![]() |
Re: Bmw e39- AOB
Quote:
In oras consuma foarte mult pentru ce ofera , mie imi lua 13-14 in Timisoara si 8 si ceva in afara . |
1 Attachment(s)
Neata.
Hai ca raspund si eu , in oras ( Craiova ) daca nu depasesti 3000 rpm si mergi batraneste 12-13 litri /100 km , afara 8 litri / 100 km . Eeeeedar sa treci de 120 km/h atunci sa vezi cum papa 10-11 litri la 100 km , sa nu zic ca in Germania la 200 km/h se facea vartej in rezervor si imi indica consumul instant 20 litri/100 km. Referitor la 525 , acum nu stiu daca este adevarat sau nu , am inteles ca papa mai putin deoarece greutatea vs puterea face minuni. P.S: Un film cu e39 pe autostrazile din Austria. |
Quote:
Eu la a 520i meu am cosumu de 13-14% prin oras:-) |
Anul acesta purtam fustita
3 Attachment(s)
Multumesc user-ului Sax pentru fustita de pe nari.
|
Re: Anul acesta purtam fustita
Quote:
|
Re: Anul acesta purtam fustita
Multumesc Devu.
Am vazut ca Sax a dat comanda de alta husa si l-am contactat pentru husa care o daduse jos de pe masina. In 3 zile mi-a ajuns husa la Craiova ( fara nici macar un ban , si aici chiar am fost placut surprins ca exista oameni de buna credinta printre noi pe aici ). Sax sunt dator maestre si cand vei venii la Craiova atat eu cit si Ridller te asteptam sa dam de baut. Sincer , eu cu masina aceasta merg foarte rar dar fac si drumuri lungi , de aceea chiar m-am gandit cum sa fac cu capota sa o feresc de griblura cit si de numeroase pietricele. Rezolvarea a venit , acum trebuie doar sa bag benzina si drumurile ma asteapta . |
A sosit si alarma
In sfarsit am achizitionat si alarma .
Am sa revin cu poze in scurt timp. |
Imi place ca este ingrijita, asteptam noile poze:D
|
A intrat la vanzare.
|
Vandut.
Se poate inchide subiectul. Multumesc. |