![]() |
Re: Boicot benzinarii
Quote:
|
da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ???????????? da e sa fie asa atunci asa sa fie ..... eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc au dreptate baietii haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related sunt ai nostri frati nu uitati https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia cei din craiova au primit amenzi drept intimidare pentru clanxonat tulburarea linistii si ordinei publice |
Quote:
|
Quote:
|
Baieti,am fost si data trecuta si o sa fiu si de data asta.Problema este ca termin serviciul la ora 17 00 si nu am cum sa ajung la Galeria mai devreme.Da ti mi o idee cum sa fac sa aflu unde v ati hotarat sa mergem.....dati mi un PM cu un nr de telefon la care sa sun sa aflu locatia...Cu siguranta mai vin si eu cu 2-3 prieteni...
|
Quote:
|
Quote:
|
Am o idee... nu stiu cat de buna e, dar cred ca ar merge facuta.
Sa aibe fiecare la masina un cd cu morometii - romania, trezeste-te si sa cante acolo. Sa nu fie volum tare sa fie deranjant, fara subwoofere, etc. Doar asa sa vina camerele sa inregistreze si sa apara la TV. Nu sa facem scandal sau altceva. Ce ziceti? |
Participati la eveniment si pe Facebook Nu Cumparam nimic de la Petrom/OMV in Luna Februarie
|
Quote:
|
De aia ma temeam si eu.
Totusi am zis, sa fie foarte incet muzica, sa se auda mult mai incet decat un claxon de exemplu. Sa nu se auda din strada. Pur si simplu doar sa apara la TV. Un scartait de roti sau un claxon mie unul mi se pare mai deranjant decat ce incerc eu sa fac. |
poi si pana la urma baga-ti tu in masina melodia si daca este sa apari la tv apari uh...asta este...xcum mai sunt 2 zile....
|
Eu cred ca o bag, dar ziceam sa fie ceva de grup.
|
pentru a mari timpul de asteptare la pompe propun sa alimentam in jurul valorii de 30-50 de lei si sa platim in fise de 10 bani, respectiv 5 bani (cei care cred ca reusesc sa aiba atata rabdare). nu stiu cati din voi au reusit sa ajunga in a 2 a benzinarie (Petrom-ul din bariera Brailei), dar acolo un coleg a procedat asa si eu unul zic ca a iesit destul de bn...cei care fost prezenti pot sa confirme. Nu zic acum ca toti ar trebui sa procedam astfel, dar sa fim totusi cativa... de abia ne mai distram si mai stam si cate un pic la caldura, doar ati vazut ce frig a fost data trecuta:))
|
Quote:
|
Eu am strans 17 ron numai in monezi de 1 ban si 5 bani. Mai pun ceva si de 10 bani si aia e.
|
Daca nu aveti marunt sau nu gasiti la magazine, sa stiti ca va schimba la orice banca:P:))
|
Daca nu aveti marunt mergeti la kaufland si va schimba fara probleme sau la magazinele din micro3 de la garsoniere.
|
marea nebunie se apropie...cu pasi repezi...inca putin...:twisted::evil:
|
se stie ceva de taximetristi? se alatura si ei ?? la televizor spunea ca in tara taximetristi vor boicota benzinariile tot vineri - ceva adevarat asta??
|
Quote:
|
daca nu aveti marunt am eu destul
|
taximetristii nu cred ca vor misca ceva, pentru ca azi la statia de taxi din gara intrase politia rutiera puternic in ei...cu atestate cu toate minunatiile...asa ca multi din ei vor fi gata speriati...eu zic sa lasam treaba asa cum a fost si data trecuta fara muzici si fara claxoane....multumesc
p.s.-aveti grija cand intoarceti sa reveniti la pompa sa nu incalcati nic o regula de circulatie...sa nu gaseasca nici un fel de motiv pentru nimic...si cu scartz-urile mai usor |
dap... ar trebui facut cat mai in liniste si legal... cu toate ca de cei de la craiova s-a luat politia si le-a trimis amenda acasa... sper sa nu fie cazul si la noi... sa ne vedem sanatosi, cat mai multi si cu mult marunt la noi :D
|
Ne vedem maine la Galleria in spate la 16:30 8)
Cat despre treaba cu politia si amenzile....daca stam linistiti si nu incalcam legea cu nimic, nu facem panarama, n-au ce sa ne faca. Si daca Doamne fereste ne luam vreo amenda aiurea facem direct contestatie si-i dam in judecata. Eu am mai luat o amenda mare aiurea acum ceva timp si am castigat si primul proces, si al doilea cand au facut ei recurs (fara avocat, fara nimic;) Dar n-o sa se ajunga la chestii din astea ca suntem baieti linistiti si civilizati :peace: |
si mare atentie...sa nu uitati, nu conteaza de cati bani alimentati, cereti si pastrati bonurile de benzina, sa nu ne trezim cu vreo surpriza ;)
|
Quote:
|
|
Quote:
|
Prezent si eu!
Vin cu 2 amici care au fiecare masina:D deci inca 2 masini:)..... Ce Benzinarie vreti sa blocam? |
Ar fi frumos sa te urmareasca politia pentru ca nu ai platit 50 de bani :lol:
Oricum e buna ideea cu pastratul bonurilor ca nu se stie... |
abia astept maine:twisted: prezent la 16:20
|
Quote:
|
aaa si inca ceva...maine in parcarea din spate dela Galeria am vrea ca masinile sa fie parcare in spatiile special amenajate pentru a nu crea vreun blocaj in parcare si a avea probleme cu paza de acolo...dar odata ce masinile sunt bine organizate in parcare putem sa ne si intelegem toti rapid si sa plecam spre destinatiile(benzinariile) propuse...:evil::twisted:
|
Sa fie loc doar pentru toti. In general nu e prea aglomerat acolo, posibil sa ne descurcam fara sa incurcam.
|
Ok!!
Eu abia astept:X |
Quote:
;) |
Asa e, am inteles ideea. Sa speram ca nu vor fi probleme.
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
mda..deci o sa ajung un pic dupa ora 5...f.t.i munca ma-sii...vedem acolo mai multe
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning