Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E36 - M3 Coupe Replica... (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/223374-e36-m3-coupe-replica.html)

EuNuAltul 19-04-11 22:25

Re: E36 - M3 Coupe Replica...

am mai lasat-o astazi butin de fata ....5 ganguri de filet...si zic eu ca e mult mai ok....in schimb m-a lasat un "domn" fara proiectoare :(
...si multumesc pentru aprecieri!

ocaruntu 20-04-11 07:25

superb ... puneti frate si tu camera de supraveghere in parcare.
ai grija de ea.
nu vrei sa ti'o dau si pe a mea sa o faci frumoasa ? :oops:

EuNuAltul 23-04-11 19:37

ms ovdiu...si nu nu vreau....imi ajunge una :)
Un Paste fericit tuturor pe aceasta cale...

FUL VIUS 27-04-11 22:28

2 Attachment(s)
blitz blitz

SAX1987 27-04-11 22:38

Culoarea asta e fenomenala :D

FUL VIUS 27-04-11 22:41

Masina e fenomenala!!in realitate ii crima!!crede-ma!!

ocaruntu 28-04-11 07:01

Quote:

Originally Posted by FUL VIUS (Post 4286667)
blitz blitz

bobo ti'e frica sa o dai langa bordura, a ? :lol: :lol:
proiectoarele vad ca inca nu le'ai pus ...

EuNuAltul 28-04-11 19:37

ms baieti...

proiectoarele astept sa le aduca hotii inapoi...intre timp a primit si folie lightblack mai putin parbrizul :))

rzt_ro 28-04-11 21:25

Quote:

Originally Posted by EuNuAltul (Post 4288576)
ms baieti...

proiectoarele astept sa le aduca hotii inapoi...intre timp a primit si folie lightblack mai putin parbrizul :))

Exista si pentru parbriz o folie speciala de la Llumar...eu sunt f multumit de ea:D

Wilgax 01-05-11 13:25

Deci in realitate e de o mie de ori mai frumoasa decat in poze!Nota 10+ pentru reusita la exterior.

EuNuAltul 05-05-11 22:19

ms Wilgax....rzt o sa te contactez de indata ce-mi gasesc un parbriz.....ca al meu e crapar si nu are rost sa-i pun folie, o sa fac si nebunia asta :)

EuNuAltul 24-05-11 22:15

3 Attachment(s)
inca 2-3 poze pana la cele profi.....asa intamplatoare.

ocaruntu 26-05-11 20:34

colegu' lasa vrajeala si da o fuga repejor pana pe aici prin zona sa facem o treaba serioasa :shock:
frumoasa foc :P

JusT_SaY_BoBo 27-05-11 13:35

Quote:

Originally Posted by EuNuAltul (Post 4348960)
inca 2-3 poze pana la cele profi.....asa intamplatoare.

e vis masina:shock::shock:

axealex 27-05-11 16:52

wow superba masina !

EuNuAltul 09-06-11 19:45

Quote:

Originally Posted by JusT_SaY_BoBo (Post 4354926)
e vis masina:shock::shock:

eh...mai e pana acolo...:P

320 Cabrio PWR 10-06-11 12:23

foarte ingrijita, e superba cu totul . . . sa o stapanesti sanatos...sper ca ai garaj ca ar fi pacat sa o tii afara, in tara asta, ca "prieteni" sunt destui.... succes in continuare

momo. 15-06-11 16:47

bobo da prin iasi cand mai vii ? ! am un volan m smeker !

EuNuAltul 15-06-11 20:14

am fost ma baiatule.....weekend`ul asta, dar nu prea am stat la volan...mai mult la sprit :P

EuNuAltul 03-08-11 19:58

3 Attachment(s)
mai traim...:P

DEVIL's Style 07-08-12 20:09

Intrebare , ai vandut masina din e stiu eu ... i ai pus tu cumva eleron LTW?

EuNuAltul 08-08-12 13:43

nu nu....al-2lea proprietar l-a pus...ca acum e la al 3lea ...pe la tine pe acolo....

DEVIL's Style 08-08-12 16:34

7 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by EuNuAltul (Post 5130723)
nu nu....al-2lea proprietar l-a pus...ca acum e la al 3lea ...pe la tine pe acolo....

Stiu , ieri a fost pe la mine , ca doreste sa faca mici modificari si retusuri la ea. Intradevar un exemplar ce merita tinut din scurt !

ps: numerele sunt acoperite din motive de confidentialitate... baiatul merge mult prin tara si asa este oprit ori de cate ori este vazut :)))

Wilgax 08-08-12 17:02

Sper personal ca e pe maini bune masina.Mi-a parut rau cand nu l-am mai vazut prin oras.Ca idee un set de splittere mia trebuie si e ok.

DEVIL's Style 08-08-12 18:07

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 5130909)
Sper personal ca e pe maini bune masina.Mi-a parut rau cand nu l-am mai vazut prin oras.Ca idee un set de splittere mia trebuie si e ok.

Acum masina e pe maini bune , cine a avut o initial dupa EuNuAltul , nu prea a avut grija , proprietarul actual tine enorm la ea , de asta a apelat la mine , ca sa punem la punct ce mai e de pus , iar primul lucru vor fi farurile . Daca nu o sa il deranjeze pe EuNuAltul o sa mai postez aici cu ce se va mai face pe masina ! la spliterre ma gandeam si eu , dar la ce drumuri avem pe aici , trebuie sa facem compromisuri ! momentan inlocuite farurile si ceva decent la muzica [ suna ca naiba momentan ]

Wilgax 08-08-12 22:45

Quote:

Originally Posted by exploitu (Post 5131184)
Sunt singurul care crede ca masina arata mai bine inainte de LTW si oglinzile M?
Oricum, un proiect frumos.

De aceeasi parere.Insa gusturile difera.

EuNuAltul 09-08-12 16:22

oricum a fost un pic neglijata...ca arata cam rau dupa un an de zile, de cand a plecat de la mine... am vrut sa o cumpar eu de la al 2lea proprietar dar am vazut-o in ce stare e si nu ma puteam abtine de la investitii....poti posta cu incredere in continuare aici nu am nimic impotriva...chiar ma bucur sa vad si eu ce se mai misca la ea....ai nr meu ma suni daca te pot ajuta cu ceva...
PS. parerea mea ...lasa farurile asa deocamdata si fa retusurile la vopsea...stii tu unde mai bine si pune suspensie.

DEVIL's Style 09-08-12 17:13

Quote:

Originally Posted by EuNuAltul (Post 5131993)
oricum a fost un pic neglijata...ca arata cam rau dupa un an de zile, de cand a plecat de la mine... am vrut sa o cumpar eu de la al 2lea proprietar dar am vazut-o in ce stare e si nu ma puteam abtine de la investitii....poti posta cu incredere in continuare aici nu am nimic impotriva...chiar ma bucur sa vad si eu ce se mai misca la ea....ai nr meu ma suni daca te pot ajuta cu ceva...
PS. parerea mea ...lasa farurile asa deocamdata si fa retusurile la vopsea...stii tu unde mai bine si pune suspensie.

Farurile sunt praf. inelele de angel eyes au topit sticlele intermediare care sunt tot din plastic[ le am considerat prioritare pentru ca baiatul merge mult cu masina ], abia vezi pe drum cu ele. Revopsire integrala in primavara in aceeasi culoare ! Am vazut zonele cu probleme , nu e ceva grav oricum , problema tine mai mult de lac ul folosit , a inceput sa se exfolieze , de unde si normal sa fie atacata vopseaua si tabla de rugina ! Cu suspensia e mai dificil aici , dar sper sa o scoatem la capat cu ea ! Motorasul suna superb oricum , tehnic nu prea ai ce reprosa masinii.

DEVIL's Style 24-10-12 19:20

9 Attachment(s)
Sa actualizam putin topicul :

Mica revizie :

- Schimbat filtrele + ulei BMW original 10w-40 + Un mic "flush" la motor !
- Schimbat role + curele
- Schimbat farurile vechi cu unele bosch + angel eyes smd +kit xenon pe faza scurta [ alta viata ]
- Schimbat toata articulatia pe fata [ brate + bielete + capete de bara]
- Schimbat evacuarea veche cu una noua + un tips REMUS [ proprietarului ii place sunetul stock]
- Schimbat caseta de directie + ulei servo [ cel vechi era negru precum taciunele si parca era apa ].....

In viitorul apropiat urmeaza :

- Pleoape far
- Arcuri eibach pro kit cu drop de 30-35 de mm [ momentan are niste Fk uri de toata jena pe fata si arcuri normale spate ]
- Discuri + placute + senzori + saboti frana de mana , toate noi !
- Schimbat lichidul de frana [ acum are valeo dot 4 si pedala moale la franare]
- Refacut sistemul audio [ boxe mai bune , jbl urile sunt bune la bass si atat , mediile si inaltele sunt VARZA , cica JBL urile sunt bune [ yeah... right ]]
- Revopsita integral in primavara in aceeasi culoare
- Alte jante sau cele actuale reconditionate [ cu toate ca imi vine sa le arunc , cand le am dat jos azi de pe masina , am constatat ca necesita inele de centrare , deci ori sunt replici ori cineva le a lucrat la strung...inca nu stiu ]

Ca sa nu se inteleaga gresit unele aspecte . Masina nu e in proprietatea mea , doar efectuez ceea ce imi cere proprietarul actual , pentru ca nu se pricepe la ce e bun pe masina si ce nu . Asa a cumparat masina , acum o readucem pe linia de plutire !

All times are GMT +2. The time now is 13:17.

- Copyright 2026 4Tuning