![]() |
Re: Pisicile voastre
3 Attachment(s)
Tangris, un mare domn...
|
1 Attachment(s)
Ale mele langa calorifer :lol:
|
3 Attachment(s)
In trecut am avut o "maidaneza",am primit-o in casa la rugamintile celui mic.Cu timpul si-a cam facut de cap,asa ca am "expulzat-o"...
Am si un filmulet. |
1 Attachment(s)
Si o poza cu "actualul"...
La Multi Ani ! |
3 Attachment(s)
Balu, porcu' lui Trixi :lol:
|
Am si eu un anunt de facut, mi-am pierdut pisica in zona Armeneasca,daca sta cineva pe acolo si o vede(e mare, alba cu negru si are o rana urata la gat) sa o ia acasa si sa-mi lase un Pm
Multumesc anticipat |
Pune cat mai rapid anunt pe http://www.adoptiipisici.ro/ (atentie sa dai pentru Bucuresti! -vestea proasta e ca merge ca un cvr situl astora,iar anuntul va apare in vreo 3-4 zile minim..) si scrie pe poza translucid dar vizibil "Pierduta" sau ceva de genul. Scoate la imprimanta si pune afisul asta si la pet-shop-urile din zona ,nu vor avea nimic impotriva sa-l lipesti daca nu pe geam,macar la interior pe un panou special (orice pet-shop civilizat are panou de anunturi)
Succes ,sunt sigur ca ai s-o gasesti in 2-3 zile;) ! |
5 Attachment(s)
Kitty,mi'a murit pe 14.12.2009 la varsta de 13 ani.Imi era ca un frate,pt sora mea la fel si pt parintii mei un al 3-lea copil.Avea nume de Femela dar era Mascul.Nu va spun mai multe sa nu va stresez.
|
Pacat de el,era oleaca mare:D
|
poi la garaj am un motan de vre-o 21 de ani si inca se tine bine
nu prea mai aude dar are o blana foarte moale |
Era destul de mare,dar daca iti arat poze cu el cand era bolnav te ingrozesti.
|
A fost bolnav?
|
A fost,el manca numai whiskas,foarte rar carne.
Am fost cu el la 2 doctori,i'au facut radiografii puii mei nici eu nu mai stiu.Totul a fost in zadar. Si foarte tarziu am descoperit alt doctor,care a depistat ce avea si era prea tarziu. Cauza:blocaj renal. |
oricum la anii lui era normal sa inceapa problemele
chiar daca reuseai sa il tratezi mai traia un an ,doi si oricum... chiar imi pare rau pentru el |
E ceva specific motanilor care stau in casa,asa mi-a zis un veterinar cand a murit motanul pe care il aveau parintii mei.Era metis,de abia mi-am tinut lacrimile cand l-am vazut mort,parca dormea.Era superb si tot asa,mare.De atunci ai mei nu mai vor sa tina pisica in casa....
|
3 Attachment(s)
Mai pun si eu 2 poze cu turcoaica
Si o poza cu siameza mult iubita Kitty, care face in februarie 13 ani. E o pisica extrem de dificila (exact ca in descrierea rasei ei): are fitze, toane, cand vrea ceva miauna si insista pana cand cedezi (ele au un mieunat foarte enervant, se aseamana cu plansul de bebelus) dar e extrem de afectuoasa si nu suporta deloc singuratatea. Doar cand era mica o interesau jucariile, in rest n-o intereseaza decat de stapani si rasfat:lol: Nu mai vorbiti atat de pisici moarte:evil: |
Aici un filmulet facut in seara de revelion.
As fi vrut sa pun o melodie,dar nu merge cu windows movie maker. |
Frumos tare e darius:X
|
1 Attachment(s)
Quote:
Multumesc pentru sfat On topic: asta e leul: |
5 Attachment(s)
Un membru nou in familie:D.....aaa,sa ma prezint:ma cheama Tom, am 2 luni si imi place alpinismul(in special pe ,perdele:twisted:).
|
Bine că l-ai găsit bmwm5 era păcat de el !! Golfun , felicitări pentru bijuteria asta mică :D Se vede că " trage " la bani :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Ma bucur, eram sigur ca-l vei gasi in scurt timp ;). Mai multa grija pe viitor..mai ales acolo in zona unde sunt multe masini/zgomot/..
|
Quote:
Evident, bun venit si celorlalti pisoi, de la cel mai mic ( Tom? :mrgreen: ) pana la cei mai mari, veteranii :mrhappy: |
Bine ca l-ai gasit, e mare pacat de ele, ca pana la urma urmei sunt chiar neajutorate...
Am patit si eu la fel cu a mea Kitty cand era mica (si eu la fel, aveam 8-9 ani), am plecat toti de acasa dimineata si n-am observat cand a tasnit printre picioarele noastre pe scara blocului. Am ajuns acasa pe seara si ia pisica de unde nu-i. Am strigat-o, am rascolit toata casa nimic. Am fost pe toata scara nimic. Am zis ca s-a dus afara si am pierdut-o, eu m-am pus pe plans :lol: si atunci am mai luat scara inca o data. Si am tot strigat-o si la un moment dat am auzit mieunaturi; se ascunsese in mobila pe care o lasasera pe scara niste vecini, 2 etaje mai jos. Acum cand iese din casa si aude ca inchidem usa se intoarce imediat in fata usii se posteaza acolo, miauna si nu se misca niciunde:lol: |
4 Attachment(s)
Mitzuc :D un motanoc de 3 ani. Era prin fata blocului vai de capu lui nu stiu daca avea 2 luni tot ii aruncam mancare pana la urma s-a horat el sa urce la etaju' 2 :D si asa mai dormea pe scara pana la urma ii dadeam de mancare in casa,vazand ca e cuminte si nu face mizerie a ramas in casa pana la urma. Cand are nevoie merge la usa ii dau drumu vine inapoi. Era sa uit e cel mai fericit motan cand ii dai masline se joaca cu ele pana le "oboseste" pe urma le mananca(fara sambure)
|
Quote:
foarte frumos al meu e la fel cu maslinele gasesc peste ceva timp numai samburele de la maslina vestejit daca i-o desfac mai mananca al meu are lighenul lui si cand are nevoie il foloseste niciodata nu face ambele treburi in acelasi timp prima aia mica si dupa aia mare |
2 Attachment(s)
Numai frumuseti pe aici:D....Tom cel mic va multumeste pentru primire si va ureaza un An Nou Fericit si plin de impliniri alaturi de cei dragi;)
|
|
2 Attachment(s)
Pisica Soko .Este de 2 luni
|
Frumoasa.A 2-a poza am vazut-o si pe alt forum.
|
5 Attachment(s)
al meu tom :D poza e mai veche :D acum e mare si blanos :D am sa ii fac poze curand si ca o intamplare :D acest pisoi mi`a fst donat de un user de pe forum :D
si topicul :D de unde am avut norocul sa gasesc " bijutieru " :D https://forum.4tuning.ro/539-donatii-...ti-pisica.html iar cel mare mi`a murit acum 2 ani cu 1-2 sapt inainte de al lua pe cel mic ... cauza : otravit |
Re: animal planet
9 Attachment(s)
sa va traiasca animalutele,si noi crestem 4 pisici frumosi
|
Re: animal planet
1 Attachment(s)
Quote:
Si o poza cu a mea psica, ultima oara cand am postat aici era tare mica. |
2 Attachment(s)
Si pisica mea..
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Pufy si Bubu :d
|
6 Attachment(s)
Am si eu 3 pisici :D Miti, Pisi si Pui ....
|
1 Attachment(s)
Iubim pisicile :P
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:17. |
- Copyright 2026 4Tuning