Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Buzau (https://forum.4tuning.ro/192-buzau.html)
-   -   Boicot benzinarii (https://forum.4tuning.ro/192-buzau/229985-boicot-benzinarii.html)

Ionutzfzz 12-01-11 00:10

Re: Boicot benzinarii

Quote:

Originally Posted by bz-04-uvx (Post 3976468)
apropo..din "ce ai inteles tu", nu ai inteles prea bine...am fost destul de bine organizati...40 de masini au spus la tv....au fost in jur de 30 la fata locului...am tinut blocat omv-ul ala cam 2 ore timp in care am inghetat de frig...in timp ce tu si altii stateati bine mersi la caldurica...
la petromul din bariera brailei nu era in program sa mergem...dar am zis hai si acolo....oamenii erau inghetati la propriu..si de aceea unii dintre ei au ales sa plece ...ASA CA:
NU ITI MAI DA TU CU PAREREA DESPRE CAT DE BINE SAU RAU A FOST ORGANIZAT...asta ti-o spun fara suparare..
p.s.1-sunt curios cati or sa vina vineri...
p.s.2-am fost prezent data trecuta acolo cum au fost si ziaristii de la tvr realitatea antena 1 si campus..asa ca vor fi si ei prezenti acolo....

lasal mha ca daca nu a fost nu stie despre ce si cum se face...nu are rost sal "certi" o sa vada cam cum am inghetat noi acolo si cam ce se face la fata locului...si xcum pana la urma si-a dat cu parerea...

criminales 12-01-11 01:07

da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat
noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta
deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ????????????
da e sa fie asa atunci asa sa fie .....
eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi
tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii

https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc

au dreptate baietii

haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei

https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related

sunt ai nostri frati nu uitati

https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia
cei din craiova au primit amenzi drept intimidare
pentru clanxonat tulburarea linistii si ordinei publice

Ionutzfzz 12-01-11 03:33

Quote:

Originally Posted by criminales (Post 3977090)
da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat
noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta
deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ????????????
da e sa fie asa atunci asa sa fie .....
eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi
tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii

https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc

au dreptate baietii

haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei

https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related

https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI

https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related

sunt ai nostri frati nu uitati

https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4

inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia
cei din craiova au primit amenzi drept intimidare
pentru clanxonat tulburarea linistii si ordinei publice

fratoru te doare cumva ceva....?:shock:

jORDyZ0r 12-01-11 05:41

Quote:

Originally Posted by bz-04-uvx (Post 3976468)
apropo..din "ce ai inteles tu", nu ai inteles prea bine...am fost destul de bine organizati...40 de masini au spus la tv....au fost in jur de 30 la fata locului...am tinut blocat omv-ul ala cam 2 ore timp in care am inghetat de frig...in timp ce tu si altii stateati bine mersi la caldurica...
la petromul din bariera brailei nu era in program sa mergem...dar am zis hai si acolo....oamenii erau inghetati la propriu..si de aceea unii dintre ei au ales sa plece ...ASA CA:
NU ITI MAI DA TU CU PAREREA DESPRE CAT DE BINE SAU RAU A FOST ORGANIZAT...asta ti-o spun fara suparare..
p.s.1-sunt curios cati or sa vina vineri...
p.s.2-am fost prezent data trecuta acolo cum au fost si ziaristii de la tvr realitatea antena 1 si campus..asa ca vor fi si ei prezenti acolo....

Eu asta intelesesem din ce am citit pe forum, nu trebuie sa sari in sus. Si da, am stat la caldurica pentru ca efectiv NU AM STIUT de acel protest.

gigi galagie 12-01-11 07:07

Baieti,am fost si data trecuta si o sa fiu si de data asta.Problema este ca termin serviciul la ora 17 00 si nu am cum sa ajung la Galeria mai devreme.Da ti mi o idee cum sa fac sa aflu unde v ati hotarat sa mergem.....dati mi un PM cu un nr de telefon la care sa sun sa aflu locatia...Cu siguranta mai vin si eu cu 2-3 prieteni...

Ionutzfzz 12-01-11 12:16

Quote:

Originally Posted by gigi galagie (Post 3977228)
Baieti,am fost si data trecuta si o sa fiu si de data asta.Problema este ca termin serviciul la ora 17 00 si nu am cum sa ajung la Galeria mai devreme.Da ti mi o idee cum sa fac sa aflu unde v ati hotarat sa mergem.....dati mi un PM cu un nr de telefon la care sa sun sa aflu locatia...Cu siguranta mai vin si eu cu 2-3 prieteni...

da-mi un telefon si iti zic eu unde sa vii...uite nr meu 0765223942...suna-ma si iti zic eu unde sa vii...eu sigur o sa fiu acolo...

gigi galagie 12-01-11 13:31

Quote:

Originally Posted by Ionutzfzz (Post 3978008)
da-mi un telefon si iti zic eu unde sa vii...uite nr meu 0765223942...suna-ma si iti zic eu unde sa vii...eu sigur o sa fiu acolo...

merci frumos

jORDyZ0r 12-01-11 17:01

Am o idee... nu stiu cat de buna e, dar cred ca ar merge facuta.
Sa aibe fiecare la masina un cd cu morometii - romania, trezeste-te si sa cante acolo. Sa nu fie volum tare sa fie deranjant, fara subwoofere, etc. Doar asa sa vina camerele sa inregistreze si sa apara la TV. Nu sa facem scandal sau altceva. Ce ziceti?

cangri 12-01-11 17:22

Participati la eveniment si pe Facebook Nu Cumparam nimic de la Petrom/OMV in Luna Februarie

Ionutzfzz 12-01-11 17:53

Quote:

Originally Posted by jORDyZ0r (Post 3978838)
Am o idee... nu stiu cat de buna e, dar cred ca ar merge facuta.
Sa aibe fiecare la masina un cd cu morometii - romania, trezeste-te si sa cante acolo. Sa nu fie volum tare sa fie deranjant, fara subwoofere, etc. Doar asa sa vina camerele sa inregistreze si sa apara la TV. Nu sa facem scandal sau altceva. Ce ziceti?

colegu nu ai observat ca baietii dela constanta au primit amenzi numai ca au claxonat...si sa fim seriosi un claxon nu poate fi chiar asa deranjant...deci nu cred ca este ce-a mai buna idee treaba cu muzica...deci eu unu nu sunt de acord...

jORDyZ0r 12-01-11 18:00

De aia ma temeam si eu.
Totusi am zis, sa fie foarte incet muzica, sa se auda mult mai incet decat un claxon de exemplu. Sa nu se auda din strada. Pur si simplu doar sa apara la TV. Un scartait de roti sau un claxon mie unul mi se pare mai deranjant decat ce incerc eu sa fac.

Ionutzfzz 12-01-11 18:05

poi si pana la urma baga-ti tu in masina melodia si daca este sa apari la tv apari uh...asta este...xcum mai sunt 2 zile....

jORDyZ0r 12-01-11 18:18

Eu cred ca o bag, dar ziceam sa fie ceva de grup.

M_Mix 12-01-11 22:34

pentru a mari timpul de asteptare la pompe propun sa alimentam in jurul valorii de 30-50 de lei si sa platim in fise de 10 bani, respectiv 5 bani (cei care cred ca reusesc sa aiba atata rabdare). nu stiu cati din voi au reusit sa ajunga in a 2 a benzinarie (Petrom-ul din bariera Brailei), dar acolo un coleg a procedat asa si eu unul zic ca a iesit destul de bn...cei care fost prezenti pot sa confirme. Nu zic acum ca toti ar trebui sa procedam astfel, dar sa fim totusi cativa... de abia ne mai distram si mai stam si cate un pic la caldura, doar ati vazut ce frig a fost data trecuta:))

Ionutzfzz 13-01-11 01:05

Quote:

Originally Posted by M_Mix (Post 3980059)
pentru a mari timpul de asteptare la pompe propun sa alimentam in jurul valorii de 30-50 de lei si sa platim in fise de 10 bani, respectiv 5 bani (cei care cred ca reusesc sa aiba atata rabdare). nu stiu cati din voi au reusit sa ajunga in a 2 a benzinarie (Petrom-ul din bariera Brailei), dar acolo un coleg a procedat asa si eu unul zic ca a iesit destul de bn...cei care fost prezenti pot sa confirme. Nu zic acum ca toti ar trebui sa procedam astfel, dar sa fim totusi cativa... de abia ne mai distram si mai stam si cate un pic la caldura, doar ati vazut ce frig a fost data trecuta:))

chestia cu frigu sa io spui si colegului care a spus ca nu am fost bine organizani...sau mai bine zis nu am fost bine imbracati...:))..xcum in bariera brailei a iesit chiar mai bine decat mha asteptam...sa vedem maine ce-om face...1 zi a mai ramas...

jORDyZ0r 13-01-11 05:40

Eu am strans 17 ron numai in monezi de 1 ban si 5 bani. Mai pun ceva si de 10 bani si aia e.

M_Mix 13-01-11 08:03

Daca nu aveti marunt sau nu gasiti la magazine, sa stiti ca va schimba la orice banca:P:))

bogdan_andrei_1987 13-01-11 12:16

Daca nu aveti marunt mergeti la kaufland si va schimba fara probleme sau la magazinele din micro3 de la garsoniere.

Ionutzfzz 13-01-11 12:26

marea nebunie se apropie...cu pasi repezi...inca putin...:twisted::evil:

M_Mix 13-01-11 12:44

se stie ceva de taximetristi? se alatura si ei ?? la televizor spunea ca in tara taximetristi vor boicota benzinariile tot vineri - ceva adevarat asta??

jORDyZ0r 13-01-11 13:16

Quote:

Originally Posted by M_Mix (Post 3980597)
Daca nu aveti marunt sau nu gasiti la magazine, sa stiti ca va schimba la orice banca:P:))

Eu am fost la 5 banci si la trezorerie si nu mi-a schimbat. Pe la kaufland si alte magazine mari cred ca e cea mai buna solutie.

cretuady88 13-01-11 13:35

daca nu aveti marunt am eu destul

bz-04-uvx 13-01-11 13:55

taximetristii nu cred ca vor misca ceva, pentru ca azi la statia de taxi din gara intrase politia rutiera puternic in ei...cu atestate cu toate minunatiile...asa ca multi din ei vor fi gata speriati...eu zic sa lasam treaba asa cum a fost si data trecuta fara muzici si fara claxoane....multumesc
p.s.-aveti grija cand intoarceti sa reveniti la pompa sa nu incalcati nic o regula de circulatie...sa nu gaseasca nici un fel de motiv pentru nimic...si cu scartz-urile mai usor

bogdan_andrei_1987 13-01-11 14:42

dap... ar trebui facut cat mai in liniste si legal... cu toate ca de cei de la craiova s-a luat politia si le-a trimis amenda acasa... sper sa nu fie cazul si la noi... sa ne vedem sanatosi, cat mai multi si cu mult marunt la noi :D

AnduGTR 13-01-11 17:51

Ne vedem maine la Galleria in spate la 16:30 8)
Cat despre treaba cu politia si amenzile....daca stam linistiti si nu incalcam legea cu nimic, nu facem panarama, n-au ce sa ne faca. Si daca Doamne fereste ne luam vreo amenda aiurea facem direct contestatie si-i dam in judecata. Eu am mai luat o amenda mare aiurea acum ceva timp si am castigat si primul proces, si al doilea cand au facut ei recurs (fara avocat, fara nimic;) Dar n-o sa se ajunga la chestii din astea ca suntem baieti linistiti si civilizati :peace:

M_Mix 13-01-11 18:03

si mare atentie...sa nu uitati, nu conteaza de cati bani alimentati, cereti si pastrati bonurile de benzina, sa nu ne trezim cu vreo surpriza ;)

Ionutzfzz 13-01-11 18:13

Quote:

Originally Posted by M_Mix (Post 3982251)
si mare atentie...sa nu uitati, nu conteaza de cati bani alimentati, cereti si pastrati bonurile de benzina, sa nu ne trezim cu vreo surpriza ;)

pana la urma ideea este sa blocam cat mai mult benzinaria...deci nu conteaza suma conteaza ce faci tu acolo la pompa...ca stergi geamurile,farurile,iti faci presiunea in roti,mai ajuti pe unu sa impinga la masina...deci conteaza sa stai cat mai mult in fata pompei...

bogdan_andrei_1987 13-01-11 19:19

http://ingurapresei.a1.ro/social/Met...-scu_2125.html

M_Mix 13-01-11 19:41

Quote:

Originally Posted by Ionutzfzz (Post 3982290)
pana la urma ideea este sa blocam cat mai mult benzinaria...deci nu conteaza suma conteaza ce faci tu acolo la pompa...ca stergi geamurile,farurile,iti faci presiunea in roti,mai ajuti pe unu sa impinga la masina...deci conteaza sa stai cat mai mult in fata pompei...

asta se stia deja ca doar de aia si mergem acolo, eu doar am atentionat sa aiba grija si cu bonurile, pt ca nu se stie niciodata ce se poate intampla si sa ai parte de vreo surpriza neplacuta....cum ca ai fi alimentat si ai plecat fara sa platesti;)

susanucs 13-01-11 19:41

Prezent si eu!
Vin cu 2 amici care au fiecare masina:D
deci inca 2 masini:).....
Ce Benzinarie vreti sa blocam?

jORDyZ0r 13-01-11 19:43

Ar fi frumos sa te urmareasca politia pentru ca nu ai platit 50 de bani :lol:
Oricum e buna ideea cu pastratul bonurilor ca nu se stie...

cretuady88 13-01-11 19:44

abia astept maine:twisted: prezent la 16:20

Ionutzfzz 13-01-11 19:45

Quote:

Originally Posted by susanucs (Post 3982621)
Prezent si eu!
Vin cu 2 amici care au fiecare masina:D
deci inca 2 masini:).....
Ce Benzinarie vreti sa blocam?

vino la galeria in spate si o sa afli ce benzinarie vom bloca...deci va asteptam in numar cat mai mare in parcare la mall...si pregatitiva maruntul...

Ionutzfzz 13-01-11 19:49

aaa si inca ceva...maine in parcarea din spate dela Galeria am vrea ca masinile sa fie parcare in spatiile special amenajate pentru a nu crea vreun blocaj in parcare si a avea probleme cu paza de acolo...dar odata ce masinile sunt bine organizate in parcare putem sa ne si intelegem toti rapid si sa plecam spre destinatiile(benzinariile) propuse...:evil::twisted:

jORDyZ0r 13-01-11 19:52

Sa fie loc doar pentru toti. In general nu e prea aglomerat acolo, posibil sa ne descurcam fara sa incurcam.

susanucs 13-01-11 19:52

Ok!!
Eu abia astept:X

Ionutzfzz 13-01-11 20:00

Quote:

Originally Posted by jORDyZ0r (Post 3982671)
Sa fie loc doar pentru toti. In general nu e prea aglomerat acolo, posibil sa ne descurcam fara sa incurcam.

ideea este sa nu se faca prea mult haos totul sa decurga cat mai subtil si fara prea multe atrageri de priviri
;)

jORDyZ0r 13-01-11 20:02

Asa e, am inteles ideea. Sa speram ca nu vor fi probleme.

cangri 13-01-11 20:24

1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.

bz-04-uvx 13-01-11 23:19

mda..deci o sa ajung un pic dupa ora 5...f.t.i munca ma-sii...vedem acolo mai multe

All times are GMT +2. The time now is 18:41.

- Copyright 2026 4Tuning