![]() |
Re: Munca,rabdare si tutun pt un Espero mai special
Oho cam scump..ma gandeam la un200 maxim,la 3-400 deja o revopsesti total si e alta viata..
|
Da-mi si mie pontul asta unde vopsesti integral o masina cu 3-400 de euro; nu de alta, dar, de regula, sub 100 EUR/element de caroserie, stiu ca nu prea sa gaseste ...
|
Quote:
|
Stiu man, doar glumeam ... pe seama "colegului". :-)
|
Quote:
|
wow respect omule.. acum am dat de topic din intamplare nu stiu cum de nu l-am gasit pana acum..masina arata wow .. bafta pe mai departe :D ..
|
Quote:
|
Amortizoare stock arcuri sport -4 sau de astra kadett GSI si e mult mai bine :)
|
iti recomand amortizoare stock noi(vezi ca au o oferta buna pt toate 4 la piesedaewoo.ro) si arcuri sport....sau amortizoare stock intarire la nivelul pe care il preferi....
imi place masina ta...ne-am intalnit in trafic intr-o seara acum cateva luni si arata mult mai bine ca in poze pot sa zic....imi place la nebunie cum arata colantata....merita fata de o vopsea....la banii astia...cu 400 de euro o vopseai cu bidineaua...asa ai facut ceva frumos cu un pret bun....poate vii si tu intr-o joi cu ea la polivalenta(intalnire daewoo si cieloclub)...spor in continuare |
Nu sunt bune amortizoarele alea de care zice Petrica. Le-am tinut in mana, le-am "frecat" sa se amorseze si tot aiurea mi s-au parut... moi si cu o cursa cam neregulata. Nu stiu cum se simt pe masina, pt ca am plecat inainte sa le monteze, dar poate joi ajungi si tu la intalnire si vezi cu ochii tai.
Iti recomand intarirea amortizoarelor vechi (stock) la nea Codescu, in comuna Rosu. Le face cum vrei... stock, sport, lemn... sau intre. |
Quote:
|
Quote:
|
Daca este cineva interesat vand amortizoarele spate intarite folosite 1500 de km pret 100 roni ambele, se potrivesc si pe cielo. kadett, astra F
|
treci intr-o joi seara pe la Polivalenta....cat despre amortizoarele alea vorbim...daca nu s-au dat
|
Quote:
|
e ceva mai special .........dar poze cu interiorul ???????????
|
Offff sunt in lucru cu interiorul din nou. Am luat scaune si bancheta de bmw cabrio culoarea coniacului (sunt electrice cu memorie si incalzite) si am montat scaunele si mai am bancheta, sper sa am noroc sa intre si bancheta ca cele albe se tocisera rau dupa care iar tre sa schimb si mocheta sa leg electrica scaunelor la masina.... dupa care sa vad ce sa-i mai fac la exterior ca deja s-au julit barile fata-spate si ma gandesc sa o revopsesc ca nu sunt multumit de colant. Treaba multa,cheltuiala mare nu scap nici anu asta fara vreo 2000. am sa revin cu poze dupa ce termin interiorul.
|
Te rog vanzarile sa le faci pe sectiunea dedicata, e simplu sa deschizi un topic de vanzare, nu pe topicul masinii sau in alte sectiuni.
|
Quote:
|
Te salut. daca mai e de actualitate threadul. Foarte frumoasa masina, bravo. Speram sa o mai ai. Ma intereseaza, unde ai facut si cum ai facut pasaje pt rotile din spate? Exista din comert? s-au potrivit de la alta masina?
|
Masina este facuta la TNT Tuning
|
Deci nu s-au luat de la alta masina, s-au confectionat pur si simplu, pe marimile pt espero, custom made?
|
Si totusi, de masina ce se mai aude ? :D
|
Masina nu se mai face. Masina se dezmembreaza :-( sau se vinde integral. detalii la tel 0729591216.
|
ce pret
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:33. |
- Copyright 2026 4Tuning