![]() |
Re: Tuning jucarii :)
am si eu un golf 1 .. acasa :) .. mai vechi .. made in itali.. as vrea sa il tunez .. din ce material faceti alea .. ?
|
i-l supraalimentezi? :lol:
|
4 Attachment(s)
si eu am primit o jucarie de mos craciun
|
m-am apucat si eu de una decapotabila ... e prototip .. trage spre ford :) .. o sa pun poze cand termin :)
|
un R5 nu aveti machetutza tunata :))
|
erau inainte pe paginile anterioare, daca te uitai
|
baietzi aj dori sa incep si eu miniaturi cam cu ce sa incep? cum le faceti explicatimi in mare ca sa stiu si
eu .. :) help me...... |
10 Attachment(s)
masini de masini miniaturi...:)
|
nu te apuca de prostii, mai bine iti iei un ciclomotor si te apuci si ii desfaci motoru bucatele... e mai distractiv :wink:
|
Quote:
:?: :evil: |
ca sa inveti ceva cu adevarat despre motoare, nu doar cum arata o masina frumos sau nu...
|
va salut.in primul rand vreau sa va spun ca va respect pt ca ati dedicat un topic masinutelor.am si eu cateva masinute unele modificate de mine.as pune poze dar nu pot sa le atasez , da eroare siteul.mai incerc . respecte
|
8 Attachment(s)
cred ca am reusit sa va pun si pozele
|
frumoasa fabia
|
10 Attachment(s)
scuzati claritatea pozelor , dar sunt facute cu mobilul
(golful negru e modificat de mine) |
42 Attachment(s)
mai pun si eu cateva...
|
salut... vreau si eu un astra bertone coupe rosu... aveti? sau cum pot face rost??
|
8 Attachment(s)
un ferari F 50 si un Ford RS Cosworth. Fordu era alb...ca si in prima poza...dar lam revopsit...usile s-au rupt...
|
aveti careva vre-o macheta de Dacia ? normala
|
8 Attachment(s)
am mai gasit ceva noutati.. mai ma.. dar restul maine...
|
pot jura ca unele modele sunt reale!...extraordinar.....am ramas.......fara cuvinte....suuuuper!
|
5 Attachment(s)
ultima achizitie 1:18 :shock: si colectia mea . Lambo fan. :lol:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
10 Attachment(s)
o noua achizitie(cel galben)...tot 1:18..si ultima sedinta foto :rolleyes2
|
WOW!!! Inca un Lambofan! :D
Is faine, MixMaster. Ce model este Gallardo-ul? Maisto? Iata colectia mea. Urmeaza un Gallardo coupe AutoArt (alb perlat daca gasesc)... M Roadsterul am cumparat numai pentru janta. Din cate stiu, la Maisto is foarte rare jantele Roadster. https://img100.imageshack.us/img100/1...4255kp2.th.jpghttps://img100.imageshack.us/img100/6...4259ad9.th.jpghttps://img100.imageshack.us/img100/4...5813fk5.th.jpghttps://img100.imageshack.us/img100/3...5814eb9.th.jpg |
Bah nu am ce zice ,ma'ti lasat cu capota deschisa....De ieri m'am pus si eu pe colectionat astfel de machetute penru inceput mi'am luat un BMW 645Ci Stock, dar am si eu o intrebare ...Cum o pot modifica??? Multumesc!!!Bafta!!!
|
Am auzit ca sunt modele Dacia Gordini. Cred ca undeva vizavi de Sora.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
alea ale tale mai mari la ce scara sunt? |
25 milioane???
Ale mele-s 1/18. Diablo de la Burago, Murciurile de la Maisto (cel verde tot de la Burago). Un Gallardo 1/18 costa intre 1.5-3 milioane. Sunt pe ebay. |
Quote:
|
pai e din bucuresti...autoart...si in general aveau preturile de max 2,6 mil...dar nu aveau modelul care il vroiam eu in oferta...un Gallardo Coupe portocaliu....1:10...deci mare...foarte foarte frumos facut trebuie sa recunosc...si le-am trimis un mail...iar tot gallardo 1:12 , 15 mil in o luna.
EDITED : NIGHTRIDER : MixMaster pls incearca fara linkuri, din pacate nu se pot pune asa pt ca le facem reclama gratuita si noh..regulamentul spune fara linkuri dar cred ca cei interesati vor gasi repede cu o cautare pe net ce au nevoie ;) toate cele bune. |
Fixius am nevoie de niste sfaturi de la tine , da un add, ID e jos la semnatura !!!(srry de off-topic)
|
el le copiaza de pe ceva site din spania nu el le face
|
4 Attachment(s)
Asta e facuta de mana mea...maine ii pun folie ...Claritate de telefon
|
3 Attachment(s)
Beculet in spate...:lol:
|
2 Attachment(s)
am si eu 2 bijuterii 1:24....un lomborghini murcielago.....si u mercedes SL-500 :)
|
le modifica careva :D
|
Frumos Lambo, dar niciun comment la taraboanta mea?:cry:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:22. |
- Copyright 2026 4Tuning