![]() |
Re: VW BORA - GERMAN CLEAN LOOK
Quote:
|
regleaza unpic farurile alea in partea dreapta a masinii este luftul mai mare ca in stanga...de la faruri cred sau capoata nu stiu exact.jos pare a sta ok dar sus este sesizabil.
|
Quote:
|
pune-l ca se vede si nu e frumos estetic
|
Salut baieti. N-am mai scris de mult pe aici, asa ca m-am gandit sa fac un update:
-revizie completa: ulei, filtru de ulei, filtru de motorina, filtru de aer, filtru de polen, lichid de frana -am rearanjat capota si grila -am schimbat toate bucsele, atat pe fata cat si pe spate.Pe fata: bucse bascula+bara stabilizatoare, pivoti, capete de bara, bielete de directie, flansele si rulmentii de la amortizoare,rulmentii pe fata, bieletele stabilizatoare.Cred ca nu am uitat nimic, in orice caz absolut tot ce tine de suspensie si directie pe fata e nou. Pe spate am schimbat doar bucsele de la punte pentru ca restu erau ok. A mai ramas sa schimb doar discurile si placutele ca tot ce tine de partea mecanica sa fie nou. - daca tot am umblat pe sub masina i-am scos catalizatorul care era infundat si am rearanjat finala. Au mai fost niste maruntisuri, da nu mi le amintesc pe toate acum. |
10 Attachment(s)
azi sau facut cateva poze ...
|
1 Attachment(s)
Mersi pt poze obe.Anul asta a venit mai repede iepurasul,asa ca o sa fac un update:senzori de parcare, lampi spate GLI, semnale smoked, leduri ambietale rosii, presulete mocheta oem siiii STICKEREEEE :))).Si nu in ultimul rand consola centrala audi tt :D.pun si o poza ca sa intelegeti despre ce e vorba pana descarc pozele de pe camera mea.am luat zilele astea niste lampi de parasolar oem si niste leduri,urmeaza sa ma joc putin maine.
o seara placuta va doresc. ~wolfgang |
Quote:
am in plan de un an "chestia" asta...dar tot aman :( f tare s-o stapanesti sanatos! |
Quote:
|
Frumoasa Bora, felicitari !
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri. De astazi rulam pe croame Oxigin :oops:. Asa ca jantele mele revin la vanzare : 350 euro Aez Paron 8j et 35.Pretul este fix, apropo.
Atasez si o poza cu jantele, o sa scot maine niste poze cu ele pe masina |
11 Attachment(s)
poze:consola tt, presulete oem, becuri semnal osram diadem, Oxigin Toxic 17 inch :D :arrow:
|
super faina consola de tt,sa i pui si burduful de la ea ............
|
Quote:
|
VW BORA - GERMAN CLEAN LOOK
frumos cu bling bling, e schimbata radical, mare grija la gropi si sa le invarti cu placere !!!
|
Quote:
|
mai frumoase mi se par vechiile jante...
|
Ti se par doar! :-P
Tine de gustul fiecaruia...mie mi se pare ca arata mult mai bine acum masina :!: |
6 Attachment(s)
pozeeee :arrow::arrow::arrow::arrow:
|
eu zic ca ii sta mai bine cu jantele astea...desi prefer jantele cu buza in general alea erau cam simplutze pentru masina ta...cu astea o scoate mai tare in evidenta :D
|
asa da....arata din ce in ce mai bine
gasesti tu pana la urma ceva si mai si dar acum ii ok,mult mai bine imi place cum da jantele cu culoarea masinii eventual ce as zice eu,sa pui o biza fata ca parca praguriile sunt ceva mai jos decat bara fata spor la treaba |
foarte frumoasa masinuta
|
a fost cumva la vanzare prin autovit? parca am vazut una asemanatoare pe acolo
|
Oooo da frumoasa sedinta foto la polivalenta, am si eu ceva poze cu loganezul pe acolo, daca mai vrei un loc bun de poze, este tot acolo la polivalenta, dar sus, exact deasupra locului unde ai facut tu pozele, pe piatra cubica de la intrarea dinspre lac 8) ! ! ! da cred ca veneam de la fotbal si am lasat un tovaras acolo, probabil ca atunci m-ai vazut. Respect :D !!!
|
pozele sunt foarte foarte reusite ... au reusit sa scoate in evidenta toate partile frumoase , tipatoare ale acesteia .
|
Quote:
|
Bravo mister, frumoasa masina live, felicitari pentru participare si spor la modificat !!! Respect !!!
|
Frumoasa rau masina . Ii sta mult mai bine cu noile jante.
|
Quote:
|
Tare masina imi place culoarea maxim...ce pot sa zic..
Nu sunt adeptul chroamelor ar merge ceva mai retro unpic cu buza un bbsRM !;) |
Super masina .. Culoarea mai ales e criminala:D
Bafta in continuare. Tine-o tot asa |
care ii situatia cu masina?
|
masina e ok, am tot chinuit-o saraca pe zapada asta...in rest toate bune, am mai mesterit pe la ea dar am o perioada nebuna si nu am avut timp sa mai postez.poate reusesc sa urc zilele astea niste poze
|
De cand am descoperit topicul tau si al lui soosy, m-am indragostit de bora:lalala:
Cred ca modificarea cea mai de succes o reprezinta culoarea. E un fel de cameleon ca sa zic asa? Adica e mov-metalizat in lumina si negru in umbra? Mie asa mi se pare;) DAR un mare minus il reprezinta volanul acela oribil. Nu cred ca am vazut vreodata asa ceva pe o masina mai noua de '95. Punei orice volan, chiar si in 4 spite, dar sa fie original, e pacat de interior.:rolleyes2 |
Quote:
oricum todeauna gasesc-gasim ceva de facut dar planuriile mele principale cand le voi termina atunci te invit cu o parere...deocamdata era doar introducerea chiar si asa am controverse cu unii dar vedem la final ce si cum spor la treaba... asteptam pozele |
o masina care isi merita intr-adevara toate cuvintele de lauda chiar daca are unele mici minusuri volang faruri ... cu timpul se fac si alea.. SUPERBA!
|
Va multumesc pentru aprecieri, dar asa cum a zis si soosy, sunt departe de a fi gata cu masina. Din pacate, nu imi pot dedica tot bugetul modificarilor, asa cum mi-as fi dorit dar incet-incet o sa mai schimb cate ceva pe la ea.Si aici intra si volanul, jantele, stopurile, etc...Asta daca nu o schimb :D
|
Sa mai stergem putin praful :lol:.
Pentru ca numai stiu ce am trecut si ce nu,o sa fac o lista a modificarilor pana in momentul de fata: EXTERIOR: -bari fata/spate + portbagaj -faruri cu xenon -stopuri smoked Jetta Gli + becuri semnal rosii -semnale smoked OEM -proiectoare bara galbene -grila badgeless -folie geamuri fata/spate -eleron luneta+portbagaj -jante Oxigin Toxic custom Pearl Green 17 inch 7,5 j -cauciucuri noi Cooper Zeon 2xs 225/45 zr 17 INTERIOR: (full black) -plafon negru -stalpi + partea de jos a bordului tapitate cu alcantara neagra -scaune Fk Streetfighter fata -tapiterie din piele ( scaune, bancheta si fete de usi imbracate in piele neagra, cusaturi rosii) -volan Golf GTI -grile ventilatie R32 -plafoniera Passat W8 neagra -consola centrala Audi TT -schimbator 8 Ball -pedalier aluminiu -cotiera fata OEM -footwell lights retrofit Golf V -iluminare interioara full LED alb -iluminare manere deschidere rosu AUDIO: -unitate multimedia Pioneer AVH P3200 2 DIN -boxe Magnat Dark Power 216 (sistem tweeter+midbass) - statie+subwoofer Blaupunkt PERFORMANTA: -egr delete -evacuare de-cat + finala dubla -filtru aer sport(doar pentru vara) -suspensie reglabila Ta-technix -bielete reglabile -bara stabilizatoare Ta-technix |
Quote:
si cateva intrebari legat de egr delet(merita,efecte pro contra....) bieletele reglabile pana la urma sunt de folos...multi zic ca sunt degeaba... si in final din cate stiu ai tdi,am vazutca greu se gaseste strut bar,(loveste in capac motor,nu vine bine si etc..)asta depinde si de varianta de motorizare se pare |
All times are GMT +2. The time now is 02:14. |
- Copyright 2025 4Tuning