Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tot ceea ce nu poate fi incadrat (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat.html)
-   -   Creepy things (https://forum.4tuning.ro/32-poate-incadrat/21863-creepy-things.html)

valib 19-08-06 22:25

Re: Creepy things

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
not to scary...

taxi 2 rulzzz
:lol: :lol: :lol:

Spark 19-08-06 23:09

hai mey ...
e pe tv nu de alta ... :)
de aia ma uit ...

DAFTEK 19-08-06 23:17

Booo.........:yikes:

Spark 19-08-06 23:24

:shock::shock::shock: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious: :nervious:

oky .. it`s over now ... :)

DAFTEK 19-08-06 23:53

ai murit? lol acum uitete si la Ring2 :p

andrey_ctyn 11-09-06 16:31

Quote:

Originally Posted by leonard (Post 517916)
deci mancavar tata ...voi vretzi sa nu mai dorm noaptea???...cred ca sunt cel mai fricos de pe forum la chestii dastea "draceshti" daftek povesteshtemi shi mie cum e filmu silent hill ..ca mie mie frica sa ma uit ...am apucat sa vad doar 15 min din el ...dupaia lam stins ...dar cand ai tu timp spune shi u povestea pe scurt ;)

Mai fricos k mine nu esti ... ! :shock: da' vad k nimeni n-a prea vorbit de sanziene ... k tot ma cheama andrei ..de Sf. Andrei atunci incepe "show" la marginea padurii ... danseaza cu diavolii & cine se uita sau le asculta .... il primeste ... si cik's frumoase ... am un prieten kre stie .. povestea despre bunica-su k a batut la usha tot asa de Sf. Andrei si bateau cu pumnu'n usha si erau "ele" si cand a deschis usha a iesit cu toporu a paralizat ... ! acuma .. sa fi fost adevarat sa nu fi fost ma rog .. tot asa eram si era vreo 12 si ceva noaptea si cand ma uit pe geam am veedere in spate la niste terenuri am vazut un foc mai maricel asa .. si o lumina albastra ... nu mi-a mai trebuit nik ! mi-am schimbat scutecu' :lol: am tras jaluzelele am aprins lumina era inchis tot ... inima nush dak mai aveam ... ma rog .. si am auzit multe "povesti" de la astia din cartier de la mine cu astfel de chestii ... apropo de mirese .. am auzit k era unu kre mergea cu masina pe o str. nush ce strada si dintr-o data vede o mireasa ... opreste asta si intra in masina ia dat geaca k ii era frig .. si o lasa intr-un sat .. peste cateva sapt. se duce ala prin sat sa intrebe de geaca ... si ii zice unu k cik e moarta de aproape 2 luni ... deschid astia sicriu ... ce sa vedeti .. "mireasa" statea cu geaca pe ea !!! :shock: mai stiu faze mai multe kre nu prea are rost sa le povestesc acu' ...
Numai bine!

Spark 11-09-06 16:38

pastreaza povestile aste pt umpic mai la noapte ... sa aiba farmec .. ;)
si sa tzina formu` treaz ... sa le fie frica sa mearga la culcare :P

Eugen_TL 11-09-06 17:17

tampenii sa dea dracu... :)))))

poate era de firma geaca altfel n-o pastra ...si probabil avea mertz de s-a urcat :lol:

Spark 11-09-06 19:02

si dupa moarte e discriminare ? :no:

Spark 11-09-06 23:53

hai mai zicetzi povesti din astea de adormit copii ...
ca oricum nu tare pot dormi seara ... si macar asa sa am si eu un motiv ;)

Gabi 12-09-06 01:37

Quote:

Originally Posted by andrey_ctyn (Post 550442)
[...] ... deschid astia sicriu ... ce sa vedeti .. "mireasa" statea cu geaca pe ea !!! [...]

Si Bula unde apare in bancu' asta ? :roll: :lol:

Cabbano 17-09-06 21:04

Topicul asta nu t lasa sa dormi,frate:-) :-)
Hai k eu ma duc sa ma uit la Top Gear k sa ma linistesc:lol:

Sl1V3R 18-09-06 20:55

Pacat ca nu am putut inregistra o emisiune dp discovery...era chiar cu weird things[stateau 2 fete in camera si deodata au inceput sa se miste lucrurile,cineva dp strada a si fotografiat,cu un om care cica a inviat din morti si unu cica a facut poza cu o fantoma]...eram mic...dar imi aduc foarte bine aminte de emisiunea asta[am avut cateva nopti nedormite]:oops: :yikes: :suspiciou

Skillzu 18-09-06 21:44

=)))) u really belive all that crap? :lol:

Sl1V3R 19-09-06 07:48

1 la mana eram mic si 2 la mana totul era prezentat in asa maniera incat pare foarte real ;).Unele era chiar sarite dp fix dar unele se pot intampla[poltergeist] sau cum se cheama :???:

GABBY_ 19-09-06 09:54

de cate ori nu v-a scartait mobila in casa de ziceai ca mai are putin si cade pe tine ?de cate ori nu ai vazut in casa cum o silueta parca a trecut rapid pe hol in timp ce u stateai pe canapea tolonit.sa vezi cum e iarna sa ai toate usile si geamurile inchise si cand apesi pe clanta sa intrii in casa cineva parca trage tare de usa si nu te lasa sa intrii?cam asta mi s-au intamplat pana acum dar de multi multi ani au disparut.super nopti aveam cand incepea mobila aia sa trosneasca ,imi face inima ca la nebuni

Sl1V3R 19-09-06 11:08

La documentarul ala daca imi aduc bine aminte era si un martor care a fotografiat incidentul...

SHOGUN-A8 19-09-06 13:14

Quote:

Originally Posted by GABBY_ (Post 559164)
de cate ori nu v-a scartait mobila in casa de ziceai ca mai are putin si cade pe tine ?de cate ori nu ai vazut in casa cum o silueta parca a trecut rapid pe hol in timp ce u stateai pe canapea tolonit.sa vezi cum e iarna sa ai toate usile si geamurile inchise si cand apesi pe clanta sa intrii in casa cineva parca trage tare de usa si nu te lasa sa intrii?cam asta mi s-au intamplat pana acum dar de multi multi ani au disparut.super nopti aveam cand incepea mobila aia sa trosneasca ,imi face inima ca la nebuni

Lol...faza cu mobila are o explicatie foarte simpla...mobila iarna se contracta si vara se dilata...de acolo si acele sunete...:rolleyes2

Spark 19-09-06 13:21

eh` ... mobila ca mobila ...
da` asta e valabil si pt monitoare si televizoare ca c aparate din astea am patzit-o destul de des. si cu scartait de mobila ...
da` sincer sa fiu nu prea le bag in seama :)

Sl1V3R 19-09-06 16:39

La electronice[in special la tv sau monitoare] cand se descarca un condesator...

Spark 29-07-07 12:53

stiu ca dezgop mortzii
dar aseara n-am inghis un ochi si ar fi prins bine niste povesti din astea mai spooky
macar asa aveam motiv ca nu dorm :lol:

asa ca cine ce mai zice ? preferabil seara :P

SHOGUN-A8 29-07-07 13:42

Re: blair witch project 1

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S (Post 516458)
interesant.......

:)

asa , so ..
blair witch .... e regizat , dupa o poveste reala, deci povestea... e poveste.. dupa care s-au gasit unii sa-l regizeze in stilul ala real , nu glumesc...

si restu`... fuckin awesome, chestia cu mireasa.... tare rau ...
mi s-a facut pelea d gaina :D

de mers .. mai pe calea ferata care traverseaza herastraul ..
acolo .. in fiecare noapte...
E CEVA ! care sta pe sina de tren !
seara de seara ;)

No way santos...iti garantez ca nu-i nimic acolo...
Intr-un timp faceam jogging pe acolo doar noaptea cu inca doi prieteni...turul herestraului...si treceam si pe pod..pe la 2-3 noaptea...si nu era nimic lol :D

Cat despre chestii de speriat Sparky...:-?
O sa ma duc sa fac un film noaptea intr-un cimitir evreiesc abandonat de langa orasul meu...la miezul noptii...e in mijlocul campului...si e super mare...ai sa vezi:D...sper sa ma intorc..:lol:

Spark 29-07-07 13:51

daca nu .... macar lasa cheile de la mashina la cineva care merita ... :-" :lol:

SHOGUN-A8 29-07-07 16:12

Cine a spus ca ies din masina? :lol:

leonard 29-07-07 19:58

cel mai nashpa e cand vi din orash sau de undeva noaptea tarziu...nu mai e nimeni pe strada....linishte totala...intri in scara de bloc....lumina e slaba...(deja itzi trec prin cap diferite chestii naspa) ushile sau geamurile de la uscatoare sunt deschise.....mai flutura cate o bluza un cearshaf....mai vezi o umbra care zti se pare ca nutzi apartzine:))..shi cand incerci sa deschizi usha cu cheia....parca cineva te urmareshte....shi mai are putzin shi te ajunge.....toate astea doar din cauza mintzii care o ia razna in anumite momente.
ps: mie imi trzneshte televizorul in fiecare seara pe la ora 12 shi ceva 1.....da un traznet d-ala de mai am putzin shi cad de pe scaun :)

Khalis 29-07-07 20:25

da, mah.... numa' k asta se intampla cand ai o imaginatzie prea bogata.... nu vi s-a intamplat sa mergetzi noaptea cu mashina shi sa fie unu' care din intamplare are cam acelashi drum, shi se tot tzine dupa tine.... minute bune.... dupa fiecare cotitura de drum, hop shi ala in spatele tau.... shi toata strada goala... tot orashul pustiu.... ora 3 dimineatza....
sau.... DN1... catre Ploieshti... intre doua sate... ora 4 dimineatza.... puteam sa jur ca pe banda 1, in fatza mea, e unul cu o motocicleta din-aia tip Harley Davidson.... cu o canadiana neagra de piele, cascheta neagra (nu casca din-asta full) ... shi cand sa ma apropii a disparut pur si simplu.... (oboseala asta... :-P )

Zerofast 30-07-07 13:24

oricum cele mai multe fenomene ciudate s-au petrecut in Padurea Baciu din Cluj....a fost si documentar pe Discovery despre fenomenele ciudate d acolo....n-am ajuns akolo dar m-ar tenta...au fost niste preteni ziua si singurul fenomen ciudat a fost ca au intalnit un batran in haine de militar la o casa din asta darapanata acolo in padure ca ara pamantul si l-au intrebat p und sa o ia ...au plecat au mers mult au ajuns la nush ce cabana ...apoi s-au intors si cand au ajuns la casa aia pamantu nu mai era arat era normal parca nici nu s-a atins d el, batranul nu mai era ....si in casa aia nu era nici un lucru....

bogdan C.E.T. 30-07-07 14:52

apropo de chestii scarry.. un mass de pe mess http://www.metacafe.com/watch/160365...talonia_spain/

wlady 30-07-07 16:30

Wow ! Chiar scarry chestia cu fallen angel...

tng 30-07-07 17:45

Lume ciudata ...
Ne incarcam mintea cu tot felu de ciudatenii, ne uitam la filme, crime, horror ... si incepem sa o luam razna :D

Va recomand sa va uitati la filmu asta ... eu m-am uitat intr-o noapte, la recomandarea unor prieteni.. grav pe noapte... insa a 2-a zi pe lumina au stat altfel treburile :D
https://www.youtube.com/watch?v=sF7mh1dgJ2k

SHOGUN-A8 30-07-07 17:49

Loool cata vrajeala :D
Numai la portughezi sunt fantome sau ce? :lol:
Oricum...apreciez tentativa :D

!41! 06-08-07 00:12

nu stiu cat e de creepy dar,,, candva am visat ca pe drumul arad-timisoara intr-o anumita curba venea un camion portocaliu pe contrasens si am intrat frontal in el si bye bye.... de fiecare data cand trec prin curba aia il astept sa vina:) daca vedeti la stiri ca am murit sa tineti minte ce am scris:)

Eugen_TL 06-08-07 02:06

Quote:

Originally Posted by Zerofast (Post 1020854)
oricum cele mai multe fenomene ciudate s-au petrecut in Padurea Baciu din Cluj....a fost si documentar pe Discovery despre fenomenele ciudate d acolo....n-am ajuns akolo dar m-ar tenta...au fost niste preteni ziua si singurul fenomen ciudat a fost ca au intalnit un batran in haine de militar la o casa din asta darapanata acolo in padure ca ara pamantul si l-au intrebat p und sa o ia ...au plecat au mers mult au ajuns la nush ce cabana ...apoi s-au intors si cand au ajuns la casa aia pamantu nu mai era arat era normal parca nici nu s-a atins d el, batranul nu mai era ....si in casa aia nu era nici un lucru....

nu aveti ce face parerea mea ! numai vrajeli ...astfel de lucruri ti se intampla cand iti inchipui tu esti speriat sua suferi de ceva .... astea sunt spuse tot in documentare nu de mine! sunt niste fenomene create de mintea ta nik mai mult

Cosmin255 06-08-07 03:27

E o chestie foarte ciudata in judetul Tulcea , la iesirea din padurea Babadag (spre Constanta) e un loc in care masina lasata pe liber o ia la deal...cine a fost acolo poate confirma

Eugen_TL 06-08-07 03:28

DA =))) dar e vorba de niste chestii fizice pe acolo nu ma pricep ... atractii plm prostii :))) dar te ...pe tine =)))

Spark 06-08-07 07:26

in principal eu sunt mai sceptic la astfel de lucrui si nu prea cred in ele ..

leonard 06-08-07 17:48

Quote:

Originally Posted by obrazNICK (Post 1032385)
E o chestie foarte ciudata in judetul Tulcea , la iesirea din padurea Babadag (spre Constanta) e un loc in care masina lasata pe liber o ia la deal...cine a fost acolo poate confirma

a fost shi pe discovery un documentar in nush ce tzara tot ahsa se intampla...la o trecere de cale ferata...tu vedeai ca e deal shi adca lasai mahsina pe liber sa ashteptzi la bariera masina se ducea la deal..spre shine ...da au descoperit aia ca e defapt o iluzie optica shi ca acolo defapt e vale nu deal......da se vedea clar ca e deal....probabil asha e shi la babadag.

Dari 07-08-07 19:29

Huuh ce ma bucur sa intelnesc si pe aici pe forum persoane care vizioneaza filme horror si care sunt sa spunem ... "pasionati" de chestii paranormale, scarry sau spooky :lol:
Diseara vreau sa ma uit la The Exorcist variata din 1973.
Astept suggestiile voastre referitoare la filme horror, fiindca am cam epuizat baza de dare imdb ;-) si nu am gasit nici unul...indeajuns de satisfacator de horror :-P

Khalis 07-08-07 21:37

@Dari: ... eu zic asha.... daca nu mai gaseshti nika pe placul tau.... incearca varianta "do it yourself".... :twisted:

Dari 08-08-07 16:43

Quote:

Originally Posted by Khalis (Post 1035072)
@Dari: ... eu zic asha.... daca nu mai gaseshti nika pe placul tau.... incearca varianta "do it yourself".... :twisted:

Pai care veniti cu mine intr-o seara in cimitir? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 02:31.

- Copyright 2026 4Tuning