![]() |
Re: Protest impotriva taxei auto si pretului carburantului
4 Attachment(s)
poze noi
|
Am dat de un articol incredibil
Titlul lui este urmatorul Cum câştigă Petrom de patru ori mai bine decât anul trecut dacă produce şi vinde mai puţin? http://wall-street.md/view_art.php?view_sub=56189651 "La nivel de piaţă vânzările totale de carburanţi au săzut cu 12%, iar cele din retail s-au contractat cu 6%. Noi am scăzut mai mult pentru că în 2009 am avut multe vânzări de păcură. Oricum, la nivel de piaţă cred că până la sfârşitul anului vom avea pe partea de retail o scădere de 10%, iar pentru 2011 este dificil să fac o predicţie pentru că evoluţia va depinde foarte mult de măsurile de relansare care vor fi luate şi de efectul acestora", a mai precizat Mariana Gheorghe, CEO al Petrom În contextul în care compania nici nu a produs mai mult şi nici nu a vândut mai multă motorină şi benzină, rezultatele bune sunt explicate în mare parte prin creşterea preţurilor atât la petrol, cât şi la carburanţi. "Iniţial, concurenţa pe client a dus la o scădere a preţurilor, dar apoi au intervenit mai mulţi factori independenţi de noi care au dus la majorarea acestora cum ar fi creşterea TVA sau creşterea cotaţiilor internaţionale", explică Gheorghe. Producţia, mina de aur Pe partea de explorare şi producţie, care reprezintă practic bogăţia Petrom, compania a raportat un profit operaţional (EBIT) de 1,7 miliarde de lei (427 de milioane de euro), aproape dublu comparativ cu perioada similară a anului trecut, chiar şi pe fondul unei scăderi de 3% a producţiei. Daca cititi printre randuri veti realiza ca astia fac profituri imense si pe timp de criza si toate pe seama noastra...daca lor le scad vanzarile ei cresc preturile pentru ca noi suntem slabi si mergem in continuare sa le cumparam benzina...cand in orice stat civilizat astfel de practici nu isi au locul caci sunt taxate imediat de consumatori prin actinui multiple de protest in care se mobilizeaza toata populatia. OAMENI BUNI NU LE MAI CALCATI PRAGUL BENZINARIILOR SA AI INVATAM MINTE,REDUCETI CONSUMUL SI MERGETI LA LUK OIL SI ROMPETROLtrebuie sa le reducem vanzarile la maxim astia sunt atat de nesimtiti |
Am vazut aseara la realitatea declaratia Dl Adrian Vasilescu consilierul guvernatorului Bnr Mugur Isarescu si a deputatului PDL Daniel Oajdea
Datorita acestor boicoturi atragem atentia si unor oameni importanti din viata economica si politica a Romaniei. Vreau sa va spun ca intr-o discutie neoficiala cu un demnitar din arcul guvernamental,am fost felicitati si mi s-a spus franc ca foarte bine facem si sa continuma sa punem o presiune cat mai mare pe benzinari caci numai atunci guvernul are o justificare pentru a intervenii. "Cunoaşteti poziţia Băncii Naţionale, care a fost exprimată prin vocea guvernatorului, nu întelegem ce se întamplă pe piaţa carburanţilor şi de unde vin aceste scumpiri. Este de neînţeles această dinamică a preţurilor la benzină şi motorină, în condiţiile în care avem încă extracţii interne şi faţă de anii trecuţi un preţ mai rezonabil pe piaţa internaţională la ţiţei", a declarat Adrian Vasilescu. "Avem de-a face cu un monopol privat care nu e bine gestionat de stat, de Consiliul Concurenţei. Românii sunt consumatori captivi. Nu putem cere oamenilor să meargă pe bicicletă ca să nu mai crească preţurile. Cei din Consiliul Concurentei ar trebui traşi la răspundere, poate chiar ar trebui să fie trimis la plimbare şi să fie puşi alţii în loc. Categoric nu îşi fac treaba", a declarat Daniel Oajdea, deputat PDL Ei nu ne pot obliga sa mergem cu bicicleta insa noi ca si consumatori avem dreptul de a o face numai noi putem sa iesim din captivitate....haideti sa facem noi ceva inainte sa asteptam ca altii sa se implice pentru noi. |
ma bucur ca inca mai sunt romani de genul in tara mea plina de straini...
apreciez ceea ce a-ti facut dar nu asta este masura corecta care trebuie luata Eu ma gandeam ca in fiecare benzinarie din tara sa mergem sa ne lasam masinile parcate in toata benzinaria cel putin o zi sa blocam toata tara doar asa zic eu ca putem trezii prea inaltii societatilor circareala asta nu prea misca pe nimeni de la Bucuresti. |
Bravo pt initiativa.
La urmatoarea actiune, sper sa ajung si eu. |
Votati aici de la cine nu vom cumpara nimic in luna Februarie
vot |
Ce facem pe 14.01.2011? Ora 17:00? Suntem solidari cu boicotul la nivel de tara? Asta in cazul in care se va mai tine, ca astept si eu unele confirmari de pe forum.
|
Quote:
PS: e adevarat ca din pretul carburantului 40% merg la rafinarie si 60% la bugetul statului insemnand accize, tva si io mai stiu ce ??? adica 2lei la rafinarie si 3 la stat:shock: |
Quote:
De ce nu? Doar suntem sclavi pe mosie, tot ce avem trebuie sa ajunga la stat. Cat despre data de 14.01.2011 ora 17:00, este valabila boicotarea la nivel national. Eu inca nu am masina, pana la urma e de la distributie, dar nu e sigur. Sper sa fac rost de alta masina sau daca nu, eu vin pe jos la boicot. Unde va convine sa ne intalnim inainte de ora 17:00? Unde va convine? Eu zic sa fie intr-o parcare a unui magazin privat. Propuneti si voi alte variante. |
ideea e sa fim cat mai multi, eventual sa ne impartim in mai multe echipe, sa le blocam in acelasi timp
|
nu ma intereseaza unde o fi
numai sa fie ca eu de venit vin si gata numai sa ma anunatati si pe mine |
mah, io nush cum sa va spun, eu de vineri n-am mai alimentat... deci eu sunt in mijlocu' protestului!
join me! |
Da' ce facem, mergem tot la aceeasi benzinarie? Eu unul nu m-as duce tot acolo.
Da' unde ne intalnim inainte de ora 17:00? La locatia intalnirii saptamanale? E privata sau nu parcarea respectiva? Ca nu vreau sa fim iar legitimati, ca or fi si alti cititori pe aici. |
Ia uitati ce s-a intamplat la Craiova.
http://www.gds.ro/Eveniment/2011-01-...din+benzinarii Nu degeaba am tot mentionat sa fim linistiti. |
da o sa inceapa cu intimidarile
e de asteptat noi furam de la stat e penal ei fura de la noi e legal statul nu suporta concurenta deci de acuma se joaca tare cu amenzi si arestari ???????????? da e sa fie asa atunci asa sa fie ..... eu sunt pregatit de orice pentru viitorul copilului meu daca e sa mor .mor dar sa stiu ca nu are sa chinuie ca noi tara unde statul fura mai mult ca toti hotii pestii dilarii si altii care fac magariii https://www.youtube.com/watch?v=ZRSOLgh0Jqc au dreptate baietii haideti sa ii sustinem si sa fim solidari cu cei din craiova sunt fratii nostri nu ii putem lasa asa va rog fratilor tot pentru noi au iesit acum trebuie safim solidari cu ei https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=EeFb0iPq8mI https://www.youtube.com/watch?v=X9MEz...eature=related sunt ai nostri frati nu uitati https://www.youtube.com/watch?v=KV86OxVkse4 inercam sa facem si ceva de la iasi tot ce putem o sa anuntam televiziune si masmedia cei din craiova au primit amenzi drept intimidare pentru clanxonat tulburarea linistii si ordinei publice |
tot timpul politia si jandarmeria face abuzuri. parerea mea este sa chemam presa, in felul acesta suntem protejati de abuzurile lor
|
mah oltenii tot timpul au fost mai prosti
1.logic ca nu ai voie sa claxonezi daca faci meeting fara aprobari de la primarie sau de unde trebuie daca nu claxonau nu aveau ce le face oricum bravo lor si la cat mai multe blocari de benzinarii |
Quote:
|
Quote:
oricum, eu nu cred ca politia ar avea ceva impotriva acestor proteste, or fi ele ordine sa dea amenzi, dar stii cum e, cand nu pune el, organu, suflet, iese tot cum vrea el... |
Quote:
Insa cel mai frumos asta: „Fiind aproximativ 20 de persoane, cred că ţineam staţia peco ocupată cel mult 30 de minute. După ce au blocat poliţiştii şi jandarmii intrările şi ieşirile şi până când ne-au legitimat pe toţi a trecut aproximativ o oră şi jumătate, ei fiind de fapt cei care au blocat benzinăria. Astfel de proteste au fost făcute în toată ţara, însă numai la noi s-a întâmplat aşa ceva“ |
Ce facem pe data de 14.01.2011? Ne organizam sau o mai frecam p'aci pe forum. Parca as iesi si la aer...:-P
|
Participati la eveniment si pe Facebook.
Nu cumparati in Februarie de la Petrom/OMV |
Quote:
|
Quote:
deci nici macar un amarat de protest nu se poate face fara facebook??? o sa dati "dislike" sau "not like" la pagina petromului sau? ...se duce pe p*la viata asta.... bine ca n-o zis vreunu hai sa scriem pe perete la Petrom "HOTILOR" ca eu mergeam la statie cu sprayu in mana! |
Vai Caline? Sa inteleg ca tu umblii cu gagici fara sa le dai "Add" pe Facebook? :lol::lol::lol:
Sau "friendship request" i se spune? Hopa, ca am dat-o si eu cu stangu-n dreptu'. Pardon, nu se mai spune "hopa" ci "ups"... :lol::lol::lol: |
hai ca gagicile ca gagicile... sa zicem ca nu-i noua faza cu agatatu' online... dar sa protestezi pentru pretul benzinei pe facebook.... frate, pe facebook n-ai nevoie de benzina!!!
la tara am un vecin care merge cu porcul(mascul) prin sat la monta, ia sa-i zic sa-i faca cont pe facebook! |
Baieti, imi pare rau dar probabil, nu stiu inca sigur, vineri eu o sa fiu in bucuresti, deci nu pot sa fiu alaturi de voi la protest. Cine ma cunoaste stie ca as veni din toata inima, dar asta e. Rog pe cineva care se ofera sa organizeze toata treaba pe vineri. In caz ca nu plec la bucuresti o sa anunt si voi fi alaturi de voi.
|
Salut Arad!
Noi ce facem maine pe data de 14.01.2011? Uita-ti-va la celelalte orase: Bucuresti ora 17.00 Parcare gara Baneasa fantana Miorita Constanta ora 16.30 parcare Aqua Magic Craiova ora 17.00 parcare Billa Brasov ora 17.00 parcare sala sporturilor Mures ora 17.00 parcare Kaufland Tulcea ora 17.00 parcare metalul Iasi ora 17.00 parcare stadion Emil Alexandrescu Ploiesti ora 17.00 Petrom Vest Baia Mare ora 17.00 parcare Kaufland Targu-Jiu ora 17.00 parcare platou scoala de soferi Deva ora 16.30 parcare Real Ramnicu-Valcea ora 17.00 parcare Stadion Zavoi pe partea Raul Olt Sibiu ora 17.00 Parcul Sub Arin Cluj ora 17.00 parcare Iulius Mall langa lac Buzau ora 16.30 parcare Galeria Focsani ora 17.00 parcare Stadion Sud Nu am masina, nu pot sa vin decat cu altcineva. Nimeni nimic? Nu suntem solidari? |
Quote:
|
Ok, deci noi o facem seara. Postam si noi datele despre ora acolo unde e gramada sau nu?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Sloganul Protestului in Lunile Februarie si Martie cand nimeni nu va cumpara ceva de la Petrom/OMV.
|
Quote:
|
Baieti, nu mai trebuie sa plec la bucuresti, asa ca maine seara voi fi alaturi de voi.
Sper sa facem totul ca la carte, fara claxoane, sa nu fim catalogati golani sau altfel decat suntem. Abia astept! |
Quote:
|
nu putem sa punem nimic pe masini ca asta ar insemna un protest organizat fara autorizatie... hai s-o facem legal
|
masina mea nu e gata... daca fac rost de masina la ora 19:00 o sa fiu si eu acolo
|
voi fi si eu la 19 la patinuar :D
|
sper sa ajung si io la 19 am niste probleme cu a mea caruta
|
Cine are statii PMR (walkie talkie, emisie-receptie) sa le luati cu voi. De asemenea aparate foto, aparate video.
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:23. |
- Copyright 2026 4Tuning