![]() |
Re: [POZE] - Useri
7 Attachment(s)
Si tu mergi in Elvetia la paste? :D
Fiecare an, sau la Guarda sau la Tschlin... Ambele sate fiind in Engadina. Am atasat poze din Tschlin (casa si satul), e simpatic satul :D (Cer scuze pentru pozele care nu sunt rotate. Defapt ele sunt rotate dar cand le pun pe net nu mai sunt :|) |
10 Attachment(s)
Quote:
Eu merg foarte des in Elvetia. Noi poze.. P.S: Scuzati-ma pentru calitatea pozelor, sunt facute cu telefonul. O sa le descarc si de pe camera, dar deocamdata este la sora mea.:D |
10 Attachment(s)
de pe la noi
transfagarasean 2009:peace: |
3 Attachment(s)
pe mine ma stie lumea i guess allready dar pe junioru nu prea so here it is together with my better half Marianne
|
Sa-ti traiasca,e scump foc.
|
thank you seryoga
|
4 Attachment(s)
POZE CU MINE SILVIU! SI CU MAMA SI O PRIETENA A EI IN ISRAEL+ SEMNATURA UNDE APARE SI MASINA MEA! Attachment 1064488Attachment 1064461Attachment 1064462
|
@draculas ai o frumusete de copil
@ silviu WELCOME |
3 Attachment(s)
|
Sa-ti traiasca! @ Draculas.
|
Evolutione, multumesc ! miercuri plec la Sedona si am sa fac niste poze cu apusul de soare acolo cand tot peisajul este rosu
|
draculas, sa-ti traiasca ca e tare scump,
oare ac ui e eclipsul ala rosu ? |
9 Attachment(s)
am si eu cateva mai artistice facaute de mine cand am fost in muntii pirinei pe partia Cerler{spania} prin februarie:-):shock:
|
40 Attachment(s)
Ceva poze de ieri... :P
Cladirea aia portocalie este liceul mea tare drag :| Parculetul ala este a 2-a parte a cartierului meu, eu stau in bordura parcului (sau chiar in el... ? :???:) Da, locuiesc foarte aproape de liceu :-P Restul reprezinta orasul unde stau (Sceaux). PS. La pozele cu copaci daca va uitati bine veti vedea papagali... La liceu. Au aparut iarna trecuta in oras... Ma plimbam cu Maria iarna prin oras si vad trei papagali mari pe o banca la -2°C :shock: Defapt, s-au evadat din lada in timpul unui transport spre aeroport. Au rezistat frigului si s-au inmultit. Acuma e full de iei peste tot... Parcul ala mare si celebrul, restul orasului... Alta data, ca nu am mai avut baterie :lol: |
7 Attachment(s)
salut baieti , pentru urmatorii minim 2 ani sunt si eu student prin danemarca ... masina e acasa din motive financiare , cateva poze din orasul in care studiez eu acum multimedia design - Copenhaga
|
10 Attachment(s)
Quote:
Ti-ai luat D60 ? :D Cateva poze de cand m-am intors din Romania. Faceti tot posibilul sa va intoarceti in tara definitiv, intervine o pace sufleteasca de nedescris. Spor la vizionat :-P |
Da, adica... D3000, care ii este succesor :)
Stii tu photoshot-ul cu Bugatti, ala a fost antrenamentul :-P Poze frumoase! Micii nu lipsesc nici din pozele mele, insa nu stiu unde sunt :lol: Vad ca in Romania toti vrem bere gratis si politica curata =)) PS. Ochi frumosi :) |
4 Attachment(s)
me, my village, and what i like near my home!
|
3 Attachment(s)
Eu, cu o mutra de gay dar cu Ferrari :lol:
Antoine si Mimi cu bomboane :lol: |
haha cool
|
10 Attachment(s)
Ceva poze...
1. Maimute, la liceu... :lol: Sunt o colectie de vreo 20 asa... S-o fi amuzat taximerdistul :lol: 2, 4 si 5. O lucrare de arte plastice... Lumea mica a liceului :lol: 3. Colectia mea de reviste in Franceza (mai am tot atatea pe Romana, Germana si Italiana) In sertarele de stanga sunt doar "L'Automobile Magazine", in dreapta doar "Automobiles Classiques" si jos sunt, in mapa: "Auto Turbo" si "L'Auto Journal". Si fara mape, "Action Auto Moto" (doar off series), off series de la "L'Automobile Magazine", cateva "L'Automobile Magazine" ca nu mai am loc in sertare, "Sport Auto", "Evo", "Option Auto", "Driven", "Allure Automobile", "Retro-vision", ceva off series "Auto Retro" si "Auto Retro"... 6. O poza mortala... sau mortuara :lol: Pe strada mea in Mures... 7, 8 si 9. Poze de la Sinaia (Taverna Sarbului, mai sus de oras)... Fara Fabi, you know... 10. Un California Pizza Hut, pentru Boy Wonder :lol: |
ah EVoluzione and his mister'pizz :)
|
2 Attachment(s)
Asa de sarbatori... Craciunita mea si pomuletul meu de craciun... Asa mai de miliardarul ce sunt eu :lol: :lol: :lol:
La multi ani baieti :drunk::peace: PS. La voi se gaseste Tuborg? |
4 Attachment(s)
Quote:
PS: Evident e si-n Romania TURBOrg :lol: Ceva poze cu iarna :D |
1 Attachment(s)
Prima poza si a treia sunt cele mai frumoase, superbe :D Facute la Sinaia sau mai incolo?
In franta nu gasesti Tuborg, nicaeri... :lol::lol: Dapai nu ai vazut ca scrie pe ele "Copenhagen - Denmark" & "By appointment to the royal Dannish court"? :lol: Of, m-ai facut sa-mi amintesc de Turbo... gumele... mai traiesc? :lol: |
Predeal prima, Campina a 3-a..la mine-n oras :)... oricum tot Valea Prahovei e, tot munte :P
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
e la moda poze cu craciunitele?:)
|
|
Quote:
|
dar el tot timid ramane... nu vrea sa arate si la altii ce are :))
|
Tu nu mai fa referire la thread-ul meu ca nu ai participat cu nimic la el :-P
La Multi Ani cu sanatate si spor la surubarit in noul an doresc tuturor internationalilor si celor apropiati. |
La fel si eu... La multi ani si multe impliniri, mai ales pe seceta asta financiara care nu stie nimeni daca exista sau nu.
|
La multi ani la toti , un an cat mai prosper prin strainatate :D
|
2 Attachment(s)
Daca tot n-am avut ce face ieri seara... :lol:
Da, aici stau (mai ales prima poza). Nu, nu sunt multimilionar ca 70% din vecini... din pacate... |
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 1329224 |
Mersi.
Tara faina Finlanda :) Succes pe acolo :-P |
Intr-adevar frumoasa tara dar foarte friguroasa erau -27 cand am facut pozele astea, acum s-a mai incalzit putin sunt -18 dar ninge de vreo trei zile intruna. Cand ajung in tara cred ca o sa umblu in pantaloni scurti si tricou :)
|
:lol: Sa puna poze si astia din Canada... Facem abienta de iarna/craciun acuma... daca tot vin primavara si pastele :lol:
|
10 Attachment(s)
Mai pun eu cateva din Kuopio de pe lac pana una alta
Attachment 1339789 Attachment 1339802 Attachment 1339790 Attachment 1339801 Attachment 1339791 Attachment 1339799 Attachment 1339792 Attachment 1339800 Attachment 1339793 Attachment 1339798 P.S. s-a mai incalzit sunt 0 grade 8) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:11. |
- Copyright 2026 4Tuning