![]() |
Re: Renault clio 3
Quote:
|
Cam asa ceva:D:D. Asa ma misc eu mai greutz:)))
|
sa le stapanesti sanatos..nu-s reglabile nu?
vezi poate te intereseaza asa ceva.. http://www.reno.ro/-t216925.html |
Quote:
abia in toamna :cry:?, faci si tu o plimbare sa incerci masina pana in TM :D ce firma sunt pana la urma ? ala ce ai zis de pe site-ul ala din anglia ? |
Quote:
Quote:
|
De la log... super si nici nu a fost asa de mult, teoretic ma bate si pe mine gandul ptr ca are reglaje ce nu am vazut la alte firme, dar depinde cat pierzi la confort; off: chiar astazi a fost si fratemeu la log ptr arcuri kw ptr masina lui:D
|
Despre asta vorbeam:
Product Notes: Height adjustable coilovers front and rear. Front Lowering: 30-90 Rear Lowering: 25-75 deci cel putin teoretic poti sa reglezi intre ce am eu acuma si low, ar fi prea bestial sa fie adevarat cand montezi sa faci poze cu ea reglat cel mai sus si dupa diferite trepte |
Ap astia sunt mai buni ca ta technix, vogtland sau fac parte tot din clasa medie?
Daca ma uit la pret sunt mai scumpe ca cele enumerate mai sus |
In principiu sunt mai buni decat Raceland,TaTehnics si alte,Weitec sunt sub licenta Kw....Pai e ceva mai special la astea de clio3 de montat??daca ai drum la bucuresti ti le montez eu mai ieftin...La clio 3 nu au palari in partea de sus a amortizoarelor fata??vine pe caroserie direct??sau Ap vine fara ele??chitrosi...
|
Au acele palarii numai ca nu se vede in poza este undeva sub folia aia in stanga
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ma asteptam sa vina si talerele de sus la pretu asta.S-a dai cu o vaselina la sprey pe filet,sa nu se gripeze in timp de la nisip,apa cu sare,etc.
|
Sa te interesezi daca trebuie sa schimbi si bieletele antiruliu..am inteles de la multi ca la coborari considerabile (peste 4cm) ar cam fi necesare altele. Acum depinde si de masina cica.
|
5 Attachment(s)
Azi s-a montat si suspensia, va urma unghiul si lasata mai jos :grin:
|
bv, asteptam niste poze si ziua totusi 8)
|
IN ce zona te afli acuma TM sau severin?, daca in tm vreau sa vad neaparat
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am gasit o poza pe telefon de ieri cu fata montata si spatele stock
|
Beton, abia stept sa vad maine live :D:D, facem si niste poze ca lumea :twisted:
|
4 Attachment(s)
Am revenit cu niste poze pe lumina impreuna cu sequention_cielo:D
|
Eh a fost nunta in toata regula , ovidiu a maritat fata ( a se citi clio rosu ) cu al meu baiat(clio albastru):twisted::twisted::twisted:
|
1 Attachment(s)
Da, in sfarsit au facut si ele cunostinta:lol:.
Azi am facut si unghiul |
Ai lasat-o cumva mai jos ca arata beton in poza asta
|
Nu e la fel, doar am reglat unghiu si camberu, acuma stau rotile bine:D
|
1 Attachment(s)
Va urma o prelungire care sunt inca nehotarat daca de megane 1 sau laguna
|
mama ce inalta este , ai cumva pachet de drumuri grele:lol::lol::lol:
eu mi-am comandat ceva de pe net ce am vb noi dar ca de obicei trebuie sa astept o luna chiar daca pe site(nu dam nume) scria ca au pe stoc 5 bucati:sad: |
Da il am in cutie acasa:lol::lol:. Numa bine pana vin la tm poate il montezi sa le vad si eu
|
pai daca te-ai gandit si tu ca si mine(grile fk) sper sa le am pana in toamna:twisted:
|
Eee da, abia astept sa le vad in toamna, pana atunci poate ma hotarasc si eu la un lipp pe fata
|
8 Attachment(s)
Sa mai punem niste poze proaspete:D. Sunt in cautare de prelungire fata OEM
|
Frumos mai este pe clisura mai ales cu o masina frumoasa:-P
|
3 Attachment(s)
te astept pe aici:D.. De drag toata ziua o pozez
|
Daca tot ai luat o suspensie reglabila, ar merita si niste jante frumoase pe 16 macar daca 17 nu vrei :lol:
Ma tot uit la poza pusa de tine in primul post iar jantele sunt super: https://forum.4tuning.ro/attachment.p...0&d=1292365246 |
Vor venii si niste jante pe 16 cred deoarece e 1.2 dar momentan ne bucuram de vara si de plimbari:D.
|
Sa stii ca si eu m-am gandit prima data la motorul meu mic, dar apoi am zis WTF o fac ca sa o ard cu 40 la ora..vorba vine. N-am sa fac niciodata curse cu ea si nici nu voi merge prin oras cu ea crezand ca am vreun rs :lol:
|
Da asta asa e si la mine la golf is admise 15 si eu merg cu 16. Vom vedea ce gasim frumos pentru ca vreau sa gasesc ceva mai special si sunt indecis daca sa fie ceva buzate cu 9j sau ceva tot asa spitate si drepte
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eu as merge pe 5-7 spite..mie astea imi plac. Fac ca o janta sa para mai mare decat e. Cele cu buza fac janta sa para mica, in plus dau bine doar la airride.
Oricum pe google daca e sa cauti, vezi multe modele de jante. |
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:42. |
- Copyright 2026 4Tuning