![]() |
Re: vw golf 2... in progres
1.antifonat 150 euro
2.tinichigiu 100 euro 3.portiere fara triunghi 100 euro 4.aripa stanga dreapta 40 euro 5.bara fatza 80 euro 6.prelungire fatza GTI 40 euro 7.bara spate 150 euro 8.motor + cutie 500 euro 9.maneta schimbator 15 euro 10.bucsi pivoti ........... 100 euro 11.punte spate pe disc 100 euro 12.vopsitu 200 euro 13.VOPSEA+sprit chit(fl) 150 euro + lac 14.suport motor(toate) 30 euro 15.placutze fatza spate 40 euro 16.interior piele(fabrica SM) 200 euro 17.interior MOMO(...) 100 euro (schimbator + volan+............) 18.grila fatza fara emblema 50 euro 19.Neoane undercar 100 euro 20.pleoapa 8-9 euro :P 21.jantele urmeaza ... |
Anyway ... am vrut doar sa va arat toate costurile ...
|
zib3r, nu uita sa faci poze, multe poze. cu toate etapele prin care a trecut masina. apoi cand e gata sa poti sa admiri de unde ai plecat si unde ai ajuns...
Quote:
du-te la culcare... |
urmeaza si poze :) ... am promis ... dar ajung cu greu ... :P
|
9 Attachment(s)
am promis poze uite poze inainte de vopsit ...
|
a 7`ea poza nu e de la mine :))))) am incurcat pozele sorry
P.S. se vede ce`am belit masina ... |
maine pun poze chiar inainte de vopsit cu aripile puse ... aste`as de o sapt si ceva ...
P.S. Respect ... P.S. si peste o sapt si ceva .... va arat masina vopsita :D |
Nu iai scos si manerele de la usi?Ar fi aratat bine cu ele scoase
|
poate ma lamuresti cum se face si poate le rezolv :D
|
Va arata ca scoasa din cutie.
Cat despre ce am spus mai inainte.....: CER SCUZE!!!! M-am exprimat gresit si am bagat si pe altii in ceata. Ce am vrut sa spun este ca un motor diesel are mai mult cuplu decat un motor benzina NON-TURBO de acelasi litraj (si nu ma refeream la wenkel). Si ca daca el va conduce masina mult ii va fi mai folositoare acceleratia 0-60km/h (pt ca pleci mai des de la semafor si presupun ca nu mergi ca descreieratul cu 100). Deci in mod normal nu ar trebui sa foloseasca turatiile mari. Asta e tot ce am vrut sa spun. Danmoise....merci pentru observatie. :) |
PROBLEMA MARE ... Vreau arcuri sport cineva HELP HELP HELP ...
|
Stiu 4 arcuri GTI la 500 k buc..ca noi si 4 arcuri sport(cul rosie...nu stiu daca are imp) la un pretz mai mic...cele rosii lasa masina cu mai mult de 60 mm asa ca iti trebuie si ceva telescoape pt ele....daca iti trebuie ma interesez si cand ai drum prin Cluj le rezolvam...bafta cu proiectul tau ;)
|
Quote:
|
hey lume am lipsit cam mult ;) ...astazi aduc bestia akasa ;) ... ROSU IMPERIAL :X :X :X a iesit asa cum mi`am dorit ... poze urmeaza ... momentan nu am aparat digital si cu telu iese f.nashpa ... vad cum rezolv aparat si va arat golfu :P
cred ca asteptati de mult sa vedeti "vw2 in progres" terminat(vopsit) :P |
Salut am si eu un golf 2 1.8 GTI si imi cam fac figuri tachetii rog ajutor (numarul unuia dintre voi care se pricepe) ca mi se rupe inima de ea cand o aud asa si mai am probleme cu cutia caraie in a doua multi spun ca ar fi un sincron dar eu nu ma pricep cu multumiri anticipate un iubitor de golf
|
frate bafta,ca ai mult de muncit dar merita :D
|
uite ca inca traiesc :) ... golfu e gata in proportie de 80% ... nu am jeante ... arcuri sport ... asa ca nu e functional ... :) sper ca in 2 saptamani s atermin ce am de facut ... si sa gasesc jenti ... :P o sa revin cu poze ...
|
pai asta si asteptam poze :D
|
niste arcuri sport: http://www.europerformance.co.uk/pag...sub_category=1
|
Ce se mai aude de masina.Poze ceva cu ea sa vedem cum a iesit?
|
cum riai facut vitezometru albastru lai vopsit sau ai lipitfolie peste el
|
1 Attachment(s)
stiu ca am lipsti mult ... dar am patit o faza nasoala cu golfu ...:) f.repede va arat poze cu masina revopsita ...
P.S. jeante`le... spitate old school ... |
iar cat despre DIESEL power ... ramane de vazut ... domnii de la R.AR. nu`ma lasa sa omologez motorul ... sau nu omologeaza ei ... cum vreti voi ... deci moralu e cam scazut la momentul de fata ... dar sa speram ca se rezolva ... apropo culoarea masinii s`o schimbat la revopsire ... sper sa va placa ... pana vineri masina va fi vopsita ... masina trebuia vopsita complet deoarece nu se mai fabrica nuanta aleasa de mine ... so am comandat vopseaua si am asteptat 2 sapt dupa vopseaua ... :-< ... lucru ca la noi nu exista ... anyway ... sper acuma dupa nush cate luni sa vad si eu masina completa ...
P.S. as fi recunoscator daca cineva mi`ar da idei de unde as putea gasi arcuri sport pt golf2 doar pe fatza ... RESPECT |
iarasi sa amanat treaba ... pe miercuri de data asta !!! :-<
|
dar merita de asteptat ... o sa va placa ce`o sa vedeti
:D:D:D:D:D:D |
zib3r...nu sunt cel mai in masura sa vorbesc,dar tie mie unul mi se pare ca prea multa lume isi face interiorul msinii cu albastru.Cred ca e prea banal albastru...
Parerea Mea;) |
Quote:
|
Hai k o sa fie el gata si sper sa nu mai ai probleme cu el! ramane oferta valabila nu??:);)
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
poze inainte de vopsit ... in fuller(sprit chit)
|
Joi o sa va arat masina gata vopsita
|
1 Attachment(s)
grila fara emblema vw
|
inceputu ii promitator.. :D bafta in continuare ;) spoilere, angel eyes, stopuri clear ii pui ?:rolleyes2
|
Quote:
|
Sper k vei fii prezent!
|
stii treaba cu motoru ... ca tre` sa pun inapoi ala de 1.3 aia imi ia mai mult timp ... si Dieselu nici nu mai vine pus ... astept vara sa vad daca reusesc cu vr6`le :)
|
???dar interiorul ramane rosu asa?nu-ar strica sa arunce si acolo 1-2 straturi de vopsea;)
|
Quote:
|
Deci pe maine seara masina e gata vopsita! frumos abia astept sa vad spor la lucru pe maine;)
|
MAN, DA PARK ZICEAI CEVA D SCOS MANERE! te-ai razgandit? era frumos fara manere, cutoate k e cam incomod, dar e jmekerie:D
bafta la tunat! |
| All times are GMT +2. The time now is 15:50. |
- Copyright 2026 4Tuning