![]() |
Re: Cei lasati fara permis
Ha!Bulangii de la Bacau....au facut o fapta....semi buna ca sa zic asa!Mi`au redus de la 90 la 60 de zileeee!A doua fapta buna sper sa `mi trimita la timp permisu in Iasi ca aici inca nu a ajuns cu toate ca ei zic ca este!Mai najpa este ca.. imi doresc sa le`o trag la creiere!!Si nu pot!
|
lasa trasu ;) ... tine-ti bine permisu in portofel da? si fii si tu mai atent data viitoare.. k nu se mai poate asa...
la urma urmei..cam oricine isi ia permisu...e greu sa il iei si usor sa il dai... putini sunt cei care si-l pastreaza... ai grija ! hai..bafta |
Acum cu noul regulament carei treaba cu examenu? Am avut si eu "norocul" cu 107 la ora si mam ales cu un convocator.
|
Trebuie sa mai dai odata sala ca sa iti recapeti permisul,din cate stiu eu
|
Nenea garcea a zis asa: In fiecare miercuri la ora 15 se da o testare de 15 intrebari si in functie de raspunsurile bune imi zice pe ce perioada e suspendat. Asta stiu dar nu stie nimeni proportia dintre numarul de puncte si perioada?
|
??? examen inainte sa-ti comunice decizia????
n-am mai auzit asta niciodata... o fi vreo kestie noua? |
Pai acum de cand cu noul cod rutier. Sati povestesc cum sa intamplat. Mergeam spre Onesti si la Bratila ma ia exact cum intru. Ma trage pe dreapta simi spune pentru ce ma oprit si sai dau actele. Dupa asta mia ghici ce zice "Va rugam frumos sa ramaneti in masina, nu aveti voi sa iesiti decat daca va chem eu, si am sa ma intorc imediat". Se intoarce cu procesu verbal actele mai putin permisul. In loc de permis o dovada care este data deam..ulea ca nu ai voie sa circuli cu ea deloc si un convocator la sectia de intelectuali in fiecare zi de miercuri la ore 15. Acolo se va da un examen de 15 intrebari. Dupa cum am spus calculeaza ei perioada de retinere in functie de cum faci la examen. Am auzit de la unii ca la 13 intrebari corecte til da intro luna si ca examenu e cam greut.
Am uitat sa precizez ca acest examen se da numai la cei care se retine permisul pe loc. Cei care il vor da (DOAMNE FERESTE!) din cauza punctelor acumulate nu tre sa dea aceste test. Da stiati ca: cand ati acumulat numarul de puncte necesare "marelui" premiu va trebui sa va duceti personal sal dati cu manuta dumneavoastra? NASPA NU? Daca nu cica sunt penalitati naspa. Asta e tot ce stiu si eu domnilor. |
intr-adevar, dak nu-l duci in termen de 5 zile park, iti prelungeste suspendarea de la 30 la 90 de zile...
|
sal la tot poporu......am intrat si yo in "clubu vostru" stie cineva mai multe despre examenu ala de sala?sa ne impartaseasca si noua plsss
|
Se pare ca se da dovada dar cu exceptia unor cazuri cum sunt eu. Permisul e suspendat automat pe 3 luni si dupa cum am zis mai sus tre sa dau acel examen. Daca nu iau min 13 puncte imi prelungeste perioada de suspendare cu inca o luna, valabil si in cazul in care in perioada de 3 luni nu te prezinti la test. Uratimi succes ca miercuri ma duc sal dau
|
o mica nelamurire.....dupa ce dau sala imi raman punctele alea pe permis,sau se sterg?daca raman am pus-o!!!! 8 dintr-o lovitura....M-am ars!
|
Quote:
|
Daca in perioada de 3 luni nu obtii cel putin 13 puncte da se mai prelungeste cu inca o luna, de asta e bina sa dati examenul din timp ca mai aveti timp sal dati din nou daca Doamne fereste il picati
|
oooo man!nu era destul ca-s in stressiune....acu mai am si ex la permis de dat!shit scuze de limbaj///////////ultrajul e infractiune penala,sau contraventie?
|
Quote:
|
As vrea yo. Til da normal in 3 luni. Nuti vine sai iubesti din ce in ce mai mult? :chainsaw:
|
Quote:
|
Quote:
|
am avut de gand sa-i scarpin una in freza la ala ce-mi scria procesu verbal dar ma prins coegu lui tocmai cand il trozneam.....ghinion
|
am impresia ca e penal.....de fapt sunt 99% sigur
|
Valeu.....nasooool....ma frate e groasa....
|
not good, eu spun sa iti aduci martori credibili, nu e nimic filmat, cine stie, cum ti-o fi norocul....
|
mersi aleks de sfat asa cerd ca o sa fac.......sa vedem ce-o iesi!
|
eu am depasit un proces exact multumita unor oameni care au asistat la o discutie de-a mea cu un "om al legii(proprii)", am contestat procesul verbal, si in proces am adus martorii ( doi, atat ai voie) si am castigat
|
Ce prostie de examen!!!!!!!!!! Am fost ieri si lam dat si am picat cu 9 puncte :(
Oricum este un procentaj foarte mic de pronovare: dimineata la 9 din vreo 120 au luat in jur de 6 iar dupa amiaza la 15 cand am dat eu din 45 au luat vreo 5. Nasol! Nui nimic mai este si saptamana viitoare |
Eu am depus contestatie. Trebuie sa dau examenul sau astept sa se rezolve procesul si abia apoi mai vad ce si cum? nu inteleg nici macar unde este trecuta modalitatea. Da, se depune contestatiea, si mai apoi, ma trezesc ca ce?
|
o man....ce porcarie....tresa ma pregatesc si yo de examen!!!
|
ti-au saltat permisul pe cat timp?
|
sincer era pe 3 luni da l-am dus cu zaharelu nitel si ramase o luna.....
|
luna a cam trecut deja asa ca ma pregatesc intens de examen........
|
Quote:
|
:cry: sincer n-am stiut exact speram sa scap fara examen :cry: asta e ce va fi va fi....:sad: incel mai rau caz mai dau odata,nu?de cate ori am voie sa-l dau???
|
-Bafta tuturor care sunt in aceiasi situatie ca si mine....sa auzim de bine....ne vedem pe strazi.....RESPECT
|
off-topic....buna ideea am avut cand am deschis topicul asta :lol:
aaa.....gabi...pt 107km/h poti sa faci contestatie si ti-l iei inapoi sigur |
Quote:
oricum am luat examenul din a 2a deci pentru cei care leaua fost retinut permisul pentru viteza puneti mana si invatati luati examenul apoi va duceti la politie si depunei cerere sa va reduca perioada de suspendare de la 90 de zile la 30 de zilea trebuie sa indepliniti niste conditii ( sa ai permisul mai mult de un an, sa nu il fi avut suspendat in ultima perioada sau ultimii doi ani parca, examenul luat si chitanta ca ati platit amenda) succes celor ce trebuie sal dea ca eu stiu cat e de NASPA chestionarul P.S. nu stiam cei ala moped pana la examen |
salutare tuturor 8) !a dat domnu si am luat sala....:twisted: .....am platit amenda....:sad: ,iar acu cica tre sa astept notificarea..:sad: . de la politie si cu aia sa ma duc sa iau permisu back....cica vine in 2 zile zicea un politist acu ceva timp....stie cineva mai multe?cine a mai patit? RESPECT
|
eu acu plec sa mi depun cererea sa vad cemi zic aia de acolo
|
Eu am deja 1 sapt de cand sunt sofer....!
|
Miam depus ieri cererea si ma duc miercuri la ghiseu sa mil ridic, de abia astept ca parca imi sta ceva pe inima cand ma uit in portofel si locul lui e gol
|
stiu sentimentul, am patit-o si eu prin 2000, mmmhhh, nu mai vreau :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning