Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Pescuit si vanatoare (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare.html)
-   -   Poze / filme - "capturi" (https://forum.4tuning.ro/650-pescuit-vanatoare/215350-poze-filme-capturi.html)

PH 90 RKU 11-09-12 15:02

Re: Poze / filme - "capturi"

Quote:

Originally Posted by maryo (Post 5169905)
5 teni cu greutati intre 5 si 8.5 kg prinsi in 12 ore - super partida

Pe ce balta ai fost ?

maryo 11-09-12 16:29

Quote:

Originally Posted by PH 90 RKU (Post 5170112)
Pe ce balta ai fost ?

valea cociovalistei

roli 16-09-12 02:24

Quote:

Originally Posted by maryo (Post 5169905)
5 teni cu greutati intre 5 si 8.5 kg prinsi in 12 ore - super partida

sincer asemenea capturi nu sunt de dus acasa daca esti pescar adevarat...

e mult prea gras pestele pt al putea prepara...

+ca asa peste e o placere de al re-prinde oricand...

maryo 17-09-12 09:13

Quote:

Originally Posted by roli (Post 5175183)
sincer asemenea capturi nu sunt de dus acasa daca esti pescar adevarat...

e mult prea gras pestele pt al putea prepara...

+ca asa peste e o placere de al re-prinde oricand...

sincer parerea ta nu ma intereseaza :)
la fel este parerea ta ca pestele este "prea gras" pt a putea fii mancat
platesc pe balta suficient de multi bani ca sa pot retine pestele - am avut si partide unde nu am luat nimic din pricina administratorilor care cresteau sau scadeau apa cu peste 30 cm !
imi pare haios ca le spuneti pescarilor care pescuiesc sportiv acest lucru dar nu o faceti si catre cei care pescuiesc in diferite moduri - navod,curent,plase,etc care vandalizeaza pana si dunarea saraca !!!

Toate cele bune iti doresc (in mare parte baltile se navodesc toamna asa ca posibilitatea sa re-pescuiesc acel peste la anu nu exista )
eliberez crap pana in 1,5 kg fara probleme si mai eliberez peste in balti care stiu ca nu se navodesc toamna si am certitudinea ca la anul mai este acel peste in balta !
haideti sa terminam cu braconajul in primul rand si dupa aceea putem discuta si despre pescarii sportivi !

B|shOp-VR6 17-09-12 12:04

Braconierule!!!

:lol::lol: Glumesc.. Ce mai faci nenea? Tot ziceam ca o comitem pe o balta, se duce sezonul iar noi n-am mai ajuns.. :D

maryo 20-09-12 16:32

Quote:

Originally Posted by B|shOp-VR6 (Post 5176745)
Braconierule!!!

:lol::lol: Glumesc.. Ce mai faci nenea? Tot ziceam ca o comitem pe o balta, se duce sezonul iar noi n-am mai ajuns.. :D

Am fost sapt trecuta !
bunicele capturi ! ma suni si iti povestesc ce si cum

Hondarul 21-09-12 16:55

Hai ca a inceput sezonul de stiuca. Eu ma aventurez in Delta luna viitoare. Am fost si week-endul trecut cu masina la Chilia, pe canale. Am luat stiuca, caras mare si ciortan.

Dar stiuca abia acum incepe :D

ps: Mario, braconiereeeeeeee! :lol:

Seda 08-10-12 08:30

2 Attachment(s)
Dupa o partida de pescuit

furry_lion 25-10-12 21:51

Seda unde ai prins tu pestele asta ?

Gabyfly 02-02-13 18:47

Va salut ,Sa va arat o noua metoda de prindere a pestilor si anume la musca artificiala.Stiati ca scrumbia se prinde la musca artificiala?Pe site-ul meu am 660 de filme cu diversi pesti prinsi la musca artificiala si anume:obletele,cleanul,pastravul,avatul,scrumbia,b ibanul,rosioara.Alti pesti pe care i-am mai prins:carasul,regina,vaduvita.Si urmeaza pe viitor:stiuca,mreana,chefalul,crapul.Sa vedem un filmhttps://www.youtube.com/watch?v=ZUWsbPKc_3o

Gabyfly 02-02-13 18:58

https://www.youtube.com/watch?v=Z_smm10UQdYPestii pe care ii prind imi place sa-i prind la musca artificiala.Si aceste muste artificiale se fac manual si se cistiga bine.Este afacerea viitorului ,si momeala viitorului.Daca si crapul se prinde foarte usor la muste artificiale va dati seama ce frumos este.Si vorbesc de crapi mari de la 1 la 30 kg si repde la secunda,hai sa zic la minut ca sa nu exagerez.:lol:

Gabyfly 02-02-13 19:19

Va salut.Stiati ca si cleanul se prinde la musca artificiala?Dar tehnica ,,la pipait "va spune ceva?.Sa va spun cum este:Se pune o musca artificiala in capatul firului dupa ce a iesit pe inelele telescoapei,ca este indicat un bat de la 5 metri in sus,pina la 8 metri si se pune o alicade plumb de 2 grame linga musca sau pe fir la 1 metru distanta de musca si se joaca musca artificiala pe apa,cind vine pestele il lasati sa o apuce in gura dupa care d-ati intepatura si trageti foarte tare ca fuge la buturuga.Secrete:stati camuflati si cind jucati musca pe apa nu o duceti catre peste ca se prinde ca nu este naturala si nu o mao ataca.Trebuie sa se duca el la ea ,voi doar trebuie s-o jucati vioi ca el este inteligent si o urmareste,voi jucati pina o apuca in gura.In prima faza o juacati la 10 cmde apa cu plesniri pe apa si cind vedeti din ascunzis ca se ridica la ea o jucati mai la baza apei vreo cm dar vioi si o va apuca in gura.:rolleyes2https://www.youtube.com/watch?v=T2LXlX9Yijs

Seda 16-05-13 17:21

2 Attachment(s)
Aseara am avut iarasi bulan la salau!

B-20-w I S 22-11-13 23:20

8 Attachment(s)
nu stiu cum am dat de topicul asta...dar pt ca sezonul la crap s-a cam incheiat pun si eu cateva poza

deniel 25-11-13 13:02

Quote:

Originally Posted by B-20-w I S (Post 5618151)
nu stiu cum am dat de topicul asta...dar pt ca sezonul la crap s-a cam incheiat pun si eu cateva poza

Detalii ceva ne dai si noua :D ? Unde ai luat asa capturi , ce momeli ai folosit? As vrea sa prind si eu pesti mai mari de 1-2kg :D

B-20-w I S 25-11-13 19:35

cei din pozele de sus sunt prinsi pe tancabesti(balta din spate, nu cea de la DN) majoritatea la bile homemade cu diferite pop-uri...toti sunt overteni...cel mai mare avand 18,7 kg fiind si captura la un concurs in 2012...daca esti din bucuresti in sezonul viitor esti invitatul meu la o partida de 48-72h pe balta, nu te costa nimic.

deniel 26-11-13 08:20

Multumesc de invitatie abia astept, Cand merg pe balta si nu prind peste ma multumesc daca vad pe cineva ca prinde peste , nu ma plictisesc nicidata.

B-20-w I S 26-11-13 20:16

Quote:

Originally Posted by deniel (Post 5620052)
Multumesc de invitatie abia astept, Cand merg pe balta si nu prind peste ma multumesc daca vad pe cineva ca prinde peste , nu ma plictisesc nicidata.

cu siguranta ve prinde si peste :D...tinem legatura nu te uit...

All times are GMT +2. The time now is 00:26.

- Copyright 2026 4Tuning