![]() |
1 Attachment(s)
interesant nu? :D
|
4 Attachment(s)
:arrow:
|
5-arul ala e a lu unu Sima din Campulung si mi se pare ca e de vanzare;oricum din spate e cel mai tare 5-ar pe care l-am vazut, dar fata nu e asa spectaculoasa.
Tigra ala arata beton. :shock: |
Apropo MMihai stii ceva de o Dacie cu nr AG-01-BES ca se lauda cineva ca are 170CP.
|
Masina unui tovaras de-al meu din Campulung
|
1 Attachment(s)
Inainte avea Dacia asta, dar a vanduto si si-a luat Mitsubishi
|
1 Attachment(s)
alta poza
|
1 Attachment(s)
alta
|
1 Attachment(s)
alta
|
1 Attachment(s)
Alta Dacie din Campulung
|
1 Attachment(s)
Pozele astea sunt vechi.Daca aveti poze mai noi cu masina va rog sa le puneti aici.Isi schimbase jantele, avea niste vinilluri cu rieger pe usi, isi facuse capota neagra...Dar si asta a vanduto cu 3.000 de euro si si-a luat un Golf III
|
Re:
Quote:
|
2 Attachment(s)
fes-ule ai sters un colant de pe logan-ul alb cu firma\"mama\";care l-a facut. Era unul mic cu D20Tuning
|
doar barele si evacuarea sunt facute de pilot
|
Re:
cumva o dacie sport rosie cu motor de golf2? :)[/quote]
Nu stiu ce culoare are dar motorul zicea ca-i de la o Dacie care participa la raliu.Apropo cica taicasu era mecanic la Dacia la curse.Zice ca el avut Renaultul Gordini de la noi dar l-a vandut acum 4-5-6 ani. |
Re:
Quote:
miaitza20 imi pare rau ca nu era colantul acolo dar sa stii ca nu l-am sters eu, asa am luat pozele de pe un site. |
Re: Pitesti (poze cu masini de aici)
Prin trecere conteaza?. Nu am poza cu ea in Pitesti, Un oras frumos si foarte civilizat, nu sunt din Pitesti dar mi-a placut foarte mult si am petrecut ceva timp asta vara prin el. Bafta la toti Pitestenii....
:peace: http://www.daftek.com/Trips%20to%20R...5/IMG_0945.JPG Cun un alt Ford prin OLT http://www.daftek.com/Trips%20to%20R...5/IMG_0987.JPG |
jeepanu asta gri este la unchiul unui prieten de al meu! este iowa si are nr la masina ala micu masina se aude super si are si ditai subwooferu in spate 2 trepte automata...si masina mi a zis k l a costat in america vreo 30000$...masina e misto
|
Quote:
|
il sti pe alex ah?
ce sa faca e si el a 8-a acum cu scoala .... |
Quote:
|
2 Attachment(s)
Fratziolor da de ce nu punetzi mai multe poze cu UCFU ??
ala da ursuletz frate sau a lui fisu jiu ?? eu nu8 o am decat pasta |
7 Attachment(s)
Uite poze cu JIU. Masina a fost a mea pana sa ajunga la baiatul lui Doru. A fost un 320iS. Adica M3 redus sub 2000 cc, pt a se vinde in Italia cu taxe vamale mai mici. Motorul era un 2.0 16v aspirat de 197 cp. S-au facut 2500 exemplare coupe si 1300 in 4 usi. Din pacate i-am spart motorul si i-am dat-o asa. Acum mi se pare ca are unul de 1.8 sau 2.0. Nu mai stiu exact. Si jantele sunt altele
|
3 Attachment(s)
uite altceva frumos
|
:rolleyes2 Bai baieti va dau o tema pt akasa!!! Kre din voi reuseste sa posteze cateva poze(mai intai tre sa o pozati) cu o dacie berlina Bicolora(alb/negru) cu Nr de inmatriculare AG08DEMAsta pt k se chinuie omu de ceva timp sa apara si el pe forumMultam anticipat
|
Bai frate au dreptate aia din Craiova cand zic ca la noi nu prea e "activitate" pe strazi ca nici pe site nu e.
De 4 luni tot intru pe Pitesti si nimic nou. S-or fi mutat toti baietasii in alt oras???? |
Ai dreptate fes-ule nu misca nimic nici pe site nici pe strazi.Pe site nu mai este nimic de actualitate.e pacat k nu se ocupa nimeni de aceste lucruri.dezamagire profunda.luati exemplu de la cei din bucale(oameni cu adevarat preocupati d tuning)
|
Mai demult niste oameni ai facut un club aici. Adica asta: https://forum.4tuning.ro/74-fullspeed-racing-club/2479-fsr-fullspeed-racing-club-pitesti.html Dar se vede ce ii intereseaza pe cei care sunt acum la conducere...
|
zep...pune si tu noi poze cu masina ta :D ;)
|
4 Attachment(s)
D Y C intradevar Biba ia pus un 2o i pe JIU dar asta pana acum cateva luni de cand este la stelica in service si ii pune un motoras mic de M 3 :D si aduce masina la starea ei initziala din cate stiu Jiu este M power nu ??
A da si uite si poze cu Ucf-ul ce parere avetzi de masina asta ?? Sa pozatzi si voi BMEeul lui visan ala rosu urs Cu numarul NNu stiu cat VIS |
Sincer sa fiu UCF-ul nu mi-a placut niciodata, dar gusturile nu se discuta...
Ma bucur sincer daca JIU revine. |
Da JIU revine in fosrtza cu motor de M3 4 pistoane .
UCF-ul este o masina extravaganta care sfideaza orice limita a tunningului sincer imi place foarte mult aceasta masina fiecare cu gusturile lui nui asa |
5 Attachment(s)
ce parere aveti de masinutza mae8)
|
Este BETOON Ultima POoza vrei sa ne aratzi intradevar ca este DACIE ??:D
|
Super Dacia n-am ce zice.Dar unde e tuningul?????
Tuningul, unde e tuningul???? |
8 Attachment(s)
Ca tot va plac ursii uita-ti niste poze cu un urs nou aparut in Arges (Cimpulung).
|
Mai FES vreau sa te intreb si eu ceva Ursul asta de a aparut in Campu-lung este facut de baiatul de acolo si la pus de vanzare pe 4 tuning sau la cumparat de la cel care il vindea pe 4 tuning deja facut :?:este foarte frumos ursul macar asa de las face si eu peal meu dar este grweu dar am putzina ambitzie numai daca nu ma sucesc ca mi sa pus poata pe un GSI :D
|
Nu trebuie sa ma uit la poze ca mz imbolnavesc de inima cand le vad asa frumoase si al meu zace in parcare ca nu gasesc un motor bun la bani putzini am gasit aasa ceva decat la sibiu si tre sa ma duc cu un prieten sa ma combin la benzina :D
|
O masina din Arges
3 Attachment(s)
Uitati o masina din orasul Curtea de Arges.Sau de fapt am doua. :P.De fapt mai era si un Opel..Dar nu am poza lui
|
Re: O masina din Arges
2 Attachment(s)
Am mai gasit si alte poze cu cea rosie.Sper sa va placa . PS: nu sunt pozate prea bine
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:28. |
- Copyright 2026 4Tuning