Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4Tuning International (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international.html)
-   -   Car SPEC. (https://forum.4tuning.ro/230-4tuning-international/22296-car-spec.html)

pimp_lex 01-10-06 16:20

Re: Car SPEC.

nu are cum sa-ti dea chip-ul 35 cp pe un motor aspirat. Chipul o sa-ti dea maxim 10 cp, in cel mai bun caz.

E simpla situatia. Dca vrei putere mai mare - swap (schimbi motorul direct) ori pt 2.0 16 V (ala de GSI) dar cel mai bine pt cel turbo de 204 cp (C20 LET e codul motorului).

Daca nu vrei cine stie ce performata si doar vrei sa adaugi cativa caluti mergi pe bolt-ons clasice: chip, intake/headers/exhaust. Cu totul o sa ai 20-25 cp in plus (daca cumperi ce trebuie).

georges14 01-10-06 21:37

Eu ma gandeam sa schimb motoru cu un 16v sau sa imi iau inca una si sa fac din doua una. Si cred ca varianta a doua e mai buna si ma costa mai putin. Pe asta deja am schimbat motoru si ma costat jumate din pretu masinii. Ma gandeam la una turbo lejer avariata si chiar si cu mici probleme mecanice.

Nicknamed_13 02-10-06 01:35

Da....nu e o ideie rea. Si poti pastra ce e mai bun din amandoua. Un chip nu iti da mai mult de 10cai decat daca ai alte modificari facute pt ca optimizeaza raportul aer/benzina pt componentele adaugate. Aceiasi putere o poti obtine si daca montezi chip pe motor stock si il retunezi dupa ce ii instalezi altele (cams, headers,etc). Dar pt eu nu m-as obosi sa modific puternic un motor de 8valve.
Intrebare: ce tractiune are masina ta? FWD,RWD,AWD?

georges14 02-10-06 04:19

Pai ca toate calibrele (exclus 4x4), traciune fata. De ce intrebi?

Nicknamed_13 02-10-06 09:24

Nu stiu multe despre Opel Calibra k aici nu sunt prea multe, dar din cate stiu modelul ala cu motor de 2ltr tbo de 200cai are tractiune AWD. Si ma gandeam ca dak pui acel motor va fi mai rapida decat calibra normala. :) Va fi glontz la start rulat.

georges14 02-10-06 10:52

E munca multa pentru a schimba motorul cu unu turbo si pe langa motor mai trebuie schimbate multe altele. Pentru moment va ramane asa.Nu-mi permit acum sa-mi pun masina pe butuci ca o folosesc zi de zi si financiar am alte prioritati acum. Merci pentru sfaturi.

anne 04-10-06 19:11

8 Attachment(s)
am sa prezint si eu specificatiile jucariei

Nissan March EGI ( electronic gasoline injection ) - hachback
noiembrie 1998
culoare Sonic Silver M
motor : 997 cmc
putere: 58 hp (42,66 kw)
tip motor : 4 cilindrii DOHC 16 valve
65mii km
cutie automata

*dotari :
ABS
inkidere centralizata
geamuri/oglinzi electrice
dublu airbag
geamuri cu reducere UV

*extras :
senzori parcare
paravanturi laterale

draculas 04-10-06 22:43

anne la atatia cai putere iti trebe casca si centura in 5 puncte :) bai WOB no lasa sa conduca fara copilot in asa bolid :D

CJ-01-WOB 04-10-06 22:47

lol vali lol

alex_MK V 04-10-06 23:10

my best friend :P

3 Attachment(s)
am si eu un GTI 2006 2.0l FSI turbo 200HP stock
am pus un chip GIAC , iintake si blow off valve
iar acuma am 270HP si 310 torque
urmeaza sport springs H&R ca sa o las mai jos cu 1,5 inch pe fata si 1,4 inch pe spate si un short shifter iar pe la inceputul verii preconizez sa schimb full exhaust si down pipe care se zice ca-mi mai da vreo 20hp
exterior : geamuri fumirii , i-am luat toate emblemele cu GTI (sa nu stie lumea ce am sub capota) am schimbat fog light's sa fie albe ca si HID la fel si pe spate la luminile de masalier -am pus albe
ca atata deocamdata

BogdanNZ 05-10-06 02:48

Superba msinutza!
Sunt curios cum se aude bov-ul pe motorul si turbina de VW?
Quote:

i-am luat toate emblemele cu GTI (sa nu stie lumea ce am sub capota)
Asta ca asta,dar problema GTI-ului e un anumit model din gama golf numit R32...

alex_MK V 05-10-06 04:35

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 575333)
Superba msinutza!
Sunt curios cum se aude bov-ul pe motorul si turbina de VW?

Asta ca asta,dar problema GTI-ului e un anumit model din gama golf numit R32...

un r32 nu ma face la ce am eu pe el , decat daca isi pune un supercharger

alex_MK V 05-10-06 04:37

Quote:

Originally Posted by alex_MK V (Post 575367)

am sa filmez masina cu sunet ca sa auzi cel mai frumos sunet la o masina inventat vreodata

BogdanNZ 05-10-06 06:30

Quote:

Originally Posted by alex_MK V (Post 575368)
am sa filmez masina cu sunet ca sa auzi cel mai frumos sunet la o masina inventat vreodata

Baga sa auzim BOV-ul rasufland :D

Quote:

Nu fi asa sigur...R32-ul are 250cai standard si e AWD, iar asta inseamna plecare ca din pusca...oricum daca ai dus-o de la 200 la 270 cai e de admirat

alex_MK V 05-10-06 06:58

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 575374)
Baga sa auzim BOV-ul rasufland :D

Nu fi asa sigur...R32-ul are 250cai standard si e AWD, iar asta inseamna plecare ca din pusca...oricum daca ai dus-o de la 200 la 270 cai e de admirat

m-am luat cu r32 si pe highway si de pe loc si l-am mancat in ambele situatii , avea doar intake , dar se vede diferenta de cai si de torque

draculas 05-10-06 07:38

vezi vezi sa nu-ti apuna steaua in fatza la vreun Hatch din 94 :)) stii tu de alea ala mexico :)) si cred ca ala cu r32 era stock in motor ceea ce e rar la masinile alea :) cu prima ocazie cand vin la new york te caut sa te umilesc ok :) si tot cu o jermana numa ca e twin turbo :) 2 x GT3582R AWD :)) rebuilt engine :)) ghici ce e, a si e din 2001 masina :)) 4 door sedan 3.0 v6

pimp_lex 05-10-06 16:50

Felicitari pt masina, nu e genul meu dar s-o pastrezi cu placere.

Pune si tu fisa dyno , ca sunt curios cati fwhp ai. Sper ca aia 270 cp nu i-ai scos din burta, ai puso pe dyno.

Degeaba i-ai scos badge-urile, tre sa fi complet afon in masini sa o vezi pe strada si sa nu-ti dai seama ca e GTI si nu un Rabbit. Daca vreo s-o faci sa arate ca un Rabbit, tre sa-i schimbi jantele, toba finala si inca cateva chestii.

Langa New-york e vreo pista de drag ? Ai fost si tu s-o inceci pe 1/4 mile sa vezi ce poate? Ca asa, m-am luat cu ala si alalalt nu stiu unde....nu e f relevant.

Anne - 58 cp si automata?sunt la moda automatele in irlanda? si n-adormi pana ajungi la suta?
Vad ca are si A/c dar nu l-ai pus in lista de dotari. Nu merge?

alex_MK V 05-10-06 16:54

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 575386)
vezi vezi sa nu-ti apuna steaua in fatza la vreun Hatch din 94 :)) stii tu de alea ala mexico :)) si cred ca ala cu r32 era stock in motor ceea ce e rar la masinile alea :) cu prima ocazie cand vin la new york te caut sa te umilesc ok :) si tot cu o jermana numa ca e twin turbo :) 2 x GT3582R AWD :)) rebuilt engine :)) ghici ce e, a si e din 2001 masina :)) 4 door sedan 3.0 v6

nu era stock , avea intake r32 ala , iar legat de hatch , nu pot sa suport honda desi unele care si-au pus turbo fug bine dar nu e ceva de speriat , iar tu nu stiu ce masina ai dar nu mi-e frica sa te iau un pic la incins

alex_MK V 05-10-06 16:58

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 575946)
Felicitari pt masina, nu e genul meu dar s-o pastrezi cu placere.

Pune si tu fisa dyno , ca sunt curios cati fwhp ai. Sper ca aia 270 cp nu i-ai scos din burta, ai puso pe dyno.

Degeaba i-ai scos badge-urile, tre sa fi complet afon in masini sa o vezi pe strada si sa nu-ti dai seama ca e GTI si nu un Rabbit. Daca vreo s-o faci sa arate ca un Rabbit, tre sa-i schimbi jantele, toba finala si inca cateva chestii.

Langa New-york e vreo pista de drag ? Ai fost si tu s-o inceci pe 1/4 mile sa vezi ce poate? Ca asa, m-am luat cu ala si alalalt nu stiu unde....nu e f relevant.

Anne - 58 cp si automata?sunt la moda automatele in irlanda? si n-adormi pana ajungi la suta?
Vad ca are si A/c dar nu l-ai pus in lista de dotari. Nu merge?

nu l-am pus pe dyno ia cu pista am sa ma duc odata cand o sa am timp ca sunt curios

draculas 06-10-06 04:10

hahahaha iei pe dracu :)) cand ajungi la 400 hp la roata atunci mai pove pana atunci baga bani in golf :) , apropo mi se pare mie sau tu ai tractiune numa pe fata ? daca e asa esti mancat de catre orice evo sau sti stii la ce ma refer :)) iar cat despre honde bleach suna de nu-i drept si cam atat :) stii tu 3" exaust de pe ebay cu 10 dolari set complet :) apropo masina e luata in payments sau cu banu jos ? si vezi ce faci cu garantia nu te puna dracu sa meri la dealer cu ceva in plus pus pe motor ca ai dat de dracu ramai cu buza umflata

EyeKyu 06-10-06 10:39

Cica maine (Vineri) imi dau masina in dealer pe un Eclipse GS-T ca m-am saturat sa dau atatzia bani pe benzina ca Dodge-ul consuma de ma rupe.

pimp_lex 06-10-06 18:02

model din asta nou V6 sau....?

draculas 06-10-06 19:53

nu ma modelu ala vechi de prin 97 :)) cum am avut eu vai de el cat o sa-l coste piesele

EyeKyu 07-10-06 05:23

E din 95 de fapt si nu e cum ai avut u Draculas numa ca aspect, e versiunea turbo a Eclipse-ului

Pimp exista vre-un Eclipse care sa se numeasca GS-T si sa aiba motor V6? Io nush` de asa ceva ala V6 e Eclipse GT si e numai din anul 2000+

alex_MK V 07-10-06 07:11

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 576665)
hahahaha iei pe dracu :)) cand ajungi la 400 hp la roata atunci mai pove pana atunci baga bani in golf :) , apropo mi se pare mie sau tu ai tractiune numa pe fata ? daca e asa esti mancat de catre orice evo sau sti stii la ce ma refer :)) iar cat despre honde bleach suna de nu-i drept si cam atat :) stii tu 3" exaust de pe ebay cu 10 dolari set complet :) apropo masina e luata in payments sau cu banu jos ? si vezi ce faci cu garantia nu te puna dracu sa meri la dealer cu ceva in plus pus pe motor ca ai dat de dracu ramai cu buza umflata

draculas ce masina ai? iar daca tu ai 400hp la roti esti tare

draculas 07-10-06 07:30

audi a6 twin turbo awd 6 speed manual :) . momentan are vre-o 300hp dar e in lucru ! abea l-am achizitionat de vre-o saptamana . si acu inca conduc un wrx cu vre-o 280 hp (un harb)
De la ce dealer iti iei tu eclipsu ma ? si cat mai pun aia peste ce ti-o ramas de la dodge ?

draculas 07-10-06 07:41

auzi ma esti un geniu ce nu mi-ai zis ca vrei sa-ti iei eclipse ciacanaule ca-ti pastram gentile de la al meu mare tolomac esti tu ma

BogdanNZ 07-10-06 11:43

Vali pune poze cu Audiul in special cu motoru'.Vreau sa vad twin-t-ul...;)

EyeKyu 07-10-06 13:22

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 577870)
auzi ma esti un geniu ce nu mi-ai zis ca vrei sa-ti iei eclipse ciacanaule ca-ti pastram gentile de la al meu mare tolomac esti tu ma

Pai pe atunci nu stiam ca o sa imi iau Eclipse. Acum am de ales intr un GS-T sau un GSX tre sa vad cum ma intzeleg cu baietzii, inca nu l-am luat azi (sambata) ma duc la diler sa vedem ce si cum rezolvam am vb deja cu ei la tel si probabil maine seara o sa am Eclips-ul adica unu din ele.

pimp_lex 07-10-06 17:54

Quote:

Originally Posted by EyeKyu (Post 577859)
E din 95 de fapt si nu e cum ai avut u Draculas numa ca aspect, e versiunea turbo a Eclipse-ului

Pimp exista vre-un Eclipse care sa se numeasca GS-T si sa aiba motor V6? Io nush` de asa ceva ala V6 e Eclipse GT si e numai din anul 2000+

da, sorry n-am fost f atent si am avut imrpesia ca ai scris Eclipse GT-P, care e Eclipsul V6 2007.

Pai si crezi ca o sa consume mai putin Eclipsul turbo decat Stealth-ul?

Oricum, Eclipsul turbo se poate modifica mult mai usor. E cumva si AWD?

Biturbos4 07-10-06 23:41

501 HP Audi S4

Adauga 30% pt a afla puterea la motor (% de pierdere de la motor la roti)

http://img1.putfile.com/thumb/10/27312290267.jpg

Video:

Click here to watch AWE1

Un alt video

Click here to watch Audi-S4-Exhaust

MOdificari:

http://www.awe-tuning.com/pages/shar...train&IL=rsk04

+ Intercoolere si alta programare

BogdanNZ 08-10-06 02:53

Re: 501 HP Audi S4

Masina e foarte tare...Esti binevenit sa te prezinti pe topicul aferent...si sa pui poze plus lista de mods pe Car spec...;)

draculas 08-10-06 04:30

l-am agatzat si pe asta :) fain audi rar prin sua s4 :) bafta omu

Biturbos4 08-10-06 05:02

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ (Post 578785)
Masina e foarte tare...Esti binevenit sa te prezinti pe topicul aferent...si sa pui poze plus lista de mods pe Car spec...;)

Niste poze:

http://pictureposter.audiworld.com/users/50090.phtml

Biturbos4 08-10-06 05:06

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 578803)
l-am agatzat si pe asta :) fain audi rar prin sua s4 :) bafta omu

Merci! Sunt cam rare.... am vrut ceva la care nu se asteapta lumea!!!

draculas 08-10-06 14:36

daca e pe asa atunci gandeste-te la un skyline GT-R :) si mai pove eu acu sunt in sapaturi sa-mi aduc unu din japonia ies cu el la 22.000 usd r34-gtr v-spec de vre-o 800 hp din 99. dar asta numa daca pot sa-l inregistrez :) am o pila la dmw care mi-o spus ca incearca sa afle care e metoda prin care pot sa-l inregistrez :)) sa vezi atunci show

Biturbos4 08-10-06 18:25

Quote:

Originally Posted by draculas (Post 579074)
daca e pe asa atunci gandeste-te la un skyline GT-R :) si mai pove eu acu sunt in sapaturi sa-mi aduc unu din japonia ies cu el la 22.000 usd r34-gtr v-spec de vre-o 800 hp din 99. dar asta numa daca pot sa-l inregistrez :) am o pila la dmw care mi-o spus ca incearca sa afle care e metoda prin care pot sa-l inregistrez :)) sa vezi atunci show

Sunt mistou dar vroi-am o combinatie intre masina luxoasa si rapida...de aia am ales S4. E f. mistou de joaca skylinu....rupeeeee tot!

EyeKyu 09-10-06 12:10

Quote:

Originally Posted by pimp_lex (Post 578391)
da, sorry n-am fost f atent si am avut imrpesia ca ai scris Eclipse GT-P, care e Eclipsul V6 2007.

Pai si crezi ca o sa consume mai putin Eclipsul turbo decat Stealth-ul?

Oricum, Eclipsul turbo se poate modifica mult mai usor. E cumva si AWD?

Nu AWD-ul este Eclipse GSX. GS-T e FWD

Nicknamed_13 09-10-06 12:27

Skyline e super nisto....Un prieten care e dealer a pus ochii pe un R33 GT-R de 900cai ...e in japonia masina,si se tot lupta la licitatii si alte rahaturi sa il ia....nu stiu daca l-a luat (treaba era de acum o sapt) da iesea cu el la vreo 35000nzd...tot cam 20000usd.

EyeKyu.....Cred ca mai misto e ala FWD ca este mai rapid in depasiri pe sosele. De cate ori lansezi o masina de pe loc in condusul de zi cu zi?

draculas 09-10-06 12:28

http://www.monkys.jp/e/ ia uite aici ce de au astia

All times are GMT +2. The time now is 13:16.

- Copyright 2026 4Tuning