Deci nu cred ca era necesar sa raspunda Bobo. Si vorba baietilor.... pune si tu niste poze cu masina, eventual si spalata :D
|
Quote:
nu am chef si nu stau si nu am timp sa fac poze sa le pun aici are cateva sunt de ajuns oricum masina e de vanzare, astept sa-mi vina bestia :D ... :shock: |
Masina se vinde urgent ... pretz 12.000 E
|
Pune si tu poze sa vedem cat de bine arata ! Fa poze si la interior !
|
Quote:
Sunt poze aici daca vrei sa vezi , n-am timp sa stau sa o pozez pe vremea asta , totusi am un job !! http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10014887.html |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Ehh si tu acum :D .. ori z06 corvette, ori m5 e60 , ori m6 , ori porshe 996 turbo |
Quote:
La care dintr-e bestiile actuale o sa renunti???:-) |
banii "e" maculatura la ricardinho !
|
Quote:
|
o sa muriti de grija altuia :) , bafta cu orice o sa vina de acum incolo .
|
2 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=YvBwjbyxjd0
un mic filmuletz dupa schimbarea senzorului de la axa cu came .. CPS |
Quote:
|
Quote:
I-ar merge bine lui razvan niste cat-uri sport si niste tobe:D |
cum se aude:shock::shock::shock:
|
Quote:
|
Prea smecher.Fortza M5 rulezzzz!:D
|
de vanzare ... accept schimburi tot cu masini cu ceva caluti ... pret 11500 E putin negociabil...
|
ROG UN MODERATOR SA STEARGA TOPICUL ... NU MAI E VALABIL !!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:19. |
- Copyright 2026 4Tuning