Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/21746-topicul-posesorilor-pasionatilor-bmw-e21-rechin.html)

blondu_vsp 05-09-06 23:29

re: Topicul posesorilor si pasionatilor de BMW E21 (rechin)

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 544630)
sile macar un capat de bara pe dreapta nu iei si tu? ca ne-am chinuit azi cu masina ta sa o punem pe "pozitie" :) si maro statea cu mainile pe volan si altu statea cu mainile pe roata ca sa vireze :):)

:))))) epava ma:)))) da-mi add alexe

b16yzx 06-09-06 00:27

Quote:

Originally Posted by Alex-Rahova (Post 544630)
sile macar un capat de bara pe dreapta nu iei si tu? ca ne-am chinuit azi cu masina ta sa o punem pe "pozitie" :) si maro statea cu mainile pe volan si altu statea cu mainile pe roata ca sa vireze :):)

plm il iau maine pisi :)))

DRooPY 06-09-06 10:12

toderika misto bara de pisica da nu e de M cum e aia care o vroiai tu!

piratu_volvo 06-09-06 11:22

5 Attachment(s)
Am si eu o intrebare,si la voi se acceseaza greu forumul ca eu trebuie sa astept cateodata si mai bine de 5min ca sa pot sa vad un post si ce naiba e porcaria aia cu Seat ca oriunde dau clic numai ala se deschide?
Cu masca aia de fier este o problema,trebuie taiata de pe masina daca am inteles ce ai tu nevoie si nu am cu ce ca masina este in spatele blocului nu la un atelier si masina aia nuse poate misca numai pe sus,ultima cheltuiala pe care o sa o fac o sa fie cu deplasarea la remat dupa ce mai iau alte maruntisuri de pe ea.Mai sunt pe ea piese de mecanica pe care tre sa le demontez:motor,cutie,dif,etc sa vad cum o sa am timp si dupa aia pleaca pana nu incep discutii cuvecinii.Am trei cutii de viteze(una de urs)tre sa le dau ca nu am unde sa le tin(eu am schimbat-o pe al meu ,am pus cu 5+1).Cele doua de rechin sunt diferite,una are flansa de prindere la cardan cu 4 prezoane(de pe al meu,ca al mmeu e din 78 dar am scris din greseala 79 la topic)si cealalta cu 3.Tre sa gasesc un loc pt motor ca are tot nou in el,cuizineti,segmenti,chiuloasa si supape rectificate,arbore la cota st.Ma gandeam sa tin si jantele originale,sunt cele pe 13 de rechin cu buza mai lata care ies de sub masina,ca sa le aranjez si sa mi le fac pt iarna.
Si mai am niste poze de aseara cu masina,am dat-o in sprit chit,si cred ca cel tarziu vineri o vopsesc,mai putin spoilerele care mai tre sa astepte dar o sa fie gata pana tre sa le pun pe masina,intre timp incep sa o echipez.;)

b16yzx 06-09-06 12:25

buna treaba, sunt curios cum iese, daca iese misto.. vreau si eu tot la vop tau. numai bine

piratu_volvo 06-09-06 12:55

3 Attachment(s)
Vopsitorul meu ma lalaie de o luna si ceva ca lucreaza in alta parte si vine numai dupa amiaza de la ora 5 de 2 sau 3 ori pe saptamana dar imi place ca lucreaza bine si mai e partea cu materialele ca le aduce el(de calitate,adica ex.cu un smirghel de la el am slefuit spoilerele fata-spate si fibra si chit si mai mergea)si de acolo vine si vopseaua si lacul.Daca o faceam in alta parte o terminam mai demult dar la alt pret si nu stiu cum iesea,asa am avantajul ca sunt acolo si vad cum se lucreaza si es face cum am nevoie si cum imi place.Sper sa iasa fara greseli dar nu poti sa sti pana nu e gata si atunci e mai greu de schimbat ceva.O sa vedem,sper sa pot sa vin vineri seara cu poze mai colorate:lol:

b16yzx 07-09-06 14:04

abea astept sa vad cum iti iese, kitul acela mi se pare ca e dat perfect... a indreptat masina ... a ta avea nevoie de ceva indreptat s-au a fost bine de la inceput? incerc sa aflu calitatile acelui vopsitor.

a mea o sa primeasca un 2.5 azi sau maine se incepe lucru la asta, o sa vin cu poze imediat ce se incepe.

piratu_volvo 07-09-06 14:48

3 Attachment(s)
Nu am avut de indreptat dar a trebuit sa scoata aripile dupa pragurile de fibra ca sa arate dintr-o bucata,apoi usile nu mai au bandourile si au trebuit indreptate.De lucrat,lucreaza bine dar este problema de conditii ca nu au unde,in service unde lucreaza nu au cum,si de program ca ei lucreaza pana la 5 si vin la masina numai cand termina acolo.

piratu_volvo 07-09-06 15:01

1 Attachment(s)
Off topic
Numai la mine merge greu accesarea forumului sau ce se intampla?
Era chestia aia cu Seat de nu mai puteam sa intru nicaieri.Ma chinui cate o ora si mai bine sa pot sa deschid ceva.:evil:
On topic
Stie cineva semnalizatoare albe undeva si la cat?

piratu_volvo 08-09-06 10:50

Exact ce iti spuneam cu vopsitorii mei,azi e sarbatoare si iar nu se vopseste masina,ar mai fi luni de matuit si marti de vopsit dar nu mai sunt sigur de nimic.Sper totusi ca pana la sfarsitul saptamanii sa pot sa ies un pic in strada cu ea.:cry:

george GMN 08-09-06 11:09

Quote:

Originally Posted by piratu_volvo (Post 546545)
Off topic
Numai la mine merge greu accesarea forumului sau ce se intampla?
Era chestia aia cu Seat de nu mai puteam sa intru nicaieri.Ma chinui cate o ora si mai bine sa pot sa deschid ceva.:evil:
..

lasa chestia aia cu seatu' (iconita aia mica) 2-3 min sa-si faca damblaua si dupaia vezi k apare un X mic deasupra iconitei si poti sa inchizi si nu mai ai treaba.

https://forum.4tuning.ro/showpost.php...8&postcount=75
....sper sa-l mai recunosti ;)

oricum am vazut k te-ai apucat d el, spor la treaba ;)

piratu_volvo 08-09-06 14:49

wow!!!
Nu imi dadeam seama daca nu vedeam si poza masinii langa.Arata mortal dar adevarul e ca nu ma gandeam la ceva asa de radical:shock:
Ms de urari,sper sa nu mai intervina nimic luni la lucrul la masina.

piratu_volvo 14-09-06 01:28

2 Attachment(s)
Ceva noutati pe la voi?
Eu mi-am terminat spoilerele:lol: :lol: (sprit-chit)

piratu_volvo 16-09-06 00:31

5 Attachment(s)
Hai baieti mai veniti si voi cu cave nou ca vad ca nu mai scrie nimeni de cateva zile.S pare ca mie imi surade norocul si o sa reusesc sa termin saptamana viitoare.A iesit vopseaua in sfarsit,binenteles cu mici scapari dar a ramas asa ca nu mai am timp sa mai stau ca sa iasa perfect,o sa vad ce mai iese cu polish ,ce nu ,asta e.maine mai vopsesc rotile si spoilerele.

Dani_E21 16-09-06 01:05

de curiozitate cat te-a costat vopsitooria ca tre sa ajug si eu la stadiul asta

piratu_volvo 16-09-06 07:11

Era vorba initial de 10mil dar am ajuns la aproape 15 si nu pot sa zic ca nu se putea sa fie mai buna calitate.

mertan 16-09-06 13:25

ce firma e vopseaua si cat a intrat?
si cat a costat numai vopseaua si cu lac si intaritor... si etc.

b16yzx 16-09-06 15:33

"Hai baieti mai veniti si voi cu cave nou ca vad ca nu mai scrie nimeni de cateva zile"

Eu unu astept sa termin partea mecanica care sapt viitoare o sa fie gata presupun... pe unii din noi ne int si motoru .. spre deosebire de tine care nu prea ai umblat la el. Eu in frima faza am schimbat motoru 1.6 cu un 2.0 pe care nici macar nu am apucat sa-l folosesc si acum pun 2.5. Sper sa ajung si eu la vopsitorie cat de curand.

Vba lu metz, cateva detalii despre vopsea.. rpeturi. ms anticipat

piratu_volvo 16-09-06 23:18

8 Attachment(s)
Am raspuns cu vopseaua si dincolo(daca te intereseaza desfasurat) 6.680.000lei cu diluant si intaritor.
Am ublat si eu putin la mecanica.Si eu am avut initial 1,6 motorul dar era varza(chiuloasa fisurata,culbutori rupti!!!,arbore la R3 terminat)si am luat unul de 1,8 cu blocul fisurat pe care l-am mutat intr-al meu si asa am rezolvat si problema cu seria,am schimbat cutia,am pus una cu 5 trepte,la motor atrebuit sa schimb si aprinderea cu electronica,motorul pe care l-am luat era de pe un 518 din '80,dar astea le-am facut mai demult,eu am luat masina anul trecut in iunie,am facut treaba cu motorul si am circulat pana anul asta in iunie cand am inceput cu restul.Urmatoarea miscare va fi suspensia,dar mai are unpic de asteptat pana imi mai revin cu banii:lol:
Bafta mai departe la toata lumea si astept sa vad ce ati mai facut si voi ca m-am simtit cam singur in ultima vreme8) :lol:

b16yzx 17-09-06 16:11

hai sa incepi cu montatu ca abea astept sa vad cum iese... spune-mi ca ti-ai luat si tu macar grile noi..

piratu_volvo 19-09-06 06:59

Nu mi am luat noi dar ale mele arata destul de bine si o sa le improspatez cu un strat de negru mat.

b16yzx 19-09-06 15:24

astept sa vad piese montate.... cred ca o sa arate super cu spoilere

Tod3rik 22-09-06 18:07

Mi'am luat si yo fuller, vopsea si lac :D sper k sapt kre vine sa o am vopsita ... wish me luck:)

piratu_volvo 23-09-06 01:23

3 Attachment(s)
Multa bafta la toata lumea.Eu am terminat(deocamdata)dar nu am facut poze asa ca o sa postez maine ca abia azi am terminat.
Asta pot sa va arat pana maine si va astept si pe voi sptamana viitoare cand ma intorc din cursa.
P.S. Nu am mai postat ca nu stiu de ce nu am putut sa mai intru pe forum de vreo 3 zile.:?:

piratu_volvo 23-09-06 10:02

5 Attachment(s)
Salutare!Am ajuns din nou in parcare.:-P

Dani_E21 24-09-06 13:24

trebuie neaparat lasata de bot

piratu_volvo 24-09-06 14:04

1 Attachment(s)
Am zis ca o sa ma ocup de asta cand ma intorc din cursa:-)

Dani_E21 24-09-06 20:33

cu ce ai umplut golurile unde veneau ornamentele de pe aripi si usi?

b16yzx 26-09-06 16:32

frate felicitari a iesit superb, imi place mult de tot cum vin spoilerele. ce sa zic...

Maroo 28-09-06 02:18

dragutz rechinu lu piratu dar.... lasat jos si alte jante ar merita si el....cat despre tine sile mamaia de la tzara ti-a facut o ultima oferta ca a fost o tornada acum 3 saptamani in zona la ea si ia luat pe sus cotetzu la gaini .... maine sa te prezinti cu capu de bara altfel il dau la fier vechi ....

Maroo 28-09-06 02:41

dragutz rechinu lu piratu dar.... lasat jos si alte jante ar merita si el....cat despre tine sile mamaia de la tzara ti-a facut o ultima oferta ca a fost o tornada acum 3 saptamani in zona la ea si ia luat pe sus cotetzu la gaini .... maine sa te prezinti cu capu de bara altfel il dau la fier vechi ....

blondu_vsp 28-09-06 05:59

:)))) Sile are dreptate maro.....are nevoie de 1 cotet..plm da-i tu rechinu :))))) cand o sa fie gata nu o sa te mai numesti sofer....o sa fii Marinar cand o sa fie gata Epava:))

An0n1M 28-09-06 11:03

Felicitari, e super masina... bafta in continuare

blondu_vsp 29-09-06 01:29

Sal...Sile am fost azi la garaj... Azi a muncit fff Mult Maro si dupa 4 ore de muca ti-a montat Clocitoarea si Cuibarul...acum cotetzul tau este 70% facut...maine trebuie sa=-ti monteze si parasuta.....cred luni este gata si bunica lu' maro poate sa-si culce gainile linistita :))

Slim29 29-09-06 01:34

blondule ce ai mha cu cotetu lui nu mai face misto de el :))... il iau io la tara dak e sile ... ca si bunikmea are nevoie de cotet...:D

Maroo 29-09-06 01:40

foarte tare frate =))))))

Maroo 29-09-06 01:49

1 Attachment(s)
sile la curse=)))

blondu_vsp 29-09-06 01:53

4 Attachment(s)
Am adus si cateva poze cum va arata cotetzu lu Sile ...aaa si emblema un pui

blondu_vsp 29-09-06 01:54

Anunt Umanitar ptr SIle

1 Attachment(s)
vacile astea vor sa-ti spuna ceva sile

Maroo 29-09-06 01:58

1 Attachment(s)
Emblema..................

All times are GMT +2. The time now is 22:07.

- Copyright 2026 4Tuning