![]() |
Re: Idei pentru exterior(Ford Taunus)
presimpt sa va fi o masina foarte "suparata" felicitari pt tot ce iai facut si pentru ce urmeaza
|
Quote:
|
Quote:
|
Multumesc,chiar nu ma asteptam sa aibe asa priza proiectul,aprecierile voastre sunt ca un energizant,si chiar am nevoie acum ca se aproprie finisarea :D
|
mie unul imi place foarte mult.Tinde spre o masina cu personalitate mai ales prin prisma faptului ca o sa fie oarecum unica,spun oarecum ca mai sunt bari fata in genul acela dar nu pe Taunus. Oricum per total pana acum as da un 10+ pentru vointa si mai ales pentru originalitate. Tare bine i-ar sta in locashul ala din bara un "mic" intercooler :D. Sper sa duci totul pana la capat si fara graba, timp e destul si lucrurile de calitate se fac su pasi mici :D multa bafta si spor la treaba
|
la linii baga nissanu:)
|
da da... si e putin mai avansata lucrarea decat in poza. e talent aici trebuie sa recunoasteti. printre altele photoshopul mai ajuta acum ca e aleasa ideea de ext. Am o mica sugestie, dar tre sa vin la fata locului sa vb criss... legat de luneta, geam spate si plafon.
|
hei cris.salut. am si io un taunus din 80. dai cu 4 usi.imi place la nebunie.dar mor si dupa mustanguri. cat mar costa sami faci si mie masina la fel ca a ta? te rog din suflet sami raspunzi. ma refer la caroserie doar
pplleeeeeeaaaaasssseeee!!!!! |
Quote:
|
bun mersi de raspuns. astept si io sa vad cum mai iese minunatia aia a ta de masina. mai pui niste poze?
|
go go .. cris :D foarte buan treba
|
si mai am o idee daca vei fi dacord. cand gati kitu de caroserie sa faci o dublura la el si mil trimiti prin curier. cu niste instructiuni de montare si gata . ce parere ai ? nu cred ca ti-ar strica niste bani sa-ti termini proiectu. sper sa fii de acord . nui nici o graba. am sa-ti mai dau msg. bafta si spor la treaba
|
bravo CRISS tineo tot asa. masina cred ca o sa iasa belea, adica nu cred, sant sigur.
poti sa imi zici si mie de unde iti procurii fibra si rasina, ca eu nu gasesc decat pe comanda la astia la magazine si ma omoara ce preturi imi dau. am avut si io pe cineva care mia adus dar acuma nu mai poate si sant cam nervos ca nu gasesc, ca nu mai pot sa imi termin fetele de usi. asta numai daca vrei sa imi dezvalui si mie distribuitorul tau, daca nu te inteleg. bafta incontinuare cu proiectu! |
am auzit k la voi in AR..la intrarea dinspre TM..pe stanga undeva..ar fi ceva distribuitor :wink:
|
Quote:
|
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOW
man ...acum ceva vreme am vazut primele tale posturi (mi-am zis ooo ce bine ...inca un Taune in viata) nus de ce nu am mai urmarit ce ai mai facut pe la masina si acum am dat de TOATA tarasenia asta si nu pot zice decat WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO W ai facut o treaba bestiala (crede'ma ca asta era si visul meu ...in cazul in care aveam ceva malai si un garaj). Parca imi vine sa plang cand ma gandesc ca imi vand masina (https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/25612-vand-ford-taunus-78-a.html dar...asta e ....oricum Taunus'u ramane visul meu). Adevarat iti spun (cunosc taunus'u de cca 10 ani....am avut 2 pan' acum MK1 si MK2 imi plac toate cele 3 versiuni...ai facut o treaba extraordinara, arata BETON cu fata aia ...sper sa nu te strici la restul...spatele, geamuri etc etc). Trebuie neaparat sa vb.... |
hai bre' te-ai impotmolit ??? baga mare
|
e frig..ger, zapada...si nu merge cu fibra, chit :oops::rolleyes2
|
slab andrey.. slab... nu cred ca ai mai vazut .. demult... ;)
|
Ce sa vada mah ? La tleispe anisoli ? :baby:
Criss deci arata foarte bine omule...din ce cazan ai luat si vrei scoate e beton.Iti doresc succes in continuare ;) |
Quote:
Tnx.,priza e modelata deja mai trebuie sa torn fibra,e ceva in genul celei de mai sus. Pana in primavara pauza cu lucrarile |
laser frate...
ce-ar fi sa vinzi kit-uri dupa matrita?ai face ceva cash.poate imi iau si eu taunus/taurus si te solicit |
Quote:
super tare proiectu`...;)...acum tinde spre muscle :p...numai respect shi succes!;) |
1 Attachment(s)
E suspendat proiectul pana incepe vremea buna,adica de la 15 grade in sus :sad:
|
criss.astept si eu ca multi altii finalizarea acestui proiect.
multa bafta . asteptam toti vremea buna !! |
dovada ca se poate : http://www.j-body.org/forums/read.ph...=54674&t=54674
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
:D ............................
|
fain preview-ul la bestia Shelby look-a-like :lol:
|
tare-tare...ar fi fost bine sa ai capri sa ne faci si noua "fetze"
|
Quote:
Daca ajunge vreuna la mine v-am rezolvat :-) ;) |
si cum te gandesti sa faci cu partea din spate a masinii..nu spatele propriu-zis
stalpii din spate..cum o sa faci masina in zona aia? |
Quote:
|
ai mai lucrat ceva? vrem poze
|
Quote:
Felicitari inca o data SMtraxx,de admirat ca in scurt timp ai reusit sa scoti o masina care face valuri :D ;) :arrow: https://forum.4tuning.ro/121-masina-mea-ford/23371-ford-taunus-1-6-76-a/page-16.html |
a dat caldura de ceva vreme.ai mai lucrat ceva?
p.s : vreau si eu un taunus mk1 in 4 usi :) |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Cum stai cu Taunus-ul ? Mai este ? Ceva poze ?
|
se lucreaza ,se lucreaza ,poze mai tarziu
|
ce se mai aude de masina asta ? ai mai lucrat la ea criss, caci doare e vreme buna de lucru.pana acuma a iesit superb ;) .
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning