![]() |
Re: E36 - Proiectul NWA cabrio
4 Attachment(s)
Quote:
In final cred ca astea vor fi jantele pentru cabrio.. Le-am luat ieri,mai trebuie sa fac rost de gume si sunt pregatite, 19" 8j ET 37. |
Quote:
Nice bro'.Good stuff u have there!:-) |
Vai, dar cate jante si cate cauciucuri :X
|
imi place ce vad.......spor la treaba !
|
Frumoase jante intradevar.... dar fara suparare nu crezi ca e prea mult 19 inch pentru 1.8 113 cai? :):):)
|
mai o sa aiba viteza maxima 120km/h ca mai mult nu o sa poata masina din cauza rotilor.ca tot e asa fara anvelopa incearca sa cantaresti o janta de curiozitate si la urma iti spun si cat cantareste o jeanta de-a mea :P
daca tot vrei sa faci treaba si cu roti mari incearca ceva pe 18" BBS RS GT sau jantele de ///M E38 pe 18". 19" sunt f mari mai ales daca sunt replici iti ingenucheaza motorul.acuma daca tu esti nebun....hai de curiozitate sa cantaresti maine 1 janta sa ne zici cat are. |
Quote:
|
Jantele sunt foarte mari pentru motor de 1.8,sunt si destul de grele,dar am avut pe sedan de 1.8i roti pe 18" de e60 cu 225 40 si masina chiar nu prea avea treaba cu ele,acuma nu or fi 19'' criminale poate o sa ii pun 2.0 dar pana atunci vreau sa pun cip-ul ce nu am mai apucat sa il montez pe sedanul de 1.8 + o evacuare completa + serpisori de iS daca reusesc sa ii adaptez. O janta are in jur de 12.5 kg,greutate care o aveau lejer celalalte pe 18''. O sa fie masina de plimbare,pentru linii,consum si figuri sunt alte masini. O sa fie si alte jante,astea le-am prins acuma si mai am inca 3 seturi pe 18 si vreo 8 pe 17 si 6 pe 16 si pe 15 vreo 3..Incet incet iasa soarele si la capitoul jante.
Si stai linistit ca viteza maxima o sa am peste 190 :)) dar nu cred ca o sa conteze prea mult la cum o sa arate masina in final. |
Mie imi plac jantele, cred ca o sa mearga super pe cabrio. Oricum sunt sigur ca o sa te plimbi cu masina asta cu 50 la ora in oras in 3-4 mii de ture :)) doar asa sa intoarca chiar toata lumea capul dupa tipul de la volan. Pt. viteza ai altele :)
|
Quote:
singurele jante pe 17" mai usoare decat ale mele sunt oz ultraleggera care au 7.20kg deci cu 150g mai putin :) Eu am avut niste jante replici m5 e60 pe 17" si erau mai grele decat alea originale pe 19" :)) iar cand imi puneam jante pe 15" de tabla parca scapam de o remorca si aveam 1.8is dar tu cu 1.8i sau 1.6i cat ai pe ea ce draq faci. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nu a spus nimeni ca sunt urate..ba din contra sunt misto doar ca sunt cam mari pentru pisi si pentru 1.8 :)
App mai era parca azzkiker pe forum ce avea replici de M6 pe 18inch pe pisica coupe..take a look Sa ai bafta la ele... asteptam pozele |
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Ai tu vadere?:) Nu cred ca il intereseaza momentan pe Costin la masina vaderele:):). A avut si el si lea vandut... ti-am zis ceva nou ?:)))
|
4 Attachment(s)
E,pai azi maine isi ia un e46 diesel break de familie si uita de coupe :)) stiu eu ce vrea el :) vaderele le-am pus pe topicul coupe-ului dar asta inainte sa iau cabrio,in final vor ajunge pe cabrio..Vorba vine,de ce sa te saturi de niste vadere ? :)) e ca si cum ai zice ca te-ai saturat de bmw si ti-ai luat opel CDTI :)))
Astea sunt pacatoasele mele.. |
wooow :O mortale, super si masina. Pune-te pe treaba ca e pe aproape vremea de cabrio!! :D
|
Quote:
Fortza VADER!:-) |
Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos , si abia astept sa o vad gata
|
Quote:
|
App bancheta nu o ai ? in rest nu am cuvinte :) super
Poze cu jantele de 19 inch puse sus ? |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Dami un pm ca chiar sunt curios daca nu vrei sa scrii aici |
Quote:
|
super scaunele!
o sa iasa spectacol pisi:shock: la jante nu stiu ce sa zic intr-adevar sunt frumoase pe 19" sunt :shock: dar modelul mi se pare cam des intalnit pe prea multe masini gen logan:???: dar astept sa le vad pe masina ca sa pot da o parere exacta8) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Credeam ca stii ca difera banchetele,da un search pe google sa vezi cum arata la un cabrio,e mult mai sport decat la un coupe si arata mult mai misto.
|
Quote:
Mersi ca m-ati iluminat |
Poze cu jantele pe masina? Pe cand?
|
1 Attachment(s)
Quote:
Inca un mic accesoriu.. |
De la Costi ?
|
nu,mi l-am luat eu..
|
bafta si cu cabrio, va fi piesa...
jantele de 19" o sa iti frece in fata daca sunt mai mari de 7.5J si au ET mai mare de 30...iti freaca in interior in aripa. Am probat ... dar daca reusesti sa le pui, arata criminal... |
Quote:
|
mai pune 2-3 poze cu masina in starea actuala...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:38. |
- Copyright 2026 4Tuning