Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Custom Garage Bucureşti (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/231377-custom-garage-bucuresti.html)

Xdriver 31-01-11 18:13

Re: Custom Garage Bucureşti

4 Attachment(s)
Salut.
Ma intereseaza daca puteti sa imi faceti o lucare mai deosebita don plexiglass.
Este vorba de o bucata dintr-o capota, care din cauza montajului unui compresor trebuie inaltata cu 80mm.
Atasez cateva poze ca sa vedeti despre ce e vorba.

cata_kevi 01-02-11 09:00

Quote:

Originally Posted by Xdriver (Post 4039130)
Salut.
Ma intereseaza daca puteti sa imi faceti o lucare mai deosebita don plexiglass.
Este vorba de o bucata dintr-o capota, care din cauza montajului unui compresor trebuie inaltata cu 80mm.
Atasez cateva poze ca sa vedeti despre ce e vorba.

Ai PM Xdriver ms!

FantaZm 01-02-11 18:30

Astazi am luat farurile , care au fost vopsite cu negru pe interior + manerele interioare colantate cu carbon. Poze voi face maine cand lucrarea va fi completa, mai sunt cateva de montat. Foarte oke baietii , de apreciat efortul , mai ales la manerele interioare au muncit ceva .

cata_kevi 01-02-11 19:34

Quote:

Originally Posted by FantaZm (Post 4042734)
Astazi am luat farurile , care au fost vopsite cu negru pe interior + manerele interioare colantate cu carbon. Poze voi face maine cand lucrarea va fi completa, mai sunt cateva de montat. Foarte oke baietii , de apreciat efortul , mai ales la manerele interioare au muncit ceva .

Ms pentru apreciere George! Revenim cu noi poze la cateva lucrari!

FantaZm 02-02-11 13:34

6 Attachment(s)
Cum am promis , uitati cateva poze. Bordul nu este complet, maine sper sa punem noi poze. Foarte multumim de treababaietilor. Recomand cu incredere.

GeoMake 02-02-11 16:54

4 Attachment(s)
Dupa cum vedeti cateva Gauri si LUcrat FOARTE FRUMOS, MULTA BAFTA SI mai avem d facut=))):DRECOMAND!!!>>>

MihaitzaMCV 02-02-11 18:53

5 Attachment(s)
Primele poze cu capota cu bad-boy look facuta la baietii de la Custom Garage .. super multumit de lucrare .. maine o sa le duc barile fata-spate pt modificari .

cata_kevi 02-02-11 22:25

Quote:

Originally Posted by MihaitzaMCV (Post 4046465)
Primele poze cu capota cu bad-boy look facuta la baietii de la Custom Garage .. super multumit de lucrare .. maine o sa le duc barile fata-spate pt modificari .

Multam pt apreciere Mihai..te asteptam cu spoilerele sa ne apucam de work! cand va osa fie vopsita capota va arata ok:P

cata_kevi 02-02-11 22:26

Quote:

Originally Posted by GeoMake (Post 4046022)
Dupa cum vedeti cateva Gauri si LUcrat FOARTE FRUMOS, MULTA BAFTA SI mai avem d facut=))):DRECOMAND!!!>>>

Domnul george... asteptam vopseaua aia..

florindragutzu69 02-02-11 23:40

Salutare tuturor!am urmarit topic-ul pas cu pas si am ajuns la concluzia ca toata lumea este multumita de munca voastra,a tuturor celor de la Custom Garage.Felicitari si tineti-o tot asa!detin un golf 3 stock si m-ar interesa ca pe viitor sa ii modific aspectul exterior.daca sunteti amabili, spuneti-mi si mie cat m-ar costa sa fac pentru inceput un bad-boy look si un eleron pt luneta ceva mai deosebit.Toate cele bune!

spuneti-mi si adresa unde va faceti treaba sau macar zona...

cata_kevi 03-02-11 07:35

Quote:

Originally Posted by florindragutzu69 (Post 4047358)
Salutare tuturor!am urmarit topic-ul pas cu pas si am ajuns la concluzia ca toata lumea este multumita de munca voastra,a tuturor celor de la Custom Garage.Felicitari si tineti-o tot asa!detin un golf 3 stock si m-ar interesa ca pe viitor sa ii modific aspectul exterior.daca sunteti amabili, spuneti-mi si mie cat m-ar costa sa fac pentru inceput un bad-boy look si un eleron pt luneta ceva mai deosebit.Toate cele bune!

spuneti-mi si adresa unde va faceti treaba sau macar zona...

salutare florin ai PM! Aparatorii Patriei ZBerceni Sector 4 0768 633 848Madalin 0768 622 551 Catalin

brad 03-02-11 12:21

salutare! M-ar interesa un spoiler frontal pentru un vw transporter t3.Ceva de genul acesta:
https://img695.imageshack.us/img695/4593/spoilerbp.jpg
La ce pret s-ar ajunge? Multumesc anticipat pentru raspuns.

cata_kevi 03-02-11 12:23

Quote:

Originally Posted by brad (Post 4048511)
salutare! M-ar interesa un spoiler frontal pentru un vw transporter t3.Ceva de genul acesta:
https://img695.imageshack.us/img695/4593/spoilerbp.jpg
La ce pret s-ar ajunge? Multumesc anticipat pentru raspuns.

Ai Pm BRAD!

ciotic 03-02-11 21:30

1 Attachment(s)
salut! as dori sa imi spui un pret pe PM(am vb si pe messenger)

aceasta este bara iar ce am trasat cu rosu sunt bucatile rupte din bara...

cata_kevi 03-02-11 21:47

Quote:

Originally Posted by ciotic (Post 4050276)
salut! as dori sa imi spui un pret pe PM(am vb si pe messenger)

aceasta este bara iar ce am trasat cu rosu sunt bucatile rupte din bara...

Ai PM!

magicklubmixx 03-02-11 22:13

1 Attachment(s)
salut. la accent 2007, pentru bara spate, o mica prelungire, simpla, care doar sa acopere acel spatiu realizat atunci cand am pus tipsul pt evacuare. ceva de genul ca in poza atasata, si anume doar chestia aia de pe deasupra esapamentului, plus 2-3 cm de lasare in jos.

PS: pentru un singur tips.

cata_kevi 03-02-11 22:17

Quote:

Originally Posted by magicklubmixx (Post 4050444)
salut. la accent 2007, pentru bara spate, o mica prelungire, simpla, care doar sa acopere acel spatiu realizat atunci cand am pus tipsul pt evacuare. ceva de genul ca in poza atasata, si anume doar chestia aia de pe deasupra esapamentului, plus 2-3 cm de lasare in jos.

PS: pentru un singur tips.

Ai PM!

Dr.Dre 04-02-11 04:33

7 Attachment(s)
am luat barile de la custom garage,super calitate,baieti de treaba.recomand

cata_kevi 04-02-11 07:33

Quote:

Originally Posted by Dr.Dre (Post 4051026)
am luat barile de la custom garage,super calitate,baieti de treaba.recomand

Salutare George si multam pt apreciere! sa le folosesti cu placere...
PS: asteptam opelu!

Dr.Dre 04-02-11 14:19

Quote:

Originally Posted by cata_kevi (Post 4051097)
Salutare George si multam pt apreciere! sa le folosesti cu placere...
PS: asteptam opelu!

cand se face mai cald,si termin cu oltcit-ul,ne apucam si de opel ;)

cata_kevi 06-02-11 10:16

6 Attachment(s)
Astupat emblema renault Megane 3!( va urma bad boy bara clean deflector bara spate)
Bad boy look Logan SDP
Reparat carena Yamaha r1+vopsit
Bad boy look Renault clio 2!

alex.p7m 07-02-11 22:41

recomand - numa baieti de nota 10

cata_kevi 08-02-11 18:23

5 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by alex.p7m (Post 4064018)
recomand - numa baieti de nota 10

Pt putin Alex succes cu masinutza are potential
Inlocuire sticla far honda acord
Bad Boy look renault megane 1 cabrio
Reparat spoiler Nissan terrano 2+vopsit(in lucru)
Bad boy look Renault clio

REvin cu poze cu lucrarile finitie!

florindragutzu69 08-02-11 21:52

salutare tuturor celor care viziteaza acest forum!
Am auzit cum ca cei de la Custom garage fac treaba buna.Tin sa ii felicit si totodata ma gandeam sa vin si eu cu al meu golf 3 stock sa vedem ce i-am putea face si cum l-am putea customiza, in prima parte doar partea din fata si poate cu timpul si in continuare.ceva idei as avea si poate cum se spune "mai multe creiere gandesc mai bine decat unul" cu ajutorul vostru si experienta in domeniu i-am putea oferi golfului o infatisare placuta.

O seara cat mai buna si spor la cat mai multe customizari:)!

Supra4ever 08-02-11 22:37

Salut, as vrea sa stiu si eu niste preturi pentru :

Portbagaj CSL
Eliminare bandouri
Bad boy look
Evazare aripa spate

Masina in cauza este un bmw e46 nonfacelift din 2000.

Numai bine!

SGM.MYKE 08-02-11 23:34

1 Attachment(s)
O recomandare si din partea mea, plus o poza cu farul de Honda Civic. Dupa montaj o sa pun si una cu el pe masina. :D

cata_kevi 09-02-11 06:27

Quote:

Originally Posted by Supra4ever (Post 4067119)
Salut, as vrea sa stiu si eu niste preturi pentru :

Portbagaj CSL
Eliminare bandouri
Bad boy look
Evazare aripa spate

Masina in cauza este un bmw e46 nonfacelift din 2000.

Numai bine!

Salut Ai PM!
Quote:

Originally Posted by florindragutzu69 (Post 4066923)
salutare tuturor celor care viziteaza acest forum!
Am auzit cum ca cei de la Custom garage fac treaba buna.Tin sa ii felicit si totodata ma gandeam sa vin si eu cu al meu golf 3 stock sa vedem ce i-am putea face si cum l-am putea customiza, in prima parte doar partea din fata si poate cu timpul si in continuare.ceva idei as avea si poate cum se spune "mai multe creiere gandesc mai bine decat unul" cu ajutorul vostru si experienta in domeniu i-am putea oferi golfului o infatisare placuta.

O seara cat mai buna si spor la cat mai multe customizari:)!

Ms omule..te asteptam cu golful cum am vb
Quote:

Originally Posted by SGM.MYKE (Post 4067254)
O recomandare si din partea mea, plus o poza cu farul de Honda Civic. Dupa montaj o sa pun si una cu el pe masina. :D

Multumim Mihais ai parte de el!seara buna

TZN 85 BUB 09-02-11 07:45

2 Attachment(s)
salut, am pus 2 poze, la bara fata as dori sa o si prelungim putin, fata de cum arata in poza dorita.

un pret pentru fiecare pe PM te rog, si un pret pentru un set de praguri(simple)

multam mult,

cata_kevi 09-02-11 09:38

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 4067544)
salut, am pus 2 poze, la bara fata as dori sa o si prelungim putin, fata de cum arata in poza dorita.

un pret pentru fiecare pe PM te rog, si un pret pentru un set de praguri(simple)

multam mult,

Ai PM!

SGM.MYKE 09-02-11 17:59

1 Attachment(s)
Dupa cu am promis uite si o poza cu farul montat. 8)
Imi pare rau de calitatea pozei.

garcia 09-02-11 18:07

Salut. Cat ar costa deslipirea unor faruri de Albea? Si pt. difuzor spate ramane sa vorbim ca as fii interesat.

cata_kevi 09-02-11 18:08

Quote:

Originally Posted by garcia (Post 4069229)
Salut. Cat ar costa deslipirea unor faruri de Albea? Si pt. difuzor spate ramane sa vorbim ca as fii interesat.

Ai PM!

Fireburn_03 11-02-11 12:57

salut! ma intereseaza si pe mine cat ma costa de vopsit o bara spate de tico in alb casablanca. Multumesc anticipat!

cata_kevi 11-02-11 13:24

Quote:

Originally Posted by Fireburn_03 (Post 4074668)
salut! ma intereseaza si pe mine cat ma costa de vopsit o bara spate de tico in alb casablanca. Multumesc anticipat!

Ai PM!

Kahn 11-02-11 22:18

Am si eu o programare sapt viitoare la baieti pt un badboy. Am fost azi pe la ei si m-au convins! Foarte de treaba si profesionisti! Abia astept sa facem fata masinii, ca mai mult ca sigur o sa urmeze si prin spate mici modificari, ca numai cat am stat acolo ne-au venit vreo 4 idei :D

fisan 12-02-11 12:44

2 Attachment(s)
cat ma ajunge un eleron haion pt focus mk1 atasez 2 poze

cata_kevi 12-02-11 14:47

Quote:

Originally Posted by Kahn (Post 4076234)
Am si eu o programare sapt viitoare la baieti pt un badboy. Am fost azi pe la ei si m-au convins! Foarte de treaba si profesionisti! Abia astept sa facem fata masinii, ca mai mult ca sigur o sa urmeze si prin spate mici modificari, ca numai cat am stat acolo ne-au venit vreo 4 idei :D

Kahn te asteptam!
Quote:

Originally Posted by fisan (Post 4077453)
cat ma ajunge un eleron haion pt focus mk1 atasez 2 poze

Ai Pm!

rosu adrian 13-02-11 11:23

Salut cat ma costa sa imi scoti bandourile de pe bari fata spate si sa umpli gaurile alea care raman si sa unesti si prelungirile de bari cu barile sa nu se mai vada ca sunt delimitate la un Seat Toledo 1m fabr 2003 si cam cat timp de executie ti-ar lua ca sunt din provincie?
Dar un Bad Boy foarte foarte finut ? Da-mi te rog separat preturile pentru bari si cat m-ar mai costa separat si Bad Boy-ul.
Multumesc

cata_kevi 13-02-11 16:14

Quote:

Originally Posted by rosu adrian (Post 4080106)
Salut cat ma costa sa imi scoti bandourile de pe bari fata spate si sa umpli gaurile alea care raman si sa unesti si prelungirile de bari cu barile sa nu se mai vada ca sunt delimitate la un Seat Toledo 1m fabr 2003 si cam cat timp de executie ti-ar lua ca sunt din provincie?
Dar un Bad Boy foarte foarte finut ? Da-mi te rog separat preturile pentru bari si cat m-ar mai costa separat si Bad Boy-ul.
Multumesc

salut Adrian ai PM!

aXXo 14-02-11 16:32

3 Attachment(s)
Salutare,

Cat ma costa doua modificari pentru bara fata (1 sau 2) si spate, pentru tico... precum acestea din poze?

All times are GMT +2. The time now is 20:31.

- Copyright 2026 4Tuning