![]() |
Re: B 3(0)4 SGM - the comeback
Hai cu axele , hai cu admisia hai cu cutia umblata in ea :lol:
|
Bravo :pistoles::workout::peace:
|
Sunt curios pentru ce se va opta in privinta jantelor.:shock:
|
frumos proiect , succes in continuare ! :-)
cu siguranta va da rusine la multe masini :joy: |
Frumos proiect numa sa nu pateasca ca si Dacia sa se rupa in 2 capai pacat de bani investiti;)
|
dacia nu s-a rupt din vina lui...ci chiar le-a salvat viata unor incompetenti.
|
Extraordinar, la ce discutii se ajunge si pe topicu asta! in loc sa fie discutii tehnice, vezi numai felicitari, respect pt munca depusa , asteptam produsul final, e diesel... etc.
|
Nu din cauza lor sa rupt ca a fost motorul ala tare pe saraca dacie si nu mai tinea caroseria? si le urez spor sa vedem loganul pe pista la curse;)
|
OMFG prea tareee , bafta cu proiectu , chiar merita urmarit :-)
|
3 Attachment(s)
Prima poza imi place cel mai mult.
|
la exterior ramane asa?
|
Eu zic ca probabil DA. Un lup in piele de oaie ;)
|
Quote:
|
welcome back sgm-ule....super loganul....dar mai super melodia aia "sta boieru la volan":lol::lol:
|
Quote:
|
ce 12 volti?
nu vezi ca-i varu'6? 12 volti ii ala de pe tico... ala se incarca la priza si va merge eco! ai gresit un pic topicul , dar eu te iert :lol: ps: sper sa stii de gluma :P |
Treaba nemteasca.Asa ceva numai la ei vezi.Frumos tare!
|
Ar fi interesant o "intalnire" cu JZL-u.
|
Quote:
|
indraznet proiect.. ca de obicei:D... mult succes in continuare...
|
Poate faci si cu asta ce ai facut si cu prima Dacie, dar nu vreau sa mai readuc vorba de ea, iti urez mult succes la proiect! Bafta mare.
|
Foarte tare proiectul ! Bafta in continuoare
De curiozitate, masina initial ce motor avea ? |
felicitari robert pt. ambitia si curajul pe care il ai apucandu-te de acest proiect!
as vrea sa-ti pun cateva intrebari daca imi poti raspunde de ce vr6? sasiul ce modificari a primit? la motor ce ai de gand sa-i faci? salut,si mult noroc in continuare |
Quote:
|
renumitul f7p o merge pe logan..??...de ce nu ai optat pentru el?
|
Frumos proiect :shock: succes :D:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Robert, pe Varu' are de gand sa il prinda rabia ?
Felicitari si spor la treaba! |
felicitari, un proiect ambitios
dar cu articulatia fata cum rezolvi, in special cu planetarele ? |
Pe alt forum ..initial vroia sa modifice fuzetele..dar decizia finala a ramas adaptarea planetarelor pe fuzetele astea.
|
bafta SGM cu proiectul! pe asta sa n`o mai vinzi:D
|
domnule robert,sa inteleg ca pe dacie e mai recomandat sa pun 1.8 16v cod KR (+carburi orizontale)decat un f7p?
PS:numai lua in seama toate posturile unora..si fi amabil si prezinta in continuare modificarile care mai sunt de facut si ce mai ai in plan....Sper sa nu se intample tot ca pe dacia club,ca s-au bagat multi cunoscatori in seama si nu ai mai publicat nimic,cu toate ca tot ce ai explicat si ai aratat era foarte interesant!poate unii chiar vor sa invete! Eu unul am invatat ceva din ce ai scris acolo.....si am pus si in practica!Acum lucrez la o masina,la care am aplicat multe practici zise de tine!Te felicit si te respect pentru ceea ce faci! |
E mai usor de montat f7p se gasesc suportii la magazin, la fel si carcasa de ambreiaj, plus ca are injectie electronica.
Kr-ul pe berlina implica suporti facuti special pentru el, planetare modificate, etc. |
am gasit carter special care face lagatura dintre motorul de vw si cutia de renault;)si problema planetarelor cade:-?da-mi te rog pm cu nr tau de telefon...ca as avea o nedumerire in legatura cu frana de mana hidraulica....as vrea sa iti zic in mare ce am facut...si sa imi dai un sfat daca se poate!multumesc
|
1 Attachment(s)
https://www.youtube.com/watch?v=QLrCw_3HaZ8
Am legat toate firele, bordul este 100% functional. O sa rezolv problema erorii turometrului in curand. Vitezometrul nu stiu ce eroare are, o sa vad cu un gps atunci cand o scot pe strada. P.S. Am nevoie de 2 distantiere 4x100 de 10 mm latime cu centrare 60.3 (Renault), prefer sa fie din aluminiu si la pret rezonabil. |
Am o curiozitate ... stau si ma gandesc ce avantaj poate aduce acest motor ... in afara de greutatea specifica ridicata ce o sa ofere axei fata o incarcare considerabila favorizand startul de pe loc nu i-mi vine altceva in minte ... sa mai fie totusi vreo smecherie la mijloc ? :D
|
o sa faca bahaos golanu asta :D :))))
|
Foarte tare ce ai facut acolo.
Masina cat de low este?Si tot pe drag o sa fie axata? |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:41. |
- Copyright 2026 4Tuning