Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   ATV (https://forum.4tuning.ro/473-atv.html)
-   -   constructie buggy (https://forum.4tuning.ro/473-atv/225035-constructie-buggy.html)

pinnochio 31-01-12 18:57

Re: constructie buggy

nah! trage destul de bine,dezavantajul mare este ca nu am marsarier.ma cam bate gandul sa-i pun motor si cutie de tico.atunci as avea marsarier,viteza marita,frane si suspensii mai bune.

BoDySh01 02-02-12 19:54

1 Attachment(s)
Postez aici poze cu buggy-ul meu neterminat, are motor si cutie de Vw Polo.

buhoceanuiosif 07-04-12 16:27

Quote:

Originally Posted by pinnochio (Post 3918344)
ceasuri.faruri;)

salut.am si eu un proiect asemanator.unde gasesc si eu un volan ca cel pe care il ai tu?

buhoceanuiosif 07-04-12 17:09

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by buhoceanuiosif (Post 4970416)
salut.am si eu un proiect asemanator.unde gasesc si eu un volan ca cel pe care il ai tu?

chestia asta am construit-o in ianuarie,astazi am dezmembrat-o total.vreau sa iau de la capat cu alceva.vechiul buggy in poze

pinnochio 07-04-12 19:28

salut! frumoasa jucaria! ce motor ai avut pe ea?volan ca al meu se gasesc la magazinele de asa zis tuning.

buhoceanuiosif 08-04-12 00:40

Quote:

Originally Posted by pinnochio (Post 4970667)
salut! frumoasa jucaria! ce motor ai avut pe ea?volan ca al meu se gasesc la magazinele de asa zis tuning.

motor de aprilia leonardo 150 cc.nu e cine stie ce

TZN 85 BUB 25-07-12 21:02

salut, poti te rog sa pui niste poze mai detaliate cu puntea spate , si cateva detalii care sa ma ajute sa o construiesc si eu.
Nu am idee cum sa fac prinderea si totusi sa se invarta puntea odata cu pinionul.

ms,

cat te-a ajuns ca banuti puntea spate ? mai poti face una asemanatoare ?

pinnochio 05-08-12 13:03

Quote:

Originally Posted by TZN 85 BUB (Post 5115415)
salut, poti te rog sa pui niste poze mai detaliate cu puntea spate , si cateva detalii care sa ma ajute sa o construiesc si eu.
Nu am idee cum sa fac prinderea si totusi sa se invarta puntea odata cu pinionul.

ms,

cat te-a ajuns ca banuti puntea spate ? mai poti face una asemanatoare ?

salut,din lipsa timpului nu prea mai deschid calculatorul,am vazut acum postul tau,nu mai stiu exact cat m-a costat puntea spate,in jur la 250-300 lei,fara jante si cauciucuri.am sa pun niste poze maine.(:Dpentru ce-ti trebuie?):twisted:

pinnochio 19-08-12 11:56

4 Attachment(s)
intre timp am plecat in concediu si nu am avut timp sa pun pozele.

buhoceanuiosif 26-11-12 08:45

SALUTARE. AM SI EU UN BUGGY PIRANHA IN DESFASURARE.M AM CAM BLOCAT.VOI POSTA NISTE POZE SI VA ROG,CUNOSCATORII SA MA AJUTATI CU NISTE INFORMATII.MULTUMESC ANTICIPAT

buhoceanuiosif 26-11-12 09:58

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

buhoceanuiosif 26-11-12 09:59

https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater

pinnochio 27-11-12 09:13

la ce te-ai blocat mai exact?

AlexMxH 13-12-12 21:00

Frumos , dar si costisitor !
Bafta !

buhoceanuiosif 14-12-12 21:16

Quote:

Originally Posted by pinnochio (Post 5264056)
la ce te-ai blocat mai exact?

partea din fata aproape am terminat o.imi trebuiesc acum doua roti de bombardier fata,roti care nu le am.problema majora este in spate,la transmisie.am un motor de kawasaki ninja de 600 cc.motorul il voi face sa mearga iar 100 cp imi vor oferii ceva distractie.dar nu stiu de unde pot gasii 4 articulatii cardanice. voi pune suspensie individuala la fiecare roata,si mi trebuiesc,la transmisie

buhoceanuiosif 14-12-12 21:17

Quote:

Originally Posted by AlexMxH (Post 5284389)
Frumos , dar si costisitor !
Bafta !

daca il construiesti usor usor,nu ti dai seama ca ti bani bagi,costa oricum,destul

pinnochio 16-12-12 17:22

Quote:

Originally Posted by buhoceanuiosif (Post 5285645)
partea din fata aproape am terminat o.imi trebuiesc acum doua roti de bombardier fata,roti care nu le am.problema majora este in spate,la transmisie.am un motor de kawasaki ninja de 600 cc.motorul il voi face sa mearga iar 100 cp imi vor oferii ceva distractie.dar nu stiu de unde pot gasii 4 articulatii cardanice. voi pune suspensie individuala la fiecare roata,si mi trebuiesc,la transmisie

nu poti sa adaptezi ceva planetare cu tot cu brate de la vreo masinutza?

scrisit 16-12-12 18:08

Poti pune o poza cu mecanismul directiei, te rog?

buhoceanuiosif 17-12-12 11:42

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5287645)
Poti pune o poza cu mecanismul directiei, te rog?

Nu pot pune acum o poza deoarece nu sunt langa buggy.este vorba de o caseta de directie de pe un matiz

scrisit 17-12-12 13:47

Am inteles. Merci!

buhoceanuiosif 17-12-12 17:17

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5288484)
Am inteles. Merci!

Voi pune multe poze,detaliate

scrisit 17-12-12 19:58

Nu e nevoie, credeam c-ai folosit ceva mai rudimentar. D-aia am intrebat.

pinnochio 27-12-12 17:45

Quote:

Originally Posted by buhoceanuiosif (Post 5288692)
Voi pune multe poze,detaliate

ar fi super sa pui niste poze deilate cu ceea ce construiesti:D,chiar ma intereseaza pe mine si mai mult ca sigur pe multi altii cum ai adaptat caseta de matiz pe buggyul tau:?:

BoDySh01 28-12-12 21:17

Quote:

Originally Posted by pinnochio (Post 5298350)
ar fi super sa pui niste poze deilate cu ceea ce construiesti:D,chiar ma intereseaza pe mine si mai mult ca sigur pe multi altii cum ai adaptat caseta de matiz pe buggyul tau:?:

Uite cum am pus eu o caseta de Dacie pe al meu, trebuie sa fie asemanator cu ce a facut el. Nu cred ca e cea mai buna poza dar cauta in album alta . https://picasaweb.google.com/1075607...54733877489842

jambon 03-02-13 13:34

Pinnochio ce diametru are teava la puntea spate,si motorul ce putere are cmc-cp?

jambon 03-02-13 13:42

Si apropo prinderea rotilor spate cum ai facuto,din poze pare a fi o foaie rotunda cu gauri unde vin prezoanele?

catzilla 01-04-13 20:06

felicitari ..ft tare rezultatul final..am si eu o intrebare sau mai multe:D
-proiectul l-ai conceput tu singur sau te-ai inspirat de undeva
-eu am multe elemente de trabant 601 motor cutie roti punti si cam tot ce inseamna un trabant dezmembrat ..mai putin structura de rezistenta..crezi ca ar putea iesi ceva
-in primavara as vrea sa incep sa lucrez la ceva asemanator cu ce ai realizat tu ..crezi ca imi poti impartasi din cunostintele tale eventual si ceva detalii sau schita

pinnochio 02-04-13 09:08

Quote:

Originally Posted by catzilla (Post 5423387)
felicitari ..ft tare rezultatul final..am si eu o intrebare sau mai multe:D
-proiectul l-ai conceput tu singur sau te-ai inspirat de undeva
-eu am multe elemente de trabant 601 motor cutie roti punti si cam tot ce inseamna un trabant dezmembrat ..mai putin structura de rezistenta..crezi ca ar putea iesi ceva
-in primavara as vrea sa incep sa lucrez la ceva asemanator cu ce ai realizat tu ..crezi ca imi poti impartasi din cunostintele tale eventual si ceva detalii sau schita

salut! proiectul buggy l-am conceput eu,chiar doream asa ceva,stau la sat.Trabantul este un bun donator de organe,mai ales ca are si marsarier.eu nu am avut la buggy si a fost un mare minus treaba asta:cry: structura de rezistenta poti sa o confectionezi din teava rotunda sau patrata de 40-45mm diam exterior, cu 2mm peretele.schite nu am si nici nu te sfatuiesc sa copiezi nu stiu ce ozn de pe net.te gandesti la buggy de un loc sau doua?cand incepi constructia te ajut cu mare placere.Spor la treaba!:D

All times are GMT +2. The time now is 00:14.

- Copyright 2026 4Tuning