![]() |
Re: Hyundai Tucson!
Quote:
am crezut ca am scris prea plausibil si de aia chiar credeai ce debitam eu pe acolo, eram dezamagit ca speram sa fie clar ca ce scriu sunt aberatii extreme comparabile numai cu cele ale lui Dolb |
si hai sa va dau in cap ( ca tot imi ziceti ca e imposibil sa am 120 cp la astra ) : tocmai am primit un mail de la www.tcmturbo.ro in care ma anunta ca se poate face chip normal ( de consum ) de la 75 cp la 100 cp dar daca vreau neaparat mi se face si un chip mai agresiv care poate ajunge la 115 cp ; bun sa zicem ca nu am chip agresiv si am cel de 100 cp; ce sa fac sa scot inca 10 cai? ati auzit de PowerBox ? se poate monta unul , se poate modifica evacuarea, filtru sport , turbina sunt atatea si atatea ! si da daca vreau cu adevarat sa o fac puternica ( de la 0 ) o pot creste la 150 cp ; si ca sa va raspund cum am eu cei 120 cp , nimic mai simplu : chip si alta turbina ! deci daca omu greseste crezand pe altcineva cum ca BMW-ul nu ar avea turbo nu trebuie sa ii sariti in cap si sa il descurajati! cel mai bine luati exemplu de la cel care mi-a dat link-ul ( www.carfolio.com ) ca sa ma convinga k intradevar BMW-ul are turbo! ok .. el a facut ceva , mi-a aratat care e treaba ! voi ?!?!
|
Ideea, dragul meu, daca bine-mi aduc aminte, era faptul ca ai sustinut ca cu un simplu tuning sare puterea de la 70 direct in jur de 120. Noi te-am contrazis intrucat la un asa motoras un astfel de lucru nu prea este posibil. Modificare de admisie si evacuare nu e chip tuning. Pricepi? Noi nu am spus niciodata ca nu poti avea 120cp, ci ti-am spus ca nu doar din chip. Iar acei tcmturbo te pot ei anunta la nesfarsit cutare si cutare, pana nu o pui pe stand sa faci o comparatie nu poti sti 100% cat ai sau cat nu ai.
Coboara tonul, te rog, ca altfel se incing din nou spiritele si voi fi nevoit sa inchid topicul si nu vreau asta. |
dolb, pun pariu ca te face un logan de 90 de cai ;)
|
sincer, ce mie 70, 100 sau 120 CP,...poate mai depasesti o dacie in plus,...
in rest nu merita munca si banii;) :rolleyes2 |
asa e ! dar este un exercitiu tehnic! iar cu banii nu e problema :)) am din belsug! oricum acum vand masina! am un plan mare de tot
|
fishbone te rog inchide topicul :)) si te rog eu uita-te la posturi sa vezi ce au tot scris: ca nu pot sa cresc puterea la 120 nici cu admisie .. etc
|
btw pentru "sponsoru" ai un post unde imi zici ca daca masina mea scoate suta sub 10 secunde mi-o cumperi ! ok .. imi dai 10.000 pe ea ? :)) arata super bine, angel-eyes, chestii :)
|
Quote:
|
Am citit tot acest articol si sincer tin sa va multumesc tuturor pentru portia extrem-extrem de buna ras, in special vioarei I (dolb), dar si maestrilor in arta atzatzarii, care au fost la un nivel inalt.
Multumesc mult prieteni pasionati.Drive Safely.Numai bine. |
dolb daca banii nu sunt o problema de ce ai astra 1.7 dti...? in ceea ce priveste posturile tale " intepatoare" iti spun decat ca uiti ce ai scris prin aberatiile alea ale tale.. chiar nu am chef sa explic in sute de randuri pt ca am observat ca tu esti montat bine si nu pricepi asa usor.. acestea fiind spuse LA REVEDERE ! ;)
|
nu ma pot opri sa nu ma minunez...
mare ti-e gradina.... :D:D:D |
Quote:
|
1,7 dti 132 cp soon? wtf?! omg
|
da.. inca sunt in dilema.. sa o vand , sau sa o duc la extrem ;)
|
iar topicul asta lipsit de orice utilitate?? wtf.. intr-adevar.. 132 cp soon .. ai dreptate eu zic sa mai bagi vreo 20000 de mii in ea sa o faci de 250 de cai.. sau .. hai bine ia-ti s klasse ca acum le ai in "arta condusului".. on topic: DE CE NU SE INCHIDE THREADU ASTA IMBECIL?!.. nu pot sa ma abtin dar toate posturile tale amice n-au nici o treaba .. ti-am urmarit multe posturi si peste tot scrii numai ineptii..tu chiar n-ai o limita?.. :-)))
|
Nu am vrut sa fac un topic separat dar vreau sa va arat ce am gasit pe net. Niste poze cu un Tucson tunat super frumusel.:D ...by the way...salutare la toata lumea(my first post)
http://www.car-vs-car.de/gal/Hyu6661.html Acolo le gasiti... |
mai fratilor...are careva un Tucson? din cei ce vb de el...ca eu am unul...si inca unul rau...2700 cm si cu 180 cp. automatica si tiptronica, cu kick down pe ea, cu tampomat, cu ac maxx, cam cu tot ce-i trebuie unei masini de 28000 de euro. nu prea sunt diferente mari intre x5 si asta sa stiti... decat de nume si poate nitel mai mult stil la x5, dar ca si motorizare, fuga, teren...sunt identice. eu chiar dau in ea si merge bine, pe teren nu o menajez deloc, poate ca un diferential autoblocant era bun insa credeti-ma ca si asa face toti banii. eu o am din state de aprox 3 luni si are 6000 de mile.
|
da asa e .. nu-i mare diferenta intre tucson si x5.. tone de tehnologie in rest nimic.. nici macar nu sufera comparatie aceste 2 masini.. decat ca au 4 roti poate..
|
Quote:
eu vb din experienta, poate ca ma insel... |
scuza-ma dar cum adica nu exista diferente de motorizare.. pana si cel mai slab x5 adica cel 3.0 d pisa in cur tucsonu de 180 de cai.. mai ales ca le-ai condus nu pot sa cred ca nu simti nici o diferenta.....
|
Quote:
|
Nu, le-a condus cu pedala sus. In acest context nu exista diferenta de motorizare nici intre X5 si Yaris.
|
frate are si kick down masina? Ceva exceptional. AM vazut si io la discovery canal ca e ceva tehnologie noua bagata de Hyundai pe Tucson si n-are altii d'asta. Oricum cum arata la teveu era ceva extraordinar. SI aia ziceau ca nu merita sa dai de vreo 3 ori pretu pe un X5 sau alt Suv din asta , pt ca deja tucson cu kick downu asta optional si motor cu 6 cilindri e deja la fel de bun, dac nu mai bun ca si X5u ala, chiar daca ii lipsesc cateva optiuni la interior.
Si asa la liniute cam bate pe toti nu? mai ales daca bagi kick downul e ca si cum ai avea turbo presupun, te baga-n scaun si acolo ramai pana pe la 230 nu? |
mai eu am impresia sincer ca voi nu ati condus asa ceva din moment ce vb asa, pe bune, pai eu fac 6.3 pana-n suta. este la fel de adevarat ca in general masinile facute in europa nu ating performantele celor din state. oricum, daca vreti, eu va invit la o tura sa vedeti. si nu este cipuita.
|
Quote:
:evil_laug:evil_laug |
Quote:
in rest...eu nu prea ma mai dau cu masini pt viteza, desi candva era frumos, cand se mai mergea pe dn1 si inca nu incepusera pustanii pe A2. dar am gasit ca pentru adrenalina e bun motorul si pt senzatii, totterenul. eu am masina asta pt oras si mici excursii si am ramas mai mult decat placut impresionat de ea. e robusta si are un cuplu de milioane, dar inca odata, repet, este o masina ce am adus-o din state, nu confunda cu masinile din europa. |
Performante
Tucson 2.7 V6 Viteza Km/h 180 Acceleratie 0-100 Km/h (s) 10,0 Consum litri/100Km - urban 13.2 - extraurban 8.2 - mediu 10.0 Norma de poluare Date luate de pe Hyundai..Cum draq sa faci 6.3?tu esti nebun? X5 de 4.8 is face 0-100 in 5.8..si tu cu rateul ala de masina faci in 6.3..Nici un TDI de 130 cp nu cred ca il faci.. |
Quote:
astea sunt valabile pt europa citeste pe un site din sua |
Prietene nu gasesc..dar gandeste-te logic..o masina de 173 cp 4x4 de aproape 2t face suta mai repde decat un GTI de 200 cp DSG sau decat orice masina..Eu zic ca ai sub 12 ani sau nu ai condus in viata ta o masina..fara suparare..eu bag mana in foc ca masina ta nu face in mai putin de 10 s 0-100..si cu asta basta..Si motorul de 2.7 V6 de pe Hyndai e unul din cele mai prosate motoare v6..Nu mai visa la X5 sau ce ai mai zis tu acolo..
|
tucsonu ala mai jos de 8 nu scoate! .. ma bag eu la o linie cu rahatu meu de astra 1.7 dti cu v6 de la tucson ;)
|
si 8 daca ar scoate ar fii bine dar ma indoiesc?!!!!!!!!!!!!!!!
|
sunteti nebuni?? cum sa scoata 8 daca el scoate 10 s 0-100 clar..?? si dupa suta e ca un cal mort.. am condus domnule "GRIG" tacsan cu chicdaun si e o mortaciune.. ori ai fost ironic pana acum cu noi si e totul o mare caterinca pt ca te plictiseai.. ori tu vbesti serios si atunci pun la indoiala capacitatea ta de discernamant... Repet tucsonu ala e si el "acolo sa fie" pe cand x5 .. nici macar din bun simt nu as putea compara cele 2 masini.. cat despre motorizare o repet.. x5 dizal nu sufera comparatie cu tucsonu cu "chicdaun".. deci trage si tu concluziile.. oricum pare un mare bullshit thread-ul asta.. o mare bataie de joc.. tu cred ca te plictisesti sincer..
|
ala e nebun??? cum sa scoata un tucson vreodata 6,3???? dak ala face suta in 6,3 secunde ii dau toate maisnile mele ...!! aia este o mare aberatie kre a scoso....nujt de unde....sau poate a visat el ca scoate 6.3 secunde....scz omule...dar gandeste inainte sa scrii ceva sincer....
|
grig am mai citit ceva care mi`a scapat...frate aberezi mult de toot....am o intrebare ai permis?? stii cumva cum arata ala? e o chestie mik dreptunghilara....aberezi mult de toot...lasa`ne tata
|
Quote:
Are un tip tare la mine-n cartier un tucson din asta V6 tot adus din america (are inca numere de California pe el) si mi-a zis omu ca are tot asa optiunea de kickdown si frate l-am vazut cum tasneste de la semafor de langa toti ca o racheta. Omu mi-a zis ca el a si cipuito si acum scoate cam 4.9 sec pana la suta, deci fara cip io zic ca 6.3 e ok, probabil si mai putin daca pleci bine cu kickdownu. SInguru care l-a facut a fost unu cu un Ferrari din asta ultimu tip frate dar au fost apropiati oricum. |
Quote:
|
Quote:
|
mai eu nu mai incerc sa va conving de nimic ca este inutil...cat despre permis...incerc sa trec peste ironia voastra. da, am permis, de prin 95 si desigur am si c, si e si am mai condus si eu cate putin prin parcarile din NY ca pe acolo mi-am petrecut copilaria...dar toate astea chiar nu au importanta. ignorati mesajul meu si acceptati scuzele prezentate.
eu raman la ideea mea din pacate si indraznesc sa nu mi-o schimb. |
da maa asha e.....si eu knd eram mik kopiiil....visam k lastunu bunicii mele sa nu poata fi intrecut dekt de un ferrari.....:))
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:45. |
- Copyright 2026 4Tuning