Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - Proiectul NWA cabrio (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/226000-e36-proiectul-nwa-cabrio.html)

BMnWA 24-02-11 17:25

Re: E36 - Proiectul NWA cabrio

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4115255)
cat ai dat pe ea? am si eu una si a-si pune-o la vanzare daca mai stiu pe unde am puso:):)

astept sa ma suni :twisted:

In final cred ca astea vor fi jantele pentru cabrio.. Le-am luat ieri,mai trebuie sa fac rost de gume si sunt pregatite, 19" 8j ET 37.

Wilgax 24-02-11 18:05

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4117122)
astept sa ma suni :twisted:

In final cred ca astea vor fi jantele pentru cabrio.. Le-am luat ieri,mai trebuie sa fac rost de gume si sunt pregatite, 19" 8j ET 37.

Nice bro'.Good stuff u have there!:-)

eMH 24-02-11 20:42

Vai, dar cate jante si cate cauciucuri :X

SB09HMM 24-02-11 21:11

imi place ce vad.......spor la treaba !

Maniak22 24-02-11 22:10

Frumoase jante intradevar.... dar fara suparare nu crezi ca e prea mult 19 inch pentru 1.8 113 cai? :):):)

JimGod 25-02-11 00:11

mai o sa aiba viteza maxima 120km/h ca mai mult nu o sa poata masina din cauza rotilor.ca tot e asa fara anvelopa incearca sa cantaresti o janta de curiozitate si la urma iti spun si cat cantareste o jeanta de-a mea :P
daca tot vrei sa faci treaba si cu roti mari incearca ceva pe 18" BBS RS GT sau jantele de ///M E38 pe 18". 19" sunt f mari mai ales daca sunt replici iti ingenucheaza motorul.acuma daca tu esti nebun....hai de curiozitate sa cantaresti maine 1 janta sa ne zici cat are.

Maniak22 25-02-11 00:39

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4118431)
mai o sa aiba viteza maxima 120km/h ca mai mult nu o sa poata masina din cauza rotilor.ca tot e asa fara anvelopa incearca sa cantaresti o janta de curiozitate si la urma iti spun si cat cantareste o jeanta de-a mea :P
daca tot vrei sa faci treaba si cu roti mari incearca ceva pe 18" BBS RS GT sau jantele de ///M E38 pe 18". 19" sunt f mari mai ales daca sunt replici iti ingenucheaza motorul.acuma daca tu esti nebun....hai de curiozitate sa cantaresti maine 1 janta sa ne zici cat are.

Aprob pe Costin...... :)

BMnWA 25-02-11 00:42

Jantele sunt foarte mari pentru motor de 1.8,sunt si destul de grele,dar am avut pe sedan de 1.8i roti pe 18" de e60 cu 225 40 si masina chiar nu prea avea treaba cu ele,acuma nu or fi 19'' criminale poate o sa ii pun 2.0 dar pana atunci vreau sa pun cip-ul ce nu am mai apucat sa il montez pe sedanul de 1.8 + o evacuare completa + serpisori de iS daca reusesc sa ii adaptez. O janta are in jur de 12.5 kg,greutate care o aveau lejer celalalte pe 18''. O sa fie masina de plimbare,pentru linii,consum si figuri sunt alte masini. O sa fie si alte jante,astea le-am prins acuma si mai am inca 3 seturi pe 18 si vreo 8 pe 17 si 6 pe 16 si pe 15 vreo 3..Incet incet iasa soarele si la capitoul jante.
Si stai linistit ca viteza maxima o sa am peste 190 :)) dar nu cred ca o sa conteze prea mult la cum o sa arate masina in final.

Nosfer 25-02-11 01:48

Mie imi plac jantele, cred ca o sa mearga super pe cabrio. Oricum sunt sigur ca o sa te plimbi cu masina asta cu 50 la ora in oras in 3-4 mii de ture :)) doar asa sa intoarca chiar toata lumea capul dupa tipul de la volan. Pt. viteza ai altele :)

JimGod 25-02-11 02:55

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4118476)
Jantele sunt foarte mari pentru motor de 1.8,sunt si destul de grele,dar am avut pe sedan de 1.8i roti pe 18" de e60 cu 225 40 si masina chiar nu prea avea treaba cu ele,acuma nu or fi 19'' criminale poate o sa ii pun 2.0 dar pana atunci vreau sa pun cip-ul ce nu am mai apucat sa il montez pe sedanul de 1.8 + o evacuare completa + serpisori de iS daca reusesc sa ii adaptez. O janta are in jur de 12.5 kg,greutate care o aveau lejer celalalte pe 18''. O sa fie masina de plimbare,pentru linii,consum si figuri sunt alte masini. O sa fie si alte jante,astea le-am prins acuma si mai am inca 3 seturi pe 18 si vreo 8 pe 17 si 6 pe 16 si pe 15 vreo 3..Incet incet iasa soarele si la capitoul jante.
Si stai linistit ca viteza maxima o sa am peste 190 :)) dar nu cred ca o sa conteze prea mult la cum o sa arate masina in final.

pai alea pe 18" erau originale bmw si tot erau mai usoare.o janta de-a mea cantareste 7.35kg cu mai mult de 5kg mai usoara decat o janta din aia pe 19"
singurele jante pe 17" mai usoare decat ale mele sunt oz ultraleggera care au 7.20kg deci cu 150g mai putin :)
Eu am avut niste jante replici m5 e60 pe 17" si erau mai grele decat alea originale pe 19" :)) iar cand imi puneam jante pe 15" de tabla parca scapam de o remorca si aveam 1.8is dar tu cu 1.8i sau 1.6i cat ai pe ea ce draq faci.

BMnWA 25-02-11 10:04

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4118541)
pai alea pe 18" erau originale bmw si tot erau mai usoare.o janta de-a mea cantareste 7.35kg cu mai mult de 5kg mai usoara decat o janta din aia pe 19"
singurele jante pe 17" mai usoare decat ale mele sunt oz ultraleggera care au 7.20kg deci cu 150g mai putin :)
Eu am avut niste jante replici m5 e60 pe 17" si erau mai grele decat alea originale pe 19" :)) iar cand imi puneam jante pe 15" de tabla parca scapam de o remorca si aveam 1.8is dar tu cu 1.8i sau 1.6i cat ai pe ea ce draq faci.

Da Costi mondialu ca s-a pus 1.6 pe cabrio :))) ce ma ataci tu cu motorul meu modest :)) lasa ca vaderele o sa cada bine pe cabrio si jantele pe 19 pot ele sa fie grele ca tot crima o sa arate si iti arat ca nici nu o sa fie lesinata,mai ales daca ii schimb motorul. Nu caut jante usoare pentru cabrio,jante usoare cauta cine are o masina si se da cu ea toata ziua,eu ma voi da cu asta cand am timp si e vreme buna,deci destul de rar,poate mai fac o iesire in weekend dar maxim 4-5000 km voi face la vara cu ea. 700 fac sigur cu ea ca am lasat-o peste iarna in garaj cu plinul facut :)) si tu la cat te dai cu masina nici nu stiu dupa ce mai bagi bani in ea si imi zici de jante usoare :)) sunt foarte usoare mai ales cand le tii in garaj :))

Maniak22 25-02-11 18:17

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4119016)
Da Costi mondialu ca s-a pus 1.6 pe cabrio :))) ce ma ataci tu cu motorul meu modest :)) lasa ca vaderele o sa cada bine pe cabrio si jantele pe 19 pot ele sa fie grele ca tot crima o sa arate si iti arat ca nici nu o sa fie lesinata,mai ales daca ii schimb motorul. Nu caut jante usoare pentru cabrio,jante usoare cauta cine are o masina si se da cu ea toata ziua,eu ma voi da cu asta cand am timp si e vreme buna,deci destul de rar,poate mai fac o iesire in weekend dar maxim 4-5000 km voi face la vara cu ea. 700 fac sigur cu ea ca am lasat-o peste iarna in garaj cu plinul facut :)) si tu la cat te dai cu masina nici nu stiu dupa ce mai bagi bani in ea si imi zici de jante usoare :)) sunt foarte usoare mai ales cand le tii in garaj :))

Partea buna e ca nici nu vei simti cainii morti pe drum cand vei trece cu masina peste ei cocotata cu jantele de 19 inch :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

BMnWA 25-02-11 18:39

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4120559)
Partea buna e ca nici nu vei simti cainii morti pe drum cand vei trece cu masina peste ei cocotata cu jantele de 19 inch :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P

:))))):)) vad eu cum e cu ele,nu-mi plac zboara si vin altele..

Maniak22 25-02-11 21:31

Nu a spus nimeni ca sunt urate..ba din contra sunt misto doar ca sunt cam mari pentru pisi si pentru 1.8 :)
App mai era parca azzkiker pe forum ce avea replici de M6 pe 18inch pe pisica coupe..take a look
Sa ai bafta la ele... asteptam pozele

crysty.bobok 25-02-11 21:37

Quote:

Originally Posted by JimGod (Post 4118541)

vorbesti de jantele de la avatar ? breyton-urile ?

BMnWA 26-02-11 01:00

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4121141)
Nu a spus nimeni ca sunt urate..ba din contra sunt misto doar ca sunt cam mari pentru pisi si pentru 1.8 :)
App mai era parca azzkiker pe forum ce avea replici de M6 pe 18inch pe pisica coupe..take a look
Sa ai bafta la ele... asteptam pozele

Dar nu e nici o problema :) am avut 1.8 fara nimica modificat si mergea bine cu roti pe 18,daca la asta ii fac ceva evacuare completa si pun si soft sigur o sa mearga destul de ok. Stai linistit ca nimica nu e inca batut in cuie,JimCostin e doar suparat ca nu ii dau lui vaderele :))

Quote:

Originally Posted by crysty.bobok (Post 4121156)
vorbesti de jantele de la avatar ? breyton-urile ?

da,e adevarat ca sunt criminale dar pe criza asta purtam ce aveam :))

Maniak22 26-02-11 01:08

Ai tu vadere?:) Nu cred ca il intereseaza momentan pe Costin la masina vaderele:):). A avut si el si lea vandut... ti-am zis ceva nou ?:)))

BMnWA 26-02-11 01:21

4 Attachment(s)
E,pai azi maine isi ia un e46 diesel break de familie si uita de coupe :)) stiu eu ce vrea el :) vaderele le-am pus pe topicul coupe-ului dar asta inainte sa iau cabrio,in final vor ajunge pe cabrio..Vorba vine,de ce sa te saturi de niste vadere ? :)) e ca si cum ai zice ca te-ai saturat de bmw si ti-ai luat opel CDTI :)))
Astea sunt pacatoasele mele..

stef_yo_ro 26-02-11 10:20

wooow :O mortale, super si masina. Pune-te pe treaba ca e pe aproape vremea de cabrio!! :D

Wilgax 27-02-11 18:35

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4121642)
E,pai azi maine isi ia un e46 diesel break de familie si uita de coupe :)) stiu eu ce vrea el :) vaderele le-am pus pe topicul coupe-ului dar asta inainte sa iau cabrio,in final vor ajunge pe cabrio..Vorba vine,de ce sa te saturi de niste vadere ? :)) e ca si cum ai zice ca te-ai saturat de bmw si ti-ai luat opel CDTI :)))

Fortza VADER!:-)

DaBotta 27-02-11 20:58

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos , si abia astept sa o vad gata

Maniak22 27-02-11 21:10

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4121642)

Pacat ca nus electrice.... nah sa-ti tai elanu de modest :):):):):):):):)

Maniak22 27-02-11 21:12

App bancheta nu o ai ? in rest nu am cuvinte :) super

Poze cu jantele de 19 inch puse sus ?

BMnWA 27-02-11 22:54

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4127336)
Pacat ca nus electrice.... nah sa-ti tai elanu de modest :):):):):):):):)

:))) asa mi-ai taiat elanul... :))):)))

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4127340)
App bancheta nu o ai ? in rest nu am cuvinte :) super

Poze cu jantele de 19 inch puse sus ?

Ba da,am tot interiorul cu fete de usi si bancheta dar pe cabrio nu pot pune bancheta de coupe ca difera si cea de cabrio e mult mai frumoasa. Stai asa sa gasesc gume pentru rotile astea,momentan are faruri,bara,grila date jos pentru upgrade,mai e putin pana in adun tot..

Maniak22 28-02-11 19:38

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4127662)
:))) asa mi-ai taiat elanul... :))):)))

Ba da,am tot interiorul cu fete de usi si bancheta dar pe cabrio nu pot pune bancheta de coupe ca difera si cea de cabrio e mult mai frumoasa. Stai asa sa gasesc gume pentru rotile astea,momentan are faruri,bara,grila date jos pentru upgrade,mai e putin pana in adun tot..

Ce difera? Nu sunt la fel prinderile? fetele de usi spate difera si da e mai misto chestia aia de pe mijlocul banchetei la cabrio:):)
Dami un pm ca chiar sunt curios daca nu vrei sa scrii aici

BMnWA 28-02-11 19:43

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4130153)
Ce difera? Nu sunt la fel prinderile? fetele de usi spate difera si da e mai misto chestia aia de pe mijlocul banchetei la cabrio:):)
Dami un pm ca chiar sunt curios daca nu vrei sa scrii aici

cu ce sa-ti dau pm ? :))

JusT_SaY_BoBo 28-02-11 19:51

super scaunele!
o sa iasa spectacol pisi:shock:
la jante nu stiu ce sa zic intr-adevar sunt frumoase pe 19" sunt :shock: dar modelul mi se pare cam des intalnit pe prea multe masini gen logan:???:
dar astept sa le vad pe masina ca sa pot da o parere exacta8)

Maniak22 28-02-11 19:52

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4130189)
cu ce sa-ti dau pm ? :))

loganistule:):) zi ce difera de nu se potriveste bancheta de coupe pe cabrio?:):):):):)

Gabi_323i 28-02-11 20:07

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4130231)
loganistule:):) zi ce difera de nu se potriveste bancheta de coupe pe cabrio?:):):):):)

nu esti prea priceput vad, in schimb iti merge bine tastatura. Banchetele la cabrio au alta forma,2 locuri, sunt mai inguste si montate in alt unghi, nu sunt rabatabile

BMnWA 28-02-11 20:08

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4130219)
super scaunele!
o sa iasa spectacol pisi:shock:
la jante nu stiu ce sa zic intr-adevar sunt frumoase pe 19" sunt :shock: dar modelul mi se pare cam des intalnit pe prea multe masini gen logan:???:
dar astept sa le vad pe masina ca sa pot da o parere exacta8)

da,e adevarat am vazut si eu pe 1 aici la noi,norocul meu ca e mic orasul meu si nu sunt atatia thuneri destia tineri ce pun neoane si sikere pe daciea de taxi. Ar fi culmea sa ma rezum la masina dupa taximetristii din bucuresti sau constanta :)))

Quote:

Originally Posted by Maniak22 (Post 4130231)

pai difera sezutul,spatarul nu stiu daca difera ca nu am analizat deloc problema asta,dar nici nu sunt curios sincer,e bine asa cum e fetele de usi si bancheta spate la cabrio arata mai mult decat perfect.

Maniak22 28-02-11 20:12

Quote:

Originally Posted by Gabi_323i (Post 4130297)
nu esti prea priceput vad, in schimb iti merge bine tastatura. Banchetele la cabrio au alta forma,2 locuri, sunt mai inguste si montate in alt unghi, nu sunt rabatabile

N-am spus ca sunt dar nu-i stres ca esti tu se pare:):):)

BMnWA 28-02-11 20:32

Credeam ca stii ca difera banchetele,da un search pe google sa vezi cum arata la un cabrio,e mult mai sport decat la un coupe si arata mult mai misto.

Maniak22 28-02-11 20:48

Quote:

Originally Posted by BMnWA (Post 4130418)
Credeam ca stii ca difera banchetele,da un search pe google sa vezi cum arata la un cabrio,e mult mai sport decat la un coupe si arata mult mai misto.

Aspectul stiam ca difera si credeam totusi ca cel de coupe rabatabil se potriveste in locul banchetei de cabrio nerabatabila + ca nu am luat in calcul ca e mai ingusta cea de cabrio.
Mersi ca m-ati iluminat

Paul89 04-03-11 09:53

Poze cu jantele pe masina? Pe cand?

BMnWA 05-03-11 00:15

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Paul89 (Post 4141265)
Poze cu jantele pe masina? Pe cand?

Jantele le pun dupa ce montez toata fata,vopsesc grila facelift,schimb farurile,bara si mai ales dupa ce imi gasesc gume pe 19..

Inca un mic accesoriu..

Maniak22 05-03-11 13:27

De la Costi ?

BMnWA 05-03-11 15:13

nu,mi l-am luat eu..

daflyer_oradea 06-03-11 15:18

bafta si cu cabrio, va fi piesa...

jantele de 19" o sa iti frece in fata daca sunt mai mari de 7.5J si au ET mai mare de 30...iti freaca in interior in aripa. Am probat ...
dar daca reusesti sa le pui, arata criminal...

BMnWA 06-03-11 18:22

Quote:

Originally Posted by daflyer_oradea (Post 4147038)
bafta si cu cabrio, va fi piesa...

jantele de 19" o sa iti frece in fata daca sunt mai mari de 7.5J si au ET mai mare de 30...iti freaca in interior in aripa. Am probat ...
dar daca reusesti sa le pui, arata criminal...

or fi astea replici,dar chiar replici pe 19 cu 7.5j nu sunt :):) au 8j iar ET este in jur de 34-36 nu ma stiu..Sper sa gasesc niste gume bune ca am gasit tot avioane pe 35 dar e prea prea mic si jantele sunt slabe,drumurile sunt proaste,in concluzie nu le-as sparge din prima saptamana..

vladigrec 07-03-11 01:44

mai pune 2-3 poze cu masina in starea actuala...

All times are GMT +2. The time now is 23:38.

- Copyright 2026 4Tuning