![]() |
Re: ajutor... :P
Quote:
|
Si de ce esti asa de nesigura in ceea ce spui? de ce "in mare parte" si "poate"? Eu sunt sigur ca asa este.
|
poate k sunt sigura da nu vreau sa recunosc adevarul....:( :( :(
|
si totusi ... d c se intampla asta ...
cand vezi ca omu` vrea ca sa fie bine ... cand vezi ca incearca ... cand vezi ca vrea sa te faca fericita .. si toate astea ... atunci nu mai e interesant ? |
NUP! Pt ca atunci devine fraier si niciuna nu vrea sa stea langa un fraier.
|
Mai dexter parerea mea , dai frate 2 rakete in cap si o nu o sa mai incerce sa te hartzuiasca prin intermediul altor persoane si nu-i mai da importantza ei , nu o mai saluta , nu mai vb cu ea ......etc..... si o sa vezi ca lucrurile vor revenii la normal !
|
Nu dau in animale....si stai calm ca sunt pe drumul cel bun. Cand m-au vazut prietenii ei aseara in disco au facut o fata de genu "uite-l si pe asta" (eu nu am voie sa intru in nici o disco din oras din cauza ca ea mi-a pus interdictie...yeah right!). Nici nu i-am salutat pt faza asta! Altadata beam impreuna si ne simteam bine si acum....neah.Peste o sapt incep si eu facultatea si scap de toti fraierii si fraierele ei...asa ca nu se merita sa imi consum timpul pe ei.
|
Cum sa-ti puna frate interdicite ???vai de p**a mea ca ma stresai la faza asta .Dai frate 20 de rakete in cap la intuneric ca sa piarda vreo 2-3 dintzi si tu oricum pleci la facultate si nu te intereseaza :)) yo as crek as nenoroci0o in bataie daca mi-ar face asa ceva :P
|
Eu nu sunt un adept al violentei. Prefer alt gen de razbunare care e mult mai dureros....dar acela vine mai tarziu si exact cand nu ma astept.
|
E bine si asa ! Stii vb aia "Se intalneste el munte cu munte dapoi om cu om" ! Asa ca e bine si cum zici tu dar la urma urmei mai bine mai tarziu decat niciodata :))
|
Quote:
era ea patroana discotecii ??? ce zdreanta ... scuza-mi expresia ... da' era prea zdreanta ! |
Quote:
|
Nu o avea aur la p***a dar daca da p***a la vreun lake cat muntele si fara pic de creier o sa ai sanse sa-ti rupa oasele dar mai bine i le rupi u ei :))
|
Neah....cu toate ca merita,ma repet,sunt adeptul altui tip de razbunare care e ma idureroasa decat cea fizica. Aia care nu doare fizic tine mai mult si...evident ca doare mai tare.Asa ca dc sa ma consum atata pt o panarama?Cand s-o ivi ocazia ....atunci ies la atac.Pana atunci nu o cunosc, nu am intalnit-o in viata mea, nici pe ea,nici pe masa,nici pe tacsu...pe nimeni din apropiatii ei. IGNORE TOTAL!!!
|
am trecut ieri cu un tovaras pe langa o fosta care ma enervase la culme si i-am dat papucu' ...
o vazusem de departe si am zis sa nu o bag in seama ... m-a vazut in schimb ea pe mine la care face ... : "GABI !" ... eu ma uit la ea cu o fata ciudata, de parca nu as fi cunoscut-o... O intreb de unde imi stie numele ... la care asta "Pai nu mai stii ? Am fost impreuna.." I-am spus ca minte si mi-am vazut de drum mai departe ... Sa vad CUM imi zbarnaie azi telefonul ??? :) |
Depinde de caracteru fetei. Daca e geloasa, sigur vei avea un Inbox full... :D
|
oameni buni...
sa va zic o chestie... despre femei nu trebuie sa vbesti cu nimeni... absolut nimeni te-a lasat...asta e...fi smecher si cauta alta... ai lasat-o...ai stiu u de ce ai lasat-o.. nu te mai intoarce k te lasa ea te-a lasat si inq o mai iubesti...indura in tine...spune-i ei si numai ei...doar asa vei rezolva problema... nush io asa fac... am iubit-o si inq o mai iubesc...insa pe zi ce trece ma face sa o "urasc" mai mult...si cu timpul sunt sigur k se va schimba foaia ... asa k las lucrurile sa vina de la sine bafta |
mai ... sunt unii care nu pot indura in ei ... cum spui tu ...
daca nu dau frau liber ... nu se stie ce se poate intampla cu persoana in cauza ... |
Quote:
|
ahhhh, cat astept si eu momentul asta cu vreo cateva... si vine el ... ;)
|
Quote:
|
parerea mea este ca:
FOLLOW YOUR HEART...nu ce se scrie pe internet de niste oameni care abia va cunosc...doar un sfat pur personal. cred ca am destula experienta ca sa ma exprim |
Quote:
|
Quote:
da' ce te faci cand esti confuz ??? :D si nu stie nici inima ce sa faci ??? |
Quote:
|
Shoot first, ask later!
asa trebuie sa te porti intr-o relatie daca vrei sa fie bine.... |
...asta in cazul in care mai apuci sa intrebi...:D
|
Hai ma terminatzi cu prostiile :) , se mai intampla sa fi confuz , sa stai cu femeia langa tine si sa te intrebi daca tzii la ea ,daca o iubesti sau doar te-ai atasat de ea ! Cel mai greu e dupa ce te despartzi de ea pt ca te gandesti numai la ea si la faptul ca o vedeai zi de zi si acuma nu o mai vezi deloc , chestii de astea ..... e nasol rau .....sper sa nu ajung sa disper pt o femeie ! respect !
|
avantajul faptului k ceri sfatul aici este k oamenii nu t cunosc personal, nici pe tine nici pe ea.... si in cazul in care ai relatat prblema exact asa cum s-a intamplat vei primi raspunsuri impartiale ...alegerea ta pe care le urmezi sau nu
|
...:) sfaturile nu se urmeaza.. cel mult se iau in considerare...
|
Quote:
Pai tre` sa fi nebun sa urmezi sfatu` unui preten care femeia lui era a lor in moment ce femeia ta e numai a ta :P nu sunt doua femei identice deci nu merge aceasi faza la doua femei :P ! respect ! |
| All times are GMT +2. The time now is 12:49. |
- Copyright 2026 4Tuning