![]() |
Re: S3
nu mai maraii :)
|
Quote:
astept celelalte surprize |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
poze spion :lol:
|
4 Attachment(s)
de sezon :)
|
Quote:
cu fiecare poza pe care o pui incepe sa imi placa tot mai mult culoarea!e pur si simplu perfecta:shock: |
Frumoasa masina !!! :shock:
|
multumesc
|
ai grija de ea, e bijuterie :-)
|
pune-i fata de RS3 ;) black, nu cu argintiu
|
... momentan nu sunt preturi pentru piese :)
|
Am zarit masina in Bran in parcare la Wolf in perioada raliului. Foarte misto arata pe drum.
|
Super masinuta,culoarea ii mortala:rolleyes2
Ai grija mare de ea si asteptam urmatoarele modificari...8) |
Quote:
|
vreu jantele tale sa le pun la mine pe A5 sa vedem cum dau pe ea.
am niste planuri cu ea :) |
salut alex,nu iti rupe splina "mititica" cand o alergi? :D oricum bijuterie nemteasca,sa ai numai noroc cu ea,fara evenimente rutiere.
Numai bine, |
de ce sa-mi rupa splina ? :)
pana la urma este o masina obisnuita, nu un supercar Kostas cand vrei tu, ti-am mai zis |
Foarte şmecher S3-ul, jantele negre vin super pe culoarea asta:twisted:. La motor nu umbli sau nici măcar nu te gāndeşti la asta?
|
momentan nu umblu la motor, masina fiind in garantie ...
p.s. jantele nu sunt negre |
Cred şi eu că jantele nu sunt negre, īnsă cu monitorul meu... detaliile de genul acesta sunt eronate. My bad. Ce J au jantele? Şi ce dimensiuni au pneurile?
|
8,5J 235/30 R19
|
nu trebuie sa fie vreun Lamborghini ca sa impresioneze sau sa intoarca capete pe strada :) e super S3-ul...sunt fan al masinilor ce sunt preparate de diviziile sport ale marcilor germane...succes cu ea.
|
3 Attachment(s)
new update. :D
|
Quote:
|
e mult mai bine asa :)
|
6 Attachment(s)
niste poze
|
Quote:
|
cand te intorci ?:)
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
spotted
|
Piesa!!! Material de wallpaper.
|
N-am mai postat de mult pe aici. Intre timp masina a facut 10.000 km si urmeaza o revizie cum trebuie + o cosmetizare ca sa se mentina cum era cand am luat-o :)
|
puterea actuala te multumeste?
|
momentan da
pe viitor ramane de vazut daca raman la 265 sau urc mai sus |
era mai forta gti-ul. ce are in +s3 2010 fata de cel 2006, ma refer la modelul aproximativ la fel si ma refer strict la motor.
|
Dc sa fie mai tare gti-ul?
Pe langa faceliftul exterior ( faruri cu led, stopuri fumurii, alte tipuri de jante, alte oglinzi ) mai are si alt tip de haldex fata de modelul fara facelift la motor este aceeasi putere, fiind vorba doar de un facelift |
Quote:
|
la 290 rupi aderenta destul de mult cu tractiune pe o singura punte ...
de pe loc GTI-ul n-ar fi avut nicio sansa cu S3, din mers ar fi fost un pic peste |
Si mai exista drumuri care tin mai mult de 402m si pe care mai trebuie sa dai si de volan.
|
foarte tare s3-ul.
stie cineva cum se numeste culoarea jantelor?vreau sa le fac pe ale mele exact aceiasi culoare. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:58. |
- Copyright 2026 4Tuning