Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Evenimente Auto (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto.html)
-   -   PROTEST impotriva pretului carburantilor - Discutii Generale (https://forum.4tuning.ro/25-evenimente-auto/227891-protest-impotriva-pretului-carburantilor-discutii-generale.html)

Marian_nebunu 19-12-10 22:20

Re: PROTEST - 24.12.2010 ora 14:00 - Pta Victoriei -

Marian nebunu prezent !!!

si 100% mai aduc cativa prieteni !!!

chiar daca vom fi putini Santos;) vreau sa facem ceva ca nu se mai poate !!!!!!

AR TREBUII PUS PE PRIMA PAGINA PE 4TUNING ACEST TOPIC !!!

DACA VRETI SA FACEM SI NOI CEVA BUN CU TARA ASTA !

https://www.youtube.com/watch?v=m0bt_9Qiznc

O MELODIE PENTRU NOI TOTI CARE VREM SA FACEM CEVA

VladM 19-12-10 22:34

Nu pot ajunge in niciun caz dar sustin campania,am trimis pe messenger si o sa postez si pe site-urile de socializare,pentru o masina din 98 cu motor de 1.9 trebuie sa platesc 1000 euro taxa de inmatriculare ca vezi doamne polueaza,dar pentru daciile ruginite,moskwitch sau ce alte natii mai sunt si circula pe strazi nu tre sa platesti nimic ca e inmatriculata,alea nu polueaza ? Si in afara nu mai polueaza masinile astea care circula ? Da-o mor*ii ei de treaba. Felicitari pentru initiativa Santos si felicitari participantilor ! Daca am ajuns in 19 ani sa urasc cacatu asta de tara si hotia din tara asta,e grava treaba,ne ducem la vale cu hotii astia !

EvLSant0S 20-12-10 01:18

eu cred c-o sa fim multi :)
sincer
am multi tovarasi care vin cu tovarasii lor :D si se fac brigazi, fiind brigazi, daca se intampla nevrute gen sa se ia politia de vreunu, sau vreun jandarm sa se ia de vreunu, o sa fie panica, deoarece nu mai sunt oameni , veniti singuri, care nu se cunosc, ca deh, nu prea te bagi pentru unu care nu-l stii, da cand s-a luat de unu care-l stii... si e din grupu ala de 30 ... restu de 29 imediat sar sa-l scoata pe ala pe care l-au prins...
o sa fie interesant...
si trebuie facut ceva in plus fatza de ce s-a facut in 2008
e de laudat faptul ca vin oameni care au venit si-n 2008...

as vrea sa cititi urmatoarele vorbe cu atentie

dupa cum bine stiti hitler a omorat o gramada de evrei... cum ?

- mai intai i a mintit sa-si puna steaua lui david pe haine,(asta ca sa poata sa-i ia de pe strada, sa-i identifice.
- i-a bagat cu japca in trenuri
- i-a dezbracat si i-a pus sa stea in cozi
- i-a omorat ca pe porci.

in nici una din fazele astea ale masacrului,nu s-a trezit unu sa zica, BA ! gata ! dati-va-n **** mea de aici, unde ne duceti ? ce faceti ? au stat ca pisdele si-au inghitit ce le-au zis aia sa faca, jur ca-si merita soarta.

de tinut minte, numarul oamenilor era infinit mai mare decat numarul soldatilor, INSA....
oamenii... au stat... n-au reactionat, ce credeau ? ca le face un dush si le da drumu ? :)
d`aia e bine din cand in cand sa se mai trezeasca lumea...
ca se ajunge la mizerii,mari ...
celor care stati acasa si nu veniti (din bucuresti) desi nu aveti alt program, sincer va spun, soarta aia v-o doresc, celor care vin, respect.

madmaxhwz 20-12-10 08:27

laudabila initiativa,sper sa se si materializeze,as vrea sa vin dar nu promit,pt a anunta cat mai multa lume putem da mass-uri pe mess

cosmin_cosmin_1 20-12-10 09:05

daca prin mass-uri pe mess credeti ca schimbati pretul benzinei...la cate interese sunt la mijloc..
mai bine nu mai alimentati o saptamana-doua. dar perioada aleasa nu e buna pentru ca toata lumea o sa se miste cu masinile in apropierea craciunului si toti vor alimenta

singura sansa e ca marii transportatori (adica principalii clienti) sa faca o miscare de amploare. dar 20 de zgribuliti de pe forum si mess :) nu vor reusi decat o minima atentie din partea televiziunilor

madmaxhwz 20-12-10 11:10

[QUOTE=cosmin_cosmin_1;3912752]daca prin mass-uri pe mess credeti ca schimbati pretul benzinei...la cate interese sunt la mijloc..

tinere,cand am spus de mass-uri pe mess nu ma refeream ca o sa schimb pretul cu ele ci prin ele informam cat mai multi despre aceasta actiune,asa ca citeste atent inainte sa faci unele comentarii

Predator 20-12-10 11:45

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3912446)

dupa cum bine stiti hitler a omorat o gramada de evrei... cum ?

- mai intai i a mintit sa-si puna steaua lui david pe haine,(asta ca sa poata sa-i ia de pe strada, sa-i identifice.
- i-a bagat cu japca in trenuri
- i-a dezbracat si i-a pus sa stea in cozi
- i-a omorat ca pe porci.

in nici una din fazele astea ale masacrului,nu s-a trezit unu sa zica, BA ! gata ! dati-va-n **** mea de aici, unde ne duceti ? ce faceti ? au stat ca pisdele si-au inghitit ce le-au zis aia sa faca, jur ca-si merita soarta.

Cel mai prost exemplu care putea fi dat.

Nautilus 20-12-10 15:12

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 3912752)
daca prin mass-uri pe mess credeti ca schimbati pretul benzinei...la cate interese sunt la mijloc..
mai bine nu mai alimentati o saptamana-doua. dar perioada aleasa nu e buna pentru ca toata lumea o sa se miste cu masinile in apropierea craciunului si toti vor alimenta

Eu nu voi alimenta. Până la 3 ianuarie cel puţin. ;)

Mai aveţi un motiv de protest: odată cu creşterea salariului minim pe economie la 670 de lei în sectorul de stat şi la 700 de lei în sectorul privat, valoarea punctului de amendă (10% din salariul minim) urcă de la 60 la 70 de lei. Deci fiecare amendă va fi cu 16,6% mai mare.

~Nautilus

Angel 5 20-12-10 15:56

Eu nu stiu de ce tot va certati, va bagati si va scoateti, EvLSant0S are dreptate chiar daca este mai acid in unele raspunsuri.

Grevele si protestele la noi in Romania se fac cu autorizatii :omfg:, mici si bere. Ala nu e protest, aia nu e greva!

Acum, de ce ar avea el nevoie de autorizatie? Nu ai voie sa mergi cu 20km/h sau nu ai voie sa alimentezi de 10 lei? Deci, autorizatie pentru ce? :)

Pe scurt, cine vrea sa vina bine, cine nu, nu! :D

Marian_nebunu 20-12-10 16:07

sa moara fam mea de nu iau de la tata de la magazin 50 de ron numai de 1 ban !!!

si cu alea o sa platesc ;) !!!

p............s........mas p tara in care traim !!! si pe toti hotii care ne conduc !!!

NUMAI NOI AVEM TAXA DE IMATRICULARE MARE !
NUMAI NOI AVEM IMPOZITE EXAGERAT DE MARI !
NUMAI NOI NU AVEM DREPTUL LA REPLICA !
NUMAI NOI TACEM SI INGHITIM CA NISTE PROSTITUATE CARE PRIMESC 30 DE RON PT O M...E !
NUMAI NOI SUNTEM FRICOSI (DE DOSARE?? AMENZI ) PI2DELE SA STEA ACASA EU MA DUC SI IMI IAU SI TOVARASII CARE SUNT DESTUL DE BARBATI SA RECUNOASCA CA AM AJUNS SA LUAM DE LA GURA SA PUTEM IESI DIN CASA SI EI MERG CU MASINI DE 50.000 D EURO !
SI COPIII LOR SE DUC IN CLUBURI SI SE DROGHEAZA PANA CAD DIN PICIOARE SI EU MA DUC LA MUNCA( FIZICA )PENTRU 12 MILIONE !!!??? SA PLATESC IMPOZIT?SA PLATESC 5 LEI IN LITRU DE BENZINA ??PENTRU CE????
SANTOS TE SUSTIN DIN PLIN !!!POTI CONTA PE MINE FARA NICI UN DUBIU !

trafy-vr6 20-12-10 16:08

Ca tot e vorba de taxe...am inteles de la cineva care lucreaza in presa ca cica Romania e pe locul intai la taxe si impozite din lume....dupaia urmeaza Congo

dony ddc 20-12-10 16:33

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3905975)
Protest impotriva taxei auto & Pretul combustibilului !

Time Friday, December 24 at 2:00pm - December 31 at 2:00pm

Location Piata Victoriei ! Bucuresti !
Parcarea din Piata Victoriei !
Bucuresti, Romania

Ora 14:00 Piata Victoriei
Parcam linistiti masinile in parcarea de acolo, le umplem cu afise cu mesaje pentru hotii ordinari de la conducere.
In functie de cati ne strangem vedem ce facem.
1: Blocam Piata Victoriei ( nu sunt destule locuri de parcare in bucuresti ;) )
2: Mergem pe rute usoare - Pta Romana - Victoriei / Unirii - Victoriei pe AVARII cu 20 km/h la consum ca e benzina scumpa !
3: Mergem in benzinarii si blocam benzinariile fara sa creem probleme.
20 de masini/benzinarie. 6 masini alimenteaza intr-un timp cat mai lung posibil preferabil 20-30 de minute,ceilalti 14 soferi creeaza coada si asteapta astfel incat adevaratii clienti sa nu aiba acces. Cei ce alimenteaza alimenteaza suma de 10 lei dupa care intra in benzinarie alaturi de restul de 20 si filmeaza cat le explica vanzatorilor ca pretul este MULT prea mare. Filmele sunt apoi urcate pe youtube, date mai departe, teoretic vestea se raspandeste si asta se va intampla in curand in toata tara, vor fi obligati sa scada pretul.

Santos cred ca te baga astia la parnaie pentru asta.....:lol::lol::lol:(am glumit) eu am dat mass-u mai departe va apreciez pentru curaj :peace::peace::peace:

maverick1508 20-12-10 16:35

Lasa macar sa fim multi sa nu ne plictisim , jucam un barbut, poker ceva :))))

dony ddc 20-12-10 16:43

Quote:

Originally Posted by maverick1508 (Post 3913915)
Lasa macar sa fim multi sa nu ne plictisim , jucam un barbut, poker ceva :))))

Facem haz de necaz...:))))

cosmin_cosmin_1 20-12-10 18:09

un dansul pinguinului..
trafy-vr6, suntem si noi in sfarsit inaintea congo

Mustang 20-12-10 18:48

So... ne vedem vineri la 14:00? Ca la gargara precum "vin!!! da-i dracu'" ne descurcam! Data trecuta cu protestul vs. taxa de inmatriculare triplata de nea Taricica s-au anuntat mii de persoane si abia au fost 200 in pta victoriei - culmea a facut ca cei care au fost majoritari acolo, sa fie din provincie!

Asa ca... bucurestenii: ne dam cotiti la sfarsit sau venim cum am mancat la inceput un rahat?

Eu vin, chit ca sunt numai cu Santos! M-am saturat sa vad o data la 5 zile benzina scumpita cu cel putin 3 bani!

Pentru a nu se lua anumite organe de noi, fac sugestia sa punem in aplicare planul 2 - cel cu plimbarea si cu aglomerarea benzinariilor!

EvLSant0S 20-12-10 18:52

va faceti griji degeaba, o sa fim destui.
si ma tot uit pe filmarile din 2008...
sa stam acolo si sa strigam n-o sa miste pe nimeni
veniti cu idei.

Mustang 20-12-10 18:56

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3914289)
veniti cu idei.

Pe langa cel mentionat mai sus, cu plimbarea si aglomerarea benzinariilor...
Mai e si faza cu "liturghiile"... ne ducem cu 30 de ron numai din 10 si 50 de bani. Daca suntem intrebati de ce asa... raspundem prin: "am strans si noi putin cate putin sa luam benzina asta... ca e scumpa rau, salariile-s de cacao si vrem sa ajungem pana la bunici o data pe an macar, sa luam porcu'". Copilaresc? Si ce daca?! Daca tot ne iau drept copii prosti, sa ne comportam ca atare: tot or sa ii deranjeze.

Sa se faca asta de toata lumea in afara "programului de protest".
Sa vedem cat de mult le convine sa ii luam la misto!

THUNDER77 20-12-10 19:00

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3914275)
So... ne vedem vineri la 14:00? Ca la gargara precum "vin!!! da-i dracu'" ne descurcam! Data trecuta cu protestul vs. taxa de inmatriculare triplata de nea Taricica s-au anuntat mii de persoane si abia au fost 200 in pta victoriei - culmea a facut ca cei care au fost majoritari acolo, sa fie din provincie!

Asa ca... bucurestenii: ne dam cotiti la sfarsit sau venim cum am mancat la inceput un rahat?

Eu vin, chit ca sunt numai cu Santos! M-am saturat sa vad o data la 5 zile benzina scumpita cu cel putin 3 bani!

Pentru a nu se lua anumite organe de noi, fac sugestia sa punem in aplicare planul 2 - cel cu plimbarea si cu aglomerarea benzinariilor!

Stiu ce zici....eu am fost acolo in 13 decembrie si am fost si anul asta la toate mitingurile......BUCURESTIUL A FOST LAS ! Puteti sa spuneti ca e provocare dar chiar as vrea sa vad Bucurestiul care era odata - primul care sa ia atitudine !!!!! Multa bafta va doresc , daca reusesc sa ii pacalesc pe sefii mei poate ajung si eu.....

EvLSant0S 20-12-10 23:12

Quote:

Originally Posted by Mustang (Post 3914301)
Pe langa cel mentionat mai sus, cu plimbarea si aglomerarea benzinariilor...
Mai e si faza cu "liturghiile"... ne ducem cu 30 de ron numai din 10 si 50 de bani. Daca suntem intrebati de ce asa... raspundem prin: "am strans si noi putin cate putin sa luam benzina asta... ca e scumpa rau, salariile-s de cacao si vrem sa ajungem pana la bunici o data pe an macar, sa luam porcu'". Copilaresc? Si ce daca?! Daca tot ne iau drept copii prosti, sa ne comportam ca atare: tot or sa ii deranjeze.

Sa se faca asta de toata lumea in afara "programului de protest".
Sa vedem cat de mult le convine sa ii luam la misto!

facem si asta, e o idee buna ! se va merge NUMAI in grupuri mari de 15-20 de masini. ca sa n-aveti probleme gen sa se ia alti clienti de voi !
o sa fim numai de`ai nostri !

maverick1508 20-12-10 23:45

Cuvinte adevarate:

<object height="745" width="960">

<embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/rhpuNcOT-3I?fs=1&hl=en_US"

Ia atitudine !

PS. Da, melodia se adreseaza tinerilor, consider ca ei sunt baza in astfel de manifestatii, ca ei pot schimba ceva in tara asta, nu parintii nostrii...
</object>

julaikos 21-12-10 06:29

nu voiam sa sparg pusculita decat atunci cand o sa platesc impozitul...dar ma sacrific sa bag benzina de 50 de lei in fise de 10 si 50 de bani :lol:

EvLSant0S 21-12-10 12:42

am sunat la ministerul mediului astazi, m-au trimis repede la agentia regionala a protectiei mediului,zicand ca ei ministerul n-au nici o vina si ca taxa a fost gandita de astia cu agentia pi2dii... ce ziceti, le facem o vizita ? pe la un ... 16:00 sa zicem ? :) in coloana pe avarii frumos ... ? blocam si lukoilu cu ocazia asta...
http://arpmbuc.anpm.ro/files/ARPM%20...areARPMBuc.JPG

energie 21-12-10 13:27

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3916285)
am sunat la ministerul mediului astazi, m-au trimis repede la agentia regionala a protectiei mediului,zicand ca ei ministerul n-au nici o vina si ca taxa a fost gandita de astia cu agentia pi2dii... ce ziceti, le facem o vizita ? pe la un ... 16:00 sa zicem ? :) in coloana pe avarii frumos ... ? blocam si lukoilu cu ocazia asta...

sa nu uiti camera daca iese ceva :lol:

world_eye007 21-12-10 13:36

E o campanie buna, insa nu mai sariti pe cei care zic de amenzi si chestii din astea pentru ca au o oarecare dreptate. In bucuresti sunt destul de multi politisti zilele astea, pentru ca au fost trimisi din provincie de peste tot, daca vor sa f*ta, f*t.
Ce rost are sa faceti ilegalitati si sa primiti amenzi? Nu va ganditi ca tot statu castiga din chestia asta?
Nu mai simplu gasiti metode legale prin care nimeni nu va poate atinge cu nimic? Una dintre ideile lu sant0s este foarte buna: cu 20 de masini puteti bloca o benzinarie timp de ore bune daca chiar vreti :arrow: puteti alimenta de cate 1 leu, il lasati pe urmatoru amic, va intoarceti la coada si tot asa pana alimentati de 10-20-30 de lei, cat aveti chef si toate numai de 1 leu. Nu va poate acuza nimeni ca faceti ceva ilegal. "Frate atatia bani am, atata pun benzina, ce vrei sa fac?" :-P Va dati seama cam ce pierdere ar suferii benzinariile pe data de 24 sa fie blocate numai de soferi care alimenteaza cu cate 1 leu? :-)

julaikos 21-12-10 13:52

dar iti dai seama ca aia care vor sa alimenteze o sa inceapa sa faca scandal :lol:

oricum punga cu fise o am pregatita...voiam sa platesc impozitul la masini cu ea :lol:

Seku 21-12-10 14:19

o lovitura misto ar fi sa nu alimenteze nici dreacu timp de o saptamana...acolo gaura...

Marian_nebunu 21-12-10 14:23

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3916285)

NORMAL :D:D:D:D:D:D !!!! FACEM VIZITA :D...DACA VREI DAM SI BURN !!!:D...

abia mi-am luat cauciucuri !!!

putem sa mai faci o chestie ;) sticle de 2 litri ;) de benzina si le punem in fata masinilor la victoriei in parcare !!! multe sticle pline cu benzina si scriem pe ele 10Ron = 2 litri !!!

expres 21-12-10 16:17

prezent ! si mai imi aduc prieteni :D dai in gatii masi ca deja e bulangeala pe fata ..

pacat ca nu am actele la masina ca veneam cu ea :sad:

VA SUSTIN BAIETI !

roby wws 21-12-10 16:31

daca vreti sa ii deranjati pe cei de sus:blocati intersectia de la victoriei intre 2 si 4.de ce?simplu atunci vin majoritatea demnitarilor pe la munca sa vada care este treaba.ne facem ca se strica 2-3-5 masini chiar in dreptul portilor de acces,sa vedem au tupeu sa o iasa la lumina si sa o ia la picior printre alegatori.

julaikos 21-12-10 16:33

te muta securitatea de acolo una doua...nu e chiar asa simplu cum vezi in filme :lol:

oricum,pentru politie un grup de 20 de oameni care stau cu ceva afise inseamna manifestatie si s-ar putea,daca stam in parcare langa masini,sa ne intrebe de autorizatie...

EvLSant0S 21-12-10 17:15

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3916769)
te muta securitatea de acolo una doua...nu e chiar asa simplu cum vezi in filme :lol:

oricum,pentru politie un grup de 20 de oameni care stau cu ceva afise inseamna manifestatie si s-ar putea,daca stam in parcare langa masini,sa ne intrebe de autorizatie...

iau intrebat si-n 2008
or sa ne inteleaga ..
ca-i afecteaza si pe ei

legat de treaba cu benzinariile, n-o sa se ia nimeni de noi
deoarece, se fac echipe de 20 de masini
20 de masini blocheaza o benzinarie
ganditi-va ca atunci cand vreti sa va duceti sa alimentati
si vedeti 20 de masini la coada,nu stati
sau stati 2 minute apoi plecati cand vedeti ca nu se misca...
;)

EvLSant0S 21-12-10 17:18

FLASH NEWS

CRAIOVA ( acolo unde s-a terminat smecheria ptr cine cunoaste ) e alaturi DE BUCURESTI

detalii :

Ora 16:00 – parcarea hypermarketului BILLA
Parcam linistiti masinile in parcarea de acolo, le umplem cu afise cu mesaje pentru hotii de la conducerea Romaniei.

Din parcarea BILLA se va pleca in coloana, cu 20 km/h, pe bvd. Nicolae Titulescu (Severinului), apoi pe bvd. Calea Bucuresti, iar prima oprire va avea loc la OMVul de langa hotelul Emma Est (Electroputere), pentru alimentare… cu 5, 10 lei, maxim, intr-un timp cat mai lung. Apoi se va cobori de pe podul de la Electroputere, pe directia Gara, cu oprire la benzinaria Rompetrol, de la Sucpi, pentru acelasi lucru – alimentare cu 5, 10 lei, maxim, intr-un timp cat mai lung. Procedeul se va repeat si cu benzinaria Petrom, de la Bacriz.
Cine doreste sa ni se alature, sa aiba la el in jur de 30, 40 lei pentru asta.
20 de masini/benzi

20 de masini/benzinarie. 6 masini alimenteaza intr-un timp cat mai lung posibil preferabil 20-30 de minute, ceilalti 14 soferi creeaza coada si asteapta astfel incat adevaratii clienti sa nu aiba acces. Cei ce alimenteaza alimenteaza suma de 10 lei dupa care intra in benzinarie alaturi de restul de 20 si filmeaza cat le explica vanzatorilor ca pretul este MULT prea mare. Filmele sunt apoi urcate pe youtube, date mai departe, teoretic vestea se raspandeste si asta se va intampla in curand in toata tara, vor fi obligati sa scada pretul.
Imbracati-va in negru, toti.

raidaru 21-12-10 17:40

Da foarte bine, sa-i pis in freza pe nenorocitii astia, gunoaie de oameni, in curand trebuie sa organizam o revolutie pe plan national ca altfel nu se mai poate.........am o laguna diesel si un 525i din 91 care...........sta pe tusa ca e 5 lei benzina.........nu-i bai ca e 5 lei dar sa fie si la noi minimu 1000 euro pe luna nu 450 lei sau cat dracu mai e acuma.................huoooooooooo rusine PSD,PD-L,PLN si toti cei care din 89' incoace ne-au afundat tot mai rau in rahat!!!:evil::evil::evil:

tescarau 21-12-10 18:00

in franta nu a alimentat nimeni 3 zile si a bulversat bugetul,noi de ce sa nu facem la fel,vin ca sincer m-am cam saturat de toti hotii astia
afisele trebuiesc puse pe lateralele spate,iar ca grup nu vom sta mai mult de 3 persoane

Guwy 21-12-10 18:06

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 3916912)
FLASH NEWS

CRAIOVA ( acolo unde s-a terminat smecheria ptr cine cunoaste ) e alaturi DE BUCURESTI

detalii :

Ora 16:00 – parcarea hypermarketului BILLA
Parcam linistiti masinile in parcarea de acolo, le umplem cu afise cu mesaje pentru hotii de la conducerea Romaniei.

Din parcarea BILLA se va pleca in coloana, cu 20 km/h, pe bvd. Nicolae Titulescu (Severinului), apoi pe bvd. Calea Bucuresti, iar prima oprire va avea loc la OMVul de langa hotelul Emma Est (Electroputere), pentru alimentare… cu 5, 10 lei, maxim, intr-un timp cat mai lung. Apoi se va cobori de pe podul de la Electroputere, pe directia Gara, cu oprire la benzinaria Rompetrol, de la Sucpi, pentru acelasi lucru – alimentare cu 5, 10 lei, maxim, intr-un timp cat mai lung. Procedeul se va repeat si cu benzinaria Petrom, de la Bacriz.
Cine doreste sa ni se alature, sa aiba la el in jur de 30, 40 lei pentru asta.
20 de masini/benzi

20 de masini/benzinarie. 6 masini alimenteaza intr-un timp cat mai lung posibil preferabil 20-30 de minute, ceilalti 14 soferi creeaza coada si asteapta astfel incat adevaratii clienti sa nu aiba acces. Cei ce alimenteaza alimenteaza suma de 10 lei dupa care intra in benzinarie alaturi de restul de 20 si filmeaza cat le explica vanzatorilor ca pretul este MULT prea mare. Filmele sunt apoi urcate pe youtube, date mai departe, teoretic vestea se raspandeste si asta se va intampla in curand in toata tara, vor fi obligati sa scada pretul.
Imbracati-va in negru, toti.

Prezent si eu , nu trebuie sa facem panarama mare , scandaluri , cercuri , burn-uri s.a.m.d ca nu rezolvam nimic in modul acesta , trebuie sa facem ceva foarte SUBIECTIV .
Unii dintre noi poate mai avem dosare si nu are rost sa ne afundam mai rau ... oricum din cei 700 si ceva care scriu pe FB ca vor venii ar fi bine in realitate sa fim 100 - 200 dupa cum stiti , multi sunt pasarici si vorbesc mult .
Nu are rost sa fim smardoi cu ORGANELE daca va fi cazul ( POLITIA , JANDARMERIA ) ca va iesii cum vor ei ... stiti cum este " vorba dulce , mult aduce " .
La fel si la benzinarie daca incepe lumea sa tipe , nu sarim la bataie cu bate , pistoale etc ... mai rau ne facem rau .
Totul trebuie facut cu , cap ;) .
V-am salutat si ne vedem pe 24 , nu mai fiti pisde si veniti mai multi , nu patiti nimic daca sunte-ti cuminti si nu va da-ti in spectacol .

EvLSant0S 21-12-10 18:17

Quote:

Originally Posted by Guwy (Post 3917081)
Prezent si eu .

tu ai anturaj mare,cauta sa vii cu cat mai multi, degeaba venim singuri...
daca ... doamne fereste,nu sare nimeni ptr nimeni, cred, desi sper sa se sara, daca vi cu 5-6-10-20-30 de prieteni,esti in siguranta.

CataL 21-12-10 18:18

Foarte buna ideea chiar daca sunt pesimist si sigur nu se va rezolva nimic !

Daca vrem ceva serios,nu asa face treaba! Pur si simplu,sa nu mai mearga nimeni cu masina personala timp de 1 saptamana (macar 80% dintre noi) si sa vedeti voi ce crima va fii in Bucuresti la Metrou si RATB ! Statiile de alimentare ar avea un profil cu 80% mai mic; statul la fel...vor trebuii sa ia masuri in favoarea noastra.
Asta e treaba la noi,nu suntem adunati...platim taxe si impozite de ne ies pe nas !

Jos cu spurcatii !

Andreea13 21-12-10 18:25

nu alimentam noi , dar sunt o gramada de smecheri la smecheri si super figuri , care aia ne rad cand ne vad la protest din jeepanele lor si isi fac full gaz in fiecare saptamana .
si eu o sa vin si sper sa mai adun oameni.

trafy-vr6 21-12-10 18:33

Ma dar....e protest ca au scumpit benzina dar voi le faceti un favor..bagati benzina deci platiti...si plus de asta ca sa va deplasati va trebuie benzina...deci iarati bagati :)

Oricum...multa bafta si sper sa reusiti. Se vede ca sunteti uniti acolo in Bucuresti...

All times are GMT +2. The time now is 14:48.

- Copyright 2026 4Tuning