Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   Nr. auto la moda:) (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/23473-nr-auto-moda.html)

FaraonuCPN 29-05-07 17:39

Re: Nr. auto la moda:)

ok ..! bafta multa

vLLLad 29-05-07 21:52

cand dati startul la bataie? :-P

FaraonuCPN 29-05-07 21:54

acush......

vladutzz 30-05-07 01:22

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 924539)
cand dati startul la bataie? :-P

avem nevoie de bagator de seama , aka. arbitru. be my guest:idea:

vLLLad 30-05-07 17:39

Quote:

Originally Posted by vladutzz (Post 924954)
avem nevoie de bagator de seama , aka. arbitru. be my guest:idea:

ba vladutzzz, dar cam smecher esti matale :idea:

FaraonuCPN 30-05-07 17:47

se pare ca Vladutzz si-a schimbat adversaru :D

vLLLad 30-05-07 17:48

Quote:

Originally Posted by FaraonuCPN (Post 925856)
se pare ca Vladutzz si-a schimbat adversaru :D

noo...ca nu am nimic...da niste replici asa...

FaraonuCPN 30-05-07 17:49

=)) ok !:twisted:

al3xavier 30-05-07 18:24

DJ 04 PED pe un trabant

Y O B 31-05-07 10:27

am si eu cateva nr
SV xx RUP (sa va rup)
SV xx SVF (sa va f.t)
SV xx STF (sa te f.t)
Vn xx STM (sa va mu...c)
vor urma si poze

FaraonuCPN 31-05-07 21:51

Misto numere :D

vLLLad 04-06-07 18:31

1 Attachment(s)
am alt numar fromos

FaraonuCPN 05-06-07 02:40

gj vlad....iti ..suntem recunoscatori ptr. eforturile facute :D

Patrulei 05-06-07 02:50

Db 04 L E I

vLLLad 05-06-07 15:05

Quote:

Originally Posted by FaraonuCPN (Post 933762)
gj vlad....iti ..suntem recunoscatori ptr. eforturile facute :D

m-am dus pana la Arad sa fac poze la numar:-P

slip 11-06-07 19:21

Nu va mai luati de Vladutzz k stie el ce spune .. :lol: :)))) are om in politie ;) deci.. leave him out.. ! :D

frumoase numere..by the way :D mai ales ala cu golfu 4 :P macar . nu si-a pus Kappa U R :D
bafta

vLLLad 11-06-07 23:56

Quote:

Originally Posted by slip (Post 943847)
Nu va mai luati de Vladutzz k stie el ce spune .. :lol: :)))) are om in politie ;) deci.. leave him out.. ! :D

frumoase numere..by the way :D mai ales ala cu golfu 4 :P macar . nu si-a pus Kappa U R :D
bafta

Slip.....Vladutzz ala din suceava, zici?

vLLLad 11-06-07 23:57

Quote:

Originally Posted by slip (Post 943847)

bafta

tu esti moderator acum? nu mai e Crys?

slip 12-06-07 00:55

vladutzz ala cu.. opel astra 1.7 dti ..mare maisna mare.. nu ala de la sv..
ala e alta poveste.. ala nu are ce sa caute pe aici.. .sa se certe cu voi.. acum se cearta cu cei care ii spun sa se aplece dupa sapun ;) ..
e vb de un vladutzz din iasi de care va tot luati voi :)) :lemon: si care e neam de politist.. da nu are importanta..
ma dispera sa vad k pana si pe sectiunea voastra comenteaza... si starneste lumea.. ;)
dak ar durea prostia.. au.. ce s-ar mai urla.. in fine.. nu dam importanta..
sunt alte lucruri de discutat.. mai importante.. cum ar fi numere de inamtriculare.. mult mai interesante ;) :D

moderatie..hmm.. e si el.. nu conteaza..

va salut..cu respect.. slip

slip 12-06-07 01:09

Quote:

Originally Posted by vladutzz (Post 924067)
2legaturi de marar. atat am avut de cumparat.
in skimb am vazut niste masiiinii....muamaa..ci tarrii...
revenind la topic, te rog raspunde de unde ai scos c.u.r. si f.u.t la corduneni?sau ii cunosti?sunteti prieteni apropiati?inseamna ca poate ne cunoastem si noi. nu mai da cu bata`n balta degeaba..ca n`are peste;)

daca tot esti asa tare in gura...de ce nu vii cu masina la cafea? :lemon: banuiesc ca esti prea tare pentru secolul asta ..sau pentru iasi si botosani... incat sa iesi din casa.. pf...
ca tine nu sunt? eh..decat 22 de milioane.. pff..

sfat : vezi de treaba ta si nu te mai baga cu japca in seama.. oamenii de aici isi vad de ale lor.. tu ai putea sa TACI si sa inghiti.. fara comenturi..
postezi k sa ai nr mai mare la avatar.. mare treaba.. poate iti iei k premiu un scuipat intre ochi sau ceva.. dak tot insisti..

Nu mai intra aici dak vrei sa mentii pacea.. oamenii vorbesc aici de una de alta.. leaga prietenii..si se gasesc oameni inteligenti ca tine sa strice buna dispozitie cu aberatii..
mai bine stai dracu in fundatie si roaga-te de unu de altu sa te ia cu masina.. poate poate vezi ce mai misca prin oras.. pff.. "jalnic" vb ta..
scuze de offtopic da nu am vrut sa ma abtin.. pentru ca nu merita.. nici macar un minut de atentie..

salut botosaniu..si ESPI.. astept suceava cu nerabdare.. sa te vad acolo.. cu ceva :D

bafta

FaraonuCPN 12-06-07 12:09

Salut SLIP ! :D imi vine sa plang ..de bucurie ca ne tii partea !

slip 12-06-07 23:19

Quote:

Originally Posted by FaraonuCPN (Post 944991)
Salut SLIP ! :D imi vine sa plang ..de bucurie ca ne tii partea !

te salut.. si eu..
faza cu plansu e ironie ..sau...??? :P eu sunt alaturi de cei care au dreptate din punctul meu de vedere... dar se adaoga si alte probleme .. ;)

bafta si spor la postat...

vLLLad 13-06-07 01:15

Quote:

Originally Posted by slip (Post 944585)
daca tot esti asa tare in gura...de ce nu vii cu masina la cafea? :lemon: banuiesc ca esti prea tare pentru secolul asta ..sau pentru iasi si botosani... incat sa iesi din casa.. pf...
ca tine nu sunt? eh..decat 22 de milioane.. pff..

sfat : vezi de treaba ta si nu te mai baga cu japca in seama.. oamenii de aici isi vad de ale lor.. tu ai putea sa TACI si sa inghiti.. fara comenturi..
postezi k sa ai nr mai mare la avatar.. mare treaba.. poate iti iei k premiu un scuipat intre ochi sau ceva.. dak tot insisti..

Nu mai intra aici dak vrei sa mentii pacea.. oamenii vorbesc aici de una de alta.. leaga prietenii..si se gasesc oameni inteligenti ca tine sa strice buna dispozitie cu aberatii..
mai bine stai dracu in fundatie si roaga-te de unu de altu sa te ia cu masina.. poate poate vezi ce mai misca prin oras.. pff.. "jalnic" vb ta..
scuze de offtopic da nu am vrut sa ma abtin.. pentru ca nu merita.. nici macar un minut de atentie..

salut botosaniu..si ESPI.. astept suceava cu nerabdare.. sa te vad acolo.. cu ceva :D

bafta

Slip....asta e cunostinta cu clanul Cordunenilor..de asta e asa tare...cel putin aasa a spus....

slip 13-06-07 01:26

hahaha :))) a.. pff...asta era ;)
pana mea.. daca ne transeaza pe toti ? :))
auzi? hai sa fim seriosi.. k e un forum serios :D
si se pot discuta multe lucruri aici.. fara sa facem offtopic pe baza unui tip care e ruda cu tot iasul.. dupa cate e in stare sa spuna..
so..let's move along.. :D next numer :P

vLLLad 15-06-07 01:07

Quote:

Originally Posted by slip (Post 946332)
hahaha :))) a.. pff...asta era ;)
pana mea.. daca ne transeaza pe toti ? :))
auzi? hai sa fim seriosi.. k e un forum serios :D
si se pot discuta multe lucruri aici.. fara sa facem offtopic pe baza unui tip care e ruda cu tot iasul.. dupa cate e in stare sa spuna..
so..let's move along.. :D next numer :P

Kiar....ai filmuletul ala cand faceai tu demonstratii la rond la Agronomie? si cu Zyz? :-P

slip 15-06-07 01:55

Quote:

Originally Posted by vLLLad (Post 949448)
Kiar....ai filmuletul ala cand faceai tu demonstratii la rond la Agronomie? si cu Zyz? :-P

ia stai un pic... demontratii...nu am facut niciodata.. pentru ca nu am ce demonstra.. cu masina tractiune fatza de 90 de cai :D
ce mai fac pe ici pe colo.. sunt doar placeri de-ale mele.. nu m-am dat in spectacol ...
si daca stii ce a fost..inseamna ca erai si tu.. .pe acolo..deci.. te cunosc.. oarecum..
esri cumva prietenul lui espi? sau?...??

bafta

vLLLad 15-06-07 10:08

Quote:

Originally Posted by slip (Post 949468)
ia stai un pic... demontratii...nu am facut niciodata.. pentru ca nu am ce demonstra.. cu masina tractiune fatza de 90 de cai :D
ce mai fac pe ici pe colo.. sunt doar placeri de-ale mele.. nu m-am dat in spectacol ...
si daca stii ce a fost..inseamna ca erai si tu.. .pe acolo..deci.. te cunosc.. oarecum..
esri cumva prietenul lui espi? sau?...??

bafta

da..eu sunt..:-P salut

XS Tuner 15-06-07 10:40

Quote:

Originally Posted by MasterCyp (Post 863121)
IS-45-TRA (astra)...numai k el a modificat putin 4 si 5-ul :D

N-a modificat omul nimic, ai vazut tu stramb. Numarul e exact asa cum l-a emis politia 4 e patru si 5 e cinci, nu e modificat in nici un fel, nu are spatiere diferita fata de altele sau liniute intre cifre si litere cum mai vazut la altii. Daca nu cunosti masina nu vorbi gratuit.

maD_angel 15-06-07 19:18

Hei XS Tuner, de ce ii provoci pe altii la cearta? PEACE :peace:

XS Tuner 16-06-07 18:26

Eu nu provoc pe nimeni...chiar sunt pasnic asa in viata de zi cu zi. Pur si simplu i-am adus la cunostinta respectivului ca ceea ce sustine el nu e in concordanta cu realitatea (adica pe numerele alea nu s-au modificat cifrele sa para litere ci au fost lasate asa cum le-a emis politia).

octavian_braila 29-07-07 22:46

CT-07-LUX... mi se pare un numar destul d interesant ... l-am vazut prin Constanta imi pare rau ca nu mi-a in cap sa-i fac poza (pacat ca era Matiz:))
am mai vazut si alte numere misto
B-99-BYE (opel tigra), CT-45-VIP (un audi a6 parca) BR-01-MVP =most valuable player (peugeot 407)
CT-34-BOU
CT-25-MAF

Lucyfer 06-08-07 20:54

1 Attachment(s)
l`am gasit prin dorohoi ...

kiddo 31-08-07 15:02

pai stiu urmatoarele nr de inmatriculare din bt
sex
xxx
bag
si cam atata

bogdansv02lah 23-01-08 22:22

1 Attachment(s)
astae a mea Attachment 433318

bogdansv02lah 23-01-08 22:23

un prieten avea la un transporter PKK

bzsa 23-01-08 22:26

Quote:

Originally Posted by bogdansv02lah (Post 1310392)
un prieten avea la un transporter PKK

la multe bmw-uri am vazut xx-xx-BMW
sau am mai vazut la multe WRC sau MIG sau VIP

jakal 23-01-08 22:41

Quote:

Originally Posted by Lucyfer (Post 1033350)
l`am gasit prin dorohoi ...

:D:D:D...tare asta...la noi e un autobuz ...are nr...MUE.....:D:D

jakal 23-01-08 22:43

1 Attachment(s)
al meu se potriveste cu masina..?

oliver 28-01-08 12:37

Dragi Botşăneni ( asa incepe discursu primarulu :P ) va anunt ca shel mai shel dintre numere din botosani o sa apara JOI pe shei mai tari masina din targ , pi a me ;;) BT 99 WOW :> fain fain ?:>:>

vLLLad 28-01-08 18:07

Quote:

Originally Posted by oliver (Post 1319184)
Dragi Botşăneni ( asa incepe discursu primarulu :P ) va anunt ca shel mai shel dintre numere din botosani o sa apara JOI pe shei mai tari masina din targ , pi a me ;;) BT 99 WOW :> fain fain ?:>:>

adik...ci inseamna nr tau?

All times are GMT +2. The time now is 02:38.

- Copyright 2026 4Tuning