Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte discutii Dacia (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia.html)
-   -   Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste (https://forum.4tuning.ro/307-discutii-dacia/223693-intalnire-dacia-dambovita-targoviste.html)

catlin25 15-09-11 19:59

Re: Intalnire Dacia Dambovita-Targoviste

Quote:

Originally Posted by momolan77 (Post 4585804)
salut detin o superba dacia originala din '77 original motor franta si asi vrea sa fiu membru in clubul dacia din [email protected]

Salutare.Vino pe data de 25 Septembrie in parcare la Kaufland dupa ora 18 ,sa ne cunoastem si acolo vorbim mai multe.Eventual noteaza numarul meu de telefon si vorbim mai in detaliu.
Cosmin ,parasolarul acela ar da mult mai bine doar literele negre aplicate pe parbriz;nu pe fundal albastru.

0724738149 (Catalin)

Cosmin-SNR 16-09-11 15:08

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4587740)
Salutare.Vino pe data de 25 Septembrie in parcare la Kaufland dupa ora 18 ,sa ne cunoastem si acolo vorbim mai multe.Eventual noteaza numarul meu de telefon si vorbim mai in detaliu.
Cosmin ,parasolarul acela ar da mult mai bine doar literele negre aplicate pe parbriz;nu pe fundal albastru.

0724738149 (Catalin)

Cred ca ti-am mai zis si la telefon de treaba asta, literele nu sunt pe fundal albastru, aia e folia de transfer pe care stau ele lipite.. ele sunt simple si albe care se pot lipi pe geam. Uite o poza ca sa nu mai apara vorbe aiurea..:rolleyes2

vasy-alex 16-09-11 18:59

sper sa ajung si eu pe 25 septembrie...sunt de prin apropierea Ploiestiului....incerc sa fiu si eu prezent...numai bine!

catlin25 16-09-11 20:08

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4589068)
Cred ca ti-am mai zis si la telefon de treaba asta, literele nu sunt pe fundal albastru, aia e folia de transfer pe care stau ele lipite.. ele sunt simple si albe care se pot lipi pe geam. Uite o poza ca sa nu mai apara vorbe aiurea..:rolleyes2

Gata domnule nu mai tipa asa am inteles,dar literele nu sunt si pe culoarea neagra?

Cosmin-SNR 18-09-11 19:02

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4589572)
Gata domnule nu mai tipa asa am inteles,dar literele nu sunt si pe culoarea neagra?

Se pot face pe comanda... Imi spui ce vrei si iti fac.

catlin25 19-09-11 19:53

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4592563)
Se pot face pe comanda... Imi spui ce vrei si iti fac.

Acele literele-as vrea gen grafiti si negre.
Cine vine la intalnire Duminica aceasta,ca data trecuta toata lumea a spus ca vine si nu au venit decat 3 persoane

Cosmin-SNR 19-09-11 21:54

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4594776)
Acele literele-as vrea gen grafiti si negre.
Cine vine la intalnire Duminica aceasta,ca data trecuta toata lumea a spus ca vine si nu au venit decat 3 persoane

Bine, o sa vad ce gasesc si iti fac, vezi ca pentru alte fonturi e 15 lei parasolarul.... pentru ala simplu cum am pus eu poza e 10... Si in legatura cu intalnirea, nu stiu sigur daca ajung pentru ca am pus carburatorul dublucorp pe masina si trebuie sa ajung in Pantelimon cu ea sa o reglez pe banc... asa ca nu promit nimic, am mult de munca la ea, sunt prins si cu scoala si nu stiu sigur daca ajung:rolleyes2

catlin25 25-10-11 21:10

1 Attachment(s)
Stimati "DACIOTI",ce se intampla, nu mai vrea nimeni sa mai posteze pe acest thread;i-l lasati sa moara?
O poza de la intalnire:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1319562465

Cosmin-SNR 26-10-11 21:56

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4669287)
Stimati "DACIOTI",ce se intampla, nu mai vrea nimeni sa mai posteze pe acest thread;i-l lasati sa moara?
O poza de la intalnire:https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1319562465

Pai daca voi nu postati cand mergeti la intalniri, doar cand vin eu cu Stefan TEI-ul apar poze pe topic...:rolleyes2 Nu-i asa domnule organizator? :lol:

DJBOSS 26-10-11 22:30

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4671933)
Pai daca voi nu postati cand mergeti la intalniri, doar cand vin eu cu Stefan TEI-ul apar poze pe topic...:rolleyes2 Nu-i asa domnule organizator? :lol:

pai tu nu ai timp ma,tu umbli prin severin ca, golanu :)))

Marian06tzw 07-11-11 06:24

6 Attachment(s)
poze de la intalnirea de ieri
asteptam si alti dacioti

catlin25 07-11-11 18:25

Data viitoare,eu personal, promit sa vin cu un aparat foto"adevarat",pentru a arata lumii ce mandre de DACIUTE avem noi in Targoviste.

catlin25 30-11-11 18:29

9 Attachment(s)
Poze de la ultima intalnire(editie speciala de Sfantul Andrei)

Cosmin-SNR 30-11-11 19:10

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4750835)
Poze de la ultima intalnire(editie speciala de Sfantul Andrei)

Frumos, la multi ani colegului Andrei, si toate cele bune, ne vedem la intalnire....

catlin25 25-12-11 14:33

Craciun Fericit! tuturor daciotilor.Pentru urmatoarea intalnire propuneti voi data si ora.

Cosmin-SNR 15-01-12 07:26

La multi ani DACIOTI !! Hai lasa-ti somnul si pregatiti masinile pentru intalnire ! Ne vedem in parcare !

Ora 12:00 in parcare la kaufland, pe unde este iesirea/intrarea, nu pe langa benzinarie, prin cealalta parte.:D

catlin25 15-01-12 19:10

Poze de la intalnirea de astazi.
(p.s. spre rusinea celor care nu ai venit si a celor care nu au raspuns la telefon)

Cosmin-SNR 16-01-12 16:38

10 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4828594)
Poze de la intalnirea de astazi.
(p.s. spre rusinea celor care nu ai venit si a celor care nu au raspuns la telefon)

Asa este Catalin... Totusi daca nu puteau sa vina, macar puteau sa raspunda la telefon...

On: Si cateva poze... Data viitoare speram sa fim mai multi, si poate da si putinica zapada:twisted:

Marian06tzw 25-01-12 19:45

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4830171)
Asa este Catalin... Totusi daca nu puteau sa vina, macar puteau sa raspunda la telefon...
[/B][/B][/B]

Nu stiu de ce da cred ca aici e vorba de mine si cu telefonu e alta treaba am schimbat numaru
Ce ziceti de Duminica asta ca e si zapada tot la 12 tot la Kaufland

Cosmin-SNR 26-01-12 14:16

Quote:

Originally Posted by Marian06tzw (Post 4847133)
Nu stiu de ce da cred ca aici e vorba de mine si cu telefonu e alta treaba am schimbat numaru
Ce ziceti de Duminica asta ca e si zapada tot la 12 tot la Kaufland

Duminica asta nu pot veni, drumurile sunt inchise, si in + nu am nici frane, si Catalin are botez sambata, si nu cred ca ii mai arde lui de intalniri a doua zi:rolleyes2

catlin25 26-01-12 17:58

Duminica asta nu pot venii ,dar vorbisem cu baietii sa ne intalnim Duminica viitoare,adica in prima Duminica din Februarie.Apopo a mai aparut un daciot.

catlin25 02-02-12 17:19

Ce spuneti ne intalnim Duminca aceasta?Las la alegerea voastra ora si locul.
Eu unul as spune sa ne intalnim tot la kaufland si apoi sa mergem in pub"La Scriitori" langa stadion.Astept raspuns.

Cosmin-SNR 02-02-12 19:18

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4860786)
Ce spuneti ne intalnim Duminca aceasta?Las la alegerea voastra ora si locul.
Eu unul as spune sa ne intalnim tot la kaufland si apoi sa mergem in pub"La Scriitori" langa stadion.Astept raspuns.

Avand in vedere ca e cod rosu de zapada... Nu stiu cum va veti intalni voi, dar cel putin eu nu pot ajunge ca de abia pot scoate masina din curte...

Marian06tzw 05-02-12 09:37

Vine cineva pana la urma ??? sau sunt singur ca Duminica trecuta!!!eu zic sa fie 0ra 15 tot la kaufland

catlin25 05-02-12 11:04

Vine toata lumea dar am vorbit la ora 17 ca sa poata veni toata lumea.
(Marian sper ca nu faci ca de fiecare data)

Marian06tzw 05-02-12 17:50

Quote:

Originally Posted by catlin25 (Post 4865212)
Vine toata lumea dar am vorbit la ora 17 ca sa poata veni toata lumea.
(Marian sper ca nu faci ca de fiecare data)

imi cer scuze la toti care au venit la intalnirea din aceasta seara insa pe drum a inceput o ninsoare ca drq si nu am mai ajuns in DN abia am reusit sa ma intorc acasa am inercat sa te sun Cataline dar nu stiu ce drq avea ca suna ocupat
de data aceasta chiar am vrut sa vin sper sa ma intelegeti nu am facut poze sa vedeti cum era masina de impolmolita in nameti era culmea sa mai fac poze ca ziceau oamenii aia care m-au ajutat ca sunt nebun.
Inca o data mii de scuze!!!

Andreynyo 05-02-12 18:02

Si din partea mea scuze, acum un sfert de ora am ajuns acasa de la tara, si Marian are dreptate, drumul e greu...
Daca iti mai ingheata si parbrizul pe drum, e jale.

Marian06tzw 05-02-12 20:15

Quote:

Originally Posted by Andreynyo (Post 4865880)
Si din partea mea scuze, acum un sfert de ora am ajuns acasa de la tara, si Marian are dreptate, drumul e greu...
Daca iti mai ingheata si parbrizul pe drum, e jale.

nu aveam probleme cu parbrizu problemele erau altele ca de exemplu coboram din masina si o lasam cuplata in viteza I si o impingeam singur cauciucuri de iarna frectie la picioru de lemn nici o diferenta

Cosmin-SNR 06-02-12 17:26

5 Attachment(s)
Cateva poze de la intalnirea de Duminica aceasta, imi cer scuze Catalin ca nu am putut sa ajung, dar nu a fost nici vremea favorabila, si nici masina nu a functionat(nu are frane) sper ca la urmatoarea sa pot ajunge.

Cata_UNU 06-02-12 18:06

E frumos ca se mai misca ceva la voi acolo.
Bravo voua.

catlin25 06-02-12 20:04

8 Attachment(s)
Hop si eu cu pozele de ieri:

Cosmin-SNR 15-02-12 20:19

Duminica asta se aude ceva? Ne intalnim? As recomanda ora 13:00 Ca sa poata veni toata lumea, ora 17 mi se pare cam tarzie, pana ajung eu de aici se face 18 si e intuneric afara, mai bine pe la ora 13, stam pana cand vrem si fiecare pleaca cand vrea:arrow:

Marian06tzw 20-02-12 18:44

8 Attachment(s)
Dupa o absenta de fix 3 luni TZW e din nou prezent alaturi de echipa Daciotilor din Targoviste care se mareste aproape la fiecare intalnire .
Bun venit lui TMS si JNO sa speram ca or sa evolueze si ei in continuare nu sa se stinga ca ALTII.

catlin25 23-02-12 18:53

20 Attachment(s)
Le urez si eu Bun Venit celor noi.
Marian ce ai patit unde ai scapat cu masina?Pun si eu cateva poze:

Puya_BSX 24-02-12 19:25

bah scoateti cazanul ala alb de zambet ca tare urata este

catlin25 24-02-12 19:32

Quote:

Originally Posted by Puya_BSX (Post 4897135)
bah scoateti cazanul ala alb de zambet ca tare urata este

Dar de ce trebuie sa comentezi tu placerile altui?Daca lui i-i place si se simte bine cu ea ,nu vad cu ce te-ar deranja.Mie unul i-mi place ideea,adevarat nu a stat sa lucreze in detaliu dar totusi.Tu sa i-ti vezi de cazanul tau si apoi sa vorbesti de altii.

Puya_BSX 25-02-12 05:37

prietenu meu nus care din noi are cazan eu as zice sa iti vezi de roaba ta si daca nu ma cunosti ar fi mai bine sa nu vb de masina mea ca te ingroapa .........................toti nu va mai suportati de tuning la voi o bara este tuning... ce sa zic .............

BrandyMPX 25-02-12 09:18

Quote:

Originally Posted by Puya_BSX (Post 4899671)
prietenu meu nus care din noi are cazan eu as zice sa iti vezi de roaba ta si daca nu ma cunosti ar fi mai bine sa nu vb de masina mea ca te ingroapa .........................toti nu va mai suportati de tuning la voi o bara este tuning... ce sa zic .............

+1 :D:D:D

RobertMoreanu 25-02-12 12:57

:lol: Multzam de primire :lol:
Baietzi nu stiu daca are sens sa va certatzi.....fiecare cu gusturile lui.....daca omului asa i-a placut sa isi faca masina.....asa a facut-o...abtineti-va de la comentarii aiurea....fiecare masina e frumoasa in felul ei......fie ca este stock sau tuning (cazane asa cum le spun unii)

Cosmin-SNR 25-02-12 17:35

4 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by RobertMoreanu (Post 4900100)
:lol: Multzam de primire :lol:
Baietzi nu stiu daca are sens sa va certatzi.....fiecare cu gusturile lui.....daca omului asa i-a placut sa isi faca masina.....asa a facut-o...abtineti-va de la comentarii aiurea....fiecare masina e frumoasa in felul ei......fie ca este stock sau tuning (cazane asa cum le spun unii)

Asa este.. Pe mine ma primiti cu cazanul din poze ?:lol: Ne vedem Duminica viitoare la intalnire !! Hai cu cat mai multi membri

All times are GMT +2. The time now is 20:50.

- Copyright 2026 4Tuning