![]() |
Re: constructie buggy
nah! trage destul de bine,dezavantajul mare este ca nu am marsarier.ma cam bate gandul sa-i pun motor si cutie de tico.atunci as avea marsarier,viteza marita,frane si suspensii mai bune.
|
1 Attachment(s)
Postez aici poze cu buggy-ul meu neterminat, are motor si cutie de Vw Polo.
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
salut! frumoasa jucaria! ce motor ai avut pe ea?volan ca al meu se gasesc la magazinele de asa zis tuning.
|
Quote:
|
salut, poti te rog sa pui niste poze mai detaliate cu puntea spate , si cateva detalii care sa ma ajute sa o construiesc si eu.
Nu am idee cum sa fac prinderea si totusi sa se invarta puntea odata cu pinionul. ms, cat te-a ajuns ca banuti puntea spate ? mai poti face una asemanatoare ? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
intre timp am plecat in concediu si nu am avut timp sa pun pozele.
|
SALUTARE. AM SI EU UN BUGGY PIRANHA IN DESFASURARE.M AM CAM BLOCAT.VOI POSTA NISTE POZE SI VA ROG,CUNOSCATORII SA MA AJUTATI CU NISTE INFORMATII.MULTUMESC ANTICIPAT
|
|
|
la ce te-ai blocat mai exact?
|
Frumos , dar si costisitor !
Bafta ! |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Poti pune o poza cu mecanismul directiei, te rog?
|
Quote:
|
Am inteles. Merci!
|
Quote:
|
Nu e nevoie, credeam c-ai folosit ceva mai rudimentar. D-aia am intrebat.
|
Quote:
|
Quote:
|
Pinnochio ce diametru are teava la puntea spate,si motorul ce putere are cmc-cp?
|
Si apropo prinderea rotilor spate cum ai facuto,din poze pare a fi o foaie rotunda cu gauri unde vin prezoanele?
|
felicitari ..ft tare rezultatul final..am si eu o intrebare sau mai multe:D
-proiectul l-ai conceput tu singur sau te-ai inspirat de undeva -eu am multe elemente de trabant 601 motor cutie roti punti si cam tot ce inseamna un trabant dezmembrat ..mai putin structura de rezistenta..crezi ca ar putea iesi ceva -in primavara as vrea sa incep sa lucrez la ceva asemanator cu ce ai realizat tu ..crezi ca imi poti impartasi din cunostintele tale eventual si ceva detalii sau schita |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:14. |
- Copyright 2026 4Tuning