Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Alte cluburi (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi.html)
-   -   Danger Toys Club (https://forum.4tuning.ro/51-cluburi/220610-danger-toys-club.html)

All4Speed 11-12-10 19:14

re: Danger Toys Club

iti multumim ca ne-ai vizitat . la REVEDERE...

raluca321 12-12-10 12:48

Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 3889013)
iti multumim ca ne-ai vizitat . la REVEDERE...

cine va vizitat?:shock:...v.ati ofuscat?

B138ALX 12-12-10 13:09

Quote:

Originally Posted by raluca321 (Post 3890496)
cine va vizitat?:shock:...v.ati ofuscat?

Nu iti inteleg rost tau pe acest forum,pe bune acum unde vrei sa ajungi sau ce vrei sa demonstrezi?asa cum ti-am spus si mai devreme scumpo esti libera sa postezi k nu te retine nimeni ,dar tin sa iti aduc aminte ca nu este un site de socializare.daca vrei sa cunosti pe cineva anume din club iti ofer nr lui/lor!o zi buna

raluca321 12-12-10 16:22

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3890536)
Nu iti inteleg rost tau pe acest forum,pe bune acum unde vrei sa ajungi sau ce vrei sa demonstrezi?asa cum ti-am spus si mai devreme scumpo esti libera sa postezi k nu te retine nimeni ,dar tin sa iti aduc aminte ca nu este un site de socializare.daca vrei sa cunosti pe cineva anume din club iti ofer nr lui/lor!o zi buna

chiar asa te deranjez?ma distrez si eu...va tin de urat...app o sa afli rostul meu:D

B138ALX 12-12-10 18:04

Quote:

Originally Posted by raluca321 (Post 3891092)
chiar asa te deranjez?ma distrez si eu...va tin de urat...app o sa afli rostul meu:D

Nu ne deranjezi deloc,distractie virtuala placuta..........si multumim de companie!!!
Auzi raluca intrebare de la baieti:Cat costa placutele de frana de la Pejos?:))

hate2loveyou 12-12-10 22:12

Quote:

Originally Posted by raluca321 (Post 3891092)

iubire mica... nu a trecut de mult ora ta de culcare? daca afla mami ca stai npt tarziu si postezi "prostioare" pe forumuri serioase ce zice??? Virginia ai gresit la faza cu bacul... la cum vorbeste, se baga-n seama si se exprima eu cred ca trebuie sa invete pentru capacitate nu ptr bac ;) sincer raluca nu s-a ofuscat nimeni aici ci doar ne minunam de "fufe"...pardon fete ca tine... o seara buna iti doresc!!! :lol:

All4Speed 13-12-10 10:01

Nu inteleg ce vrei sa dovedesti...? cum ti-am zis si mai sus Multumim pentru vizita acordata
Daca ai chef de caterinca si misto intra pe alte pagini :rolleyes2
Nu ii vad rostul tau pe aici ..cine te-a trimis..?:D
Si inca o data iti multumim pentru vizita acordata

raluca321 13-12-10 14:10

Quote:

Originally Posted by hate2loveyou (Post 3892187)
iubire mica... nu a trecut de mult ora ta de culcare? daca afla mami ca stai npt tarziu si postezi "prostioare" pe forumuri serioase ce zice??? Virginia ai gresit la faza cu bacul... la cum vorbeste, se baga-n seama si se exprima eu cred ca trebuie sa invete pentru capacitate nu ptr bac ;) sincer raluca nu s-a ofuscat nimeni aici ci doar ne minunam de "fufe"...pardon fete ca tine... o seara buna iti doresc!!! :lol:

ms oriqm ca iti faci griji de orele mele de somn,da nu cred ca asta intereseaza pe cineva....dak de la o simpla exprimare de opinie sa ajuns la asta...e bine,ca va duce mult capul,inseamna ca o sa ajungeti departe,in viata te mai si lovesti cateodata rau cateodata doar asa ca sa te mobilizezi...nu ma bag in seama...eu doar am zis cva,care este si va fi parerea mea si voi va bagati in seama...nu te minuna de mine ca nu ai de ce!m-ai bine de minunezi de alte "fete" care sunt extrem de cuminti...informeazate sau poate deja stii ca poate ai avut parte!!i

raluca321 13-12-10 14:16

Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 3893128)
Nu inteleg ce vrei sa dovedesti...? cum ti-am zis si mai sus Multumim pentru vizita acordata
Daca ai chef de caterinca si misto intra pe alte pagini :rolleyes2
Nu ii vad rostul tau pe aici ..cine te-a trimis..?:D
Si inca o data iti multumim pentru vizita acordata

se zice "nu vad rostul tau pe aici",scz da invat pentru capacitate care nu se mai da si se numesc teste nationale,da ce sa-i faci...

raluca321 13-12-10 14:22

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3891395)
Nu ne deranjezi deloc,distractie virtuala placuta..........si multumim de companie!!!
Auzi raluca intrebare de la baieti:Cat costa placutele de frana de la Pejos?:))

stiam ca nu deranjez pe nimeni ca nu are cum pentru ca "stiu sa ma fac placuta"...nu va tin companie,ca nu am cui:)...sunteti foarte funny=haiosi...o sa ma interesez,e urgent?dak nu ai frane poti sa.i dai si cu praf de mers

B138ALX 13-12-10 14:25

Va rog sa terminati

Nu stiu pana la urma care este scopul vizitei sau postu-rile pe care le face Raluca,dar nu ma intereseaza parea si nici opinia ei,asa ca fiecare persoana are drept la exprimare dar nu suntem la razboi vad ca deja sa ajuns la amenintari,la mistouri si asa mai departe....Va rog frumos fara cearta pe forum si fara mistouri,macar voi da-ti dovada de diplomatie si maturitate in fata unei persoane care nu are ce face si posteaza aiureli!Multumesc

raluca321 13-12-10 14:34

Re: Va rog sa terminati

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3893879)
Nu stiu pana la urma care este scopul vizitei sau postu-rile pe care le face Raluca,dar nu ma intereseaza parea si nici opinia ei,asa ca fiecare persoana are drept la exprimare dar nu suntem la razboi vad ca deja sa ajuns la amenintari,la mistouri si asa mai departe....Va rog frumos fara cearta pe forum si fara mistouri,macar voi da-ti dovada de diplomatie si maturitate in fata unei persoane care nu are ce face si posteaza aiureli!Multumesc

cui pe cui se scoate...eu doar m.am exprimat si voi ati explodat,diplomatie am si sti asta...nu intotdeauna o sa va laude oameni,ca nu are cum...cu mistouri nu am inceput eu,poate o sa urcati poate o sa stagnati dar pentru asta luptati.va!nu cred ca prin ce am zis am deranjat pe cineva sau am facut ceva!

hate2loveyou 13-12-10 18:48

Re: Va rog sa terminati

[QUOTE=raluca321;3893899]cui pe cui se scoate...eu doar m.am exprimat si voi ati explodat,diplomatie am si sti asta...nu intotdeauna o sa va laude oameni,ca nu are cum...cu mistouri nu am inceput eu,poate o sa urcati poate o sa stagnati dar pentru asta luptati.va!nu cred ca prin ce am zis am deranjat pe cineva sau am facut ceva![/Q

Mai fata cum sa nu incepi tu cu mistourile cand zici "o frecati aiurea"? E misto, e lipsa de respect si un vocabular deee:rolleyes2 ... numai diplomatie nu e asta... da bine ti`ai spus punctul de vedere, ai observat ca nimanui nu`i pasa...asa ca shhhttt ca sperii pestii... P.S.: capacitate, teste nationale...tot clasa a 8 a este, adica nivelul intelectului tau...o seara buna iti doresc!!

kimi 13-12-10 18:58

Ati anuntat mai demult o deschidere oficiala a clubului in club The Gate..

S-a tinut?? Se mai tine ??

Multumesc anticipat.

B138ALX 13-12-10 22:13

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3894716)
Ati anuntat mai demult o deschidere oficiala a clubului in club The Gate..

S-a tinut?? Se mai tine ??

Multumesc anticipat.

Din pacate Kimi au fost foarte putine persoane care si-au anuntat prezenta si nu am putut acoperi nr minim de persoane cerute de managerul clubul si a trebuit sa amanam acest eveniment!!!

armand24 13-12-10 23:19

invitatia mea cred ca s-a pierdut :rolleyes2

B138ALX 13-12-10 23:24

Quote:

Originally Posted by armand24 (Post 3895686)
invitatia mea cred ca s-a pierdut :rolleyes2

Pierdut?Hmm..!Trebuia invitatie personalizata??

b717alx 14-12-10 01:43

.........

10 Attachment(s)
Terminati cu scandalul va rog frumos , poze mai noi cu masinutza mea:P

NXdev 14-12-10 08:20

Imi plac farurile :P, ai suspensie sport?Apropo...m-am dat si eu pe tigra :D

All4Speed 14-12-10 08:26

imi vreau si eu pozele:X:oops:

kimi 14-12-10 08:29

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3895444)
Din pacate Kimi au fost foarte putine persoane care si-au anuntat prezenta si nu am putut acoperi nr minim de persoane cerute de managerul clubul si a trebuit sa amanam acest eveniment!!!

Pai nu a fost ceva foarte clar si toata lumea a asteptat detalii..

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3895697)
Pierdut?Hmm..!Trebuia invitatie personalizata??

NU trebuia invitatie personalizata..Trebuia sa dati cate 10-15 invitatii (fluturasi) la fiecare club care vroiati voi sa vina;)

Poate la anu:D

Bafta !

mysku 14-12-10 08:45

Salut
Apropo , imi vreau si eu pozele "B-112-PIS"
Cu cine iau si eu legatura?

B138ALX 14-12-10 15:11

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3896062)
Pai nu a fost ceva foarte clar si toata lumea a asteptat detalii..

NU trebuia invitatie personalizata..Trebuia sa dati cate 10-15 invitatii (fluturasi) la fiecare club care vroiati voi sa vina;)

Poate la anu:D

Bafta !

Kimi s-au dat nr de tel la care am asteptat confirmarea fiercare persoane sau presedinte de club!
Iar armand este un prieten si cand nu are ce face posteaza si el ,este cunoscator de cauza atat el si cat si presedintele de la Fanatik

B138ALX 14-12-10 15:13

Quote:

Originally Posted by mysku (Post 3896090)
Salut
Apropo , imi vreau si eu pozele "B-112-PIS"
Cu cine iau si eu legatura?

PIS am vb cu MLM(fratitu)si a vb si alex cu el i-am dat si site-ul unde sunt pozele cat si CD-ul care va intra in posesia lui astazi!

B138ALX 14-12-10 15:15

Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 3896052)
imi vreau si eu pozele:X:oops:

In locul tau imi erea rusine sa postez asa ceva,cum poti sa urli ca vrei pozele atata timp cat sti pe ce nr ne gasesti pe toti cat si id-ul de mess...........:(

kimi 14-12-10 15:34

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3897054)
Iar armand este un prieten si cand nu are ce face posteaza si el ,este cunoscator de cauza atat el si cat si presedintele de la Fanatik

Sa inteleg ca presedintele de la Fanatik stia mai multe detalii ?? In cazul asta o sa-l rog sa faca un blow job la toti invitatii petrecerii cand o sa se tina..:lol::lol::lol:

B138ALX 14-12-10 17:12

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3897132)
Sa inteleg ca presedintele de la Fanatik stia mai multe detalii ?? In cazul asta o sa-l rog sa faca un blow job la toti invitatii petrecerii cand o sa se tina..:lol::lol::lol:

Hmmmmmmmmm......pana aici si fara Horia ca ma supar!si nu iti pot transmite mesajul lui ,o sa ti-l spuna personal:))

b717alx 14-12-10 19:06

Ma bucur ca iti place! sincer e o masina foarte buna , da am suspensie sport , ce sa zic sa o stapanesti sanatos

NXdev 14-12-10 19:10

Quote:

Originally Posted by b717alx (Post 3897728)
Ma bucur ca iti place! sincer e o masina foarte buna , da am suspensie sport , ce sa zic sa o stapanesti sanatos

Mersi la fel, imi poti lasa p.m cu id-ul de mess, sa te mai intreb una-alta?

B138ALX 14-12-10 20:56

All 4 Speed

20 Attachment(s)
si a mea pe aici

All4Speed 14-12-10 20:59

ufff :X:X:X adorabila:X

B138ALX 14-12-10 21:00

All 4 Speed

18 Attachment(s)
macar asa se satura lumea de poze

B138ALX 14-12-10 21:02

Quote:

Originally Posted by All4Speed (Post 3898162)
ufff :X:X:X adorabila:X

Multumesc mult

NXdev 14-12-10 21:03

Re: All 4 Speed

Quote:

Originally Posted by B138ALX (Post 3898170)
macar asa se satura lumea de poze

Am vazut-o in trafic, splendida :D

mysku 14-12-10 21:26

10 Attachment(s)
Va place???

B138ALX 14-12-10 21:28

o iubesc PIS .a iesit super bine

B138ALX 14-12-10 21:55

Re: All 4 Speed

Quote:

Originally Posted by NXdev (Post 3898189)
Am vazut-o in trafic, splendida :D

tot nu e terminata,mai am o gramada la ea......

mysku 14-12-10 22:01

Thanks
Si a ta a iesit bine

B138ALX 14-12-10 22:03

Quote:

Originally Posted by mysku (Post 3898450)
Thanks
Si a ta a iesit bine

azi am terminat de vopsit si ce ziceam k am de terminat la ea pe anu asta

b717alx 15-12-10 01:22

ti-am trimis un mesaj privat acolo ai id meu;)

All times are GMT +2. The time now is 15:43.

- Copyright 2026 4Tuning