Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/230428-munca-rabdare-tutun-pt-espero-special.html)

18BSV 13-09-12 22:16

Re: Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special

Oho cam scump..ma gandeam la un200 maxim,la 3-400 deja o revopsesti total si e alta viata..

Esperache 14-09-12 09:12

Da-mi si mie pontul asta unde vopsesti integral o masina cu 3-400 de euro; nu de alta, dar, de regula, sub 100 EUR/element de caroserie, stiu ca nu prea sa gaseste ...

Mr.Special 14-09-12 11:41

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 5173300)
Da-mi si mie pontul asta unde vopsesti integral o masina cu 3-400 de euro; nu de alta, dar, de regula, sub 100 EUR/element de caroserie, stiu ca nu prea sa gaseste ...

Poti colanta si la 200 de euro depinde ce material pui, gen taxi costa 200 de euro,poti vopsi si masina cu 3-400 de euro gen in curte la bidinea ;) acum depinde si ce calitate vrei.

Esperache 14-09-12 15:25

Stiu man, doar glumeam ... pe seama "colegului". :-)

Mr.Special 15-09-12 07:39

Quote:

Originally Posted by Esperache (Post 5173757)
Stiu man, doar glumeam ... pe seama "colegului". :-)

Pai lui ma adresasem ;)

johnsonxxl 20-09-12 12:09

wow respect omule.. acum am dat de topic din intamplare nu stiu cum de nu l-am gasit pana acum..masina arata wow .. bafta pe mai departe :D ..

Mr.Special 22-09-12 08:15

Quote:

Originally Posted by johnsonxxl (Post 5180662)
wow respect omule.. acum am dat de topic din intamplare nu stiu cum de nu l-am gasit pana acum..masina arata wow .. bafta pe mai departe :D ..

Multumesc si am si eu o intrebare pt tine si posesorii de Espero : Ce amortizoare stock pe ulei sunt mai bune pt ca suspensia sport imi da crampe. Multumesc

18BSV 22-09-12 09:27

Amortizoare stock arcuri sport -4 sau de astra kadett GSI si e mult mai bine :)

PetricaCBD 22-09-12 15:22

iti recomand amortizoare stock noi(vezi ca au o oferta buna pt toate 4 la piesedaewoo.ro) si arcuri sport....sau amortizoare stock intarire la nivelul pe care il preferi....
imi place masina ta...ne-am intalnit in trafic intr-o seara acum cateva luni si arata mult mai bine ca in poze pot sa zic....imi place la nebunie cum arata colantata....merita fata de o vopsea....la banii astia...cu 400 de euro o vopseai cu bidineaua...asa ai facut ceva frumos cu un pret bun....poate vii si tu intr-o joi cu ea la polivalenta(intalnire daewoo si cieloclub)...spor in continuare

Geo_ZGA 22-09-12 18:54

Nu sunt bune amortizoarele alea de care zice Petrica. Le-am tinut in mana, le-am "frecat" sa se amorseze si tot aiurea mi s-au parut... moi si cu o cursa cam neregulata. Nu stiu cum se simt pe masina, pt ca am plecat inainte sa le monteze, dar poate joi ajungi si tu la intalnire si vezi cu ochii tai.
Iti recomand intarirea amortizoarelor vechi (stock) la nea Codescu, in comuna Rosu. Le face cum vrei... stock, sport, lemn... sau intre.

Mr.Special 03-10-12 16:35

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5183520)
Nu sunt bune amortizoarele alea de care zice Petrica. Le-am tinut in mana, le-am "frecat" sa se amorseze si tot aiurea mi s-au parut... moi si cu o cursa cam neregulata. Nu stiu cum se simt pe masina, pt ca am plecat inainte sa le monteze, dar poate joi ajungi si tu la intalnire si vezi cu ochii tai.
Iti recomand intarirea amortizoarelor vechi (stock) la nea Codescu, in comuna Rosu. Le face cum vrei... stock, sport, lemn... sau intre.

Am optat pt sachs pe ulei pentru a pastra in stomac pranzul lucru foarte greu de realizat cu suspensia intarita. am optat pt confort deoarece masina e de zi cu zi si nu mai suportam topaiala. :D

PetricaCBD 03-10-12 16:46

Quote:

Originally Posted by Mr.Special (Post 5196299)
Am optat pt sachs pe ulei pentru a pastra in stomac pranzul lucru foarte greu de realizat cu suspensia intarita. am optat pt confort deoarece masina e de zi cu zi si nu mai suportam topaiala. :D

ai facut o alegere buna pt o masina de zi cu zi

Mr.Special 06-10-12 13:12

Daca este cineva interesat vand amortizoarele spate intarite folosite 1500 de km pret 100 roni ambele, se potrivesc si pe cielo. kadett, astra F

PetricaCBD 19-10-12 21:59

treci intr-o joi seara pe la Polivalenta....cat despre amortizoarele alea vorbim...daca nu s-au dat

Mr.Special 20-10-12 19:51

Quote:

Originally Posted by PetricaCBD (Post 5215738)
treci intr-o joi seara pe la Polivalenta....cat despre amortizoarele alea vorbim...daca nu s-au dat

nu s-au dat, o sa trec pe la Polivalenta dupa ce mai trebaluiesc un pic pe la ea ca mai am niste chestii de finisat

astra sedan 16-02-13 19:02

e ceva mai special .........dar poze cu interiorul ???????????

Mr.Special 24-02-13 09:38

Offff sunt in lucru cu interiorul din nou. Am luat scaune si bancheta de bmw cabrio culoarea coniacului (sunt electrice cu memorie si incalzite) si am montat scaunele si mai am bancheta, sper sa am noroc sa intre si bancheta ca cele albe se tocisera rau dupa care iar tre sa schimb si mocheta sa leg electrica scaunelor la masina.... dupa care sa vad ce sa-i mai fac la exterior ca deja s-au julit barile fata-spate si ma gandesc sa o revopsesc ca nu sunt multumit de colant. Treaba multa,cheltuiala mare nu scap nici anu asta fara vreo 2000. am sa revin cu poze dupa ce termin interiorul.

Geo_ZGA 12-03-13 11:57

Te rog vanzarile sa le faci pe sectiunea dedicata, e simplu sa deschizi un topic de vanzare, nu pe topicul masinii sau in alte sectiuni.

Mr.Special 17-05-13 10:48

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 5396952)
Te rog vanzarile sa le faci pe sectiunea dedicata, e simplu sa deschizi un topic de vanzare, nu pe topicul masinii sau in alte sectiuni.

......sa traiesti !...

nextul 28-03-14 15:23

Te salut. daca mai e de actualitate threadul. Foarte frumoasa masina, bravo. Speram sa o mai ai. Ma intereseaza, unde ai facut si cum ai facut pasaje pt rotile din spate? Exista din comert? s-au potrivit de la alta masina?

jumy 28-03-14 21:31

Masina este facuta la TNT Tuning

nextul 29-03-14 01:05

Deci nu s-au luat de la alta masina, s-au confectionat pur si simplu, pe marimile pt espero, custom made?

nextul 08-04-14 00:26

Si totusi, de masina ce se mai aude ? :D

Mr.Special 12-06-14 14:54

Masina nu se mai face. Masina se dezmembreaza :-( sau se vinde integral. detalii la tel 0729591216.

daniel78 30-12-14 21:34

ce pret

All times are GMT +2. The time now is 02:33.

- Copyright 2026 4Tuning