Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Freehand - Desene de mana (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana.html)
-   -   Freehand design - Lucrari diverse, comentarii si discutii (https://forum.4tuning.ro/163-freehand-desene-mana/22063-freehand-design-lucrari-diverse-comentarii-discutii.html)

mba 02-09-06 17:30

Re: Lucrari diverse/comentarii/discutii

2 Attachment(s)
am mai desenat un bmw da deja am descoperit k e stramb la fel ca majoritatea desenelor mele (partea opusa a capotei e mai inalta) si un touareg mai vechi care pare a fi ma dreapta.....dak vrea cineva sa comenteze........astept

Ace Axel 02-09-06 22:50

bmwu are cateva probl la fataza si la roti ... dar touaregu ala e de nerecunoscut.... rotile sunt complet plate... iar cea din spate este mult mai mare k cea din fata :)

mba 02-09-06 23:17

bmw are aceeasi greseala care am facuto la toate linila orizontale ale capotei nu sunt paralele si rotile touaregului......stiu cas plate da pe desen arata destul de bine

Ace Axel 03-09-06 01:26

tu park ai zis k faci pozele cu camera digitala.... incearca sa le faci p lumina kt mai puternik... iti recomand puterea soarelui... nu a becului!!!!

mba 03-09-06 21:05

ms ms ace o sa incerc da acum caut scanner

AtreJa 06-09-06 14:28

Re: schitze mashini ... necopiate !!!

1 Attachment(s)
sunt si eu noua pe aici, sper ca o sa ma primiti cum se cuvine :P. Am facut si eu lucrare, chiar azi am terminat-o. E prima mea masina "tunizata" asa ca fiti blanzi la comentarii. Mitsubishi Galant

mba 06-09-06 19:22

4 Attachment(s)
e destul de bine un pic stramba da in timp te mai indreptzi pe la roata spate si la parbriz in rest e cam incarcata mai pun si eu ceva ......stiti deja comentari.. scuzati umbra telefonului...

mba 06-09-06 19:49

2 Attachment(s)
beton desenele k nu mai sunt schitze te rog shi e tine k altzi nu au timp:!: :!:
potzi face un audi a4 cabrio caricatura (roti imense si spoilare mari) sper k stii pun si 2 poze pllsss macar o schitza atreja a ta am comentato

mba 06-09-06 20:18

1 Attachment(s)
pentru vali

Ace Axel 06-09-06 20:20

bine ai venit printre noi atreja... sa inteleg k esti fata... asta e o premiera... cred k vei fi tratata bine de toti :D ... galantul arata kiar bine pt prima masina.... mai sunt lucruri de corectat dar in timp sper k o sa t putem ajuta sa progresezi :)

mba arata misto de tot.... bentley-ul cred... rotile un pic strambe.... si cred k cel putin cea din spate ar fi trebuit sa arate k si cum ar fi in miscare din moment c ai prafu ala in spate :) ... si aripa din partea dreapta e un pic ciudata.... felicitari oricum :)

AtreJa 06-09-06 21:33

Quote:

Originally Posted by M_B_A_Design (Post 545658)
beton desenele k nu mai sunt schitze te rog shi e tine k altzi nu au timp:!: :!:
potzi face un audi a4 cabrio caricatura (roti imense si spoilare mari) sper k stii pun si 2 poze pllsss macar o schitza atreja a ta am comentato

no pb...cred ca vineri e gata...sper sa iasa bine ptr ca repet nu prea am experienta, dar sunt optimista. Toate cele bune!!

LKS 07-09-06 00:02

atreja ..in primu rand bine ai venit printre noi ...si..lasa ca avem noi grija de tine :D

ca un tip : tzine foaia dreapta cand ii faci poza ..ca se vede nasol dupa aia ...pune`o pe ceva drept ..

si..e un inceput bun ...asteptam mai bine din partea ta

Alkatraz 07-09-06 01:23

Aterja bun venit pe forum ...
Cat de cat dragutza masina realizata de tine ...

Ceva nu e curat ... :D Frate astia din Galati is asa de talentati la desen ?
Pe forum la desene predomina Bucurestiul urmat de orashul meu ... E ceva totusi ...

AtreJa 07-09-06 08:29

Quote:

Originally Posted by Alkatraz (Post 546047)
Aterja bun venit pe forum ...
Cat de cat dragutza masina realizata de tine ...

Ceva nu e curat ... :D Frate astia din Galati is asa de talentati la desen ?
Pe forum la desene predomina Bucurestiul urmat de orashul meu ... E ceva totusi ...

multumesc de primire si, sa stii ca la galati exista un liceu de arta foarte bun(eu nu invat acolo ptr ca am optat ptr alt profil) si sunt foarte multi galatieni talentati, dar si mai multi fani tunning....

LKS 07-09-06 14:49

heey ...mai suntem si din cta ...putzini ..da suntem :))) si la cta e un liceu de arte destul de bun ...io invatz la liceu` de langa ...e molipsitor :))

AtreJa 07-09-06 15:43

1 Attachment(s)
asta e audiul cerut ... nu a iesit chiar cu roti mari(era cam greu de facut ptr nivelul la care ma aflu acum) dar eu zic ca merge. Urmatoarea lucrare va fi un bmw m6...nu stiu cand va fi gata

Ace Axel 07-09-06 18:26

putea iesi o caricatura din desenu tau atreja dak ii faceai rotile mari ... poate incerc si eu knd ma intorc :D

LKS 07-09-06 19:24

ace ...cred ca duminica ne vdm daca vi la mare ...ca sambata`s plecat ...te astept :)))

mba 07-09-06 20:01

thanks atreja ideea e buna pe la bot ca realizare mai ai de lucrat da e okkkk thanks again

Ace Axel 07-09-06 21:09

cu siguranta lks :p

hai ciao copii!!!

Alkatraz 07-09-06 22:50

Multa bafta Ace Axel ... Distractie placuta la mare ...
O sa ne fie dor de tine :D

mba 09-09-06 14:45

voi ce photoshop folositzi k poate ma invatz shi eu shi.... te asteptam sa te intorci ace....

mba 09-09-06 22:53

10 Attachment(s)
vai fratzilor am inker.... skuze shi surorilor ...asha am inkerkat sa fac o karikaturah un mitsu. colt czc shi ...skuzatzi fata din desen... shi nu prea a iesit parerea mea da nu mam dat batut shi am zis sa fak un vw golf II poate poate o iesi keva ... shi vedetzi shi voi ke parere avetzi????
ps:dahcia e mai veche

Alkatraz 11-09-06 19:25

MBA Design tu ai o vesnica problema pe care vad ca nu o remediezi ... iti ies strambe masinile .... incearca sa faci constrcuctia mai ca la carte ... Vezi ca mai mult talentatul decat noi ad1 da niste sfaturi printre posturile cu masini ale lui DJ Stormy ... poate te uiti pe akolo ...

Yackone 12-09-06 17:54

i'm back....;)

Ace Axel 14-09-06 16:46

c e drept... sunt km strambe... dar pt nijte caricaturi arata grozav... e bine k lucrezi mult mba... o sa progresezi mult... sunt gelos :(

bine ai revenit yackone ;)

si ms alkatraz ;)

pheerya 21-09-06 22:42

1 Attachment(s)
asta este "bebelushul" meu...mai am si altele...dar din pacate nu se potrivesc cu tematica...:-)

Ace Axel 21-09-06 23:02

k forma nu arata rau ... ai cateva greseli legate de perspectiva :)

pheerya 21-09-06 23:10

Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 560449)
k forma nu arata rau ... ai cateva greseli legate de perspectiva :)

adika?explica mi te rog...;)

Ace Axel 22-09-06 12:00

1 Attachment(s)
drept exeplu... inaltimea farurilor, pozitionarea lor... unghiul rotilor... marimea spoilerului ... pozitionarea oglinzilor .... ti-am atasat o poza ... sper sa descifrezi c am vrut eu sa arat acolo :P

pheerya 22-09-06 13:42

;) ms..o tin cont de asta...oricaand e binevenit un sfat...competent:-)

import_skillzzz 22-09-06 18:27

subaru styling corner ...

- acesta este locul unde toti cei care shtiu sa deseneze (chiar shi cei care nu prea au talent shi vor sa incerce) sunt invitati sa-si posteze desenele cu subaru - daca vreti, putem sa shi facem un concurs pe viitor cu cel mai bun desen subaru sau mai shtiu eu ce chestie. Oricum principalul e ca aici sa adunam toate subarurile care au fost desenate sau care vor fi desenate shi astfel sa vadem cum reuseste fiecare sa realizeze tuning pe aceasta marca.
Eu am facut un spate de wrx sti (care e shi prima mea lucrare postata pe 4t) ca sa va dau un exemplu.

AtreJa 22-09-06 18:47

1 Attachment(s)
:D am mai desenat si eu ceva..nu e cine stie ce..dar sunt la inceput doar :D..mai am de lucrat..stiu

OmB* 22-09-06 19:15

stii kre e parerea mea... u faci masina din prima si no mai schimbi ( sry dak nam dreptate) ... de desenat desenezi bine dar incerca sa faci o schita mai 1... si dupaia sa ingrosi liniile ... asta e parerea si sfatul meu ....

Ace Axel 22-09-06 19:53

Re: subaru styling corner ...

pai si arata-ne si noua c ai desenat...

Ace Axel 22-09-06 19:56

iti trebe mult exercitiu sa ajungi sa desenezi bine.... cum se zice "inceputu e mai greu" :)

import_skillzzz 22-09-06 20:00

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Ace Axel (Post 561396)
pai si arata-ne si noua c ai desenat...

sry - nu s-a trimis - here it is !!!

AtreJa 22-09-06 21:07

dap..stiu ca mai am de lucrat...de schimbat, crede-ma ca schimb multe(nu se vede asa ca-i pozata, dar e plina de stersaturi).Pb mea e ca nu prea pot aprecia dak o linie e dreapta sau nu cand am in fata foaia...cel mai bine imi dau seama cand e pe comp...si e cam greu sa remediez....oricum e doar inceputul, asta insemnand al 3-lea desen al meu ...cu mashinutze, e greu sa treci de la linii neregulate in cazul desenelor artistice la linii si unghiuri drepte. La un desen artistic, o linie"stramba" da un oarecare farmec peisajului, pe can aici....o sa ma apuc de treaba serios, doar sa mai fac rost de timp:D:D..toate bune tuturor

Ace Axel 22-09-06 21:51

sry ... park ai mai zis undeva... esti la lic de arte nu!?

Ace Axel 22-09-06 21:53

tu ai cumva subaru!?

All times are GMT +2. The time now is 11:29.

- Copyright 2026 4Tuning