Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo Custom-B-41-NEB (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/232758-cielo-custom-41-neb.html)

promiseland 20-04-11 12:33

Re: Cielo Custom-B-41-NEB

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4270941)
Salut,chiar frumos ce am vazut pana acuma chiar neastetptat sincer,imi place absulut totul,chiar o sa urmaresc cu mare interes ..:-P,si sunt de aceeasiii idee ca si tine si anume tre asteptat produsul final si dupa se poate critica ,

Chiar iti doresc din suflet sa iti ducii la bun sfarsit tot ce iti dorestii cu masina .

Te salut!

multumesc din suflet pentru aprecieri,si mai multumesc inca odata tuturor celor care au urmarit cu interes evolutia masinii pana in acest moment.asteptarea finalului este foarte grea dar nu vreau sa promit ci doar sa sper ca de vineri intr-o saptamana sa aduc masina acasa gata vopsita.

NXdev 22-05-11 17:58

Ce se mai aude Razvan, cu masina ? Ai vopsit-o :oops:?

mihai.ghetto 24-05-11 01:05

Quote:

Originally Posted by Yackone (Post 4210957)
Sunt sceptic la anumite chestii...dar vorba ta...hai sa asteptam produsul final;)

la cum e dat chitu direct cu lopata pe unele zone ale masinii, fara pic de pregatire si masa facuta nu stiu ce rost mai are sa vedem produsul final. chiar daca cineva reuseste sa finiseze cumva bulgarii aia de chit si fibra de sticla, felul in care s-a lucrat la masina este [incerc aici sa nu jignesc] sub orice critica.

Krs-one 01-06-11 19:24

ce se aude bro de masina e gata:D??

DJBOSS 04-09-11 23:47

eu zic ca o sa iese bine ;)

PetricaCBD 05-09-11 07:19

cred ca am vazut-o prin vitan...a facut-o rosie....

tzeasta 05-09-11 11:07

mai exista ma masina asta ???? sau sa evaporat la cuptor ?

promiseland 05-09-11 21:37

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 4565448)
cred ca am vazut-o prin vitan...a facut-o rosie....

Quote:

Originally Posted by tzeasta (Post 4565952)
mai exista ma masina asta ???? sau sa evaporat la cuptor ?

s-a cam pus praful pe aici!nu petrica masina este albastra,este gata numai ca scap foarte tarziu de la servici si numai la poze nu mi-a stat gandul pana acum.promit ca in maxim 2 zile revin cu cateva poze.de cand am adus-o acasa am mai tot mesterit pe la interior.am dat jos tot spalat,curatat am vopsit majoritatea plasticelor in negru(ele fiind gri initial) si cam atat.pe data de 12 am sa incep demersul actelor pentru schimbare de culoare,etc.dupa care incep vanatoarea de jante.sa vedem care se potrivesc pentru evazarile din spate care le-am facut,daca nu stricam iar si iar ajustam si tot asa:D

promiseland 13-09-11 18:13

8 Attachment(s)
asta e masina astea sunt si pozele,restul e can-can:Pbara e pusa provizoriu,din cauza fagurelui din spatele ei care este cam 2-3 centimetri bagat inauntru si nu imi permite alinierea barii cum trebuie.cand voi avea putin mai mult timp am sa il indrept si va arata cu totul altfel pana atunci...

sike 13-09-11 19:03

Foarte tare man ,felicitarii ...e exact ce trebuie le-ai cam dat cu mucles ''la fanii taiii' ":lol: ,sa nu te grabestii la jante sa iei ce trebuie in rest multa bafta ,un mare LIKE din partea mea

Te salut!

promiseland 13-09-11 19:22

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4583555)
Foarte tare man ,felicitarii ...e exact ce trebuie le-ai cam dat cu mucles ''la fanii taiii' ":lol: ,sa nu te grabestii la jante sa iei ce trebuie in rest multa bafta ,un mare LIKE din partea mea

Te salut!

iti multumesc foarte mult Sike,ma bucur mult ca iti place,dar totusi nu am dat cu "mucles" nimanui,fiecare are dreptul sa spuna orice despre orice nu ma voi supara niciodata daca nu ii va place cuiva si imi va reprosa anumite chestii.fiecare sfat e binevenit si apreciat la randul lui.(stii cum e mai zice unu ce-i place altul ce nu si ne apucam iar de treaba,mai taiem mai modificam si tot asa :-P )

PetricaCBD 13-09-11 20:42

a iesit cu mult mai bine decat m-am asteptat.....spor in continuare...a iesit bestiala

cata_kevi 13-09-11 22:51

Credeam ca ai plecat din tara:))) te asteptam pe la atelier sa mai facme una alta;) a iesit cum trebuie!

DJBOSS 13-09-11 22:54

Deci a iesit superb, acu jante jante jante :lol: dinalea cu J mare ca doar ai Aripi bombate :lol:

iviTe 13-09-11 23:13

frumos a iesit dar parca totusi arata ciudatel cu aripile spate asa sa vedem cum va arata cu jante 8)

promiseland 14-09-11 18:14

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 4583769)
a iesit cu mult mai bine decat m-am asteptat.....spor in continuare...a iesit bestiala

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 4584046)
Credeam ca ai plecat din tara:))) te asteptam pe la atelier sa mai facme una alta;) a iesit cum trebuie!

Quote:

Originally Posted by DJBOSS (Post 4584059)
Deci a iesit superb, acu jante jante jante :lol: dinalea cu J mare ca doar ai Aripi bombate :lol:

Quote:

Originally Posted by iviTe (Post 4584138)
frumos a iesit dar parca totusi arata ciudatel cu aripile spate asa sa vedem cum va arata cu jante 8)

multumesc tuturor si ma bucur enorm sa vad ca masina mea place.nu stiu daca am mai spus sau nu dar pana la jante mai am de trecut de rar dar asta este chestiune de timp,lucru de care nu prea dispun din cauza serviciului.

Marica 19-10-11 20:01

E o lucrare frumoasa, felicitari! Insa as dori sa-mi spun si cealalta parere. Din fata si din spate, nu ai ce sa reprosezi, insa din lateral, poti observa un anumit lips la imbinarea spoilerului cu caroseria. Eu zic ca era mai frumos daca faceai pasajele din spate din 2 parti, una pe tabla si alta pe spoiler. Parerea mea...
Felicitari inca o data!

tzeasta 25-10-11 19:33

scumpule mai muncesti si tu la masina asta ???

promiseland 26-10-11 06:22

Quote:

Originally Posted by tzeasta (Post 4669023)
scumpule mai muncesti si tu la masina asta ???

sincer?nu!
vineri acum am programare la RAR,sa vedem ce dracu fac acolo si tot vineri daca imi mai ramane ceva timp sa ma duc si la politie si abia dupa ce termin cu totul dau "prelata" jos dupa ea si ma mai apuc de mesterit.pana atunci...:rolleyes2

phar3ll 07-11-11 10:13

foarte frumos tot proiectul, sper sa iti gasesti si niste jante pe masura masinii!

B 50 FXF 07-11-11 11:13

Ti-am vazut masina saptamana trecuta o pregateai de urcat pe platforma. Masina e frumusica insa pasajele pe spate mi se par cam mari, dar cine stie poate in concordanta cu jantele de aliaj cu care le vei asorta va iesi ceva frumos. Jantele de tabla de pe ea oricum sunt din alt film momentan.
Spor la treaba si s-o vedem prin cartier mai repede.

promiseland 07-11-11 20:33

Quote:

Originally Posted by B 50 FXF (Post 4696684)
Ti-am vazut masina saptamana trecuta o pregateai de urcat pe platforma. Masina e frumusica insa pasajele pe spate mi se par cam mari, dar cine stie poate in concordanta cu jantele de aliaj cu care le vei asorta va iesi ceva frumos. Jantele de tabla de pe ea oricum sunt din alt film momentan.
Spor la treaba si s-o vedem prin cartier mai repede.

Intradevar ma pregateam sa merg catre RAR(sa nu mai spun ce am patit acolo)iar in timpul in care urcam masina pe platforma am si ciobit bara putin dedesupt.Asta e.O reparam.Jantele sunt din alta poveste doar pentru ca sunt table(:D)cat despre evazari nici eu nu sunt prea convins de ele,dar sa vedem cum vor veni cu jantele si in caz contrar le tai si le refac.Ma bucur ca am prin cartier un coleg de 4tuning.Unde stai mai exact?poate ne mai vedem seara prin zona mai impartasim pareri.

muntiu 08-11-11 08:19

s-a muncit la masina asta dar cum au spus si altii nu am i9ncredere in pasajele de pe spate si nici estetice nu sunt
o alta problema ar fi lipirea barii spate de aripa,nu aduce nimic bun si nu va tine,asta ai sa vezi mai tarziu

imi plac eleronul si difuzorul din bara

spor la treaba!

B 50 FXF 08-11-11 10:19

Stau in spatele parcului sa zic asa, circul mai mult cu un papuc alb destul de admirat prin cartier!!

sike 10-01-12 22:06

Salut man ,numai facii nici o miscare nimic? Ce sa mai aude de masinuta?

Numai de bine!

promiseland 23-01-12 15:51

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4819487)
Salut man ,numai facii nici o miscare nimic? Ce sa mai aude de masinuta?

Numai de bine!

Salut si scuze pentru intarziere dar am avut ceva treaba zilele astea(la masina bineinteles) si anume am schimbat kitul de ambreiaj,merge nemaipomenit,si ca tot eram murdar pe maini am remediat si o problema mai veche care ma rodea: pedala de ambreiaj avea un joc extraordinar de mare am desfacut-o si ce sa vezi:se mancase boltul care o tine prinsa pe furca mai mult de jumatate plus ca a ros si din gaura din pedala prin care trece boltul.Boltul l-am facut la strung si pedala am bucsat-o si e ca noua:D Maine mai am putin timp liber si poate reusesc sa umplu pragurile cu spuma si sa trag fagurele din spatele barii putin ca e intrat inauntru de la o lovitura si nu mi se aliniaza bara cum trebuie.Imi pare rau pentru poze dar totul s-a facut pe fuga si nu am avut timp.Poate maine ceva:D

promiseland 28-01-12 10:38

2 Attachment(s)
Si vreo 2 poze de sezon!Ce o fi sub zapada oare?

sike 28-01-12 10:41

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4851191)
Si vreo 2 poze de sezon!Ce o fi sub zapada oare?

E bine ca e numai zapada pe ea ,sa vezii ce frumos e cand esti lovit de indivizii:lol:

promiseland 28-01-12 10:51

Quote:

Originally Posted by sike (Post 4851196)
E bine ca e numai zapada pe ea ,sa vezii ce frumos e cand esti lovit de indivizii:lol:

Stiu,am citit.Trist!Cand te gandesti cata munca,pasiune,si bani investesti in ea si apare un dobitoc care de fapt se numeste "sofer" si se caca in toata munca ta iti vine sa urli,dar asta e,bine ca nu ai patit tu nimic,fierul se repara.Sper sa fi fost ultima neplacere care ai avut parte de ea!Bafta la reparatie!

sike 28-01-12 10:56

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4851216)
Stiu,am citit.Trist!Cand te gandesti cata munca,pasiune,si bani investesti in ea si apare un dobitoc care de fapt se numeste "sofer" si se caca in toata munca ta iti vine sa urli,dar asta e,bine ca nu ai patit tu nimic,fierul se repara.Sper sa fi fost ultima neplacere care ai avut parte de ea!Bafta la reparatie!

:lol: Stii ce e cel mai frumos cand vine si iti zice ca sa te bucurii ca iti pui piese noi atuncii iti vine sa il alergii :lol:,da intr-adevar e bine ca nu am patit eu nimic dar acuma sa o iau de la capat cu toate e cam nasol dar na asta e ,si tinand cont ca nu am avut nici un incident si nici macar o amenda luata sper sa nu mai am parte de asa ceva ,partea proasta si cu frigul asta nu te lasa sa facii nimic din pacate ...ca presupun ca si tu ai mai avea de facut cate ceva dar vremea nu te lasa ..:sad: asteptam caldura ..:lol:

promiseland 30-01-12 16:10

Astazi,30.01.2012 :D s-a inceput lucrul la instalatia electrica si mentionezca am scos aproape jumatate de galeata de fire si firicele inutile,unele taiate si izolate la capete altele dezizolate si precizez ca am ramas uimit la ceea ce am putut sa gasesc acolo plus ca am schimbat uleiul in cutie si mi-a intrat 2 litri :shock: .Citind cartea masinii ma asteptam sa intre 1,8l atat cat sa dea pe dinafara.Ma rog una peste alta s-a cam facut ceva azi,maine urmeaza alta zi de electrica plus ca mai am de bagat spuma in praguri :D

plopyyy 30-01-12 17:15

buna treaba,,,bun lucrat pana acum!!!
ce nuanta de culoare este,,,ce cod,,,de pe ce masina???,,,pare audi rs4 albastru acela !!!

Devu 30-01-12 17:15

Quote:

Originally Posted by promiseland (Post 4855434)
Astazi,30.01.2012 :D s-a inceput lucrul la instalatia electrica si mentionezca am scos aproape jumatate de galeata de fire si firicele inutile,unele taiate si izolate la capete altele dezizolate si precizez ca am ramas uimit la ceea ce am putut sa gasesc acolo plus ca am schimbat uleiul in cutie si mi-a intrat 2 litri :shock: .Citind cartea masinii ma asteptam sa intre 1,8l atat cat sa dea pe dinafara.Ma rog una peste alta s-a cam facut ceva azi,maine urmeaza alta zi de electrica plus ca mai am de bagat spuma in praguri :D

E bine daca sunt inutile...sa nu te trezesti ca erau de folos :lol:.
Baga poze cu ea deszapezita.

promiseland 30-01-12 17:59

Quote:

Originally Posted by plopyyy (Post 4855514)
buna treaba,,,bun lucrat pana acum!!!
ce nuanta de culoare este,,,ce cod,,,de pe ce masina???,,,pare audi rs4 albastru acela !!!

Quote:

Originally Posted by Devu (Post 4855518)
E bine daca sunt inutile...sa nu te trezesti ca erau de folos :lol:.
Baga poze cu ea deszapezita.

Mersi plopyyy,bai codul de culoare nu il stiu nici in ziua de azi :D:D:D,dar nuanta este dupa logan facelift,sunt doua nuante asemanatoare iar asta este cea mai inchisa.

Sigur erau inutile pentru ca functioneaza tot ce ar trebui fara probleme,cu atat mai mult am spus si mai sus erau taiate.Cat despre poze urmeaza:D

promiseland 01-02-12 16:35

2 Attachment(s)
2 poze aiurea de azi:D

promiseland 09-11-14 18:08

Masina se vinde sau se da la schimb.Este asamblata,in stare perfecta de functionare,necesita asigurare si itp,asta pentru ca zace in parcare de ceva timp,deci nu a fost folosita.Pentru cei interesati voi adauga ceva poze.

promiseland 16-11-14 09:03

Up,pentru pasionatii de tuning :)

All times are GMT +2. The time now is 00:19.

- Copyright 2026 4Tuning