![]() |
http://www.mma.ro/main_events_3mai_s...les/orange.jpg
sunt pe orange de 2 ani si de un an si ceva am si o cartela connex.. ma apuca toate durerile cand incerc sa apelez serviciu clienti+ca si-au configurat robotelu` sa te plimbe in cel mai plictisitor hal.. un alt minus la connex este semnalul.. |
CONNEX |
in secunda asta yo vad orange`ul in frunte...dar lupta adevarata va incepe din toamna odata cu intrarea Vodafone pe piata romaneasca (Vodafone a cumparat Connex ) ...atunci vor scadea preturile telefoanele si al apelurilor ENORM.....
|
tot orange rulzzz ... am abonametu` de 2 ani si ceva si am peste 300 de minute incluse ... :twisted:
|
yo timp de juma de an am facut manarii:).... stii ca la cartela PrePay prmesti 1 dolar la 100 min primite :).....la abonament exista o optiune care daca o activezi vb gratis cu un numar din retea intre 22 si 6 dim...ehh...am activat optiunea pe numarul lui sormea (are abonament),costa 2 dolari parca :) m`am bagat pe mine drept numar favorit la optiunea respectiva..si intre 22 si 6 dim ma sunam de la ea..si luat cam hmm..3-4 dolari pe zi :D hahaha
|
yo am centu de 3 ani si sunt multumit.
|
ORANGE am de 4 ani si sunt multumit
|
Re:
Quote:
nu prea cred... pt ca la optiunea asta cu vorbitu gratis nu potzi sa alegi decat un numar care e tot pe abonament |
connex is the best of the BEST
am de ceva timp cred ca de aproape 3 4 ani e prea bine am acelasi nr de atunci acu vreau sa schimb cartela pe cent( vedeti ca uni le vand si se face nush ce transfer de o trece pe adresa voastra si numele si va vine vvoua factura vedeti pe www.bursa.rol.ro) |
Re:
Quote:
|
Connex cred ca este mai bun.Are acoperire mai mica dar este foarte bun.Toata familia este abonata la Connex.
|
oricum ar fi costul minutelor si al abonamentelor e prea mare...
|
Am votat si aleg ORANGE !!!
|
Connex ... prima cartela, a doua cartela...acum : a treia cartela... :D
|
CONNEX
|
ZAPP
|
Orange!
|
ROMTELECOM!
|
Intr-adevar, Connex are acoperire nationala mai mare, dar in unele vagaune (baruri, neturi) bagate la 5 metrii sub pamant, te joci de-a antena, incercand sa ai semnal, pe cand Orangeu', are cel putin jumate (in cazul experimentat de mine).
Folosesc Connex, dar as alege oricand RdS :lol: |
ASTRAL !!! :D
|
SI CONNEX SI ORANGE SUNT BUNI DAR SA STITI CA SI Zapp e super tare la oferta!!
|
Re:
Quote:
|
CONNEX :lalala: :lalala: :lalala: :lalala:
|
orange :wink:
|
Connex, de ce ? simplu ...
oamenii au pus la bataie 200 minute cent ORICAND ... :D daca nu ai o ...... se simte .... cine trebuie sa se simta ... e greu sa le consumi ... :) si totusi .. nu imposibil ... :) |
connex frate ca lucraza pt mos
|
Stie careva cum se procedeaza daca vreau sa imi vand abonamentul de Connex, cum fac sa ii vina factura la ala care il cumpara :?:
|
Quote:
pai t duci la sediul connex (nu dealer) impreuna cu ala care vrea sa cumpere abon, si cel care cumpara trece prin aceleasi formalitati ca in cazul unui abon nou (buletin, factura recenta apa gaze etc etc). Daca cel care cumpara abon mai are altu la connex nu e nevoie d toata hartzogaraia. Oricum e simplu, toata chestia se num transfer d responsabilitate. Iti explica aia tot c e nevoie. Transferul nu costa. Bafta! |
Re:
Quote:
CONNEX..am acum si de serviciile lor am sa mai ma folosesc si in continuare :!: |
Re:
Quote:
|
Sunt pentru Connex in primul rand ca am de 3 ani un abonament la ei si primesc cate 30 de minute/luna bonus. 8)
|
Connex-Vodafone 4 ever, am abon la ei dintr-a noua, adik de.... 7-8 ani.. in fine, acu nu am decat 30 min gratuite k mi-am cumparat un cent 500 acu 2 ani da` si-asa e bine :D
|
Re:
Quote:
|
si eu primesc la orange 15 min in orice retzea cu abon de 4 dolari si la anu imi da 25(dar sunt la ei de un an jumate...)
|
CONNEX RULZ!!! :tetter:
|
cnx
Connex - Vodafone ... mi-au dat 30minute de ziua mea
Am dat de baut la toata lumea .... a fost primul meu castig in 89de ani :roll: |
connex sucks la fel ca si in anii trecuti de revelion ....retea super mega ocupata
acum ma intreb ...sa fie oare ca are reteaua proasta sau exista mai multi utilizatori connex decat ceilalti operatori ? |
pai au zis k reteaua lor de sateliti nu poate suporta atat de multe apeluri in acel moment...k doar toata lumea vrea sa sune de revelion...
|
connex nu detine o retea de sateliti, pentru k daca am vorbi prin satelit am avea acoperire oriunde si abonamentul ar fi 150 eur pe luna, cel putin atat e la thuraya, unul dintre principalii operatori de telefonie prin satelit. connex detine o retea de antene, d-alea bine infipte in ceva tare :D, si alea se suprasolicita. oricum aceasta solicitare apare doar in zonele mai dens populate, deservite doar de cateva antene care trebuie sa preia toata sarcina. deci daca u erai in noaptea de rev singur in padure, langa o antena connex, si nu mai era mai nimeni pe o raza d 30-40 km puteai da un telefon fara probleme :D
sper k v-a ajutat la ceva teoria asta a chibritului. |
connex rulzzzz. am ab la 4 dolari plus extraoptiunde de 2 dolari. am 20 de min nationale pe luna si 30 de sms si dupa 5 dupamaiza vb cu 5 enti in orice retea. si mai sunt faze dinastea. pana acuma am vb cu tl 10 ore. am ab din august. connex-vodafone rulzzz. pai va datzi seama ca orange nu mai re nici o sansa, ca a venit vodafone. tot ce inseamna telefonia de dinafara, inseamna vodafone, nu e cea mai mare firma da e buna.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:05. |
- Copyright 2026 4Tuning