![]() |
Re: [oferta]Montam folie autorizata RAR
Sper ca ai vazut ca e Variant! Vreau doar pe laterale, din fata pana in spate. Oferiti si garantie? Dar factura?
|
cu kangoo mai dureaza ......stau prost cu monetarul :))))))))
|
scuze rudolf nu am vazut ca e variant.sa inteleg ca vrei toata masina dar fara luneta ? pretul este de 450 ron toatab masina fara luneta
|
Pt. Citroen C4 Coupe, spate 95% si fata 40-50%?
|
pt c4 spatele 100 de euro si 200 ron geamurile din fata
|
pentru dacia 1100?? legale sunt si pe fata dar mai deschise?
|
sal pt un megan sedan fata,spate dar fara autorizatie cat mar costa merci
|
x5....fata spate 90%?
|
pt dacia 1100pretul este de 100 de euro spatele .da exista si folie autorizata pt geamurile din fata insa este foarte deschisa.
nu montam folie neautorizata pt x5 pretul este de 100 de euro spatele (luneta + geamurile din spate ) 200 ron pt geamurile de la usile din spate si 200 ron si pt geamurile de la usile din fata |
maine seara vor aparea poze noi cu masini facute in ultimul timp
|
sal
pt un pejo 206 coupe cat ar costa? (luneta + geamurile mici lateral spate + geamurile lateral fatza) (si cat ar costa si datul jos al foliilor existente , acestea fiind neautorizate) |
salut.. la un Logan lateralele spate si luneta? se poate si fara sa demontati fetele de usi?
|
Dacie break pe spate, cat costa si unde montati ?
|
Sal, Folia e dintr-o singura bucata pe fiecare geam , right?
lasa-mi si mie un id de messenger pls, am vb aseara la tel , cred ca fac o rezervare pt miercuri , joi pt alfa 147 in 3 usi... |
semit pt logan pretul este de 100 de euro spatele . nu montam folie fara a demonta geamurile .
pt dacia break pretul este de 100 de euro geamurile de la portbagaj si inca 200 ron geamurile de la usile din spate . garajul se afla in bucurestii noi Anggell ramane stabilit cum am vb la telefon pt vineri . folia se monteaza dintr-o singura bucata pe oricefel de geam |
10 Attachment(s)
nu am facut poze tuturor masinilor facute insa am mai gasit prin calc in 3 masini pe care am aplicat folie autorizata
|
sal, cat costa la un clio bicorp laterale spate+luneta? si unde tre sa vin cu masina pt montaj?
|
mai vreau si pt un mitsubishi colt cz3 tot asa, faci reducere la mai multe masini? :)
|
cat ma costa la Opel Vectra B o fasie asa.. sus p parbriz... parasolar..? nu ma int nici un fel de act...astept pm
|
3 Attachment(s)
Super baieti.Super lucrare.
Imi place mult de tot cum a iesit si cum au lucrat. |
autorizatia este si pentru geamurile din fatza?
|
mai baietzi vreau si eu folie pe fatza, spate si luneta...dar sa fie autorizata..ca stiti cum e cu femeile la volan... :))..noi nu ne prea pricepem sa discutam cu politistii in chestii d-astea...cum pot sa fac o programare sau sa macar sa stiu un pret??, sa vad cum arata pe fata...
pentru o Fabia mititica cam cat m-ar costa? P.S. DOAR FOLIE AUTORIZATA SI PE FATA (chiar daca e 30%).. Merci |
Quote:
|
magos ...in jur de 100 e ...am pus si eu la ei . a iesit super :)
|
Quote:
Fatza se taxeaza separat din cate stiu eu si mai mult de 30% nu pupi autorizatie. |
mii de scuze de intarziere
nike pretul pt clio este de 120 de euro *este o masina cu o luneta foarte grea) , ira pt colt pretul este de 100 de euro ernest pt parasolar ne intelegem noi da un telefon 0720954834 bluey mersi mult de aprecieri andreiutza ai pm magos depinde de masina (in proportie de 90 la suta pretul este intre 100 si 110 euro) razvan mersi mult de aprecieri |
...interesant...!! vb atunci... p.s. momentan dacie:evil: :evil:
|
pentru un opel astra f (hatchback) cat costa spatele + luneta?
si separat geamurile din fata . toate omologate. |
ptr un espero luneta+laterale spate (cel mai inchis) + laterale fata maxim legal cam la ce pret urca ?! tnx anticipat prt respuns
|
pt un Passat 2006 luneta+laterale spate>cat se poate de inchis cam cati bani ar costa?
astept pm |
Pentru o Solenza Scala din 2003 cat m-ar costa folie fata ( 30% ) si spate ( 70-80% ) autorizate ? Niste telefoane de contact si o adresa + harta se poate ?
|
Cat ma costa la un Golf 5 complet? Poti sa le pui fara sa dai fetele de usa jos?
Mersi mult. |
daca demontati geamurile inseamna ca nu o sa mai ramana o parte neacoperita in partea de sus a geamului? partea care intra in cheder in partea de sus si care se vede cand cobori geamul un pic...
pe laterale fata puteti sa puneti 50%? cat ma costa? merci |
Ai rezolvat cu garajul?
|
inca nu s-a rezolvat cu garajul.
|
salutare! pentru un 307sw care e pretul pentru toate geamurile. care sunt nuantele? cum se face montajul. citind din topic nu am inteles chiar tot. multumesc!
|
pt un fiat punto spate + luneta si eventual si pe fata care ar fi pretul ?
|
Quote:
Tu ai vazut masina mea facuta de ei. 110€ spatele si 2 mil fata.Daca nu s-a mai ieftinit. M-am facut purtator de vorba :D |
Quote:
si eu tot la ei am facut , lucreaza super bine 100 e spatele la fiat :shock: |
100 e spatele si e omologat RAR ? :O
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:33. |
- Copyright 2026 4Tuning