![]() |
Re: Seat-ul meu
Quote:
Saptamana asta astept si alte piese.Trebuie sa am rabdare!!!.merci pt incurajari! |
aha am inteles...vezi poate pui stopuri LEXUS ... cauta niste leduri .. si pt ce mai vrei tu sa cumperi ai putea sa ceri pareri aici daca ai gasit mai multe modele si nu te poti hotara...e posibil sa iei ceva si apoi sa realizezi ca nu era chiar cea mai buna alegere :)
|
Quote:
|
pai nu sunt? :) acum vad lexus pe orice masina si de aceea ti-am spus sa nu pui asa ceva nu stau bine la orice si par tiganesti
|
Misto rau jantele!cat despre faruri....as fi ales modelul dark:P(dar gusturile nu se discuta right?;)...!asteptam poze cu ele puse pe masina!
|
Frumoase daruri sa vedem ce mai primeste masina!;)
|
hai cataline sus cu jentzile si farurile si tragele si o poza sa vdm cum arata:rolleyes2 :rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
vad ca surpriza s ar putea sa fie mai mare sa nteleg ;) |
Salut,ai cauciucuri 225/45/17 si merg fara distantiere.
farurile cat costa? |
Quote:
|
eu am jantele pe"15 si cauciucuri 195/65/15,vreau sa cumpar cauciucuri 225/45/15,nu stiu daca merg{sa nu atinga de amortizoare}stii ceva?
|
Quote:
maine imi vin cauciucurile (...sper) si poate imi fac o impresie |
ce dimensiune sunt cauciucurile tale
|
Quote:
|
Mersi,oricum pune si niste poze sa vedem cum arata.
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
Astazi,mi-am luat cauciucuri si nu am mai avut rabdare sa astept pana imi sosesc arcurile, saptamana viitoare si le-am pus...sunt multumit de rezultat :):):)
|
Quote:
foarte bine dau jentile , bv cataline :rolleyes2 incet incet masina incepe sa prinda contur ;) mult succes cu proiectu si masina |
Acum pune si tu S-ul pe jante.
Ce model sunt anvelopele? |
Quote:
S-ul nu exista :(...dar,oricum nu stiu daca l-as fi pus...cine stie.. Cauciucurile sunt Marangoni :)...cam no name pt mine,dar aproape noi...rulate 100km...205\55\16 parca:) |
Eu as pune ceva acolo, e destul de mare spatiul si e gol.macar S-ul ala mai mic ca la capace, il gsesti in targ in Vitan cand ai drum.Eu mi-am pus pe jante si tot din Vitan am luat S-urile cu 5-6RON toate 4.
|
Foarte ciudat, abia acum vad, ca la dotarile tale nu ai proiectoare de ceata.
Presupun ca nici pe blocul de lumini nu ai comutarea pentru ele nu? |
Quote:
|
Ii sta super cu jantele!;)
|
si mie imi plac jantele. exact acelasi model ca ale mele, dar o marime mai mica. sa le folosesti sanatos
|
Quote:
|
Frumos vin pe masina;)!
|
4 Attachment(s)
astazi a venit si xenon-ul...chiar acum,masina e la MecoProd (Seat service) sa imi monteze farurile si xenon-ul. Ma duc peste 3 ore sa o iau :(:(:( , deja mi-e dor de ea :D
|
H1?how much?
|
8 Attachment(s)
Quote:
pozele nu reflecta realitatea...sunt facute in graba...arata mult mai bine in realitate |
Quote:
|
Frumosi ochi are!;)
|
8250,doar instalatia?
|
Si farurile ce pret?Ai vreu un motoras de far ramas ca-mi trebuie unul
|
farurile - 830 ron
Kit xenon - 825 RON Pacat ca pozele nu redau cum trebuie realitatea...sunt super multumit de ele Bambu, din pacate nu mi-a ramas nici unul :( multumesc pt incurajari....e bine sa fi sprijinit cand incepi sa realizezi cati bani bagi intr-o masina,dar pasiunea e pasiune si nu regret nimic..momentan :)) |
16 Attachment(s)
cateva poze si ziua.....
|
mi se par mici jentile.. ori balonu' la cauciuc e mare si ar mai trebui sa o lasi putin :)
|
Quote:
|
am vazut ca nu mia zici nik de arcuri am crezut ca au iesit din discutie :) in fine in poze cel putin jentile par mici nush ! asteptam si arcurile si apoi sa vedem cum dau pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:07. |
- Copyright 2026 4Tuning