![]() |
Re: [Dezmembrez] Daewoo Cielo 96`
up! inca multe piese!
|
up....anunt perfect valabil....
- capota fata alba - capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - planetare - cutie viteze - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - ....... Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up....inca multe piese....preturi neg..reduceri la comenzi mai mari!
|
up....anunt perfect valabil....actualizare lista!
- capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC extern - radiator AC intern - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuatoare deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - IAC - TPS - Panou sigurante - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - scaun sofer + dreapta - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - pompa frana - planetare - volanta - cutie viteze - baie de ulei +sorb - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - culbutori - armatura bara fata - armatura bara spate Plus multe alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si multe altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare f buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up!! multe piese...preturi bune!!!
|
up...perfect valabil!!!
|
perfect valabil!! preturi neg....
|
multe piese....preturi neg!!
|
valabil...preturi neg...la mai multe piese achizitionate se face discount!
|
perfect valabil!!
|
butoabnele de actionare geamnuri electirice gle cat ma costa?toate
|
ai PM!
|
up....perfect valabil...preturi neg!!!
|
anunt in continuare valabil!!! preturi neg!
|
perfect valabil!!!
|
- capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC extern - radiator AC intern - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuator deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - panou sigurante - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - senzor VSS - IAC - TPS - Panou sigurante - arcuri fata Cielo/Espero - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - scaun sofer + dreapta - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - pompa frana - planetare - volanta - cutie viteze - baie de ulei +sorb - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - culbutori - armatura bara fata - armatura bara spate Plus alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
oglinda laterala stanga ptr un cielo executive din 2005? presupun ca se potriveste cu cielo din 96 . ai? de preferat albastra ca asa am culoarea masinii
|
imi pare rau...dar nu mai am oglinzi laterale...
stima! PS: da se potriveste de cielo Corean! |
eleron original cu stopuri functionale ai?
|
pare rau...dar nu am...
|
up..perfect valabil..preturi neg!
|
aripa fata stanga, scaun sofer? pret?
|
poze bara spate si un pret
|
Imi cer scuze de intrziere!
@zizuu: aripa fata nu am imi pare rau...scaun sofer am...ai PM! @cosmin_uau: imi pare rau...dar am vandut recent bara spate...am uitat sa o scot din lista! |
up...perfect valabil..preturi neg
|
up...perfect valabil..
|
perfect valabil!
|
perfect valabil!
|
catalizatorul mai este?
|
pare rau...numai cielo coreene am avut...deci non-euro...fara catalizator!
stima! |
valabil!
|
valabil!
|
o bara spate
|
nu mai am momentan bara spate!
stima! |
u
p ! |
u
p ! |
- capota portbagaj alba - proiectoare ceata cu rame - rampa injectie 1.8 8v (espero dar merge si pe cielo) - Compresor AC - radiator AC extern - radiator AC intern - vas expansiune - consola butoane (avarie, ceata etc...) - actuator deschidere portbagaj - actuatoare deschidere capac rezervor - panou sigurante - cheder capota - aeroterme - bobine de inductie - IAC - TPS - Panou sigurante - grila fata dintre faruri (alba/albastra) - blocuri de lumini + stergatoare - plafoniere - grile difuzoare fata - butoane actionare geamuri electrice (model GLE) - buton actionare portbagaj + buson - motorase geamuri electrice - geamuri laterale - fete usi spate GLE - scaun sofer + dreapta - calculator 1.5 8v - calculator 1.8 8v - portiera sofer alba - fuzete fata - etrieri 13" - pompa frana - planetare - volanta - baie de ulei +sorb - admisie 8v - evacuare 8v (partea inainte de saxofon) - culbutori - armatura bara fata - armatura bara spate Plus alte piese ramase care nu-mi vin in cap..inclusiv diverse plastice, carcase, fulii si altele...intrebati ce aveti nevoie si daca am pe stoc va servesc cu cea mai mare placere.....piesele sunt in stare buna... PS: la mai multe piese achizitionate se face discount.. |
up...perfect valabil!
|
perfect valabil!
|
butoane actionare geamuri electrice
(model GLE) - buton actionare portbagaj + buson poze cu astea se poate! |
| All times are GMT +2. The time now is 04:02. |
- Copyright 2026 4Tuning