Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Urban Driving Skills - Editia a-II-a 2010 (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/215219-urban-driving-skills-editia-2010-a.html)

D3m0N 06-11-10 23:38

Re: Urban Driving Skills - Editia a-II-a 2010

Quote:

Originally Posted by Cartman (Post 3790870)
sincer nush pt ce a luat peugeot alb locul III la interior dar fie....ne vedem maine la indemanare ;)

daca te consideri o concurenta mai buna trebuia sa te faci vazut, iar de plans la organizatori sau la mamica....

felicitari organizatorilor, speram si maine sa fie totul cu bine, Ionut ai un mare curaj ...;))

valyh 07-11-10 00:00

Quote:

Originally Posted by DeMoN94 (Post 3790719)
A fost foarte frumos...dar cu toata rusinea "nenea" cu VW Golf 3 cu VIP la nr avea o chestie pe o janta care nu era la locu ei :))) las pozele sa vb'easca

jantele asa le-am luat cu 2 capacele de porsche pe fata si astea merg pe gama vag cel mai bine...mai ales cele pe cult style...lasand la o parte "chestia" aia de pe janta, organizarea a lasat de dorit sincer...inteleg ca e foarte greu de organizat un eveniment dar totusi....legat de best exterior in afara de fiatul de italia celelalte masini nu prea aveau ce cauta acolo...erau alte masini mai frumoase (de ex tt-ul) mercedesul ala practic nu merita doar ca avea jante si suspensii sport...organizatorii spuneau ca trebuie sa fie minim 3 modificari vizibile...care sunt alea?jante, suspensie si?...erau altele mai frumoase in comparatie cu ce a fost...legat de interior a fost cat de cat ok....best car of the show o merita din plin dodge-ul ala, bravo lui ca a facut ceva frumos...acum sper sa fie cat mai frumos in continuare...;)

Cartman 07-11-10 00:50

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3791015)
daca te consideri o concurenta mai buna trebuia sa te faci vazut, iar de plans la organizatori sau la mamica....

felicitari organizatorilor, speram si maine sa fie totul cu bine, Ionut ai un mare curaj ...;))

eu nu am zis nimic....doar am intrebat pentru ce ai luat locul 3....pune o poza ceva ca eu nu am apucat sa vad masina la interior

de vazut...ne vedem maine, daca te inscrii la indemanare...mi`as dori sa te am coleg de grupa ;)

mad_runner 07-11-10 16:29

32 Attachment(s)
cateva poze de la expo

midnight_rider 07-11-10 18:07

8 Attachment(s)
imagini amator:rolleyes2

TuningBoy 07-11-10 18:09

Quote:

Originally Posted by mad_runner (Post 3792283)
cateva poze de la expo

Cu ce ai facut pozele? :-)

DeMoN94 07-11-10 18:44

frumos eveniment felicitari...Drobeta de unde pot sa fac rost de un benner de'a clubului vostru ? de preferat de ala lung dami un pm te rog

midnight_rider 07-11-10 18:47

1 Attachment(s)
:rolleyes2

grg_92 07-11-10 18:50

SUPEEEERB !!! totul!!!! felicitari participantilor la drifT !!!

SteelFireFighter 07-11-10 19:59

Urban Driving Skills - Editia a-II-a 2010

BRAVOOOOOOOOOOO , a fost asa cum a trebuit cu bune si rele , dar spre final toata lumea a plecat multumita , mai ales eu ............ am castigat ........... la tombola ............uraaaaaaaaaaaaa, o statie uraaaaaaa, Ionut bravo , se poate si mai bine.
Tot cei buni sunt cei mai buni,felicitari tuturor participantilor , si felicitari celor care au facut spectacol.............bravo.

grg_92 07-11-10 20:13

drobeta MERSI MULT !!!! stii tu pt ce !! :D v-am ajutat cu cea mai mare placere !!

DeMoN94 07-11-10 20:16

app am uitat sa precizez :) sper sa se organizeze mai des :X ca ducem lipsa...oricum felicitari

ocaruntu 07-11-10 20:44

filme de la drift ? ... mai multe va rog.

midnight_rider 07-11-10 20:53

1 Attachment(s)

midnight_rider 07-11-10 20:56

1 Attachment(s)
:arrow:

MihaiCsl 07-11-10 21:03

ce s-a intamplat cu masina lui slip?

midnight_rider 07-11-10 21:04

2 Attachment(s)
:arrow:

B39738 07-11-10 21:10

Un eveniment reusit. Felicitari Ionut! M-am simtit extraordinar. Vremea a tinut cu noi si totul a decurs perfect! Va mai asteptam!

midnight_rider 07-11-10 21:13

1 Attachment(s)

andrei:) 07-11-10 21:16

2 Attachment(s)
uite steel o poza care banuiesc ca o sa iti placa, si una de grup. Restul in curand...

ocaruntu 07-11-10 21:21

midnight_rider mai simplu e sa le pui pe youtube.

midnight_rider 07-11-10 21:40

Quote:

Originally Posted by ocaruntu (Post 3793184)
midnight_rider mai simplu e sa le pui pe youtube.

stiu, dar m-as complica mai tare, n-am chef sa-mi fac cont pe youtube, asta e... sorry! :rolleyes2

Lexas 07-11-10 21:43

Super fain a fost azi,
Am castigat si eu locul 2 la categoria medie...cu un Ibiza 85Cp..dezavantaj total..ca am fost la limita de jos..dar..asta e..:)
Oricum mi-a placut..pacat ca nu am putut sa ma mai dau un tur...
Faina comunitatea si lumea..felicitari!

SteelFireFighter 07-11-10 21:45

Multumesc ptr. poze Andrei................

Bogdan.IS 07-11-10 22:24

A fost frumos UDS-ul , mi-a placut . Imi pare rau ca n-am putut sta pana la sfarsitul programului :(

valyh 07-11-10 23:07

cum puteti spune voi ca e reusit daca s-au luat premiile pe pile majoritatea? mai ales mercedesul si opelul...serios acum...nu zic ca masina mea e cea mai tare dar erau multe care meritau

drobet@ 08-11-10 08:47

totul a fost asa cum s-a dorit toata lumea a plecat multumita de la eveniment alti cu cate o diploma alti cu premii important ca a plecat cu ceva nu a plecat nimeni cu mana goala felicitari Ionut & cei care ne-au ajutat la buna desfasurare a evenimentului si Loco esti vedeta pe BZI:lol:

euromarket 08-11-10 08:52

Doresc sa multumesc tuturor participantilor, prietenilor si partenerilor care au facut posibil realizarea si derularea aceastui eveniment.

Valy daca ma cunosteai ai fi stiut ca la evenimentele mele nu prea este vorba de pile si combinatii, cu siguranta nu putem impaca pe toata lumea ... poate data viitoare te vei simti mai bine si vei fi mai putin dezavantajat.

Eu unul ma asteptam la mult mai multi concurenti la expo, motiv pentru care am pus una din zile special doar pentru aceasta sectiune, dar imi va fi invatatura de minte la evenimentele urmatoare.... nu mai amintesc ca participantii la expo nu au venit sa isi ia "atentia" pe care am pregatit-o pentru ei si diploma de participare.... o alta invatatura pentru viitor.

La indemanare am observat ca lumea a venit din timp, cca 60% deci am avut cu ce sa demaram evenimentul, lucru laudabil care denota o maturitate in randul participantilor.

Ar mai fi de spus unele dar toate aceste vor fi incluse in reviewul evenimentului.

Inca o data multumiri tuturor.
Ionut Socol
presedinte FRT

PS: Deci tombola a fost prea tare.... si azi ma mai gandeam cum sortii au decis castigatorul.... Felicitari Steel !

ocaruntu 08-11-10 09:04

Ionut - poze si filme de la fotografii vostri unde gasesc ?

criminales 08-11-10 09:20

ma bucur cind vad asa ceva toata lumea se intelege si se ajuta chiar felicitari
e alt cve sa vezi oameni ajutinduse la bine indiferent de clubul auto din care face parte decit strinsi la un eveniment trist in urma pierderii vre unui prieten intrun accident de masina
FELICITARI ati fost o mare familie in aceste 2 zile sper asa sa ramana sa fie date deoparte discriminarile ca tu faci parte din FRT si nu faci parte din LCI si asa mai departe
lasati ura asta deoparte
am vazut OAMENI care se ajutau indiferent de club
AM VAZUT O MARE FAMILIE
FELICITARI CELOR CARE AU FACUT SPECTACOL
FELICITARI CELOR CARE AU INCERCAT SA FACA SPECTACOL
deci felicitari tuturor

2slow4u 08-11-10 09:28

Frumos, imi pare rau ca nu am putut participa dar sigur mai faci ionut si alte evenimente :D

Ar trebui totusi sa fiti putin mai stricti in legatura cu exteriorul masinilor: Fara jante cu vopseaua sarita; fara fuste sau spoilere sparte, zgariate; cauciucurile sa fie curate;etc... ca totusi e expo :) (parerea mea, nu vreau sa imi sariti in cap) Unele masini au fost din toate punctele de vedere pregatite pentru expo.

Numai bine si felicitari din nou !

euromarket 08-11-10 09:39

2slow4u sunt in asentimentul tau dar in vremurile astea de criza au fost totusi putine masini in parcul expo, daca le mai luam si la puricat cui mai dadaeam premii ? Pe viitor am sa fac pe etape de proiect, sper

danielNEC 08-11-10 09:59

Felicitari organizatorilor acestui eveniment. A iesit foarte bine. Sa stiti ca am facut si eu o serie de filme insa nu prea pot sa le uploadez. Daca vreti ne putem intalni la o cafea pe copou sa vi le dau dar sa veniti cu stik-uri.

LCO/LOCO -- BRAVO
BGZ - BRAVO man ... matiz power :)) (ai un filmulet dedicat la mine/ Full HD ;) )

LNC-- BRAVOOOOOO !!!

PS: n-am apucat sa trec sa imi iau diploma insa pariez ca o gasesc la tine. Eram in cautarea unui loc bun de filmat ;)

afteru 08-11-10 10:35

Eram in localitate si am trecut sa vad si eu evenimentul.
Duminica foarte frumos, mai bine nici ca se putea.
Ziua de sambata .... eu il sustin pe valyh.Atatea masini frumoase (era si o calibra intr-un colt ) si dati premiu Mercedes-ului? Banuiesc erau niste criterii de participare (sa ai un anumit numar de modificari vizuale ) si daca vii la expo nu veni cu spoilerul spart,crapat.etc. Probabil zici adevarul ca nu mergi pe combinatii , dar asta nu inseamna ca cineva din anturajul tau nu ar fi mers si tot asa.
Succes in continuare. Daca se va mai tine , macar pentru partea de drift am sa asist si eu.

Lexas 08-11-10 11:27

eu astept sa caut pe la voi...un filmulet ceva cand m-am dat cu Seat Ibiza grena IS18EKW sau niste foto..ca din pacate m-am dat cu masina si am uitat sa las tlf..prietenilor sa ma filmeze sau sa faca poze..ma oftic..Daca aveti ceva si cu mine va rog sa postati..sau eventula sa-mi dau un mail/tlf..:
[email protected]
0745168921

Is mai curios din fire..:)

allexz 08-11-10 11:53

Excelent acest weekend. Vremea superba a tinut intr-adevar cu noi.
Incepand cu ziua 1, parca toate masinile de la expo erau mai frumoase sub razele soarelui.
Ziua 2 - Spectacol, cauciuc ars, mult fum, agitatie.

"Muult mai limpede" fata de anul trecut! A fost un exemplu cum mai multe cluburi locale se pot intelege extraordinar de bine, impreuna realizand un mare eveniment.

Felicitari Drifterilor ( In special Dragos LLI, Razvan LKN si L(o)CO ) - fenomenal
Felicitari Organizatorilor ( In primul rand, Ionut LNC - erau momente in care 15 persoane din jurul lui strigau simultan "Ionut" - incerca sa ii impace pe toti :D; In al 2-lea rand, tuturor :oops: care au ajutat la desfasurarea in bune conditii a acestui eveniment )
Felicitari tuturor concurentilor ( Expo & Indemanare ) cu ajutorul carora am reusit sa ducem la bun sfarsit UDS Editia a II-a. Sper ca v-ati distrat si ca v-a placut traseul

Seara s-a incheiat superb, dupa ce drifterii si-au consumat toate seturle de cauciucuri, a venit momentul tombolei - numarul 148 (parca :oops:) a castigat o statie cu tot cu antena Bytrex -toata lumea a sarit in sus de bucurie : Steel = :D, Ionut = :shock:, Spectatorii = :lol: :)))

P.S. Asteptam poze si filmulete cccccccccccat mai multe

zorro6299 08-11-10 12:41

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3794000)
totul a fost asa cum s-a dorit toata lumea a plecat multumita de la eveniment alti cu cate o diploma alti cu premii important ca a plecat cu ceva nu a plecat nimeni cu mana goala felicitari Ionut & cei care ne-au ajutat la buna desfasurare a evenimentului si Loco esti vedeta pe BZI:lol:

Asta s-o screzi tu, dro, uite EU am plecat cu mana goala... adic , desi NU am venit pentru premii / ca nu-s / prieten cu nimeni din Staff / macar o diploma de participare cred ca merita si caruta mea / ca si-a ros gumele si ambreiajul...nu ?

Dar nu-i problema / incerc inca sa inteleg " logica" dupa care n-au mai fost acordate diplomele de participare si duminica / cica s-ar fi dat sambata / dar n-au venit baietii sa le primeasca / in consecinta duminika NU se mai dau.....foarte logic,nu ?

Oricum ar fi, lasand carcoteala asta, evenimentul este cu mult peste cele anterioare / inclusiv un traseu mai llluuuuunnnngg / sau mai MARE :lol:/ felicitari pt treaba asta ,o atmosfera frumoasa cu adevarat !!!

+9 / era de 10 daca se dadeau si diplomele :-P

La mai Mare si succes tuturor !!!

P.S. Vezi tu ,"danielNEC ....P.S. n-am apucat sa trec sa imi iau diploma insa pariez ca o gasesc la tine...." din cauza ca TU....ti-ai cautat un loc mai bun de filmat....eu am ramas fara diploma, of,of,of.... ce ma fac ? :-P macar sa ne arati ce-ai filmat...Ok ???? ;)

Apropo, fac colectie de diplome UDSkilss, vreo problema ?! 8)

P.P.S. Si totusi , chiar daca am plecat " cu mana goala".....am ramas cu distractia ,experienta si amintiri frumoase astea conteaza foarte mult +++ ca m-am intalnit cu Razvan , Demon , Mihai ;) si cu multi alti baieti de nota 20 / deci sunt nu multumit / foarte multumit :lol:

danielNEC 08-11-10 13:07

Daca te-ai dat sambata seara apari SIGUR in filmele mele pentru ca am filmat TOT. Va dau filmele cu cea mai mare placere insa va rog sa imi trimiteti pe PM adrese de mess sau eventual sa imi dati stik-uri sa vi le copii. Numai bine tuturor :)

Cartman 08-11-10 13:11

niste poze de la eveniment unde gasim si noi?

morpheusmaster 08-11-10 13:17

Bravo Ionut!!! Tie, tuturor organizatorilor si participantilor!!!

EVENIMENTUL "Urban Driving Skills" capata notorietatea meritata!!!

Imi pare rau ca nu am putut ajunge :(

All times are GMT +2. The time now is 05:52.

- Copyright 2026 4Tuning