![]() |
Re: Daewoo Cielo 1500 16 Valve -YxD
23 Attachment(s)
Pozele facute pe seara sper sa aiba parte de o sedinta foto calumea am montat si short sifteru si pot sa zic ca e altceva , adik cursa e mult mai scurta si chiar mai precisa . Poze....
|
Quote:
|
O masina demna de admirat,,,cu multa munca depusa la ea,,,cu multe lucruri foarte utile facute la ea,,,si cu bun gust realizata,,,am avut ocazia sa o vad live,,,si sa si lucrez la ea !!!
Tot respectul din partea mea !!! :peace: Si nu in ultimul rand,,,foarte multi si-ar dori o un cielo asa !!!:yikes: |
Quote:
|
ebay.
|
As avea si eu o inrebare, si as avea nevoie de un rsp de la cnva care stie despre ce este vorba ar intra motoru k20 de type r pe cielo , si ar fi posibil acest transplant?:?::rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
azi mi-am loat 2 becuri cu 2 filamente sa fac sa stea pe poziti aprinse toate cele 3 becuri din stopuri sper sa reusesc , si am comandat 2 amortizoare de capota de omega cu tot ce trebuie pt a fi montate ,si burdufele de vectra b pt manetele de la stergatoare astept sa vad cum o sa dea cu ele :D
|
frumoasa masina si bine intretinuta....spor la modificari si multi km;)
|
Salut ! Daca nu ma insel asta este masina ta ?
https://www.youtube.com/watch?v=UQJM6...CZteyxWEU0Pcs= |
urmeaza poze noi :)
|
19 Attachment(s)
Am mai facut intre timp semnalele aripi fata smoke, burdufe manete semnalizare de VECTRA B , stiker bomb in interior care e de asta toamna dar nu am pus poze , modificat stopuri spate sa stea toate 3 becurile aprinse pe pozitie , numere imatriculare noi si Oglinzi FK inbracate in Carbon 3M....
|
super masina,,,vazuta live este si mai mijto !!!
spor in continuare,,,la modificari !!! :D |
2 Attachment(s)
salut cn ma ajuta si pe mine cu un mic VT vreau sa pun stopurile de pe AVD la mine pe masina sa vad cu ar da . Astept si pareri daca ar da bine!
|
1 Attachment(s)
Nu a iesit perfect, dar e buna pentru a va putea face o idee :)
|
Multumesc mult . Aastept pareri da mai bine cu stopurile astea ?!
|
foarte frumoasa si intretinuta masina.
|
Da bine cu stopurile alea, mai ales ca se aprind... "altfel" ;)
Spune-mi si mie, te rog, cum ai rezolvat cu turatia la bordul lcd? Numaratorul de km parcursi iti merge? |
numaru de km parcursi nu merge , iar turatia mia facut un electronist un mic montaj. Eu o sa pun becuri rosi in ele no sa ma complic cu leduri nus cum s-or vedea :?:
|
Banuiesc ca nu stii ce montaj...
Stiu ca stopurile alea aveau interiorul facut cu leduri, frumos... nu mai merg ledurile? |
Montaju e cel de pe clubcielo dar la tine pe 8 valve nu merge , Stopurile nu sunt astea ale lui mad max se fac din stopuri stok eliminand primu strat de geam , insa nu stiu cum o sa se vada cu becuri rosi nu cu leduri.
|
Am inteles :)
Cu stopurile vezi ca avea Felix facut asa pe vechiul lui Cielo, NT XX ADU, nu mai retin numarul. Singura diferenta e ca nu le-a innegrit. |
Am vaz da el le facuse in stilu JOE mod cu interior negru eu vreau sa le pun folie pe afara sa iasa cale lui mad max dar cu bec nu cu led inauntru .
|
phar3ll multumesc si tu ai o masina foarte frumoasa , pacat ca nu am apucat sa o vad la Tulcea am fost sambata .
|
Am renutat cu stopurile ramn asa pana gasesc ceva sa imi placa !!
|
Maine masina intra la vopsit , o sa vopsesc cateva elemente Oglinzi eleron sine plafon bara fara stalp cea din fata, si un polish profesional sa vedem ce o iesi
|
9 Attachment(s)
Masina a iesit de la vopsit sau vopsit: OGLINZI SI POLIZAT ADAPTORU SA STEA LIPIT DE USA, SINE PLAFON , RAME PROIECTOARE SI S-A SCHIBAT ELERONUL CU UNUL MAI MARE + ALTE MICI RETUSURI SI POLISHUL INTEGRAL
|
Hai ca a iesit bine, abia astept sa o vad la Maritimo, Duminica !!!
|
Hai ca deja am vazut-o si am facut deja dublu post, baga pozele !!!
|
28 Attachment(s)
pozee..........
|
Quote:
|
pentru 2 tigai arata bn zic eu :P
|
wekendu asta o sa fac rost de o grila fara semn o sa dau plasa si doza de red bull :( :))
|
Superba asta mica.As avea o mica intrebare.Si aici o sa fac un mic offtopic daca nu e cu suparare..:!:
poti sa imi dai mai multe detalii despre short shifter ?se merita daca nu am caluti multi ? pentru ca ma gandesc pe viitor sa ii schimb cutia cu ceva mai bun.e veche ..si probabil niciodata schimbata.motorul..e de 1.6 8v deci nu e fortza...poate doar pe viitor un transplant de pe un c16se .:rolleyes2 Mersi anticipat si inca o data .. frumos lucrat. |
5 Attachment(s)
new update alta grila si telescoape la capota :)
|
Daca ai pus telescoape de ce mai sprijini capota in batul ala :))
|
pai is puse mai jos ca nam vrut sa violez capota si nu au destula putere sa tina in sigurata capota si ca sa fiu sigur pun si ala :)
|
minimal short shifteru se merita doar daca este facut ca la carte adica dupa schema si calumea ca am mai vaz la unele facute prost li sa rupt sudura si au avut mari probleme!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:12. |
- Copyright 2026 4Tuning