![]() |
Re: Cainii vostri
3 Attachment(s)
Doua bucati proprietate personala gasiti pe strazi.
Primu are doi ani si era pui cand l-am gasit, il cheama bytzu. Al doilea e gasit acum vreo luna infometat, batut si inghetat. Din pacate cu toate eforturile nu i-am mai putut salva un picior din spate. L-am botezat Lucky. Are pana in doi ani. Problema e ca nu se halesc intre ei neam ... se maraie se iau la scandal ...sper sa reusesc sa-i socializez intr-un final. |
Quote:
|
2 Attachment(s)
El e Nero, ciobanesc german in varsta de 2 ani si 4 luni :D
|
3 Attachment(s)
ea este Laica este o catelusa din rasa de ciobanesc caucazian in varsta de 7 luni,pozele sunt mai vechi cu 2luni
|
1 Attachment(s)
Marc- Beagle :)
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Eizan - Tosa Inu. Cam slabi tosa de pe forum, defapt lipsesc cu desavarsire.:P
|
1 Attachment(s)
Ea e Bella , E rasa Husky Sieberian are 6 Ani si ii place sa manance iarba :-) nu va speriati e inofensiva ;)
|
7 Attachment(s)
hello, ea este aisa, un pui de beagle. cand am luat'o era atat de mica si adorabila, avea 1 luna, acum are mai mult de 3 luni.
|
1 Attachment(s)
Meet Berta. Husky siberian (femela) de 1 an si 1 luna.
|
6 Attachment(s)
Boss, Toy Yorksire Terrier, 10 luni
|
6 Attachment(s)
Pechinez Imperial , pe nume Yaki ,cam 5 ani ... batranel :twisted:
|
2 Attachment(s)
El e Johny , vedeta blocului meu....
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Cody un Labrador de 1 an.
|
7 Attachment(s)
Pun si eu trei membrii patrupezi :-) . Pe catel il cheama Bruno , un metis de talie mare gasit pe strada pe cand avea cred circa doua luni maxim ... , al doilea membru prezentat , chiar daca este un pisoi , isi merita locul pe acesta sectiune deoarce este un caine in blana de pisica :-P , de latrat nu latra , dar musca :-)) pe el il cheama Felix . A treia prezenta , este o catelusa gasita si ea tot pe strada , a avut grija de un catel pana acela a facut un an si ceva , aveam de gand sa ii iau pe amndoi dar cu o zi inainte de data stabilita pe el l-a lovit o masina ..si pe o trecere de pietoni ..
|
Frumos arata matza.
Mi-ar fi placut sa pot tine si eu o pisica,insa Lex al meu este un cat-killer:sad: |
Aparentele insala :-P , pentru ca nici in acest caz pisoiul nu sta impreuna cu cei doi catei .., catelusa este si ea mare amatoare de pisici ... si in general de tot ce misca pe pamant in afara de oameni , ca asta ar mai lipsi . Pana acum am reusit sa o tinem la distanta insa intentiile ii sunt clare in acest sens .
|
7 Attachment(s)
Mopsy un Pug de ~2 ani. caut femela Pug si nu gasesc! ,caut femela Pug si nu gasesc! toate femelele Pug sa apeleze la Mopsy!! :)))
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Ma numesc Ice si sunt un Husky Siberian.
Vreau sa fac copii si nu am cu cine:D Quote:
Quote:
|
Superb mops-ul. o poza cu el pui nu ai?
Trebuie sa fi fost simpatic si haios rau |
4 Attachment(s)
purcelusii mei :-P
|
4 Attachment(s)
lenox-boxer
|
Quote:
|
ms frumos
|
2 Attachment(s)
Salutare !
In prima poza este un baietel pe nume Tony pe care .... :( l-am pierdut de Pasti acum 2 ani, iar fetita cu ochi albastri are 2 ani si jumatate, o cheama Rita si este alor mei. |
5 Attachment(s)
Am si eu cateva bucati :D
SPIC - brac german un exemplar superb MURA - neagra ca un carbune nu stiu rasa exact seamana cumva cu Terra Nova si e o matahala LINDA - ceva de vanatoare dar nu stiu exact rasa am vazut foarte asemanator daca nu chiar identic pe la englezi BOBITA - metis Rottweiler LOLA - se trage din Linda In poze mai apare si FLORICA ,putin mai special deoarece nu pune NIMENI mana pe el :-). |
2 Attachment(s)
Ares 1 luna si 2 saptamani husky siberian
|
1 Attachment(s)
Yoghiiii :)
|
12 Attachment(s)
Marco de Bucovina
rasa : Ciobanesc de Bucovina . In poze avea 6 luni . Acum are 11 si este deja "monstru" :) |
5 Attachment(s)
Hera
Dog argentinian-1an si 6 luni |
4 Attachment(s)
Ciobanesc german -2luni jumate, 1/2 long hair
|
4 Attachment(s)
My BF,dar daca aveti cunostiinta de vre`un pui de vanzare din rasa pitbull va rog dati un PM:)
|
5 Attachment(s)
toto-terrier toy 2 ani catelul meu pe baterii :)))
|
ce fata are :lol:
|
1 Attachment(s)
Al doilea membru patruped,un metis de airdale terrier.L-am adoptat la varsta de 2ani(acum are 8ani).In poza era trist pt ca era legat,n-am avut de ales pt ca vopseam gardul padocului
|
2 Attachment(s)
Copoiul meu :D
|
2 Attachment(s)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:46. |
- Copyright 2026 4Tuning