Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Audi (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi.html)
-   -   AUDI A4 B5 (https://forum.4tuning.ro/117-masina-mea-audi/232792-audi-a4-b5.html)

Gangstah 16-02-11 00:48

Re: AUDI A4 B5

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4088213)
pozele promise..........

dupa 2 telefoane data la DHL ROMANIA, am reusit sa intru in posesia butoanelor model RS

vreau sa fac dragoste cu intercoolerul...!!!:twisted::twisted:

florin_andrey86 16-02-11 15:39

cine crezi ca te lasa????

florin_andrey86 16-02-11 19:01

9 Attachment(s)
acum, am primit poze cu fetele de usi de pe spate si schimbatorul, dupa ce o sa le primesc o sa pun alte poze cu toate piesele "pielate"

DJBOSS 16-02-11 19:05

Au iesit misto fain materialu

ovidiu89 16-02-11 19:12

Au iesit super tari. Bafta ma si rabdare ca ai nevoie:D

florin_andrey86 17-02-11 22:36

4 Attachment(s)
de azi a inceput lupta cu audi....
bara fata + spate , aripile fata, faruri, aparatori de noroi, toate au fost date jos
s-a golit apa din intalatia de racire si uleiu din motor

ovidiu89 17-02-11 22:41

iti spusai eu. bafta si sa vina cat mai repede ziua cand iese la lumina:lol:

DJBOSS 17-02-11 22:54

a inceput asa zisa "chelirea" si inbunatatirea..:lol:

crysty05 17-02-11 22:56

rabdarea si multa muncaa e tot ce trebuie
mult noroc:D

florin_andrey86 17-02-11 23:04

7 Attachment(s)
o operatiune esuata, dar a meritat munca. :((((

florin_andrey86 18-02-11 11:34

astazi sunt programate urmatoarele:
- schimbat telescoape si arcuri spate;
- schimbat telescoape si arcuri fata;
- bara spate;
- pragarele.
daca mai am timp mai fac si altceva.

crysty05 18-02-11 16:41

la garaj la chioru si lau o faci man?

valitataye 18-02-11 16:55

Te-ai apucat serios de munca.Spor la treaba:)

florin_andrey86 18-02-11 20:15

7 Attachment(s)
da crysty la noi la garaj m-am apucat de ea ;;)

din tot ce mi-am planificat pt astazi nu am facut mai nimic, am schimat doar arcurile de pe telescoapele primite pe cele noi si am montat doar un telescop pe masina ( stanga stape)

si niste poze cu munca de astazi
poze si cum sta roata acum pe stanga cu distantier si cea pe dreapta fara (scuzati ca masina e murdara :D:D:D )

florin_andrey86 18-02-11 20:38

3 Attachment(s)
un suport de butoane, 6 butoane cu revenire ;;) pt diverse comenzi :D :D :D

valitataye 18-02-11 22:18

Bun ca totusi ai facut ceva nu ai stat degeaba;)

florin_andrey86 20-02-11 03:52

5 Attachment(s)
astazi am terminat cu suspensia pe spate la masina, dar nu am facut poza
am ridicat masina pe caprea pt ca urmeaza sa-i montez racitorul de ulei si intercolerul si trebuie schimbate urmatoarele:
- kit distributie
- curea alternator
- curea compresor
- garniturile de la capacul motor si baia de ulei
- filtru de ulei
- filtru de motorina
- uleiul
- burduful la planetara dreapta
- suspensia sport

am avut si activitati interioare ( aici am facut poze ) :
- suport butoane model RS
- pozitionarea butoanelor pt geamurile electrice spate ( masina nu a avut geamuri electirice pe spate si i-am montat eu)

tot astazi mi-am comandat si 2 scaune de fata de AUDI A3 rabatabile.

dark.rider1 20-02-11 11:48

Sincer, nu vad rolul butoanelor cu protectie intr-un Audi. Sper ca nu te deranjeaza ca-mi dau si eu cu parerea pe aici, dar era mai stilat daca ii cautai niste butoane de VW/Audi ca sa se integreze in peisaj, hidoseniile alea n-au ce cauta acolo.:D

Ar da bine intr-o masina pregatita de curse, nu intr-un interior elegant. Parerea mea.

Masinile modificate ar trebui sa pastreze o anumita tematica. M-ar da pe spate un A4 modificat cat mai subtil, decat unul cu fel de fel de butoane, eleroane, volane, schimbatoare.

Bafta!

florin_andrey86 20-02-11 11:54

e parerea ta si ti-o respect, toti avem dreptul la o parere fie ca celor din jur le place sau nu, eu accept si critici si laude, pt ca nimeni nu poate multumii pe toata lumea, eu iti multumesc pt ideea cu butoanele de vw/audi, dar nu am unde sa le pun deoarece in bord unde vin butoanele originale nu mai am decat 2 locuri libere.
stima

dark.rider1 20-02-11 12:03

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4102427)
e parerea ta si ti-o respect, toti avem dreptul la o parere fie ca celor din jur le place sau nu, eu accept si critici si laude, pt ca nimeni nu poate multumii pe toata lumea, eu iti multumesc pt ideea cu butoanele de vw/audi, dar nu am unde sa le pun deoarece in bord unde vin butoanele originale nu mai am decat 2 locuri libere.
stima

Pai poti sa le pui in locul celor pe care le-ai montat in locasul de langa frana. Sau daca vrei ceva chiar profi, necesita o investitie putin mai mare si-ti iei manerele de la toate 4 usile cu butoare individual. Banuiesc ca butoanele de care vorbesc sunt pentru geamuri, nu?

dark.rider1 20-02-11 12:06

Arcurile sunt sport?

florin_andrey86 20-02-11 12:07

da, butoanele sunt pt geamuri, e cam costisitoare treaba aceea, 200 lei instalatia electrica, 100 lei fata de use cu tot cu suportul de butoane, si imi mai trebuie si butonul de blocaj geam pe spate care nu-i stiu pretul, dar e bine si acolo, dupa ce o sa fie finisat o sa fie mai frumos.

da, rosii, iar telescoapele galbene

Alex_shaolin 20-02-11 12:20

F tare :shock:,cita munca a intrat in masinuta aia ...cunosc si eu senzatia :-) dar Golful ce face in ce stare e ca si ala mi a placut mult cum arata(e diesel sau benzina ?),oricum felicitari.

dark.rider1 20-02-11 13:55

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4102467)
da, butoanele sunt pt geamuri, e cam costisitoare treaba aceea, 200 lei instalatia electrica, 100 lei fata de use cu tot cu suportul de butoane, si imi mai trebuie si butonul de blocaj geam pe spate care nu-i stiu pretul, dar e bine si acolo, dupa ce o sa fie finisat o sa fie mai frumos.

da, rosii, iar telescoapele galbene

ok, asteptam poze. :D

b0gdy 20-02-11 16:40

in poza cu tambur...se vede ceva pus pe el.....e distantier?......tot 5x112 ai pastrat sau ai schimbat......si cat ai dat pe distantiere.....

florin_andrey86 20-02-11 18:24

@ Alex_shaolin, la golf nu am mai facut nimic, dupa ce l-am vopsit nu am mai schimbat nimic la el, are motor de 1.9 tdi (alh) de 90 de cai

@ b0gdy, da, am luat distantiere, 5X112, pe fata 15 mm, iar spate 25mm plus 20 de prezoane, m-a costat 400 lei

b0gdy 20-02-11 18:30

aha....ms...

florin_andrey86 20-02-11 18:50

9 Attachment(s)
astazi a fost o zi grea.....
- montat bara spate
- montat distributie
- schimbat garniturile la niste furtune de ulei si apa, pe unde aveam pierderi
- montat bara stabilizatoare
- suspensia sport pe fata
- dat bandourile jos
- schimbat burduf la planetara stanga

in poze mai este si LAURENTIU "TUNING", baiatul care ma mai ajuta cand imi prind urechile si mascota garajului :)))

DJBOSS 20-02-11 20:10

Si pisicu va ajuta la munca ;)) :lol::lol: saracu ce murdar e

dark.rider1 20-02-11 20:35

Da' de ce poarta guleru' ala?

Sper ca nu lasi "tzavile" alea indoite in jos.:P

florin_andrey86 20-02-11 21:22

daca te referi la evacuare, asa o sa ramana momentan pana cand va fi scoasa din garaj, dupa care o sa merg la PILOT, pt o evacuare dubla BORLA

Gangstah 20-02-11 21:41

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4104345)
daca te referi la evacuare, asa o sa ramana momentan pana cand va fi scoasa din garaj, dupa care o sa merg la PILOT, pt o evacuare dubla BORLA

motanul ala e criminal.....imi place bara de spate si mai presus de toate faptul ca v-ati mobilizat si dupa parerea mea o sa realizati cel mai amplu proces de tuning de pana acum din Dr Tr Severin....bafta si spor la munca in continuare,eu unul sunt super entuziasmat de ambitia si devotamentul vostru pentru acest proiect:!::!:8)

ovidiu89 20-02-11 21:49

Hai ca merge treaba flo. Mai trebe sa caut si eu niste doritori de comenzi de pe ebay si ma apuc si eu de a mea:lol::lol:

florin_andrey86 20-02-11 21:58

@ Gangstah - proiectul si devotamentul imi apartine in totalitate, spre uimirea mea, dintre toti care se bateau cu pumnul in piept ca o sa ma ajute (pe care eu la randul meu i-am ajutat la masinile lor si nu numai), laurentiu e singurul care ma ajuta, dar nu e problema de asta, roata e rotunda din cate stiu eu

@ ovidiu89 - treaba merge dar nu prea, norocul meu e ca nu lucrez in weekend si mai pot recupera timpul pierdut in timpul saptamanii, asta este daca lucrez..... am intrat iar in priza ca si acum 2 ani ca si anu trecut singura diferenta e ca acum e iarna nu e vara sa fie ziua mai mare.

inca o data spun sunt putini cei care stiu adevaratul proiec, iar pe cei care stiu asta ii ROG FRUMOS sa nu mai spuna la toata lumea, ca in felul acesta nu mai exista elementul surpriza. va multumesc pentru intelegere.

valitataye 21-02-11 09:03

E foarte interesant proiectul tau si ma bucur ca nu ai apelat la un garaj specializat:).Multa bafta cu proiectul

P.S Saracu pisic ce fel arata:lol:

florin_andrey86 21-02-11 12:27

am ales sa lucrez singur la masina din mai multe motive:
1 tot timpu cand am dus masina la mecanici, am luato cu probleme,
2 ce e facut de mana ta (proporietar) e facut mai bine si cum simt de raspundere
3 daca ma tot pricep, dece sa nu o fac eu

mai nasol cu timpul pe care-l am, ca nu e asa de mult, de la 17 la 21 maxim

pisicul este foarte agitat si nu sta potolit se tot baga in picioarele noastre pe acolo si a calcat laurentiu pe el, a fost operat si acum asteptam sa se vindece

DJBOSS 21-02-11 13:18

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4105974)
2 ce e facut de mana ta (proporietar) e facut mai bine si cum simt de

Sa sti ca aici ai mare dreptate , uni mecanici au si niste preturi de te doare capu + ca iti fac lucru de mantuiala.Nu toti

Ce se mai aude de masina azi ce-i mai faci ?

Gangstah 21-02-11 16:03

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4105974)
2 ce e facut de mana ta (proporietar) e facut mai bine si cum simt de raspundere
3 daca ma tot pricep, dece sa nu o fac eu

daca pune vreunu mana pe sistemul audio inaintea mea o sa iasa cu scantei....vreau sa facem pe masina ta ce aveam in cap pt masina mea....odata cu bebele nu stiu ce o sa fac mai repede:ori scutece ori tuning(bani trebuie peste tot)...banii necasari pt ce am zis i-am facut rost dar prefer sa tin de ei pt ca nu stim ce vremuri vin....

florin_andrey86 21-02-11 23:27

astazi nu am reusit decat sa mai demontez piese de pe motor si sa ma super enervez

p.s. un afat pt posesori de audi si doritorii de aveturi , dati baia jos :))))))

dark.rider1 22-02-11 13:21

Quote:

Originally Posted by florin_andrey86 (Post 4108438)
p.s. un afat pt posesori de audi si doritorii de aveturi , dati baia jos :))))))

? de ce

All times are GMT +2. The time now is 05:14.

- Copyright 2026 4Tuning