![]() |
Re: Pisica Mea Necesita Ajutor....
mi-a starnit interesul masinutza asta ... uite ... la 4 dimineata stau sa citesc 5 pagini de posturi ... abia astept sa vad ce a iesit
|
Quote:
|
pune niste poze cu starea in care e acum , si poate iti dam noi o idee de culoare
|
tot auriu....
|
ma refeream la ce spoilere ai pus , ce capota , etc .... ca poate iti dam noi o idee ce culoare sa il faci
|
pm...maine ma duc la garaj inainte sa o i-au...acum capota e deja acuta k vream sa o inlocuiesc cu una de carbon.......sa vdm oate pun autocolant dala...pm
|
5 Attachment(s)
hmmm na si poze :))
|
E grava!Dar cred ca mai pana e gata!Mai bine las-o asa decat autocolant!Bafta in continuare!
|
Pfff Nu Pun Autocolant...o Duc La Vopsitorie....diseara O Duc In Rahova Si Maine Dimineata Intra La Pregatire....sper...k Mai E Fff Putina Ibra De Turnat..si E Vremea Urata...
|
dak tot o faci scoate i si numaru din porbagaj :) si fa porbagaju drept
|
Quote:
|
hai ca mai e putin si e gata.....daca nu apar prb pe parcurs
bafta |
super ceva poze noi ??
|
se munceste inca la fibra. mai dureaza azi sau maine.!
|
bun chiar sunt curios cum a iesit
|
Quote:
posteaza cand ai ceva clar de spus. |
hai blondulee ca nu mai are lumea rabdare fierbem pe aici... hai o data :)) :*
|
Quote:
|
Hmm.....gata azi i-au masina de la fibra 100% o sa pun si pozele.....:) thx 4 help Alex..hanneman....
|
blondo eu cerd ca vrei sa o faci din pisik catzel... hai dracu odata te cere lumea....te aclama orasul, te doresc strazile,femeile sunt in extaz NU TE VOM UITA NICIODATA....
|
chiar sunt curios cum a iesit :D
|
blondule.. vrea baiatu ala capota si pasajele d aripi care le-ai luat d la el. ca vrea sa si le monteze. dami un buz pe mess
|
BAGA POZELE ALEA te rog eu k de o sapt incoa ma uit de 3 ori pe zi sa vad cum a iesit !!! bagale k nu mai am rabdare
|
Bai lasa vrajelile, si baga pozele alea... :)
|
Sal....masina este gata...am aduso acasa......0 sa fac maine poze....si am sa le pun pe site:D thx
|
1 Attachment(s)
:)
un mic.filmuletz... made in GXZ:D |
e la mana...vreau si eu melodia din filmuletz dak se poate :)..si 2...zi ce culoare ai facut masina dak tot nu bagi pozele acum :)
|
9 Attachment(s)
Pfff in sfarsit azi am scos masina pe sosea....masina trage grav....acum astept scaunele...turometru...si cam atata...de maine incepe problema MARE adik vopsitoria...care ma costa 1200 euro cu tot cu vopsea si cel mai grav k dureaza in jur de 1 luna(k sa traga fibra bine)....ata e
|
arata bine rau din spate !!!!!!!!!!!!! mai ales k ai prelungit porbagaju cu fibra :X..io ma asteptam sa o vad vopsita:D
|
A iesit pericol!Ce culoare ii dai?La spate cred ca mergea un bandou sub tobe!Da nu e cam mare pretul la vopsitorie?Si cum ar spune un clasic de pe forum poze cand pui poze?Cu bestia vopsita?:D ,Glumesc!Bafta si sper gratare bogate cu motanul!
|
pe spate o voi9 mai lasa 6cm daia nu am pus bandou.....inca nu stiu ce culoare sa-i dau...auriu sau negreu....nu este scumpa vopsitoria....mi-au cerut altii 2000 euro k e multa fibra:(((
|
tobele le lasi asa?:D acum am vazut k i ai scos si manerele din usile spate...la cum arata cred ca i s ar potrivi alta culoare..:)
|
:lol: prietenul meu blond.. :):) ce masina frumoasa ai...
|
neagra cred ca ar fi pericol bv a iesit marfa suparata rau:oops:
|
Bmw-urile negre sunt cele mai tari :)
|
eeeee.....sa vdm nush culoarea inca mainje vad
|
tragei ma verdele ala care il are mitza pe jantele alea....parerea mea :D
|
E prea aiurea ma Maro....k zici k e iarba pe urma....pe un motor se vde altfel....pm pe masina ....e suprafatza prea mare....
|
atunci....rozz cu buline =))) te reprezinta :P
|
a iesit prea belea...........deabia astept sa o vad vopsita mult succes la vopsire
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:45. |
- Copyright 2026 4Tuning