![]() |
Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste
Quote:
Cosmin ,parasolarul acela ar da mult mai bine doar literele negre aplicate pe parbriz;nu pe fundal albastru. 0724738149 (Catalin) |
2 Attachment(s)
Quote:
|
sper sa ajung si eu pe 25 septembrie...sunt de prin apropierea Ploiestiului....incerc sa fiu si eu prezent...numai bine!
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cine vine la intalnire Duminica aceasta,ca data trecuta toata lumea a spus ca vine si nu au venit decat 3 persoane |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Stimati "DACIOTI",ce se intampla, nu mai vrea nimeni sa mai posteze pe acest thread;i-l lasati sa moara?
O poza de la intalnire:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1319562465 |
Quote:
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
poze de la intalnirea de ieri
asteptam si alti dacioti |
Data viitoare,eu personal, promit sa vin cu un aparat foto"adevarat",pentru a arata lumii ce mandre de DACIUTE avem noi in Targoviste.
|
9 Attachment(s)
Poze de la ultima intalnire(editie speciala de Sfantul Andrei)
|
Quote:
|
Craciun Fericit! tuturor daciotilor.Pentru urmatoarea intalnire propuneti voi data si ora.
|
La multi ani DACIOTI !! Hai lasa-ti somnul si pregatiti masinile pentru intalnire ! Ne vedem in parcare !
Ora 12:00 in parcare la kaufland, pe unde este iesirea/intrarea, nu pe langa benzinarie, prin cealalta parte.:D |
Poze de la intalnirea de astazi.
(p.s. spre rusinea celor care nu ai venit si a celor care nu au raspuns la telefon) |
10 Attachment(s)
Quote:
On: Si cateva poze... Data viitoare speram sa fim mai multi, si poate da si putinica zapada:twisted: |
Quote:
Nu stiu de ce da cred ca aici e vorba de mine si cu telefonu e alta treaba am schimbat numaru Ce ziceti de Duminica asta ca e si zapada tot la 12 tot la Kaufland |
Quote:
|
Duminica asta nu pot venii ,dar vorbisem cu baietii sa ne intalnim Duminica viitoare,adica in prima Duminica din Februarie.Apopo a mai aparut un daciot.
|
Ce spuneti ne intalnim Duminca aceasta?Las la alegerea voastra ora si locul.
Eu unul as spune sa ne intalnim tot la kaufland si apoi sa mergem in pub"La Scriitori" langa stadion.Astept raspuns. |
Quote:
Avand in vedere ca e cod rosu de zapada... Nu stiu cum va veti intalni voi, dar cel putin eu nu pot ajunge ca de abia pot scoate masina din curte... |
Vine cineva pana la urma ??? sau sunt singur ca Duminica trecuta!!!eu zic sa fie 0ra 15 tot la kaufland
|
Vine toata lumea dar am vorbit la ora 17 ca sa poata veni toata lumea.
(Marian sper ca nu faci ca de fiecare data) |
Quote:
de data aceasta chiar am vrut sa vin sper sa ma intelegeti nu am facut poze sa vedeti cum era masina de impolmolita in nameti era culmea sa mai fac poze ca ziceau oamenii aia care m-au ajutat ca sunt nebun. Inca o data mii de scuze!!! |
Si din partea mea scuze, acum un sfert de ora am ajuns acasa de la tara, si Marian are dreptate, drumul e greu...
Daca iti mai ingheata si parbrizul pe drum, e jale. |
Quote:
|
5 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de Duminica aceasta, imi cer scuze Catalin ca nu am putut sa ajung, dar nu a fost nici vremea favorabila, si nici masina nu a functionat(nu are frane) sper ca la urmatoarea sa pot ajunge.
|
E frumos ca se mai misca ceva la voi acolo.
Bravo voua. |
8 Attachment(s)
Hop si eu cu pozele de ieri:
|
Duminica asta se aude ceva? Ne intalnim? As recomanda ora 13:00 Ca sa poata veni toata lumea, ora 17 mi se pare cam tarzie, pana ajung eu de aici se face 18 si e intuneric afara, mai bine pe la ora 13, stam pana cand vrem si fiecare pleaca cand vrea:arrow:
|
8 Attachment(s)
Dupa o absenta de fix 3 luni TZW e din nou prezent alaturi de echipa Daciotilor din Targoviste care se mareste aproape la fiecare intalnire .
Bun venit lui TMS si JNO sa speram ca or sa evolueze si ei in continuare nu sa se stinga ca ALTII. |
20 Attachment(s)
Le urez si eu Bun Venit celor noi.
Marian ce ai patit unde ai scapat cu masina?Pun si eu cateva poze: |
bah scoateti cazanul ala alb de zambet ca tare urata este
|
Quote:
|
prietenu meu nus care din noi are cazan eu as zice sa iti vezi de roaba ta si daca nu ma cunosti ar fi mai bine sa nu vb de masina mea ca te ingroapa .........................toti nu va mai suportati de tuning la voi o bara este tuning... ce sa zic .............
|
Quote:
|
:lol: Multzam de primire :lol:
Baietzi nu stiu daca are sens sa va certatzi.....fiecare cu gusturile lui.....daca omului asa i-a placut sa isi faca masina.....asa a facut-o...abtineti-va de la comentarii aiurea....fiecare masina e frumoasa in felul ei......fie ca este stock sau tuning (cazane asa cum le spun unii) |
4 Attachment(s)
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning