![]() |
Re: Nr. auto la moda:)
ok ..! bafta multa
|
cand dati startul la bataie? :-P
|
acush......
|
Quote:
avem nevoie de bagator de seama , aka. arbitru. be my guest:idea: |
Quote:
|
se pare ca Vladutzz si-a schimbat adversaru :D
|
Quote:
|
=)) ok !:twisted:
|
DJ 04 PED pe un trabant
|
am si eu cateva nr
SV xx RUP (sa va rup) SV xx SVF (sa va f.t) SV xx STF (sa te f.t) Vn xx STM (sa va mu...c) vor urma si poze |
Misto numere :D
|
1 Attachment(s)
am alt numar fromos
|
gj vlad....iti ..suntem recunoscatori ptr. eforturile facute :D
|
Db 04 L E I
|
Quote:
|
Nu va mai luati de Vladutzz k stie el ce spune .. :lol: :)))) are om in politie ;) deci.. leave him out.. ! :D
frumoase numere..by the way :D mai ales ala cu golfu 4 :P macar . nu si-a pus Kappa U R :D bafta |
Quote:
|
Quote:
|
vladutzz ala cu.. opel astra 1.7 dti ..mare maisna mare.. nu ala de la sv..
ala e alta poveste.. ala nu are ce sa caute pe aici.. .sa se certe cu voi.. acum se cearta cu cei care ii spun sa se aplece dupa sapun ;) .. e vb de un vladutzz din iasi de care va tot luati voi :)) :lemon: si care e neam de politist.. da nu are importanta.. ma dispera sa vad k pana si pe sectiunea voastra comenteaza... si starneste lumea.. ;) dak ar durea prostia.. au.. ce s-ar mai urla.. in fine.. nu dam importanta.. sunt alte lucruri de discutat.. mai importante.. cum ar fi numere de inamtriculare.. mult mai interesante ;) :D moderatie..hmm.. e si el.. nu conteaza.. va salut..cu respect.. slip |
Quote:
ca tine nu sunt? eh..decat 22 de milioane.. pff.. sfat : vezi de treaba ta si nu te mai baga cu japca in seama.. oamenii de aici isi vad de ale lor.. tu ai putea sa TACI si sa inghiti.. fara comenturi.. postezi k sa ai nr mai mare la avatar.. mare treaba.. poate iti iei k premiu un scuipat intre ochi sau ceva.. dak tot insisti.. Nu mai intra aici dak vrei sa mentii pacea.. oamenii vorbesc aici de una de alta.. leaga prietenii..si se gasesc oameni inteligenti ca tine sa strice buna dispozitie cu aberatii.. mai bine stai dracu in fundatie si roaga-te de unu de altu sa te ia cu masina.. poate poate vezi ce mai misca prin oras.. pff.. "jalnic" vb ta.. scuze de offtopic da nu am vrut sa ma abtin.. pentru ca nu merita.. nici macar un minut de atentie.. salut botosaniu..si ESPI.. astept suceava cu nerabdare.. sa te vad acolo.. cu ceva :D bafta |
Salut SLIP ! :D imi vine sa plang ..de bucurie ca ne tii partea !
|
Quote:
faza cu plansu e ironie ..sau...??? :P eu sunt alaturi de cei care au dreptate din punctul meu de vedere... dar se adaoga si alte probleme .. ;) bafta si spor la postat... |
Quote:
|
hahaha :))) a.. pff...asta era ;)
pana mea.. daca ne transeaza pe toti ? :)) auzi? hai sa fim seriosi.. k e un forum serios :D si se pot discuta multe lucruri aici.. fara sa facem offtopic pe baza unui tip care e ruda cu tot iasul.. dupa cate e in stare sa spuna.. so..let's move along.. :D next numer :P |
Quote:
|
Quote:
ce mai fac pe ici pe colo.. sunt doar placeri de-ale mele.. nu m-am dat in spectacol ... si daca stii ce a fost..inseamna ca erai si tu.. .pe acolo..deci.. te cunosc.. oarecum.. esri cumva prietenul lui espi? sau?...?? bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Hei XS Tuner, de ce ii provoci pe altii la cearta? PEACE :peace:
|
Eu nu provoc pe nimeni...chiar sunt pasnic asa in viata de zi cu zi. Pur si simplu i-am adus la cunostinta respectivului ca ceea ce sustine el nu e in concordanta cu realitatea (adica pe numerele alea nu s-au modificat cifrele sa para litere ci au fost lasate asa cum le-a emis politia).
|
CT-07-LUX... mi se pare un numar destul d interesant ... l-am vazut prin Constanta imi pare rau ca nu mi-a in cap sa-i fac poza (pacat ca era Matiz:))
am mai vazut si alte numere misto B-99-BYE (opel tigra), CT-45-VIP (un audi a6 parca) BR-01-MVP =most valuable player (peugeot 407) CT-34-BOU CT-25-MAF |
1 Attachment(s)
l`am gasit prin dorohoi ...
|
pai stiu urmatoarele nr de inmatriculare din bt
*** sex xxx bag si cam atata |
1 Attachment(s)
astae a mea Attachment 433318
|
un prieten avea la un transporter PKK
|
Quote:
sau am mai vazut la multe WRC sau MIG sau VIP |
Quote:
|
1 Attachment(s)
al meu se potriveste cu masina..?
|
Dragi Botşăneni ( asa incepe discursu primarulu :P ) va anunt ca shel mai shel dintre numere din botosani o sa apara JOI pe shei mai tari masina din targ , pi a me ;;) BT 99 WOW :> fain fain ?:>:>
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:38. |
- Copyright 2026 4Tuning