Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Animale de companie (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie.html)
-   -   Pisicile voastre (https://forum.4tuning.ro/653-animale-companie/218750-pisicile-voastre.html)

E30SB 29-12-10 16:41

Re: Pisicile voastre

3 Attachment(s)
Tangris, un mare domn...

xxdadixx 29-12-10 19:08

1 Attachment(s)
Ale mele langa calorifer :lol:

D-FENS 29-12-10 21:17

3 Attachment(s)
In trecut am avut o "maidaneza",am primit-o in casa la rugamintile celui mic.Cu timpul si-a cam facut de cap,asa ca am "expulzat-o"...

Am si un filmulet.

D-FENS 31-12-10 20:54

1 Attachment(s)
Si o poza cu "actualul"...
La Multi Ani !

aleks 02-01-11 12:05

3 Attachment(s)
Balu, porcu' lui Trixi :lol:

bmwm5 03-01-11 11:01

Am si eu un anunt de facut, mi-am pierdut pisica in zona Armeneasca,daca sta cineva pe acolo si o vede(e mare, alba cu negru si are o rana urata la gat) sa o ia acasa si sa-mi lase un Pm
Multumesc anticipat

lascarica 04-01-11 00:56

Pune cat mai rapid anunt pe http://www.adoptiipisici.ro/ (atentie sa dai pentru Bucuresti! -vestea proasta e ca merge ca un cvr situl astora,iar anuntul va apare in vreo 3-4 zile minim..) si scrie pe poza translucid dar vizibil "Pierduta" sau ceva de genul. Scoate la imprimanta si pune afisul asta si la pet-shop-urile din zona ,nu vor avea nimic impotriva sa-l lipesti daca nu pe geam,macar la interior pe un panou special (orice pet-shop civilizat are panou de anunturi)
Succes ,sunt sigur ca ai s-o gasesti in 2-3 zile;) !

rs-dey 04-01-11 11:53

5 Attachment(s)
Kitty,mi'a murit pe 14.12.2009 la varsta de 13 ani.Imi era ca un frate,pt sora mea la fel si pt parintii mei un al 3-lea copil.Avea nume de Femela dar era Mascul.Nu va spun mai multe sa nu va stresez.

valitataye 04-01-11 12:04

Pacat de el,era oleaca mare:D

dany323bmx 04-01-11 12:15

poi la garaj am un motan de vre-o 21 de ani si inca se tine bine
nu prea mai aude
dar are o blana foarte moale

rs-dey 04-01-11 12:15

Era destul de mare,dar daca iti arat poze cu el cand era bolnav te ingrozesti.

D-FENS 04-01-11 12:18

A fost bolnav?

rs-dey 04-01-11 12:31

A fost,el manca numai whiskas,foarte rar carne.

Am fost cu el la 2 doctori,i'au facut radiografii puii mei nici eu nu mai stiu.Totul a fost in zadar.
Si foarte tarziu am descoperit alt doctor,care a depistat ce avea si era prea tarziu.

Cauza:blocaj renal.

dany323bmx 04-01-11 12:36

oricum la anii lui era normal sa inceapa problemele
chiar daca reuseai sa il tratezi mai traia un an ,doi si oricum...
chiar imi pare rau pentru el

D-FENS 04-01-11 12:41

E ceva specific motanilor care stau in casa,asa mi-a zis un veterinar cand a murit motanul pe care il aveau parintii mei.Era metis,de abia mi-am tinut lacrimile cand l-am vazut mort,parca dormea.Era superb si tot asa,mare.De atunci ai mei nu mai vor sa tina pisica in casa....

22VIN 04-01-11 12:52

3 Attachment(s)
Mai pun si eu 2 poze cu turcoaica
Si o poza cu siameza mult iubita Kitty, care face in februarie 13 ani. E o pisica extrem de dificila (exact ca in descrierea rasei ei): are fitze, toane, cand vrea ceva miauna si insista pana cand cedezi (ele au un mieunat foarte enervant, se aseamana cu plansul de bebelus) dar e extrem de afectuoasa si nu suporta deloc singuratatea. Doar cand era mica o interesau jucariile, in rest n-o intereseaza decat de stapani si rasfat:lol:

Nu mai vorbiti atat de pisici moarte:evil:

D-FENS 04-01-11 13:13

Aici un filmulet facut in seara de revelion.
As fi vrut sa pun o melodie,dar nu merge cu windows movie maker.

valitataye 04-01-11 13:39

Frumos tare e darius:X

bmwm5 04-01-11 16:57

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by lascarica (Post 3951533)
Pune cat mai rapid anunt pe http://www.adoptiipisici.ro/ (atentie sa dai pentru Bucuresti! -vestea proasta e ca merge ca un cvr situl astora,iar anuntul va apare in vreo 3-4 zile minim..) si scrie pe poza translucid dar vizibil "Pierduta" sau ceva de genul. Scoate la imprimanta si pune afisul asta si la pet-shop-urile din zona ,nu vor avea nimic impotriva sa-l lipesti daca nu pe geam,macar la interior pe un panou special (orice pet-shop civilizat are panou de anunturi)
Succes ,sunt sigur ca ai s-o gasesti in 2-3 zile;) !

L-am gasit,era in curtea de langa cabinetul veterinar.M-am dus sa pun afise pe acolo si l-am gasit,era rupt de foame si de frig.
Multumesc pentru sfat
On topic: asta e leul:

golfun 04-01-11 17:36

5 Attachment(s)
Un membru nou in familie:D.....aaa,sa ma prezint:ma cheama Tom, am 2 luni si imi place alpinismul(in special pe ,perdele:twisted:).

DTH 04-01-11 17:41

Bine că l-ai găsit bmwm5 era păcat de el !! Golfun , felicitări pentru bijuteria asta mică :D Se vede că " trage " la bani :lol:

D-FENS 04-01-11 17:43

Quote:

Originally Posted by valitataye (Post 3952749)
Frumos tare e darius:X

Multumesc.

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 3953276)
L-am gasit,era in curtea de langa cabinetul veterinar.M-am dus sa pun afise pe acolo si l-am gasit,era rupt de foame si de frig.
Multumesc pentru sfat

Saracutul,bine ca l-ai gasit.Pe gerurile astea nu e de stat afara.

Quote:

Originally Posted by golfun (Post 3953405)
Un membru nou in familie:D.....aaa,sa ma prezint:ma cheama Tom, am 2 luni si imi place alpinismul(in special pe ,perdele:twisted:).

Dragut foc.Poza in care doarme pe calorifer imi place cel mai mult...

lascarica 04-01-11 17:45

Ma bucur, eram sigur ca-l vei gasi in scurt timp ;). Mai multa grija pe viitor..mai ales acolo in zona unde sunt multe masini/zgomot/..

sunblease7 04-01-11 18:17

Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 3953276)
Multumesc pentru sfat

Bun venit pisoiului "ratacitor" - nici nu vreau sa stiu prin ce emotii ati trecut, si tu, dar si el :shock:

Evident, bun venit si celorlalti pisoi, de la cel mai mic ( Tom? :mrgreen: ) pana la cei mai mari, veteranii :mrhappy:

22VIN 04-01-11 18:49

Bine ca l-ai gasit, e mare pacat de ele, ca pana la urma urmei sunt chiar neajutorate...

Am patit si eu la fel cu a mea Kitty cand era mica (si eu la fel, aveam 8-9 ani), am plecat toti de acasa dimineata si n-am observat cand a tasnit printre picioarele noastre pe scara blocului. Am ajuns acasa pe seara si ia pisica de unde nu-i. Am strigat-o, am rascolit toata casa nimic. Am fost pe toata scara nimic. Am zis ca s-a dus afara si am pierdut-o, eu m-am pus pe plans :lol: si atunci am mai luat scara inca o data. Si am tot strigat-o si la un moment dat am auzit mieunaturi; se ascunsese in mobila pe care o lasasera pe scara niste vecini, 2 etaje mai jos. Acum cand iese din casa si aude ca inchidem usa se intoarce imediat in fata usii se posteaza acolo, miauna si nu se misca niciunde:lol:

G0rdy 04-01-11 19:25

4 Attachment(s)
Mitzuc :D un motanoc de 3 ani. Era prin fata blocului vai de capu lui nu stiu daca avea 2 luni tot ii aruncam mancare pana la urma s-a horat el sa urce la etaju' 2 :D si asa mai dormea pe scara pana la urma ii dadeam de mancare in casa,vazand ca e cuminte si nu face mizerie a ramas in casa pana la urma. Cand are nevoie merge la usa ii dau drumu vine inapoi. Era sa uit e cel mai fericit motan cand ii dai masline se joaca cu ele pana le "oboseste" pe urma le mananca(fara sambure)

dany323bmx 04-01-11 19:35

Quote:

Originally Posted by G0rdy (Post 3953822)
Mitzuc :D un motanoc de 3 ani. Era prin fata blocului vai de capu lui nu stiu daca avea 2 luni tot ii aruncam mancare pana la urma s-a horat el sa urce la etaju' 2 :D si asa mai dormea pe scara pana la urma ii dadeam de mancare in casa,vazand ca e cuminte si nu face mizerie a ramas in casa pana la urma. Cand are nevoie merge la usa ii dau drumu vine inapoi. Era sa uit e cel mai fericit motan cand ii dai masline se joaca cu ele pana le "oboseste" pe urma le mananca(fara sambure)

felicitari pentru el
foarte frumos
al meu e la fel cu maslinele
gasesc peste ceva timp numai samburele de la maslina vestejit
daca i-o desfac mai mananca
al meu are lighenul lui si cand are nevoie il foloseste
niciodata nu face ambele treburi in acelasi timp
prima aia mica si dupa aia mare

golfun 04-01-11 21:53

2 Attachment(s)
Numai frumuseti pe aici:D....Tom cel mic va multumeste pentru primire si va ureaza un An Nou Fericit si plin de impliniri alaturi de cei dragi;)

D-FENS 04-01-11 22:12

Quote:

Originally Posted by D-FENS (Post 3952687)
Aici un filmulet facut in seara de revelion.
As fi vrut sa pun o melodie,dar nu merge cu windows movie maker.

Pana la urma am reusit sa pun si o melodie pe fundalul filmuletului.Sper sa va placa.

DARIUS.

bogdan2001 23-01-11 18:57

2 Attachment(s)
Pisica Soko .Este de 2 luni

D-FENS 24-01-11 08:22

Frumoasa.A 2-a poza am vazut-o si pe alt forum.

alex.p7m 31-01-11 22:23

5 Attachment(s)
al meu tom :D poza e mai veche :D acum e mare si blanos :D am sa ii fac poze curand si ca o intamplare :D acest pisoi mi`a fst donat de un user de pe forum :D
si topicul :D de unde am avut norocul sa gasesc " bijutieru " :D https://forum.4tuning.ro/539-donatii-...ti-pisica.html

iar cel mare mi`a murit acum 2 ani cu 1-2 sapt inainte de al lua pe cel mic ... cauza : otravit

buzzy17 27-04-11 16:20

Re: animal planet

9 Attachment(s)
sa va traiasca animalutele,si noi crestem 4 pisici frumosi

radu_rs 02-05-11 00:43

Re: animal planet

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by buzzy17 (Post 4285697)
sa va traiasca animalutele,si noi crestem 4 pisici frumosi

Esti foarte - foarte tare byzzy17! Geniale pozele, frumoase foc pisicutele! Cum se impaca cu machetele? Nu se joaca cu ele? Eu le am la vitrina, s-ar juca daca ar putea :))

Si o poza cu a mea psica, ultima oara cand am postat aici era tare mica.

GabrieL . 11-06-11 15:26

2 Attachment(s)
Si pisica mea..

bogdan2001 12-06-11 21:45

Quote:

Originally Posted by GabrieL . (Post 4390094)
Si pisica mea..

Ha ha:D fumoasa pisica si in poza I parca e jucarie nu pisica.

Dee.a 20-06-11 10:24

10 Attachment(s)
Pufy si Bubu :d

Sorela 17-07-11 23:45

6 Attachment(s)
Am si eu 3 pisici :D Miti, Pisi si Pui ....

floriaro 12-08-11 11:17

1 Attachment(s)
Iubim pisicile :P

bodyn 15-08-11 15:21

Quote:

Originally Posted by aleks (Post 3946526)
Balu, porcu' lui Trixi :lol:

=)))))) mamaaaaaa ce mare este:D

All times are GMT +2. The time now is 09:17.

- Copyright 2026 4Tuning