![]() |
Re: E36 - 328
pragurile leam primit cadou de la varamiu din italia,chiar nu stiu cat au costat.capoat va fi schimbata dar nu acum,am sami caut una stock sau una cu un bad boy facut ceva gen cum avea marean_nebnu
|
Quote:
|
cred k asa am sa fac,am un tinichigiu foate bun si am sa incerc sa refac capota asta sa ramana doar bad boy iar dak nu imi place am sai pun una normala si pasta vad eu ce fac cu ea
|
din fericire alea de M nu se potrivesc pe masina mea ptr k ar fi de sedan si acum sunt de vanzare sau schimb cu bara fata de M completa
|
3 Attachment(s)
spre bucuria altora si a mea in special am scapat de hidosenia aia de capota si am dat-o la schimb cu una facuta cum e cea de e46 dar mai ceva de lucru la ea k sa fie cum trb. atasesez niste poze cu noua capota
|
bv ma,hai ca ai putin de lucru la ea,si poate ii iei si tu o bara de M
|
pune un dreacu un tinichigiu la treaba pe badboyu ala...apoi un vopsitor...pune si tu o bara de m...sau macar lasa bara asta...pune niste proiectoare...si o suspensie sport...si gata !
|
din lac....in put.....:lol:
|
a vb ozn.vrei sa spuiu ca ciudatenia aia era frumoasa?asta retusata iese ok.
|
vreau sa spun ca tot urata este.
bara fata normala 150 ron sau una M 350 ron capota fata normala 300 ron |
mariane sambata o sai intre la retusat,am sai pun proiectoarele k le am acs,xenonul si luna viitoare folie toata masina din fata pana in spate si restu am sai pun pe parcurs adik bara de M si ce o mai fi de facut
Ozn u ar trb sa iti vz de (bolidul) tau ta k nu tiam cerut tie parerea,mai bn cu capota asta decat cu hidosenia aia,asta trb refacuta in fata si gata.cred k bara dupa fata e de trabant. nu de bmw!!!!!!dal la noi in tara se fura tot dupa masina ce rost mai are sai iau bandouri dak ii pun de M |
florienee mi-a spus marean ca vrei sa facem o combinatie pa sistem! mai e lavabila??:rolleyes2
|
valores ma mai gandesc,nu prea as vrea sa-l dau,ne auzim poate ne gasim maineseara la o vorba ca iesi cu baietii din club,daca e te suna dani,ca e un baiat la noi din club ce ii place maxim masina ta
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
dak to a venit caldura, am mai facut si eu cate ceva pe la masina,am pus proiectoarele k urmeaza a fi montate instalatiile de xenon si cablu de deschis capota
|
bv ma,apucativa dracu mai repede de capota,si apoi bara,apoi alta coloare,sa iesim si noi cu beietii la bulevard,ca ai vazut ca nebunu s-a apucat de bolidul lui,liviu mici retusuri
|
da ma dumink am sa fak capota si saptamana viitoare cred k arunc si jentile pe ea k astea imi fac in creieri,mai asteapta si u 2-3 luni k o sa fie gata
|
daca te interes un motor m52b20 bloc de aluminiu..merge impecabil.
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:11. |
- Copyright 2026 4Tuning