![]() |
Re: dBig Sounds - Car Audio & Tuning
salut
Fizic, poti lega difuzoarele, dar nu e recomandat ;) Difuzoarele de 8ohm nu suna cum trebuie (intuiesc ca suna incet) pentru ca nu primesc destula putere. Playerul tau livreaza vreo 15w pe canal la 4ohm, pe foaie, acele difuzoare ar trebui sa primeasca maxim 7-8w. |
Multumesc ptr raspuns Bigu-le,am inteles care ar fi dezavantajul,dar parerea ta ca nu conteaza cum sint legate ,serie sau paralel,
|
Quote:
|
A nu le leg la gramada:Am 4 iesiri la dvd,pe 2 am legat 2 magnaturi de 4 ohmi +2 jvc-uri tot de 4 ohmi pe care le am in bord iar pe celelalte 2 canale le am pe cele de 8 ohmi.Multumesc ptr sfaturi
|
Salut, ce difuzoare pe componente ai pt un golf 5( nu stiu dimensiunile) ma intereseaza fata spate.Multumesc
|
Salut ,
Pe stoc am de la Digital Designs si PowerBass . Pentru a stabilii nevoile tale si pentru mai multe detalii te astept la mine ;) Carpatilor 60 (in Uzina Metrom) 0733.566.660 |
Quote:
|
Ok, te astept! :) Seara buna!
|
Foarte frumos lucrat. imi place ceea ce vad. Multa bafta in continuare cu magazinul, si clienti cat mai multi, si multumiti. :D
DD-urile alea sunt ca niste bijuterii ale barbatilor :X |
Salut!
Cat m-ar ajunge si pe mine insonorizarea usilor din fata si eventual portbagajul la un 206 ? |
Salut si la multi ani Bigule , as dori sa mi faci un setup bazat pe SQ pentru un bmw e36 , undeva pe la 500-600 de euro maxim cu difuri fata + spate de 165 + un sub de vreo 300 de watti aprox + amplificator pe 5 canale sau un amp pe 4 canale +cel de sub . stima !
|
Salut si in primul rand La multi ani tuturor!
LorD_PSYCHO si DEVIL's Style aveti raspunsurile pe PM! |
9 Attachment(s)
VW Golf 4
-Tweetere Digital Designs T28 http://www.ddaudio.com/mobile-audio/...ts/ddat28.aspx -Confectionare stalpi pentru tweetere |
1 Attachment(s)
te ocupi si cu reparatii difuzoare? am un midbas focal k2
|
Salut,
Din pacate nu te pot ajuta, pot oferii servisare doar la producatorii care ofera si "piese de schimb". Adica nu ma apuc eu sa rebobinez. |
al meu este descentrat si nu prea exact ce trebuie facut la el, oricum multumesc pentru raspuns
|
Quote:
|
multumesc pentru sfaturi
|
2 Attachment(s)
mufa de genu asta poti sa-mi aduci?
|
Ma gandesc la un subwoofer pentru berlina mea de clasa medie.
Buget redus. Pana in 3 mil cu amplificare cu tot, gasesc ceva bunicel? Nu puternic, doar sa pot renunta la basii din difurile de pe usi.. Multumesc |
Quote:
Din pacate nu am cum sa te ajut, sincer sa fiu nici sh nu cred ca ai vreo sansa sa gasesti ceva. O sa ai nevoie de un kit de amplificator (minim 150lei) , un difuzor, un amplificator si o incinta pentru difuzor. La mine , un pachet de genul acesta ajunge la 1000ron, produse noi, cu tot cu manopera. Adica un kit de cabluri de 10mm2, o incinta, un difuzor de 12"(30 cm) Powerbass 350w si un amplificator Hollywood de 300w . |
Quote:
Tin sa zic ca pe masina am un dvd 1 din, si vreau ca boxele sa le leg la statie, am un amplif coustic... si as mai fii interesat de un amplif ceva la 2x300 RMS...fa-mi te rog un pret. Multumesc!!! |
Quote:
|
21 Attachment(s)
Chevrolet Aveo
-unitate multimedia Dynavin cu OS Android -amplificator Digital Designs C5c -amplificator Digital Designs CM1000 -subwoofer custom MDF18 bassreflex 2x Digital Designs 512 -montare difuzoare coaxile pe usile spate Digital Designs CX6.5 -suplimentare alimetare cu inca un traseu 0AWG (50mm) -izolare fete de usi cu STP |
15 Attachment(s)
Mini Cooper S
- demontat sistem OEM Harman Kardon - instalat HU Alpine + modul bluetooth - instalat set difuzoare componente Power Bass S6c - instalat set ovale 6"x9" LabAudio - instalat amplificator + subwoofer Parere personala : Aveam asteptari mult mai mari de la sistemul Harman Kardon de fabrica, Singurul loc unde avea o mica sclipire era pe parte de joase (50-100Hz) la volum minc si asta din cauza ovalelor, in rest pe nicaieri. Doar inlocuind HU si sistemul de difuzoare am reusit sa avem un sunet mult peste ce era inainte + volum mai mare, pentru un plus de bas, clientul a venit de acasa cu amplificatorul si subwooferul (care in scurt timp vor fi inlocuite) |
8 Attachment(s)
VW Golf 3
- instalare kit amplificator Hollywood 20mm2 (4AWG) - montat difuzor de bass + amplificator + coaxiale amplificate (toate ale clientului) |
18 Attachment(s)
Peugeot 107
- confectionare polita portbagaj cu gauri 6"x9" - confectionare inele de prindere pentru difuzoare 16,5cm - montare set componente difuzoare 16,5cm Nota: Masina vine cu doua locasusi pe bord pentru difuzoare de 10cm. Nu e cea mai frumoasa instalare, dar prin aceasta metoda am reusit sa montam ce nu a facut fabricantul. Rezultatul este unul bun, clientul este foarte multumit si asta conteaza cel mai mult. |
5 Attachment(s)
Dacia Logan
-instalare kit 0AWG Hollywood -instalare amplificator Digital Designs CM1000 -instalare subwoofer Digital Designs 1512 |
6 Attachment(s)
Peugeot 107
-isolare usi fata cu STP |
2 Attachment(s)
Skoda Octavia RS
-montare set difuzoare componente Digital Designs CS6.5 -montare head unit Kenwood KDC 6051U |
6 Attachment(s)
Audi A4 b5
-insonorizare capota cu STP Silver -stopuri cu led |
16 Attachment(s)
Opel Astra J
-insonorizare usi fata cu STP Silver -montare set difuzoare componente -instalat kit de cabluri Hollywood 0AWG -instalat adapror de nivel activ Hollywood -montat amplificator pentru subwoofer si set de componente -montat condensator |
2 Attachment(s)
Mercedes C class w203
-eliminare HU OEM -instalare rama adaptoare -instalare HU Kenwood 3054UR |
Quote:
Sa inteleg ca pot insonoriza si capota cu stp fara sa fie afectata de temperaturile ridicate de la motor? |
Eu zic ca se poate :)
Tabla oricum se incalzeste foarte tare vara de la soare, deci nu vad vreo problema. |
Quote:
Ok , te sun cand ma apuc de insonorizat masina , ca mi au fost date putin peste cap planurile si a trebuit sa rezolv alte prioritati la ea ! |
10 Attachment(s)
VW Touran 2011
-instalare kit cabluri 0AWG Hollywood -aranjare conectica si repozitionarea amplificatorului |
10 Attachment(s)
Dacia Logan
-insonorizare a portbagajului cu STP |
Salut Bigu ! Te deranjez cu o intrebare scurta... recomanzi folosirea condensatorului audio auto ? sau folosirea de cabluri groase ? stima
|
Cabluri groase si in situatii cu consumatori mai mari baterie/ baterii bune. Uita de condensatori!
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:13. |
- Copyright 2026 4Tuning