![]() |
Re: vw golf 3 gti 16v
super jantele edi ! sa le invartzi sanatos ! :D
|
thnks mishu,
|
ce parere aveti de cauciucurile KUMHO?
are cineva pe mashina ? am gasit sa iau de noi cu 2.8 mil buc - 205/45/17 v. e bine? brgds edi |
KUMHO sunt ff tari, ai cumva modelul Ecsta 712?
la 2,8 mil cred ca stiu de unde le-ai luat ;) |
cre ca modelul ala sunt
tocmai ce le-am pus pe mashina brgds edi |
ps - sunt in concediu, deci mai usor cu netu :)
|
i`m back.
dupa cum va spuneam cu problemele la vw, inca mai sustin ideea ca atunci cand merge totul la mashina tre sa se strice ceva sigur - plec sambata de acasa sa ma duc la o terasa sa beau un suc.toate bune shi frumoase, cand dupa circa 3 km raman cu schimbatorul in mana :(( - s-a rupt oun bolt ce tine schimbatorul . uite asa am alergat tot w/e sa repar mashina. ps : invat pe zi ce trece tot mai multe chestii la mashina asta... daca m-i se mai intampla ceva ma fac mecanic :) brgds edi |
i know the feeling mate :D
|
aaa shi uitasem ca inainte cu o zi reparasem si traseul
de scurgere al apei de la trapa ( imi curgea apa in mashina ) .... bine ca le repar cu simt de raspundere. brgds edi |
2 Attachment(s)
pozeeeeeeeee
|
am niste piese care nu imi mai folosesc :
- cutie viteze vw golf 3 gti CDA ( nu intra a 3-a ) - 1.5 mil - 4 protectii aripi plastic - 500.000 - spoiler vw golf 3 subtire - 300.000 - maner schimbator oem - gratis - 4 jante bbs bugatti 5x100 / 15` cu 8 gume ( 4 vara + 4 iarna ) - 6 mil - 2 arcuri spate eibach - 500.000 astept oferte // schimburi. brgds edi |
cum de ai reusit sa arunci jante de 17 pe masina?si ai si "suspensie sport"
eu de abia am pus pe 15 cu cauciuc de 50pe fata a intrat la limita,ma mir ca nu imi freaca...am 5-6cm de sol |
pe spate ai frane pe disc?asa ar trebui k in poza ne se vede...
|
ha ha,
suspensia actuala e de -30 mm stai sa ma vezi cu arcurile -60/40 ce urmeaza sa le pun :)) |
deja mor de nervi :D sper sa termin si eu golful cat mai repede.
|
Quote:
|
Quote:
P.S.:arata foarte bine masina,spor la treaba in continuare |
thnks man,
pt -60 am optat shi eu, dar mi-e cam frica sa nu atinga pe fata la aripi. ramane de vazut.daca atinge, vand gumele de pe fata shi imi iau cu talon 40, tot kumho ca am pont :)) brgds edi |
5 Attachment(s)
i-am mai facut niste poze
|
ti-ai prelungit tu capota?daca da poti sa imi sp si mie dimensiunile cu cat ii mai lunca pe mijloc si la faruri...arata bine
|
este pleoapa de fibra cumparata.
|
8 Attachment(s)
salut baieti,
am nevoie de parerea voastra. vreau sa-i schimb botu lu asta mik. ce ziceti? |
in prima poza arata super bine :D mergi pe varianta aia Jetta look
|
Quote:
|
ala alb imi place shi mie dar nu gasesc pieseee.
|
toate snt frumoase, doar snt golf 3:D dar ultima poza imi place la nebunie. unde ai cautat si nu ai gasit????
|
pai nu vreau sa iau piesele de noi ca ma arunca in aer.
vreau sh cat mai ieftine daca auzi ceva.... faruri / capota ca masca o iau de la fk brgds edi |
pai tre sa gasesti o jetta d dezmembrat si sa iei tot ansamblul fatza!
|
mda, usor de zis , greu de facut.
dar pana atunci mai am niste chestii de facut : - sa montez bandourile laterale ( thnks claudiu) - sa montez pragurile - sa montez oglinzile ( race look - fk ) - sa montez telescoapele pt capota fata - jom - sa vopsesc capota // hayonul // oglinzile - sa schimb arcurile weitec cu fk 60/40 shi cam asta-i lista de prioritati. brgds edi |
Quote:
succes si..spor la munca, cand aj la mare tre sa ne vdm ;) dai o bere(fara alcoo:P) |
salutari de pa malu marii.
am mai facut cate ceva la mashina - sa montez bandourile laterale - done - sa montez pragurile - done - sa montez oglinzile ( race look - fk ) - vin maine - sa montez telescoapele pt capota fata - jom - vin maine - sa vopsesc capota // hayonul // oglinzile - sa schimb arcurile weitec cu fk 60/40 revin cu poze maine - poimaine. spor la munci. brgds edi |
asteptam maestre
|
6 Attachment(s)
hai ca am scos pozele din telefon.
am dat gata lista, dar am facut alta ( ca asa-i la vw ) : - sa schimb arcurile weitec 30/30 cu fk 60/40 - sa schimb filtrele de benzina si aer. - sa imi montez toba de mijloc + racord flexibil ca am vazut ca nu am shi m-i se crapa sudura de la imbinari - ma doare capu rau. - sa vopsesc pragurile, capota, fustele fata / spate. - sa imi iau discuri de frana ventilate. shi parca i-as schimba shi rotile...... shi ar mai fi multe...... deabia porma ma gandesc sa trec la faza urmatoare - muzica. spor la treburi, brgds edi |
bv domle...ce bandouri frumoase ai:P
|
nice job u r doin' there 1 ;)
|
thnks a lot!
|
man incredibil.esti pe calea ceea buna.daca te rog si ai timp.nu-mi explici si mie cum ai facut capota cu telescoapele de la jom?si cam cat costa?am vazut si eu la un golf2 si as vrea sa-l fac si eu!
BAFTA |
simplu.
ele costa 30 de euro le-am luat de la "IObogdann" - care mi-a zis ca vin in 2 sapt shi au venit in 5 zile. la golf 3 pt montarea lor se scot 2 suruburi - 1 de pe capota shi celalalt de pe aripa.cred ca e la fel shi la g2. pale mele le-am montat in circa 5 min. :D brgds edi |
Quote:
MERSI! arata criminal ... |
Quote:
By the way poate auzi pe undeva unu de vanzare..anunta-ma si pe mine...ms |
| All times are GMT +2. The time now is 15:09. |
- Copyright 2026 4Tuning