![]() |
Re: BMW E36 Galati/Braila
Cu siguranta in urmatoarele zile o sa il inlocuiesc cu unul de ///m
Ms de sfat chiar aveam in gand schimbarea asta.. |
Quote:
si ca sa puna altceva trebuie sa ia in considerare gaurile care vor ramane dupa indepartarea hidoseniei. recomand un eleron de portbagaj de la ZENDER, e la latime cam cat cel din imagine numai ca inaltimea e de 4.5cm aproximativ, imbunatateste radical imaginea, am eu montat pe e36, revin cu poze cand ii fac. |
Quote:
si..da ai dreptate asa am luat masina.Salutari |
1 Attachment(s)
Apropo am niste triple de ///m pt e36 coupe daca este cineva interesat sa le schimbe i le dau la un pret simbolic ca sa nu le tin degeaba!
|
ce bani vrei pe triple?
|
Quote:
ce nu e prins in suruburi, e prada sigura. de pe e36 au incercat sa-mi ia spoilerul de luneta, care a cedat de la mijloc, fiind prins bine cu sikaflex (un mastic bengos) si mi l-au lasat asa, rupt si desprins pe jumatate, plus ca mi-au belit lacul si vopseaua unde au facut parghie cu surubelnita. dar daca nu te lasi descurajat de fraieri de genul asta, spor la tunat. eu unul fac abstractie si imi modific masinile in continuare. :-D by the way, e o firma din bucuresti care face eleroane din fibra gen CSL, le ataseaza de portbagaj si dupa aia poti vopsi peste. arata destul de bine. cand am putin timp revin cu poze. |
Crede-ma ca te inteleg perfect ..tocmai mi-au furat bandoul de pe usa dreapta fatza,binenteles l-au furat aiurea ca au rupt clipsurile alea si evident nu-l poate folosi doar sa-l lipeasca sau ceva..si un dop de la praguri acolo unde intra cricul..Niste nenorociti,saraci,urat mirositori si fara 35 ron cat costa unu la SH in stare impecabila:|.Dar..nu ma descurajez si continui sa-mi fac masina pe plac..sper totusi ca o sa dispara si "greierashii harnici" care tot rup masinile prin parcari.Iar la chestia cu eleronul CSL sincer nu cred ca da bine pe sedan..Pe coupe mult mai ok. O sa incerc totusi cu o coditza de ///m.
Stima.. |
Quote:
|
antosan cat te-a costat sa montezi zenderu pe masina?gaurile facute frumos?ce mastic ai folosit?am achizitionat si eu un eleron numai sa scap de cel de pe luneta
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Ms dar..chiar nu mai este nevoie deocamdata..am sa atasez si niste poze pt. a intelege mai bine situatia :( Daca e cineva de prin galati care are un 320 de dezmembrat sa-mi lase un mesaj.Nu o sa am liniste pana nu o voi pune din nou pe strazi..
|
Quote:
|
Ms..Probabil daca eram cu alta masina eram praf acuma...se vede clar masina rosie fiind un RENAULT nou sa facut praf si a mea nu are mare lucru..
Asta este..sunt bune si Renault-urile bune la ceva..m-a ferit sa nu intru in stalp :) Va salut si atentie in trafic ca o sec. de neatentie va poate costa scump..am vazut-o pe pielea mea. |
ai fost reisar.
|
Quote:
da cum ai reusit sa creezi nefericitul eveniment?:( |
a fost reisar pe ud :o
|
Recomand baiatu' din Lacu Sarat!Preturi mai mult decat bune!
|
Quote:
|
Quote:
plus ca un amic de-al meu cu o laguna 2 a avut impact frontal pe centura cu un cielo, renault-ul (in leasing) a luat dauna totala (1700e) dupa ani de zile de platit casco. el s-a ales cu cateva zgarieturi si vanatai, taica-su la fel, deci la siguranta merita renault-ul cele 5stele sau cate avea. dar nu putem compara un bmw din 94-96 cu un renault din vremea aia pentru ca nu cred ca le acordau cei de la ncap vreun colt de stea :-D pana la urma bine ca nu s-a intamplat mai grav, fierul se indreapta, si nu cred ca lutza-cox isi va lua acum renault pentru ca e mai bine cotat ncap. |
Quote:
Si nu fiti carcotasi,ca nu se stie niciodata cand ti se poate intampla.. Procentul100% de a nu face accident este atunci cand ai masina parcata in garaj... |
ai fost reisar = nu ai mers cu viteza cuvenita pentru tipul tau de tractiune si pentru carosabilul ud. Nici nu ma refeream la curse.
|
Un adeziv smecher de prins eleron pe caroserie?Vreau sa pun si eu un zender si vreau un mastic bun bun...dar nici sa ma rupa la buzunar:D mi l-a trimis deja cu 2 suruburi taiate abia le-am gaurit pe mijloc si am refacut filetu..deci un adeziv belea cine cunoaste?
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
deci daca ai noroc chior, ai. pe el l-a costat 30ron semnalul dreapta, bara lui era un pic stearsa, la mine usa usor indoita in dreptul bandoului cat sa stea bandoul 5mm departat de usa. am mers pe asigurarea lui. m-a bufnit si rasul, merg cu e46 la greu, viteza, depasiri etc, si cand ies la o plimbarica cu e36 cu 40kmh fac accident. |
Quote:
exemplu un bmw seria 5 in galati pe langa posta din XXI, avea un spoiler de luneta montat cu un adeziv belea si acum nu mai are. de belea ce era, adezivul a ramas lipit de luneta. |
am zis ca revin cu un numar de la dezmembrari
0748694606, baiatul e din lacu sarat si are cam tot ce e nevoie pt e36 |
eu ce-am vazut ca ramasese pe eleron era super misto adezivu...de-as gasi asa ceva...
|
Quote:
adeziv belea, cum zici tu, cand au incercat sa fure eleronul, s-a rupt, asa de bine facuse priza. |
Sikaflex 221 - 300ml (alb, gri, negru)
Adeziv, sigilant, poliuretanic, monocomponent de uz general. sau Sikaflex 265 - 300ml (negru) Adeziv poliuretanic monocomponent, ultraperformant, destinat lipirii geamurilor la autobuze, camioane, vagoane de cale ferata. am lucrat cu asa ceva in germania, lipesc super bine, nu afecteaza vopseaua si isi pastreaza elasticitatea indiferent de modificarile de temperatura. |
se face guma asa?ca daca se face otel e posibil sa faca priza chiar bine pe tabla ma gandesc...
|
Quote:
|
E ce trebuie inseamna,mersi de info!
|
Vroiam sa zic mai sus ca daca se face otel nu face priza bine...:D scuzati viteza de rulare..
|
Vrea cineva un eleron zender albastru rapid?150 de lei il dau ca am prins alt eleron in aceeasi culoare cu masina mea...sa nu mai pierd timp si bani cu vopsitu...
|
Care se pricepe se potrivesc castele de directie la e36 intre ele?Adica depinde de motorizare sau ceva?
|
la motorele vanos difera de cele non-vanos,iar la cele in 4cilindri nus exact
|
merge orice caseta de e36 indiferent de motorizare daca gasesti de M3 e foarte bine ca e mult mai solida ca celelalte
|
nu cred eu am facut mutare dupa dreapta pe stanga si casete de 1.8 si 2.0non vanos aveam de unde sa iau dar nu am mers
|
Vand farurile de pe masina cu tot cu pleoape,daca int pe cineva sa ma anunte!500 ron,mai negociem ceva:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:26. |
- Copyright 2026 4Tuning